Funnyby

Zodiile care sărută cel mai bine

Săruturile nu exprimă doar dragoste, afecțiune, ci și pasiune. Din acest ultim punct de vedere, trebuie să știi că persoanele ce aparțin anumitor zodii, întrucât sunt mai pasionale și mai romantice decât altele, excelează în ceea ce privește modalitatea în care sărută. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt zodiile ce pot transforma experiența unui sărut în ceva cu adevărat unic, de neuitat.

Peștii

Pot fi considerați primii pe „lista” zodiilor ce sărută cel mai bine din mai multe motive. Pe de o parte, Peștii sunt blânzi, tăcuți, au sufletul plin de pasiune și țin mult ca ființa iubită să se simtă minunat în preajma lor. În aceste condiții, se străduiesc să se concentreze cât mai bine pe ceea ce vor face pentru aceasta, inclusiv când vor fi în situația de a da un sărut. Cel mai mult țin ca persoana pe care o sărută să aibă posibilitatea să fie cuprinsă de aceleași emoții intense ca ei.

Pe de altă parte, Peștii sunt firi foarte romantice, așa că își vor imagina până la cel mai mic detaliu cum va fi în momentul în care vor reuși să fie alături de cel/cea pe care îl/o iubesc și se vor pregăti pentru un sărut. Cu alte cuvinte, vor face tot posibilul ca sărutul pe care îl vor da să fie precum în visele lor.

Nu în ultimul rând, această zodie este renumită pentru faptul că este capabilă de sărutări de neuitat întrucât știe să-și deschidă pe deplin sufletul, să se dăruiască întru totul ființei iubite, precum în scenele romantice din filme. Odată ce vor da un sărut, Peștii speră ca acesta să fie unul memorabil.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Pesti

Scorpionul

Un Scorpion se va regăsi întodeauna printre zodiile ce sărută cel mai bine, în condițiile în care este văzut ca una dintre cele mai pasionale. De asemenea, alături de pasiune, Scorpionii dețin acea loialitate față de persoana iubită, ceea ce îi va ajuta să se dedice întru totul experiențelor care implică și sărutări.

Pentru a-și exprima pe deplin pasiunea și pentru a-și dezvălui sentimentele, un Scorpion trebuie să se convingă mai întâi că într-adevăr merită, de aceea va prefera să nu se grăbească, să exploreze mai întâi. Dar în momentul în care va simți că este îndrăgostit, nu este de mirare că se va îndrepta brusc spre partenera sa pentru a o copleși cu sărutări.

Pasiunea unui Scorpion este contagioasă, dorindu-și ca și persoana pe care o va săruta să o resimtă din plin. Alături de săruturi, Scorpionii nu vor ezita deloc să vină și cu alte manifestări ale afecțiunii, cum ar fi atingerile tandre și ținutul de mână.

Racul

Nu este greu să te îndrăgostești de un Rac datorită firii sale calde, sensibile, dornică să-și exprime afecțiunea. Considerând că iubirea dintre parteneri trebuie să dureze o viață, Racii nu vor ezita nicio clipă să o arate și prin intermediul mângâierilor și al sărutărilor.

Racul este inclus printre zodiile ce sărută cel mai bine întrucât, în momentul în care va realiza acest demers, va pune totul într-un sărut. Își va exprima dragostea, pasiunea, dar își va dezvălui totodată și vulnerabilitatea. Astfel, nu este exclus ca, primind un sărut din partea unui Rac, să simți pur și simplu fiori și să-ți curgă lacrimi de bucurie.

Ținând seama de aceste aspecte, experiența de a fi sărutată de un Rac într-adevăr îndrăgostit poate fi de neuitat, așa că îți vei dori să o repeți cât mai curând.

Leul

Întrucât una dintre principalele trăsături ale acestei zodii este să se facă plăcută, să fie admirată și să fie în centrul atenției, Leul va face tot ce-i stă în putere și când va trebui să încânte prin săruturile pe care le va oferi. Zodie de foc, își va manifesta din plin pasiunea în momentele în care va fi alături de ființa iubită, apelând chiar și la declarații de dragoste. De aceea, când se află lângă persoana la care ține cu adevărat, săruturile sale vor veni din suflet și vor fi de-a dreptul magnetice.

Săruturile oferite de un Leu sunt pline de intenție, acesta ținând mult să te impresioneze, să te determine să-l admiri. Când o să vadă că a aprins o dorință, că a stârnit pasiune, va fi cel mai fericit, implicându-se pe deplin într-o poveste de dragoste pe care o dorește cu totul specială, dar nu numai pentru el, ci și pentru persoana la care ține.

