Funnyby

5 zodii cărora nu le poți împărtăși niciodată un secret

5 zodii cărora nu le poți împărtăși niciodată un secret

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă în anumite persoane poți avea deplină încredere că nu vor dezvălui niciun secret al tău, pe altele nu te poți baza deloc din acest punct de vedere. Fie că nu le pasă deloc de secretele celuilalt, fie că au tendința de a bârfi sau pur și simplu au nevoie de un subiect de discuție care să le scoată din rutinele de zi cu zi, pur și simplu nu se pot abține. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos, poți descoperi care sunt zodiile pe care este preferabil să le eviți când nu vrei să îți faci griji că toată lumea îți va afla chiar și cele mai intime secrete.

Berbecul

În primul rând, Berbecul face parte dintre zodiile cărora nu le poți împărtăși niciodată un secret întrucât este impulsiv și nu are întotdeauna răbdare să se gândească bine înainte să vorbească. Astfel, fără să vrea, poate începe o discuție lăsându-se „dus de val”, fără să realizeze că, de fapt, a dezvăluit secretele altcuiva.

În al doilea rând, nu este indicat să te apuci să-ți împărtășești secretele unui Berbec întrucât are tendința de a răspândi informații negative despre ceilalți. Uneori, se poate spune că dă dovadă de sadism din acest punct de vedere, apucându-se să împrăștie diverse zvonuri. Procedează așa deoarece, în realitate, încearcă să-și ascundă cumva latura vulnerabilă, să-și vindece anumite răni din trecut. Cu alte cuvinte, anumiți Berbeci au impresia că, începând să împrăștie informații despre alte persoane, își iau cumva „revanșa” pentru ceea ce li s-a întâmplat la un moment dat.

Nu în ultimul rând, este preferabil să nu te apuci să discuți cu un Berbec lucruri prea personale pentru că acestuia nu îi pasă de secrete și nu îi place misterul. Din acest motiv, nu este de mirare că, într-un moment în care vrea să inițieze o conversație care să stârnească interesul celor din preajma sa, să se apuce să vorbească exact despre secretul pe care i l-ai împărtășit.

Gemenii

Aceștia sunt vestiți pentru că au două „fețe”. Practic, deși Gemenii îți promit că lucrurile discutate cu ei rămân doar între voi, nu trebui să ai încredere în vorbele lor, ci dimpotrivă. De altfel, reprezentanții acestei zodii sunt experți în a nu ține secrete, în a bârfi cât pot de mult. Este o activitate în care se regăsesc și la care nu renunță indiferent de contextul social în care se află. Pentru Gemeni, bârfa reprezintă o modalitate de a găsi mereu subiecte noi de discuție și, mai mult decât atât, când bârfesc simt că scapă de plictiseală, că nu au parte de conversații monotone.

În plus, Gemenii nu se pricep deloc să țină un secret pentru că nu își controlează întotdeauna impulsurile și, când se antrenează într-o discuție, uită de promisiunile făcute și se apucă să vorbească despre orice de dragul de a socializa.

ilustratie, reprezentare a zodiei Gemeni sub forma unor femei tinere,frumoase

Leul

În general, Leii nu obișnuiesc să bârfească, preferând să poartă discuții cât mai mature, pe subiecte care le reflectă într-adevăr interesele. Cu toate acestea, în anumite situații, când simt că nu mai sunt în centrul atenției, că nu mai sunt admirați, pot începe să răspândească zvonuri doar de dragul de a fi băgați în seamă. Printre aceste zvonuri se pot regăsi și secretele ce le-au fost împărtășite.

În același timp, Leii nu pot ține un secret dacă ei înșiși au fost, la un moment dat, „victime” ale bârfei. În loc să învețe din propria experiență, nu se pot abține și încep să vorbească peste tot despre secrete pe care nimeni nu ar fi trebuit să le afle.

Balanța

Dacă vrei să-ți împărtășești secretele cu o persoană ce face parte din această zodie, mai bine gândește-te de două ori înainte să realizezi un asemenea demers. Deși o Balanță reușește, până la un punct, să păstreze secretele, treptat se apucă să le aducă la lumină. Din fericire, de cele mai multe ori, înțelege faptul că sunt secrete mari, care trebuie să rămână numai între voi, dar nu se ferește să scoată la iveală lucruri aparent mărunte care, la un moment dat, te pot afecta mai mult decât crezi.

