Funnyby

Zodii care tânjesc, în secret, după fostele iubiri

Zodii care tânjesc, în secret, după fostele iubiri

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă anumite persoane nici nu pot concepe să se întoarcă vreodată la foștii parteneri, altele nu resping o asemenea posibilitate, ci dimpotrivă. Fie că este vorba despre conștientizarea faptului că au luat o decizie greșită, fie că realizează că nu vor mai putea iubi pe nimeni la fel de mult sau pur și simplu vor să revină la stabilitatea de care se bucurau, se gândesc serios să reia legătura cu cei de care s-au separat la un moment dat. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi care sunt zodiile care iau în calcul să revină la fostele iubiri. 

Berbecul

La prima vedere, Berbecii dau impresia că sunt indiferenți, detașați în ceea ce privește relația cu foștii parteneri. De multe ori, nu este exclus ca ei să le arate celor din jur că pot merge înainte și încep să meargă la întâlniri, dar realitatea este cu totul alta. Astfel, când este singur, în intimitate, un Berbec dovedește să face parte dintre zodiile care tânjesc, în secret, după fostele iubiri. Spre exemplu, când se duce la culcare, se gândește mult la cum au stat lucrurile cu persoana iubită și realizează cât îi este de dor de aceasta. Se întristează adesea și suferă când conștientizează că a ținut-o la distanță pe ființa cu care a trăit atâtea clipe minunate. 

În ciuda sentimentelor sale, întrucât este orgolios și încăpățânat, îi poate lua mult timp până când o să se adreseze direct fostului partener de cuplu și o să-i spună ceea ce simte. Mai întâi preferă să îl „țină în șah” și să aștepte momentul cel mai potrivit pentru a-i mărturisi în față adevărul. Însă în cazul în care își dă seama că a comis greșeli în vechea relație, o să regrete, o să se străduiască să-și asume riscuri și să îndrepte lucrurile. 

astrologie horoscop reprezentare a simbolului zodiei Berbec pe fond rosu

Gemenii

Reprezentanții acestei zodii sunt nehotărâți și de cele mai multe ori nu au încredere în deciziile pe care le iau. De aceea, nu este surprinzător dacă ajung să se întrebe dacă nu cumva au greșit când au ieșit dintr-o relație și tânjesc după fosta iubire. Se întâmplă așa cu atât mai mult cu cât își dau seama, în ciuda firii lor sociabile și abilităților excelente de comunicare, că nu pot sta de vorbă cu nimeni așa cum puteau să facă în perioada în care îi aveau alături pe foștii parteneri.

În același timp, Gemenii sunt și foarte nostalgici, păstrând numeroase amintiri legate de persoana iubită. Uneori, nostalgia poate fi atât de profundă, încât este suficientă ca să-i determine să se gândească la refacerea unei relații romantice. 

Totodată, Gemenii sunt foarte schimbători și, chiar dacă inițial au fost duri cu foștii parteneri și i-au bârfit cu prietenii comuni, treptat iau în calcul să dea o a doua șansă. Explicația pentru o asemenea atitudine este aceasta: simt că au mai evoluat și sunt mai siguri de ceea ce își doresc în viață.  

Fecioara

Nu este de mirare că și Fecioarele fac parte dintre zodiile care tânjesc, în secret, după fostele iubiri, având în vedere că se pricep să-și ascundă sentimentele și detestă să-i lase pe ceilalți să știe că le simt lipsa. Întrucât sunt firi pragmatice, obișnuiesc să pună pe „listă” lucrurile lăsate neterminate cu foștii parteneri și se gândesc la faptul că ar fi trebuit să procedeze în alt mod, să abordeze altfel situația. În aceste condiții, cu atât mai mult cu cât au ținut mult la o anumită persoană și au regrete, iau în calcul să reia legăturile cu aceasta. Pentru a se asigura că nu se vor alege cu inima frântă, mai întâi vor să vadă în ce „ape se scaldă” fosta lor iubire și abia după aceea vor începe să facă eforturi pentru a o recâștiga.

Alt argument care dovedește că Fecioarele nu exclud ideea de a reveni la fostele iubiri este și următorul: vor să se întoarcă la stabilitatea și confortul de care au avut parte. Pentru că țin mult să se simtă în siguranță și nu sunt adeptele relațiilor pasagere, preferă adesea să se întoarcă la un fost partener decât să-și construiască o relație de la zero. 

Vărsătorul

Pe de o parte, Vărsătorul se află printre zodiile care tânjesc, în secret, după fostele iubiri, întrucât este foarte schimbător și imprevizibil. Chiar dacă a avut o perioadă în care a stat departe de fostul partener de cuplu și a făcut tot ce a putut ca să nu-l mai întâlnească, se poate răzgândi brusc în privința acestuia și poate găsi motive să ierte. 