Săgetătorul 

Nici această zodie nu trebuie exclusă dintre zodiile ce sărută cel mai bine. În primul rând, Săgetătorul iubește onestitatea și aventura, iar îmbinarea dintre aceste două calități îl ajută și în ceea ce privește capacitatea de a-și manifesta dragostea cu ajutorul săruturilor. Din acest motiv, sărutul pe care îl va da un Săgetător va reflecta pasiunea sinceră, autentică, dar și dorința de a experimenta.

În al doilea rând, Săgetătorul este o fire spontană, lăsându-se ghidat de stările de moment, ceea ce va fi vizibil și în săruturile oferite, acestea exprimând nu doar pasiunea, ci și entuziasmul, bucuria, energia care îi este caracteristică.

Nu în ultimul rând, Săgetătorii sunt deschiși în fața mai multor stiluri de a săruta, unul dintre obiectivele lor majore fiind să-și ajute partenerele să se simtă bine și să fie fericite. Iată de ce nu vor ezita să înceapă, de exemplu, cu săruturi mai scurte și mai rapide, urmând ca în final să ajungă la cele pline de pasiune.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Sagetator

Surse: herway.net, i.thehoroscope.co, pairedlife.com, timesofindia.indiatimes.com, thoughtcatalog.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fotografia care a uimit Internetul: primul RMN al unei mame care își sărută copilul
  Fotografia care a uimit Internetul: primul RMN al unei mame care își sărută copilul

  Fotografia care a uimit internetul – în sfârșit putem vedea cum arată creierul nostru atunci când ne sărutăm bebelușul, dar și cum arată creierul său atunci...

  Realitatea sfâșietoare din spatele acestei imagini! Îi săruta poza mamei, fără să știe că a murit încercând să salveze pacienții cu COVID-19
  Realitatea sfâșietoare din spatele acestei imagini! Îi săruta poza mamei, fără să știe că a murit încercând să salveze pacienții cu COVID-19

  Imagine emoționantă! Un băiețel de doar trei anișori din China sărută poza mamei sale, fără să știe că aceasta a murit încercând să salveze pacienți cu coronavirus.

  Top 10 cel mai bine îmbrăcate gravide din România
  Top 10 cel mai bine îmbrăcate gravide din România

  Sarcina este o etapă minunată din viața unei femei, însă vine cu schimbări ale corpului care pot pune în dificultate pe oricine. Ultimul trimestru de sarcină este cel mai...

  5 mituri legate de când ar fi cel mai bine să mănânci fructe
  5 mituri legate de când ar fi cel mai bine să mănânci fructe

  Fructele trebuie să facă parte neapărat dintr-o alimentație echilibrată, indiferent de vârsta pe care o avem. Pentru a fi siguri că vom profita din plin de beneficiile pe care le...

  Moment emoționant: Această fetiță își îmbrățișează și sărută mama la naștere
  Moment emoționant: Această fetiță își îmbrățișează și sărută mama la naștere

  Bucurie de nedescris pentru o proaspătă mămică din Brazilia. Aceasta și-a adus pe lume bebelușa și a avut parte de un prim contact afectuos și extrem de emoționant cu micuța.

  3 criterii care te ajută să alegi cel mai bun scaun auto pentru cel mic
  3 criterii care te ajută să alegi cel mai bun scaun auto pentru cel mic

  Alegerea unui scaun auto pentru copilul tău nu este întotdeauna cea mai simplă misiune. Trebuie să ai în vedere câteva criterii importante atunci când cumperi un...

  Bebelușii care încep diversificarea mai devreme dorm mai bine
  Bebelușii care încep diversificarea mai devreme dorm mai bine

  Vârsta potrivită pentru începerea diversificării reprezintă un subiect de veșnică controversă. Majoritatea părerilor susțin că este indicat să fie începută...

  Dr. Georgian Ciobotaru: "Soiul cel mai rău de părinte este cel care trăiește prin copilul său"
  Dr. Georgian Ciobotaru: "Soiul cel mai rău de părinte este cel care trăiește prin copilul său"

  Dr. Georgian Ciubotaru este medic rezident neurochirurg în cadrul “Brain Institute” la Spitalul Monza din Bucureşti, unde activează mai ales în chirurgia epilepsiei...

  © 2022 Qbebe