Funnyby
Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Ai noroc la bani? Ce spune zodia ta despre asta

Zodiile cu noroc la bani sunt ambițioase, determinate și foarte calculate. Sunt cumpătate când vine vorba de cheltuieli și preferă, mai degrabă, să investească decât să irosească banii pe lucruri care, în timp, își pierd din valoare.

Zodii cu noroc la bani. Te numeri printre ele?

Există persoane care atrag banii ca un magnet! Află ce noroc ai la bani, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec

Berbecii sunt foarte ambițioși, le place să trăiască pe picior mare și au grijă să aibă întotdeauna mai multe surse de venit. Sunt, de asemenea, și foarte cheltuitori, motiv pentru care pentru ei devine uneori destul de greu să pună bani deoparte.

Taur

Acești nativi sunt foarte muncitori, motiv pentru care nu vor duce niciodată lipsa de bani. Sunt mereu în căutare de noi oportunități de afaceri și reușesc întotdeauna să ia cele mai bune decizii când vine vorba de investiții. Totuși, Taurii trebuie să mai ia în calcul și că viața nu este numai despre muncă și că ar trebui să își facă timp să se mai și relaxeze și să se bucure de banii pe care îi fac cu atâta trudă.

Citește și: Care sunt zodiile menite să fie faimoase și bogate

Gemeni

Gemenii sunt, de departe, printre cei mai flexibili și descurcăreți nativi ai zodiacului. Se adaptează cu ușurință oricărei situații, motiv pentru care atunci când vor simți că un loc de muncă nu le mai oferă satisfacție financiară, nu se vor gândi de două ori și vor căuta ceva mai bun. Acești nativi sunt și foarte cheltuitori, însă fac ce fac și nu rămân niciodată faliți.

Rac

Dorința de a se bucura de confort inclusiv pe plan financiar îi motivează pe Raci să obțină câștiguri importante din diverse surse. Sunt extrem de muncitori, ambițioși, determinați și serioși, dar și foarte norocoși când vine vorba de bani. Atrag tot felul de situații bune și, implicit, oportunități financiare.

Leu

Leul se numără printre zodiile cu cel mai mult noroc când vine vorba de bani! Asta pentru că acest nativ este interesat de imaginea să, de funcții, de putere și, implicit, de bani și carieră. Este foarte ambițios și determinat, dar și un bun afacerist. Are idei grozave și știu foarte bine cum să investească banii în așa fel încât să facă mai mulți într-un timp scurt.

Citește și: Cei mai bogați oameni din lume sunt născuți în această zodie. Nu este deloc o surpriză!

Fecioară

Fecioarele sunt foarte calculate și organizate, așa că nu trebuie să își facă griji că vor rămâne vreodată falite. Știu cum să înmulțească banii chiar și atunci când sunt prea puțini, iar asta pentru că au ambiție din plin, muncesc foarte mult și învață tot timpul pentru a se menține în top în carieră. Din păcate, de multe ori ajung să sacrifice viața de familie pentru carieră, dar asta pentru că vor să le ofere celor dragi un trai peste medie.

Balanță

Balanțele sunt foarte cumpătate când vine vorba de cheltuieli. Sunt destul de atenți la cheltuielile pe care le fac și nu le place să arunce banii pe lucruri inutile. Acești nativi au mereu parte de venituri în plus, iar acest lucru îi ajută destul de mult.

Scorpion

Scorpionilor le place să își trăiască viața, dar cu cap! Sunt extrem de atenți la cheltuielile pe care le fac. Chiar dacă sunt genul de persoane comode, când vine vorba de bani cumva reușesc să se mobilizeze și să muncească. Avantajul Scorpionilor este că preferă, mai degrabă, să aibă bani în bancă decât să îi cheltuie pe cine știe ce obiecte de lux.

Săgetător

Săgetătorul muncește din greu pentru a-și câștiga banii și știe să își manevreze foarte bine finanțele. Este, probabi, unul dintre cei mai abili afaceriști ai zodiacului, analizează atent ce face și reușește întotdeuna să facă investițiile potrivite la momentul potrivit.

