Funnyby

Care este animalul spiritual care îți guvernează zodia

Bianca Geica - Redactor Senior

Tu știi ce animal spiritual te reprezintă? Fie că ne dăm sau nu seama, fiecare dintre noi avem câte un animal cu care simțim o conexiune aparte. Parcă trăsăturile lui ne-ar oglindi personalitatea, puterile, slăbiciunile și dorințele. Nu ne putem alege singuri un animal spiritual. În astrologie există 12 animale care ne definesc personalitatea, iar acestea se bazează pe dată în care ne-am născut. Află care este animalul spiritual care îți guvernează zodia!

Berbec. Animal spiritual: Șoimul

Șoimul este animalul spiritual al celor născuți în zodia Berbecului. Din punct de vedere astrologic, șoimii sunt lideri înnăscuți. Lucrează cel mai bine pe cont propriu, independent,, întrucât sunt spontani și uneori destul de impulsivi, inhibându-i pe cei din jur.

Șoimii pot fi văzuți drept aroganți sau egoiști, dar asta doar pentru că emană foarte multă încredere în fiecare aspect al viețîi lor. Aceste persoane nu se tem niciodată să preia inițiativa. Și, în ciuda exteriorului lor dur, șoimul este extrem de plin de compasiune. De asemenea, ei își prețuiesc relațiile mai presus de orice altceva. Pasionați la maxim, șoimii sunt, de asemenea, adaptabili și deschiși la idei noi.

Taur. Animal spiritual: Castorul

Cei născuți în zodia Taurului sunt conscuti pentru faptul că sunt extrem de încăpățânați, dar și foarte calculați și incredibil de inteligenți. Se adaptează rapid și reușesc să depășească orice obstacol care le iese în cale. Asemenea castorului, animalul spiritual al celor născuți în zodia Taurului.

Citește și: Singura zodie care se înțelege bine cu toate celelalte zodii

Castorul este extrem de răbdător, strategic, ingenios și foarte spiritual. Aceste animale spirituale sunt agere și incredibil de inteligente. Sunt și foarte hotărâți și nu lasă foarte multe de la ei, lucru care îi îndepărtează uneori pe oamenii din jurul lor. Castorii ar trebui să învețe să fie mai umili, mai puțîn exigenți, posesivi și încăpățânați, în unele situații. În adâncul sufletului, castorii sunt prieteni și iubiți plini de compasiune, loiali, descurcăreți și generoși.

castor

Gemeni. Animal spiritual: Cerb

Gemenii, acest semn zodiacal care reunește o multitudine de personalități, provocări și distracție. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că animalul lor spiritual este cerbul. Cerbii sunt creaturi incredibil de energice, ingenioase și foarte inteligente. De asemenea, nu se tem să se facă de râs, sunt niște parteneri de dialog extraordinari, care se bucură de interacțiunile cu oamenii noi din jur. Se bazează pe carismă și pe personalitatea uimitoare pentru a atrage oamenii de partea lor.

Cerbul poate fi destul de pretențios în dragoste. Are tendința de a fi nerăbdător și capricios, atunci când simte că se instalează monotonia. Nativii guvernați de acest animal spiritual trăiesc pentru aventură.

cerb

Rac. Animal spiritual: Ciocănitoarea

Animalul spiritual al celor născuți în zodia Racului este ciocănitoarea. Ciocănitoarea grijulie, empatică, un foarte bun ascultător și sfătuitor. Ca și Racul, ciocănitoarele sunt foarte descurcărețe. Aceste persoane sunt de obicei cunoscute ca fiind „frugale” în cercurile lor interioare, dar asta doar pentru că sunt uimitoare în a transforma un nimic în ceva! În cel mai rău caz, ciocănitoarea poate deveni nervoasă, geloasă sau chiar posesivă.

ciocanitoare

Leu. Animal spiritual: Peștele

Leii sunt lideri înnăscuți. Se folosesc de energia lor și de carismă pentru a-i atrage pe cei din jur de partea lor. Se simt excelent atunci când sunt în centrul atenției și au un nivel ridicat al încrederii în sine. Își ating întotdeauna scopul. Animalul spiritual al acestor nativi este peștele. 

