Funnyby

Zodiile care sunt cel mai greu de iubit

Zodiile care sunt cel mai greu de iubit

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Oricine își dorește să aibă parte de o relație solidă, frumoasă, în care să se simtă în largul său. Pentru a se ajunge însă aici, este nevoie de angajament, de adaptare, de ajustări, de unele compromisuri. Uneori însă, viața te poate pune în situația de a te îndrăgosti de persoane care nu sunt la fel de dornice precum ești tu să facă astfel de eforturi pentru ca relația să meargă. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos vei descoperi zodiile care, în ciuda unor calități extraordinare pe care le au, sunt greu de iubit și vor pune adesea la grea încercare răbdarea și perseverența partenerilor.

Fecioara

Face parte dintre zodiile cel mai greu de iubit din mai multe motive. În primul rând, va tinde să-și ascundă emoțiile, sentimentele, ceea ce va duce la dificultăți în apariția unei conexiuni, atât de necesară într-o relație de cuplu. Obiceiul unei Fecioare este, în general, de a ține la distanță oamenii până când se va convinge cu cine are de-a face și abia după aceea va începe să-și deschidă sufletul. Odată ce va reuși să „dărâme” zidul care o desparte de cei care o iubesc, Fecioara poate să fie un partener de viață extraordinar, pe care te poți baza.

În al doilea rând, unei Fecioare nu îi este la îndemână să comunice. Pentru ea, comunicarea va dobândi un rol important abia după ce reușește să-și dea seama că poate avea încredere în partener. Din păcate, întrucât va întârzia mult până când va ajunge în această etapă, există riscul să se acumuleze prea multe frustrări, nocive pentru relație.

Nu în ultimul rând, nu este ușor să iubești o Fecioară întrucât aceasta obișnuiește să critice excesiv. Perfecționistă cum e, va fi atentă la fiecare detaliu și nu va trece cu vederea orice imperfecțiune întâlnită. Mai mult decât atât, perfecționismul ei este însoțit și de multă ambiție, de dorința de a acorda prioritate atingerii unor obiective. Pentru că are astfel de trăsături de personalitate, partenerului/ partenerei sale îi poate fi greu să țină pasul cu ea și poate resimți că nu se poate ridica la nivelul așteptărilor pe care le are o Fecioară.

Scorpionul

Unul dintre principalele motive care transformă Scorpionul într-una dintre zodiile greu de iubit este acesta: Scorpionii sunt „campioni” în a nu ști exact ce-și doresc, având dorințe și scopuri fluctuante, ceea ce este derutant pentru partenerii lor. De altfel, persoanele din această zodie își „storc” pur și simplu partenerii de energie întrucât aceștia depun mari eforturi ca să poate înțelege ce-și dorește  de fapt un Scorpion.

În același timp, Scorpionul este o fire foarte independentă, care își prețuiește extrem de mult independența și vrea să depindă cât mai puțin de altcineva. Cu toate acestea, nu va sta deoparte când persoana pe care o iubește are nevoie de ajutor, își va dedica timpul pentru a ajuta și va fi foarte devotat.

Altă explicație pentru faptul că un Scorpion poate fi greu de iubit se leagă de faptul că nu este ușor de impresionat. El nu acceptă mediocritatea, fiind conștient de ceea ce merită. Dar în momentul în care va simți că a găsit ceea și-a propus, își va dărui toată dragostea și se va strădui să-și arate aprecierea.

Săgetătorul

Printre marile provocări pe care le aduce un posibil partener Săgetător este nivelul său ridicat de independență. Astfel, acestuia îi va displăcea orice are impresia că ține de control, va detesta cel mai mult să știe că libertatea sa ar putea fi pusă cumva în pericol.

De asemenea, Săgetătorii sunt foarte încăpățânați, le place să arate că au mereu dreptate și de aceea le este foarte dificil și să fie toleranți, să ierte greșelile pe care le comit partenerii lor. Vor ține minte greșelile respective și, când vor considera că este momentul potrivit, nu vor ezita să învinuiască iar.

Săgetătorii aparțin zodiilor greu de iubit și pentru că nu pot sta locului, că așteaptă doar să pornească într-o nouă aventură și nu își doresc să se stabilească undeva. Se vor simți împliniți doar când vor simți că au găsit un partener care să aibă aceeași pasiune, știind că împreună nu se vor plictisi niciodată.

Vărsătorul

Să iubești un Vărsător nu este lucru ușor, în condiițiile în care, prin natura sa, este o fire introvertită, căreia nu îi place să-și deschidă sufletul rapid. Mai întâi preferă să analizeze o persoană, să constate dacă poate avea încredere în ea și după aceea va decide dacă va putea merge mai departe într-o relație sau nu. Un Vărsător are nevoie de cineva cu care să rezoneze, abia apoi urmând să se îndrăgostească.

Un Vărsător poate reprezenta un adevărat „puzzle” pentru parteneră, dat fiind că nu este dispus să se deschidă și să dezvăluie aspecte de viață pe care mai degrabă ar prefera să le ascundă. Numai în cazul în care va dobândi deplină încredere în cineva o să renunțe la acest obicei.

Altă caracteristică a Vărsătorului, care îl face să fie greu de iubit, este natura sa mai puțin convențională. Spre exemplu, nu îi va displăcea să aibă o relație romantică la distanță, întrucât așa are impresia că își va păstra mai multă libertate.

Capricornul

Când te gândești la un Capricorn, nu poți să faci abstracție de unele dintre cele mai mari calități ale sale, ce se referă la: etica muncii, seriozitatea, înclinația spre practic, spre eficiență. Cu toate acestea, când este vorba să te gândești la el ca la un potențial partener, nu poți să omiți acele aspecte care îl transformă într-una dintre zodiile cel mai greu de iubit.