Capricorn

Capricornii sunt foarte organizați și orientați spre carieră. Preferă să investească în lucruri durabile, care să valoreze mai mult peste 10 ani, decât să își ia, de exemplu, ultimul tip de telefon. Acești nativi sunt oameni cu viziune în ceea ce privește banii și se descurcă întotdeauna din punct de vedere financiar, fără să ceară sprijinul nimănui.

Vărsător

Chiar dacă nu le place să muncească foarte mult, cumva Vărsătorii au mereu noroc la bani. Sigur că au parte de suișuri și coborâșuri financiare, dar au întotdeuna idei nebunești pe care nu se tem să le pună în practică și care reușesc, de fiecare dată, să le aducă câștiguri frumoase, atunci când e nevoie.

Pești

Chiar dacă Peștii sunt destul de cheltuitori, muncesc enorm pentru a face mulți bani și au întotdeauna o rezervă pusă deoparte. În plus, acești nativi sunt și foarte norocoși pe partea financiară și se bucură, adesea, de situații privilegiate sau de câștiguri care le pică din cer. Sunt persoane descurcărețe, știu foarte bine care sunt interesele lor și nu sunt dispuși să facă compromisuri.

Citește și: Cele mai organizate zodii. Fără ele lumea ar fi un haos

 • Surse: buzzfeed.com, cafeastrology.com, refinery29.com
Miau! Ce rasă de pisică ești în funcție de zodia ta

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani
  Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani

  Ești în căutarea unui nume pentru viitorul tău copil sau nepot, care să-l influențeze cu noroc și bani în viață?

  Vedete născute în zodia ta
  Vedete născute în zodia ta

  Vrei să afli de ce David Beckham este o persoană puternică și energică? Sau din ce cauză este Angelina Jolie plină de afecțiune? Zodiacul explică în detaliu toate aceste...

  Când copilul tău plânge nu îi spune Nu mai plânge! Spune-i asta!
  Când copilul tău plânge nu îi spune Nu mai plânge! Spune-i asta!

  Ce faceți când micuțul vostru plânge? Nu-i așa că încercați din răsputeri să-l împăcați? Chiar și atunci când sunteți supărați pe el, după zece...

  Bunicile, bone de lux? Vedete care au noroc să fie ajutate de mame sau de soacre în creșterea copiilor
  Bunicile, bone de lux? Vedete care au noroc să fie ajutate de mame sau de soacre în creșterea copiilor

  Fie că nu au găsit bonele cele mai potrivite, fie pentru că sunt convinse că doar bunicii se pot ocupa cel mai bine de nepoți, mai multe vedete de la noi au decis să-și lase copiii...

  Când soțul tău îți spune că nu ești destul de bună, amintește-ți asta
  Când soțul tău îți spune că nu ești destul de bună, amintește-ți asta

  Relațiile de cuplu sunt un roller coaster emoțional, care se poate întâmpla să ajungă cu bine la destinație, sau poate ajunge să provoace răni, traume și amintiri...

  Unui bărbat nu i s-ar spune asta! Maia Sandu, prima femeie președinte a Moldovei, criticată pentru că nu este căsătorită și nu are copii
  Unui bărbat nu i s-ar spune asta! Maia Sandu, prima femeie președinte a Moldovei, criticată pentru că nu este căsătorită și nu are copii

  Maia Sandu a devenit prima femeie președinte din istoria Republicii Moldova. Vorbește rusă, spaniolă și engleză și are trei diplome de studii economice și administrare publică, una...

  Cum îți înveți copilul să scape de un criminal în serie. Spune-i asta acum!
  Cum îți înveți copilul să scape de un criminal în serie. Spune-i asta acum!

  Pentru a putea să-i împărtășești copilului tău date legate de cum ar trebui să acționeze ca să nu intre pe mâna unui criminal în serie, precum și ce ar trebui să...

  © 2021 Qbebe