Citește și: Cele două zodii care sunt cele mai încăpățânate. Nu te înțelegi cu ele

Peștii au tendința de a părea aroganți și egoiști, dar numai cei apropiați știu că, de fapt, sunt incredibil de nesiguri. Acest animal poate deveni, de asemenea, investit emoțional în relațiile sale. Peștele este loial, stabil și darnic, dar atunci când este rănit, poate deveni răzbunător și egoist. Aceasta este o problemă de mândrie pentru ei, pe care o au din plin.

peste nimfa in acvariu

Fecioara. Animal spiritual: Ursul

Fecioarele sunt independente și perfecționiste. Sunt, de asemenea, metodice în multe privințe, harnice și incredibil de inteligente. Nici nu ar avea cum să le corespundă alt animal spiritual decât ursul.

Poate că urșii nu sunt cunoscuți ca fiind niște creaturi drăgălașe, dar au o inimă imensă și, de multe ori, pot fi atât de generoși încât vor da tot ce au pentru cei pe care îi iubesc. De asemenea, sunt foarte modești și timizi. Ursul este, de asemenea, cunoscut pentru faptul că este nerăbdător și are un temperament destul de puternic și imprevizibil. Nativii guvernați de acest animal spiritual trebuie să fie foarte atenți atunci când cineva îi calcă pe coadă și să încerce să nu reacționeze impulsivi. Dar în cea mai bună formă, urșii sunt foarte generoși și iubitori.

urs brun

Balanță. Animal spiritual: Corbul

Nativii din zodia Balanță sunt într-o permanentă căutare a echilibrului. Simt mereu nevoia de armonie și sunt cunoscuți pentru faptul că au un interes scăzut pentru valorile materiale. Au o sete de cunoaștere incredibilă și țin foarte mult la libertatea lor.

Corbul este mediatorul perfect al oricărui grup, deoarece este diplomat, ceea ce îl face să fie un ascultător și un sfătuitor excelent. Corbul are o energie nelimitată și este incredibil de ușor de suportat în toate relațiile sale. În adâncul sufletului, sunt romantici, răbdători și grijulii. Iar atunci când nu sunt ei înșiși, de obicei fermecători, corbul poate fi pretențios, nepoliticos și chiar răzbunător. Dar, per total, corbul este foarte grijuliu și adoră să își ofere timpul și inima celor din jur. Ei sunt excelenți îngrijitori, profesori și medici.

corb

Scorpion. Animal spiritual: Șarpele

La fel că Scorpionul, șarpele este misterios și secretos. Nativii guvernați de acest animal spiritual sunt foarte intuitivi extrem de spirituali sau cel puțîn atrași de paranormal sau de necunoscut.

Ceea ce mulți nu reușesc să vadă la șarpe este faptul că este incredibil de pasionat, mai ales în chestiuni legate de dragoste sau chiar de carieră. Sunt, de asemenea, foarte amuzanți și de ajutor dacă au suficientă încredere în tine pentru a fi 100% ei înșiși în preajma ta. Șarpele, în cel mai rău caz, poate fi violent, neascultător și chiar are o multitudine de schimbări de dispoziție care pot înnebuni pe oricine. Dar, în cele mai bune momente, sunt cu adevărat niște ființe incredibile, loiale și iubitoare pentru cei din jurul lor.

sarpe cu clopotei

Săgetător. Animal spiritual: Bufnița

Animalul spiritual al Săgetătorului este bufnița. Bufnița, că și Săgetătorul, este determinată, energică, pasională și, de asemenea, destul de greu de încadrat într-o anumită tipologie. Acest semn poate fi uneori destul de impulsiv, se lasă conduși de emoții și de un foc adânc în interiorul lor. Dar sunt incredibil de ușuratici și își prețuiesc prieteniile mai presus de orice. În cel mai rău caz, o bufniță poate fi văzută că fiind nesăbuită, nesinceră sau chiar egoistă. Ele tânjesc după un mediu în care pot fi protejate și iubite. Sunt și incredibil de sensibile.

bufnita cu ochi galbeni

Capricorn. Animal spiritual: Gâsca

Capricornii sunt singuraticii zodiacului, la fel că animalul lor spiritual - gâsca. De asemenea, sunt incredibil de ambițioși, muncitori și motivați. Gâsca își stabilește propriile idealuri și apoi încearcă să facă tot posibilul pentru a obține ceea ce își propun. Nativii guvernați de acest animal spiritual pot pot fi cel mai mare dușman al lor, pentru că își sabotează deseori fericirea gândindu-se că oricând ar putea găsi ceva mai bun. Sunt pasionați, amuzanți și generoși cu timpul și talentul lor.

gasca langa un lac la apus

Vărsător. Animal spiritual: Vidra

La fel că Vărsătorul, vidrele sunt jucăușe, creative și inteligente. Acest animal este excentric și reușește să își facă o multitudine de prieteni din multe domenii diferite. Nativii guvernați de acest animal spiritual se pot mișcă destul de ușor prin diferite grupuri de oameni, de diferite tiplogii. Au o imaginație incredibilă și mare talent oratoric.

