Funnyby

Singura zodie care se înțelege bine cu toate celelalte zodii

Singura zodie care se înțelege bine cu toate celelalte zodii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dintre toate semnele zodiacale, există unul care este semn mutabil, care este semn de apă, care este incredibil de empatic, care știe când să aibă compasiune, când să aline, când să ofere un sprijin, dar care este și spiritual și intuitiv. Mai exact, este vorba despre Pești. Iubitori, devotați, creativi și iertători, aceștia sunt partenerii și prietenii pe care oricine ar vrea să-i aibă în preajmă. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cum Peștii au capacitatea de a-și pune în valoare calitățile pentru a se înțelege cu toate celelalte zodii!

Peștii și Berbecul

Fiind vecini în zodiac, Peștii și Berbecii au multe de discutat și se pot susține reciproc dacă amândoi își vor deschide sufletele. Deși sunt interesați adesea de lucruri diferite, între ei există acea compatibilitate care îi ajută să învețe unul de la altul din slăbiciunile pe care le au, astfel încât să reușească să le depășească. 

Peștii au acea înțelepciune care îi determină să le explice Berbecilor cum să nu mai fie prea îndârjiți, dar să păstreze totuși anumite limite. Altă dovadă menită să arate că Peștii se pot înțelege și cu această zodie, deși între ei există diferențe, este și aceasta: le pot transmite Berbecilor mesajul potrivit căruia ei au o misiune, un scop înalt, fără a se limita pur și simplu la a alerga prin viață.

Berbecul, la rândul său, îl va aduce pe un Pește „cu picioarele pe pământ”, convingându-l că va conta enorm să poată construi și în lumea reală planurile pe care și le-a făcut visând.

compatibilitate-Pesti-Berbec

Peștii și Taurul

Aceste două zodii pot forma o pereche grozavă întrucât apreciază legăturile emoționale cu ceilalți. Odată ce se atașează de cineva, vor face tot posibilul să rămână în preajma acestuia. Indiferent de cât de greu le va fi la un moment dat, vor lucra la relația respectivă ca să o păstreze.

Între un Pește și un Taur se poate înfiripa o relație romantică, fiecare dintre ei având calități care îi lipsesc celuilalt. Spre exemplu, Peștele este sensibil, se emoționează ușor și știe să se sacrifice, în timp ce Taurul este mai ancorat în realitate și mai practic. Peștilor le displac confruntările, așa că vor face tot posibilul să facă un compromis pentru binele relației, blândețea lor fiind de mare ajutor din acest punct de vedere. 

Amândoi pasionali, cu grijă unul față de celălalt, romantici și loiali, tinzând spre angajament, încredere, Peștii și Taurii își vor crea o relație dominată de siguranță, de încredere. 

Peștii și Gemenii

Aceste zodii vor fi atrase una de cealaltă grație aspectului comunicării. De pildă, Gemenilor le place să fie auziți, să conducă o conversație, iar Peștii nu vor face altceva decât să fie audiența lor. În același timp, Peștii și Gemenii știu să-i asculte pe ceilalți, să le confere sentimentul că sunt ascultați. Datorită empatiei, Peștii se conectează rapid cu Gemenii la nivel emoțional, subtil.

Peștii și Gemeni pot ajunge nu doar să fie prieteni, ci și să formeze un cuplu. Întrucât Peștii sunt iertători, ei pot uita și ierta cu ușurință când partenerul-Gemeni îi pot răni cu vorbele sale. Ceea ce îi va ajuta să meargă înainte în relație este că niciunul dintre ei nu va ține supărarea pentru mult timp, Peștii pentru că vor reuși să-și înțeleagă partenerul și Gemenii pentru că nu obișnuiesc să se întoarcă asupra rănilor din trecut.

Peștii și Racul

Ceea ce le poate aduce împreună pe aceste zodii este că un Rac poate înțelege mai bine ca oricine latura sensibilă a Peștilor. Simțind că au parte de această înțelegere, Peștii le vor întoarce favoarea Racilor și le vor oferi afecțiune, tandrețe și disponibilitatea de a-și deschide sufletul.

Pentru un Rac, relația cu un partener din zodia Pești va aduce entuziasm și îl va inspira, iar Racul este cel care conferă relației stabilitate și forță.

Peștii și Leul

Ceea ce arată că într-adevăr Peștii sunt singura zodie care se înțelege bine cu toate celalalte este și relația pe care o poate construi alături de un Leu. În ciuda diferențelor dintre ele, pentru amândouă zodiile va conta mult faptul că își doresc afecțiune, dragoste. În plus, apreciază lucrurile clare, onestitatea, Peștii străduindu-se și având capacitatea să înțeleagă adevăratele intenții ale partenerului Leu. Acesta are nevoie să se simtă apreciat și admirat, iar cei mai potriviți din acest punct de vedere sunt Peștii. 

Leii se vor simți protejați în compania caldă a Peștilor, iar aceștia, la rândul lor, vor fi în largul lor să vadă cum eroismul, tăria Leului, se regăsesc cumva în visurile lor. 

Relația dintre Leu și Pești se poate menține și pentru că amândoi știu să se încurajeze unul pe celălalt și să-și aducă și complimente. Vor putea colabora pe toate planurile și pot avea parte de o dragoste profundă, ce le va aduce mult confort. 

