Funnyby

Care sunt zodiile menite să fie faimoase și bogate

Bianca Geica - Redactor Senior

Te-ai întrebat vreodată ce șanse ai să ajungi celebră și/ sau bogată? Ei bine, astrele îți oferă, din nou, toate răspunsurile de care ai nevoie! Află dacă te numeri printre zodiile născute sub o stea norocoasă, cărora succesul le surâde la fiecare pas și care sunt, practic, predestinate să ajungă faimoase și bogate.

Zodiile menite să fie faimoase și bogate

Au o personalitate puternică, o ambiție ieșită din comun și nu se tem să își asume riscuri. Iată care sunt cele șase semne zodiacale care au cele mai mari șanse să devină bogate și celebre!

Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt perfecționiști înnăscuți și urăsc tot ce înseamnă mediocritate. Vor căuta mereu să se autodepășească și întotdeauna se vor asigura de faptul că persoanele din jur sunt mulțumite de munca lor. Sunt conștienți de faptul că pentru a fi cei mai buni, trebuie să investească, în primul rând, în ei înșiși, în educația și în pregătirea lor și nu ezită să facă acest lucru. De asemenea, acești nativi sunt foarte muncitori, destul de hotărâți și pragmatici, ceea ce le îmbunătățește șansele de a ajunge bogați și celebri.

Citește și: Reginele zodiacului! Ele sunt cele mai puternice femei din horoscop

În zodia Fecioară s-a născut și Warren Buffett, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la peste 82 miliarde de dolari. Este recunoscut pentru stilul de viață modest, în ciuda averii imense pe care o deține.

Capricorn

Capricornii sunt dependenți de muncă sau, cum ne place nouă să spunem, „workaholici”, dar cu toate acestea nu se vor mulțumi cu slujbe prost plătite. Ei își doresc întotdeauna să ajungă în vârf și nu se mulțumesc cu mediocritatea. Își cunosc foarte bine atuurile, știu de ce sunt în stare, sunt organizați și foarte siguri pe ei, motiv pentru care au șanse mari să ajungă bogați și celebri.

Jeff Bezos, cel mai bogat om în viață, cu o avere de 171,6 miliarde de dolari, este născut în zodia Capricornului, la fel și celebrități precum Michelle Obama, Richard Nixon, Elvis Presley, Diane Sawyer și David Bowie.

Scorpion

Pasiunea și intuiția sunt doi factori care sporesc șansele Scorpionilor de a deveni bogați și faimoși. Odată ce vor găsi exact lucrul care îi pasionează pe plan profesional, își vor folosi intuiția și se vor baza pe ea pentru a ști exact cum să atingă succesul absolut. Indiferent că nu au o afacere proprie și lucrează într-o mare corporație, de exemplu, Scorpionii vor ști exact ce și cum să facă pentru a ajunge în vârful piramidei ierarhice.

În zodia Scorpion s-a născut și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, cu o avere estimată la 75 de miliarde de dolari!

Leu

Creativitatea și încrederea în sine îi vor ajuta pe Lei să ajungă în top! Leii sunt faimoși pentru mândria lor, dar ce nu știu mulți despre ei este că le place să experimenteze și să facă lucrurile într-o manieră proprie, indiferent că maniera respectivă este sau nu pe placul celor din jur. Acești nativi vor face orice pentru a-și atinge obiectivele. Sunt excelenți comunicatori și au o putere de convingere incredibilă, acestea fiind și motivele pentru care mulți Lei ajung în poziții de conducere, în orice domeniu ar lucra. 

Citește și: Cele mai competitive semne zodiacale. Avem lista completă!

Să luăm exemplul Leoaicei Kylie Jenner, care la doar 22 de ani a ajuns o adevărată femeie de afaceri, fiind în fruntea topului Forbes al celor mai bine plătite celebrități din lume! Averea ei a fost estimată la 1.2 miliarde de dolari, iar statisticile arată că este în creștere.

Berbec

Te surprinde faptul că Berbecul a ajuns pe lista zodiilor care au mari șanse să devină bogate și celebre? În ciuda faptului că sunt foarte încăpățânați, destul de impulsivi și nu stau foarte bine la capitorul „răbdare”, acești nativi sunt foarte pasionați de ceea ce fac și dau întotdeauna 110% în orice proiect se implică. Pasiunea și dorința lor de a lua inițiative sunt calitățile care le pavează drumul spre succes. Nu sunt neapărat genul care să muncească din greu dar știu să lucreze inteligent, ceea ce înseamnă că sunt capabili să găsească cele mai bune soluții, în orice situație!