Balanțele au tendința să se comporte așa în special când simt că viața lor este plictisitoare, că s-au săturat de anumite rutine. Practic, pentru ele, să se apuce să dezvăluie secretele altora reprezintă o activitate care le stimulează, care le împiedică să se mai plictisească. 

Peștii

Când vine vorba despre propriile secrete, Peștii se străduiesc să se elibereze de povara lor implicându-se în diverse activități creative, ținând un jurnal sau notându-și gândurile pe o bucată de hârtie.

În cazul în care cineva le împărtășește un secret, în ciuda firii lor empatice, nu se feresc să îl dea în vileag. Nu se comportă astfel din răutate sau ca să se răzbune, ci pur și simplu cred că, procedând așa, distrag atenția celorlalți, astfel încât nimeni să nu afle că și ei au mari secrete. În anumite momente, Peștii au impresia că, apucându-se să împrăștie zvonuri despre ceilalți, nimeni nu îi va bănui de lucruri cu care nu se mândresc, păstrându-și imaginea nealterată. 

Zodiile în care nu poți avea încredere prea ușor. Sunt egoiste și-și urmează interesul

Surse foto: pixabay.com, Image by Freepik

Surse articol: collective.world, pinkvilla.com, themindsjournal.com

Articolul urmator
Zodiile cărora le poți spune oricând un secret
Zodiile cărora le poți spune oricând un secret

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  S-au căsătorit în secret acum o lună și deja ne-au dat marea veste: Este însărcinată!
  S-au căsătorit în secret acum o lună și deja ne-au dat marea veste: Este însărcinată!

  Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie este însărcinată! Emma Stone așteaptă primul ei copil, iar vestea vine la doar o luna după ce s-a căsătorit în...

  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni
  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni

  O prezentatoare de la unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune de la noi a anunţat recent că aşteaptă primul ei copil. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum a...

  Prințul William diagnosticat cu COVID-19. A ținut totul secret
  Prințul William diagnosticat cu COVID-19. A ținut totul secret

  Prințul William a fost infectat cu noul coronavirus în primăvară, potrivit BBC. El a fost testat pozitiv în luna aprilie, cam în aceeaşi perioadă cu tatăl său,...

  „Am un card secret”. Confesiunile a 22 de părinți despre situația lor financiară
  „Am un card secret”. Confesiunile a 22 de părinți despre situația lor financiară

  Printre marile provocări din viața de părinte se regăsește și aceasta: să reușești să ai permanent un venit stabil, care să-ți permită nu doar să achiți fără probleme...

  Paula Seling a adoptat o fetiță acum 6 ani! De ce a ținut totul secret până azi
  Paula Seling a adoptat o fetiță acum 6 ani! De ce a ținut totul secret până azi

  Paula Seling a anunțat astăzi că a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani. Artista în vârstă de 43 de ani a postat primele imagini cu fiica ei în vârstă de...

  6 motive din cauza cărora copilul tău nu vrea să vorbească
  6 motive din cauza cărora copilul tău nu vrea să vorbească

  Pe măsură ce copilul se dezvoltă, ne așteptăm să fie tot mai dispus să se exprime verbal. Uneori însă, din motive diferite, se poate întâmpla ca micuțul nostru să...

  Ghid de la psiholog: 10 motive din cauza cărora copilul nu te ascultă
  Ghid de la psiholog: 10 motive din cauza cărora copilul nu te ascultă

  Uneori poate părea mai ușor să mergi la război decât să îți convingi copilul să te asculte. Există mai multe motive pentru care acesta poate refuza să îți facă...

  12 lucruri pe care NU le poti cumpara. Poti sa ai toti banii din lume ca nu te ajuta!
  12 lucruri pe care NU le poti cumpara. Poti sa ai toti banii din lume ca nu te ajuta!

  Lumea noastra pare sa fie din ce in ce mai obsedata de bani. Si, in timp ce se incearca intelegerea aceastei mentalitati, devine greu de acceptat. Da, banii sunt necesari pentru...

  © 2023 Qbebe