Funnyby

Ce și-ar dori fiecare zodie să-i poată spune fostului

Ce și-ar dori fiecare zodie să-i poată spune fostului

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să treci peste o despărțire nu este deloc ușor, în special dacă aceasta survine după o relație de durată. De aceea, în perioada imediat următoare, poți fi tentată să te gândești la ce i-ai putea spune fostului partener dacă l-ai întâlni. De exemplu, anumite persoane își doresc să-l umilească și să-i arate că nu va mai găsi niciodată pe cineva la fel de bun ca ele, în timp ce altele s-ar mulțumi să-i dorească numai bine sau să-i spună că l-au iertat. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cum zodia din care faci parte te determină să alegi vorbele pe care le-ai rosti în fața fostului tău partener. 

Berbecul

Odată ce te îndrăgostești, ai tendința de a te dărui trup și suflet celui de lângă tine și faci tot ce poți ca să-i fie bine. Din acest motiv, nu suporți să vezi că partenerul nu este capabil să aibă aceeași atitudine și preferi să fii tu cea care hotărăști că relația trebuie să se rupă. Ulterior, când îl întâlnești pe fostul partener, i-ai spune cât de mult te-a dezamăgit, i-ai reproșa că nu a știut să te aprecieze așa cum meriți. Uneori, nu este exclus să fii atât de revoltată, încât o să te duci după el să-i faci reproșuri în locurile pe care le frecventează de obicei, la o petrecere sau chiar la birou. 

Deși nu treci foarte greu peste o despărțire și speri că vor veni pentru tine și zile mai bune, nu eziți să profiți de toate ocaziile ca să-i spui și să-i arăți fostului tău ce a pierdut. În plus, poți avea momente în care să nu ai cele mai bune gânduri pentru el, de pildă ți-ai dori să-i ia foarte mult timp până când își va găsi o nouă parteneră. 

reprezentare a zodiei Berbec in nuante de albastru

Taurul

Pentru tine poate dura mult până când iei în sfârșit decizia că trebuie să ieși dintr-o anumită relație. Întrucât ești încăpățânată și îți este greu să accepți că faci și greșeli, nu ești dispusă nici să recunoști faptul că nu ai făcut tot ce s-a putut pentru a rămâne alături de partenerul tău. Însă în momentul în care te desparți de el, nu ești gata să mai faci vreun compromis și nu eziți să-i spui și lui hotărârea sa. 

După multe zile și nopți în care te întrebi dacă s-ar mai fi putut face lucruri pentru ca relația să funcționeze, îți dai seama că de fapt fostul partener nu te merita și te grăbești să-i mărturisești asta. Insiști asupra ideii că el nu a văzut ce este mai bun în tine și îi reproșezi că a încercat de multe ori să te schimbe. Nu stai pe gânduri și îi amintești că acum realizezi că, de fapt, nu era sufletul-pereche pentru tine. 

Gemenii

Întrucât ești imprevizibilă, nu este de mirare că ai momente în care te gândești și chiar pui în practică următorul demers: te apuci să-i trimiți mesaje fostului partener și i te confesezi, așa cum procedai când erați împreună. Poți ajunge să faci așa de foarte multe ori.

În același timp, dacă ți-ai întâlni fostul partener ți-ai dori să-i spui că regreți faptul că nu ai fost suficient de hotărâtă pentru a-l accepta la timp în viața ta. Din cauza nehotărârii tale, nu ai reușit să iei decizii ferme și asta te-a costat scump. Nu eziți să-i spui „îmi pare rău” și să insiști asupra ideii că a fost mai ales vina ta pentru că relația dintre voi nu a funcționat. 

Racul

Dacă faci parte din această zodie, nu îți deloc la îndemână să treci peste o despărțire, ci dimpotrivă. Fiind sensibilă și cu gândul la binele celor din jur, poți ajunge să-ți reproșezi că tu nu ai fost capabilă să faci tot ce trebuie pentru ca lucrurile să meargă. De aceea, dacă ți-ai întâlni fostul partener i-ai spune că îl ierți pentru tot. Încă îl iubești și nu te ferești să îi spui direct că vrei să îi fie bine. Chiar dacă a greșit față de tine, nu îți dorești ca între voi să existe resentimente și îi repeți că nu ești supărată pe el.

În anumite situații, întrucât îți ia mult timp să accepți faptul că relația dintre voi s-a terminat, poți găsi soluții pentru a-i aduce în atenție ce a pierdut întrucât nu mai sunteți împreună. Dacă nu ești suficient de prudentă, lucrurile se pot întoarce împotriva ta și poți să-i creezi impresia fostului că ești o persoană agresivă și foarte insistentă. 