Pe plan sentimental, dau totul, fără să privească înapoi. Sunt devotați pe viață. În cel mai rău caz, vidra poate deveni singuratică, izolându-se de prieteni sau de familie. Poate avea chiar o etapă rebelă la sfârșitul adolescenței sau la începutul vieții adulte.

vidra in apa

Pești. Animal spiritual: Lup

Peștii sunt cunoscuți că fiind visătorii zodiacului. Sunt grațioși, generoși și extrem de sentimentali. Acest lucru este valabil și în cazul lupului, care este cunoscut pentru că este pasional și profund emoțional. Lupul este, de asemenea, foarte independent și își poate petrece o mare parte din viață singur, dar destul de fericit. Dar lupul este, până la urmă, o rasă de haită și va dori în cele din urmă să facă parte dintr-un grup, familie sau comunitate.

În cel mai rău caz, lupul poate deveni obsedat de prieteni sau membri ai familiei, nepractic și chiar răzbunător. Dar, în mediul potrivit, sunt incredibil de blânzi și foarte afectuoși. Scopul lor suprem în viață este nu doar să găsească dragostea adevărată, ci să o îngrijească pentru o viață întreagă. Divorțul nu este niciodată o opțiune pentru această zodie și vor face tot posibilul pentru a lucra la relațiile lor.

lupi imagine abstracta

Citește și: 4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

 • Sursă: thethings.com
 • Sursă foto principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Astrele îți spun care este următorul loc pe care trebuie să îl vizitezi în funcție de zodia ta
  Astrele îți spun care este următorul loc pe care trebuie să îl vizitezi în funcție de zodia ta

  Există atât de multe locuri frumoase pe această Planetă, încât e păcat să nu încerci să vizitezi cât mai multe! Te-ai gândit care va fi următoarea...

  Care este ziua din săptămână care îți poartă noroc, în funcție de zodia ta
  Care este ziua din săptămână care îți poartă noroc, în funcție de zodia ta

  Concepțiile în ceea ce privește ideea de noroc sunt foarte diferite. Astfel, dacă unele persoane cred că norocul ți-l faci doar tu, altele consideră că este un dat. De asemenea,...

  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta
  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta

  Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dorești ca la un moment dat să te muți într-un alt oraș, aflat poate și în altă țară? Acest gând nu este...

  Rasa de cățeluș care este compatibilă cu zodia ta sau a copilului tău
  Rasa de cățeluș care este compatibilă cu zodia ta sau a copilului tău

  Pentru a putea dresa cât mai ușor un cățel, dar și pentru a ne înțelege cu el cât mai bine, se recomandă ca acesta să aibă trăsături de personalitate care să fie...

  Care este talentul ascuns pe care nu știai că îl ai, în funcție de zodia ta
  Care este talentul ascuns pe care nu știai că îl ai, în funcție de zodia ta

  Reușești să captezi imediat atenția celor din jur atunci când ai ceva de spus? Prietenii îți spun deseori că ești un bun ascultător și că dai mereu cele mai bune...

  27 de semne ca esti vindecator spiritual. Atentie la punctul 10!
  27 de semne ca esti vindecator spiritual. Atentie la punctul 10!

  Vindecatorul spiritual este considerat sacru in multe culturi. Unii oameni cred ca acest dar este transmis din generatie in generatie, asemenea codului ADN. Totusi, darul vindecarii...

  Ce parte a corpului este guvernată de zodia ta
  Ce parte a corpului este guvernată de zodia ta

  Dacă ești pasionată de astrologie, cu siguranță nu îți este deloc străin conceptul de „astrologie medicală”, care are la bază corespondența dintre semnele...

  © 2023 Qbebe