Printre cele mai bogate celebrități născute sub semnul Berbecului se numără Lady Gaga, Pharell Williams, Sir Elton John, Mariah Carey și Celine Dion. Îl mai amintim și pe Steve Ballmer, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, care a fost angajat de Bill Gates la Microsoft în 1980, după ce a renunțat la Universitatea Stanford. El a devenit în cele din urmă președinte în 1998 și l-a înlocuit pe Gates în funcția de CEO în 2000. În prezent Ballmer are o avere estimată la peste 108 miliarde de dolari.

Taur

Taurii au șanse mai mari să ajungă celebri, decât bogați. Sigur că cele două merg mână-n mână, însă vor prefera întotdeauna să fie în lumina reflectoarelor, decât să aibă miliarde în conturi. Taurii sunt extrem de ambițioși, răbdători și harnici. Încăpățânarea lor îi va ajuta să atingă succesul în viață, fiindcă nu se vor mulțumi niciodată cu puțin. Vor face tot ce este nevoie pentru a ajunge acolo unde își doresc și au toate șansele să reușească: sunt carismatici, au o personalitate magnetică și un mod de gândire rațional, care îi va ajuta să ia mereu deciziile corecte.

Printre cei mai bogați și celebri Tauri din lume se numără George Clooney, Adele, Jessica Alba și Dwayne „The Rock” Johnson.

Ești un om de succes și totuși nu te regăsești în această lista? Ei bine, poate că ar trebui să îți calculezi ascendentul sau să afli dacă nu cumva ai Luna sau Soarele într-una dintre cele 6 zodii de mai sus.

Citește și: Cine sunt, cum arată și ce fac cele mai bogate femei din lume

Surse foto: istockphotos.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  10 persoane faimoase care au fost adoptate când erau copii
  10 persoane faimoase care au fost adoptate când erau copii

  Fie că este vorba despre actori sau despre cântăreți, fie că este vorba despre personalități politice, numeroase persoane renumite au ajuns să fie adoptate în perioada...

  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame
  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame

  Care sunt cele mai bogate femei din România şi cum au reuşit să obţină succesul vei descoperi şi parcurgând articolul de mai jos. Printre ele se regăsesc atât femei...

  Parentingul în artă: cele mai faimoase picturi cu mame și copii care îți vor tăia respirația
  Parentingul în artă: cele mai faimoase picturi cu mame și copii care îți vor tăia respirația

  Relația părinte-copil, cu precădere cea dintre mamă și copil, a fost sursă de inspirație pentru marii pictori ai lumii. Fie că este vorba despre cei din epoca Renașterii sau din...

  Care sunt alimentele bogate în fier și cum ne ajută organismul?
  Care sunt alimentele bogate în fier și cum ne ajută organismul?

  Fierul reprezintă unul dintre cei mai importanți nutrienți, fiind necesar încă din viața intrauterină pentru o dezvoltare normală. Acest mineral se află în toate celulele...

  Una dintre cele mai faimoase artiste din lume este însărcinată cu primul copil
  Una dintre cele mai faimoase artiste din lume este însărcinată cu primul copil

  Face parte dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din ultimii ani şi se pregăteşte să devină mamă. A anunțat cu bucurie că este însărcinată cu primul ei copil și...

  O recunoști? Imagini rare din copilăria uneia dintre cele mai faimoase vedete din lume
  O recunoști? Imagini rare din copilăria uneia dintre cele mai faimoase vedete din lume

  Ariana Grande a devenit idolul unei întregi generații, fiind în acest moment una dintre cele mai faimoase și îndrăgite vedete din lume. Grande a debutat în actorie...

  S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest
  S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

  Şoc la Hollywwod! Houston Tumlin, copilul vedetă din filmul „Balada lui Ricky Bobby”, s-a sinucis la doar 28 de ani. Actorul şi-a pus capăt zilelor în locuinţa sa din...

  Top 10 alimente bogate în seleniu pe care trebuie să începi să le consumi
  Top 10 alimente bogate în seleniu pe care trebuie să începi să le consumi

  Dacă simți că a venit momentul să faci o schimbare în alimentația ta și a familiei tale, începe prin a adauga în dietă alimente bogate în seleniu. Alimentele...

  © 2022 Qbebe