Leul

Când iubești pe cineva, îți deschizi sufletul în fața acelei persoane și te străduiești permanent să-i oferi tot ce este mai bun. Însă în cazul în care te părăsește, nu te abții și îi spui în față că nu va mai avea parte niciodată de o dragoste la fel de mare ca aceea pe care i-ai dăruit-o.

Pentru a-l face pe fostul partener să se simtă vinovat, nu stai pe gânduri și postezi pe relațiile de socializare imagini cu tine în diverse ipostaze. Vrei să vadă că ești fericită, că viața ta continuă, că sunt alte persoane care te apreciază și îi spui fără rezerve că ai fost prea bună pentru el, că nu te-a meritat. 

reprezentare a zodiei Leu in nuante de albastru

Fecioara

Știi să îți iei un angajament serios în tot ceea faci, inclusiv într-o relație romantică. Îți susții din toate punctele partenerul, dar te aștepți să primești aceleași lucruri din partea lui. Când relația voastră se încheie, i-ai spune în față că nu te-a meritat, că nu îl mai respecți ca la început. Îi amintești cum te-ai comportat tu în perioada în care ați fost împreună și îi aduci în prim-plan momentele-cheie în care a demonstrat că te-a dezamăgit. În același timp, nu te lași până nu îi spui că tu i-ai arătat respect și dragoste, dar că el nu a știut că vadă toate acestea.

Când ești foarte furioasă, speri în gândul tău că fostul partener nu își va mai găsi fericirea, că va fi întotdeauna singur și trist. 

Balanța

Pentru că ești foarte onestă, nu îți este greu să-i spui fostului tot ce te-a deranjat în perioada în care ați format un cuplu. Nu exagerezi, intenția ta este să fii sinceră și să vii cu argumente care să-i demonstreze că pur și simplu nu ai mai putut suporta anumite lucruri. 

Cu multă diplomație, încerci să-i mulțumești pentru timpul petrecut împreună, pentru ceea ce ați avut de învățat unul de la altul, dar nu eziți și să îi spui că ți-a frânt inima, că te-a durut ceea ce s-a întâmplat la un moment dat între voi. 

Scorpionul

Deoarece ești o fire misterioasă, nu vrei să lași să se vadă cât de mult suferi după ce te desparți de cineva. În realitate, având trăiri foarte profunde, este dificil să îți revii după plecarea partenerului de cuplu din viața ta. Iată de ce, de multe ori îți imaginezi ce i-ai spune dacă l-ai întâlni. I-ai mărturisi că încă ții la el, că vrei să fiți iar împreună și că împreună puteți contribui ca să vă construiți o a doua șansă.

În cazul în care ieși dintr-o relație întrucât afli că partenerul tău te-a înșelat, în perioada următoare vei căuta să te răzbuni cumva pe el. De la a-i trimite diferite mesaje pe rețelele de socializare până la a-l suna noaptea sau a refuza să te muți din locuința în care ați stat, crezi că toate aceste demersuri te pot ajuta să te simți mai bine. 

Săgetătorul

După ce nu mai ești parte a unui cuplu, unul dintre lucrurile pe care le-ai spune fostului tău partener este că te-a făcut să-ți irosești timpul. Nu ai nicio ezitare în a-i reproșa că tu ți-ai făcut „treburile” de fiecare dată, dar că el a eșuat din acest punct de vedere și că nu a fost capabil să învețe din greșeli.

De asemenea, întrucât refuzi să te simți vinovată, poți să postezi diverse fotografii cu tine pe rețelele de socializare, astfel încât fostul să te vadă la o petrecere sau într-o călătorie. Totodată, dacă găsești ocazia potrivită, îi repeți că nu te-a meritat și îți este bine și fără el. 

Capricornul

Îți poate lua mult timp până când te angajezi să faci parte dintr-o relație de cuplu, dar odată ce iei o astfel de hotărâre cauți să-ți susții partenerul, să-l ajuți să-și atingă obiectivele. În cazul în care relația dintre voi nu se încheie din pricina faptului că ai fost înșelată, vrei să-ți asiguri fostul că ești încă alături el, că accepți să mai stați dacă își dorește, dacă are nevoie de vreun sfat din partea ta. Procedezi așa întrucât nu vrei să-i pierzi de tot pe cei la care ai ținut cu adevărat.