Pe de o parte, Capricornii nu reușesc să se situeze pe linia fină care departe optimismul de pesimism, așa că au obiceiul să se plângă, să vadă mai ales „partea goală a paharului”. În cazul în care li s-ar atrage atenția asupra acestui aspect, nu vor recunoaște că sunt pesimiști, ci vor insista asupra ideii de „realism”.

Pe de altă parte, întrucât obișnuiește să lucreze mai ales cu concepte care țin de calcule, de precizie, unui Capricorn îi va fi dificil să observe și latura sentimentală, considerând că dacă și-ar exprima mai mult emoțiile, sentimentele, ar putea părea slab. De aceea, nu este de mirare că, dacă te-ai afla într-o situație dificilă, Capricornul preferă mai degrabă să-ți dea un sfat decât să te țină de mână și să te încurajeze, ceea ce îl poate face să pară foarte distant și lipsit de empatie.

Nu în ultimul rând, întrucât caută cât mai multă perfecțiune, Capricornul ajunge să aibă prea multe pretenții de la persoana de lângă el, având așteptări foarte mari, ceea ce poate crea presiuni și tensiune.

Gemenii

De ce și Gemenii fac parte dintre zodiile care sunt greu de iubit? Primul răspuns la această întrebare este următorul: din cauza personalității lor cu mai multe fațete. Astfel, Gemenii pot avea două, trei sau chiar mai multe identități. Spre exemplu, într-o zi sunt binedispuși, relaxați, iar în ziua următoare sunt răutăcioși și morocănoși.

Tocmai pentru că prezintă o personalitate cu multiple fațete, Gemenilor le place foarte mult schimbarea. Ei vor să-și schimbe, să-și adapteze mereu mediul de viață și vor să cunoască cât mai mulți oameni noi. Cel mai mare dușman al lor este plictiseala, rutina, de aceea caută adesea distracția, așa că nu vor putea forma un cuplu alături de cineva care preferă rutina și multă stabilitate.

Altă caracteristică a Gemenilor care îi face să nu fie ușor de iubit este că, de cele mai multe ori, sunt superficiali. Nu au răbdare să se concentreze, să descopere profunzimea lucrurilor și evită să se fixeze asupra unui anumit domeniu de activitate sau să încerce să înțeleagă substraturile profunde ale sentimentelor.

Leul

Acest semn zodiacal ce este mereu în căutarea strălucirii, dorindu-și să fie în centrul atenției, este greu de iubit din mai multe motive. Spre exemplu, Leul este nerăbdător, având nevoie să vadă rezultate, să obțină ceea ce își dorește în ritmul alert pe care îl vrea. Când nu se întâmplă așa, tinde să se enerveze.

Pentru că vrea să se remarce întotdeauna, nu ar suporta să vadă că partenerul de cuplu îl pune cumva în umbră. Obiectivul unui Leu este să fie în centrul atenției, în timp ce partenerul său va sta cumva în spate, lăsându-l să se bucure de carismă, de popularitate.

Cel mai mult își va dori să aibă alături un partener care să-l admire, să-l motiveze și să-l ajute să aibă parte de claritate mentală în momentele mai dificile. În cazul în care nu va simți că poate avea parte de toate acestea, nu va mai avea nevoie să fie alături de cineva.

Surse: askastrology.com, apost.com, capricornmansecrets.com, hernorm.com, milduniverse.com, relrules.com, timesofindia.indiatimes.com, thoughtcatalog.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Zodiile care sunt cele mai mari mincinoase
Zodiile care sunt cele mai mari mincinoase

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  „Mama nu ne-a iubit și nu ne-a mângâiat, niciodată”. În ce condiții greu de imaginat trăiesc cinci copii din Prahova
  „Mama nu ne-a iubit și nu ne-a mângâiat, niciodată”. În ce condiții greu de imaginat trăiesc cinci copii din Prahova

  Cinci copii din localitatea Tătaru, Prahova, trăiesc cu groaza în suflet că, în orice moment, autoritățile îi vor despărți. Abandonați de mamă și crescuți de o...

  O femeie a născut 5 seturi de gemeni! „Am iubit să fiu însărcinată și sarcina m-a iubit pe mine”
  O femeie a născut 5 seturi de gemeni! „Am iubit să fiu însărcinată și sarcina m-a iubit pe mine”

  Multe mămici se sperie atunci când află că vor naște și vor crește un set de gemeni. Ei bine, imaginați-vă cum ar fi să mai adăugați încă 4 perechi de gemeni. Greu,...

  Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp
  Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp

  Credeai că viață ta amoroasă e complicată? Stai să o descoperi pe cea a unei viitoare mămici de peste hotare!

  Sora mea are o relație cu fostul meu iubit, iar eu sunt furioasă
  Sora mea are o relație cu fostul meu iubit, iar eu sunt furioasă

  O femeie ia cu asalt forumul Reddit pentru a se confesa în legătură cu o situație ciudată de familie. Tocmai a aflat că sora sa a început o relație cu fostul său iubit,...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Mama mea a început să iasă cu fostul meu iubit din liceu. Acum sunt logodiți
  Mama mea a început să iasă cu fostul meu iubit din liceu. Acum sunt logodiți

  Când te logodești încă din primii ani de liceu, pe măsură ce te maturizezi îți poți da seama că, de fapt, nu îți dorești într-adevăr așa ceva. De...

  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!
  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!

  O mămică de peste hotare vorbește despre dificultățile cu care se confruntă unele femei înainte să rămână însărcinate.

  Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând
  Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând

  Cei care își mai aduc aminte de prima telenovelă românească „Numai iubirea”, cu siguranță nu i-au uitat pe Adela Popescu și Dan Bordeianu, cel mai...

  © 2023 Qbebe