Pe de altă parte, deși creează impresia că se simte în largul lui singur, bucurându-se de libertate, de fapt un Vărsător poate fi nerăbdător să pună mâna pe telefon și să-și sune fosta iubire, să-i povestească tot ceea i s-a întâmplat în ultimul timp. În anumite cazuri, reprezentanții acestei zodii se pot grăbi să pună punct unei relații înainte să fie într-adevăr convinși că așa trebuie de teamă să nu fie răniți profund. Însă ulterior își dau seama că au greșit, că nu le-au oferit foștilor parteneri dragostea pe care o meritau și de aceea sunt dispuși să le dea acestora o nouă șansă. 

astrologie horoscop reprezentare a zodiei Varsator pe fond albastru

Peștii

Unul dintre motivele care îi determină pe reprezentanții acestei zodii de apă să ia în calcul întoarcerea la fostele iubiri este și acesta: obișnuiesc să aibă fantezii legate de cum ar fi stat lucrurile dacă relația respectivă nu s-ar fi destrămat. Așa se explică de ce și-ar dori să fie din nou alături de cei de care s-au despărțit și să privească lucrurile cu mai multă atenție la detalii, astfel încât să se concentreze pe ceea ce nu a funcționat inițial.

În plus, Peștilor nu le este la îndemână să meargă mai departe după o despărțire. Cu atât mai mult cu cât au fost foarte îndrăgostiți, nici în momentele în care se întâlnesc cu alți potențiali parteneri nu încetează să se gândească la fostul. Din contră, încep să facă diverse comparații și să realizeze că nu vor mai avea parte de pasiunea și de conectarea din fosta relație și ar fi fericiți să fie iar parte din aceasta. Pentru că se tem mult să nu fie respinși, Peștii preferă să aștepte ca fostul partener „să spargă gheața” și abia după aceea își vor deschide pe deplin inima. 

Surse foto:

Surse articol: bustle.com, collective.world, lovedevani.com, nytimes.com

Articolul urmator
4 perechi de zodii care se iubesc în secret
4 perechi de zodii care se iubesc în secret

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Altă naștere în secret la Hollywood: vedeta are deja un copil
  Altă naștere în secret la Hollywood: vedeta are deja un copil

  Credeai că numai Justin Timberlake și Jessica Biel și-au întâmpinat, în mare secret, cel de-al doilea copil? Ei bine, Amanda Seyfried a născut de curând un...

  Naștere în secret! Justin Timberlake și Jessica Biel au deja al doilea copil. Cum au reușit să ascundă sarcina!
  Naștere în secret! Justin Timberlake și Jessica Biel au deja al doilea copil. Cum au reușit să ascundă sarcina!

  Suntem obișnuiți ca vedetele să ascundă faptul că așteaptă un copil. Gina Pistol este una dintre ele! În ciuda speculațiilor care au apărut în presă de câteva...

  S-au căsătorit în secret acum o lună și deja ne-au dat marea veste: Este însărcinată!
  S-au căsătorit în secret acum o lună și deja ne-au dat marea veste: Este însărcinată!

  Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie este însărcinată! Emma Stone așteaptă primul ei copil, iar vestea vine la doar o luna după ce s-a căsătorit în...

  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni
  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni

  O prezentatoare de la unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune de la noi a anunţat recent că aşteaptă primul ei copil. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum a...

  Prințul William diagnosticat cu COVID-19. A ținut totul secret
  Prințul William diagnosticat cu COVID-19. A ținut totul secret

  Prințul William a fost infectat cu noul coronavirus în primăvară, potrivit BBC. El a fost testat pozitiv în luna aprilie, cam în aceeaşi perioadă cu tatăl său,...

  Jurnalul secret al fetiței de 11 ani care s-a stins din viață din cauză că părinții o punei să țină post și nu o hrăneau
  Jurnalul secret al fetiței de 11 ani care s-a stins din viață din cauză că părinții o punei să țină post și nu o hrăneau

  Caz șocant - o fetiță în vârstă de 11 ani moare ca urmare a faptului că părinții au forțat-o să țină post, pentru „a se purifica”.

  O vedetă din România a născut în secret. Iată cât de drăgălaș este bebelușul
  O vedetă din România a născut în secret. Iată cât de drăgălaș este bebelușul

  O frumoasă vedetă de la noi a născut deja de 4 luni și a reușit să țină secret evenimentul pentru atâta vreme. Zilele acestea a publicat o fotografie cu bebelușul ei pe contul...

  Veste extraordinară pentru Liviu Vârciu! Iubita lui i-a adus pe lume al treilea copil, în mare secret
  Veste extraordinară pentru Liviu Vârciu! Iubita lui i-a adus pe lume al treilea copil, în mare secret

  Liviu Vârciu a declarat în urmă cu ceva timp că își dorește să devină din nou tată, iar iubita lui, Anda Călin, i-a îndeplinit frumoasa dorință!

  © 2023 Qbebe