Dar dacă se întâmplă ca relația voastră să se destrame după ce descoperi că ai fost trădată, nu îi mai spui nimic fostului tău partener, ci ajungi să-i ignori total apelurile, mesajele, să invoci diverse pretexte când ți-ar cere ajutorul etc.

Vărsătorul

Ești un spirit liber, ești foarte independentă și vrei să arăți că te descurci și singură, că nu ai neapărat nevoie să faci parte dintr-o relație ca să te simți împlinită. Dar dacă ai fost îndrăgostită cu adevărat și relația s-a încheiat, ți-ai dori mult să-i poți spune fostului partener că de fapt nu ai vrut să vă despărțiți.

Chiar dacă faci eforturi să nu-ți dezvălui toate sentimentele și nu ajungi să spui ceea ce simți decât în momentul în care este prea târziu, te-ai simți mai bine dacă i-ai mărturisi fostului cât de mult ai ținut la el, cât de important a fost pentru tine și dacă ai recunoaște că ai avut mare nevoie de el.  

Peștii

Vrei să îți negi greșelile pe care le-ai făcut în relație. Ai fost prea mândră să recunoști că nu ai avut mereu dreptate, că ai dat vina mereu pe celălalt pentru ceea ce nu a mers bine. Însă după ce nu mai ești alături de cel pe care l-ai iubit, ai vrea să-i mărturisești greșelile pe care le-ai comis și să îți ceri scuze pentru clipele în care l-ai rănit.

Important este să-ți regăsești echilibrul și să nu te lași pradă tentației de a-l face pe fostul partener să se simtă doar el vinovat pentru faptul că nu mai sunteți împreună. Prin urmare, încearcă să te calmezi ori de câte ori ai vrea, de exemplu, să-i trimiți mesaje cu citate despre iubire sau când îl întâlnești și vrei să îi spui ceva care cu siguranță îi va strica ziua. 

reprezentare a zodiei Pesti in nuante de albastru pe fond instelat

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, elitedaily.com, nypost.com

Articolul urmator
Cum spune fiecare zodie „Te iubesc”
Cum spune fiecare zodie „Te iubesc”

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil
  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil

  Fericire mare în familia fostului principe Nicolae al României! Acesta a dat cea mai frumoasă veste în ajun de Moș Nicolae: soția sa, Alina-Maria Binder, este...

  Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii
  Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii

  Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii Perioada sarcinii este destul de stresantă pentru majoritatea viitoarelor mămici, mai ales...

  Anca Serea și-ar dori să extindă familia: „Ne dorim și al șaptelea copil”
  Anca Serea și-ar dori să extindă familia: „Ne dorim și al șaptelea copil”

  Anca Serea este mama a 6 copii superbi, însă ea și Adi Sînă nu vor să se oprească aici. Cu toate că vedeta nu va mai aduce pe lume alți copii, nu exclude posibilitatea...

  Soția fostului meu soț îmi alăptează copilul
  Soția fostului meu soț îmi alăptează copilul

  O mamă a crezut că și-a înțărcat cu succes fiica atunci când micuța a încetat să mai plângă și să arunce cu lucruri ori de câte ori refuza să o...

  Două cuvinte pe care fiul meu cu autism mi le spune în fiecare zi, fără să vorbească
  Două cuvinte pe care fiul meu cu autism mi le spune în fiecare zi, fără să vorbească

  Nu folosește cuvinte, dar îmi spune de o sută de ori pe zi că mă iubește, în sute de moduri diferite. Îmi spune cu ochii, când se trezește și sunt prima...

  O mamă a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide după moartea fostului soț: „O să trăiesc pentru copiii mei”
  O mamă a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide după moartea fostului soț: „O să trăiesc pentru copiii mei”

  Sindromul persoanei rigide este o boală cronică extrem de rară (aproximativ un caz la un milion de oameni) și se manifestă prin - așa cum îi spune și numele - rigiditatea la...

  Am un copil supradotat dar el și-ar dori să nu fie așa
  Am un copil supradotat dar el și-ar dori să nu fie așa

  Am un copil inteligent. Incredibil de inteligent: IQ-ul lui este de 160! A început să lege primele lui cuvinte cu mult înainte de a face primii pași și putea purta o...

  Iubita fostului meu soț i-a dat găuri în urechi fiicei mele fără să mă întrebe
  Iubita fostului meu soț i-a dat găuri în urechi fiicei mele fără să mă întrebe

  Nu știu alții cum sunt, dar eu și fostul meu soț aveam o relație mult mai echilibrată de când am divorțat acum 2 ani. Ne înțelegem foarte bine, nu mai avem animozități...

  © 2024 Qbebe