Peștii și Fecioara

Faptul că Peștii și Fecioarele se vor înțelege de minune dovedește că nu degeaba se spune că există atracție între contraste. În timp ce Peștii sunt foarte spirituali și visători, Fecioarele îi pot îndrepta spre o viziune mai pragmatică. În evoluția unei relații favorabile într-un cuplu ce este format dintr-o Fecioară și un Pește cântărește mult și faptul că acesta din urmă va mai „sparge” din monotonia vieții de zi cu zi.

Foarte important este că Peștii, prin natura lor sensibilă, empatică, știu ce simt partenerii lor Fecioare, oferindu-le sprijin când nici nu se așteaptă. În schimb, Fecioarele vor încerca să fie cât mai înțelegătoare și să-i ghideze pe partenerii Pești în direcția corectă. 

compatibilitate-intre-zodiile-Pesti-si-Fecioara

Peștii și Balanța

Când sunt împreună, persoanele ce aparțin acestor zodii pot să-și construiască o frumoasă relație de prietenie, deși sunt diferite: Balanțelor le place să se răsfețe cu minunile din realitate, în timp ce Peștilor le place mai mult universul imaginației. Cu toate acestea, pentru că Peștilor le place să reflecteze și să analizeze ideile noi, le vor aprecia întotdeauna pe cele venite din partea Balanțelor. 

În ciuda faptului că Peștii sunt zodie de apă, iar Balanțele sunt o zodie de aer, amândouă zodiile au o natură sentimentală. Când Balanțele inițiază lucruri, Peștii le pot susține, vor deveni buni prieteni și, tânjind după pace, după înțelegere, se vor împăca fără dificultate dacă ar izbucni un conflict.

Peștii și Scorpionul

Scorpionii și Peștii pot forma o pereche, în condițiile în care se pot conecta puternic, ajungând să știe ce gândesc, ce simt. În prezența unui Pește, un Scorpion își va arăta mai mult forța interioară, în condițiile în care partenerul său îl va susține din toate punctele de vedere. Cu intuiție și răbdare, Peștii pot determina un Scorpion să spună ce are pe suflet, având treptat din ce în ce mai multă încredere să facă mărturisiri. 

Nativii ambelor zodii sunt romantici, apreciază intimitatea, dar au și o anumită doză de posesivitate, dar aceasta nu le va fi dăunătoare, ci îi va ajuta să se simtă mai în siguranță.

Peștii și Săgetătorul

Relația frumoasă ce se poate construi între Pești și Săgetători este o dovadă în plus a faptului că Peștii sunt singura zodie ce se înțelege bine cu toate celelalte. Înainte să se lanseze într-o relație serioase, mai întâi vor deveni prieteni, astfel încât să poată vedea dacă vor putea depăși diferențele dintre ele. 

Calitatea ambelor zodii, ce le va uni, este aceasta: au capacitatea de a vedea lucrurile în ansamblul lor, preferând adesea să lase deoparte detaliile pe care le vor considera nesemnificative, împărtășindu-și mai degrabă viziunea comună. În plus, pot alege să fie optimiste, inclusiv în ceea ce privește viitorul, așa că vor fi dispuse să se angajeze într-o relație.

Peștii și Capricornul

Fiind sensibili, intuitivi, empatici, Peștii vor fi admirați și de Capricorni pentru abilitatea de a prezice lucruri înainte ca acestea să se întâmple. Atât Peștii, cât și Capricornii, vor fi dispuși să-și ia un angajament și să facă planuri de viitor pentru relația lor. 

Suportul emoțional și încrederea dăruită de Pește îi va face foarte bine unui Capricorn, care se va simți mai încrezător, inclusiv în ceea ce privește disponibilitatea de a-și deschide sufletul.

Într-o relație amoroasă, Peștii își vor aduce mult contribuția pe latura romantică, sensibilă, dărundu-i alinare Capricornului, care este capabil să-i ajute să fie mai ancorați în latura practică a vieții. 

Peștii și Vărsătorul

Stabilirea unei relații între Pești și un Vărsător poate aduce împlinire pentru ambele părți. Amândoi sunt idealiști, visători și capabili să-și arate compasiunea. Vărsătorii au idei inovatoare, în timp ce Peștii le sunt loiali și îi vor susține permanent. Totodată, generozitatea Peștilor îi ajută să se înțeleagă bine cu Vărsătorii, care îndrăgesc această trăsătură de personalitate.

Ceea ce mai poate contribui la o bună înțelegere între aceste zodii este și următorul fapt: Peștii sunt creativi, stimulându-i pe Vărsători la nivel mental. Ei vor fi cei mai încântați când se întâmplă așa, de aceea nu este exclus să se înfiripe și o relație romantică. 

Surse: ask-oracle.com, astrology.com, askastrology.com, astrology-zodiac-signs.com, bustle.com, elitedaily.com, free-spiritual-guidance.com, horoscopes.lovetoknow.com, compatible-astrology.com, yourtango.com, yahoo.com

Poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Anul Tigrului de Apă: Ce aduce 2022 pentru zodii pe toate planurile
Anul Tigrului de Apă: Ce aduce 2022 pentru zodii pe toate planurile

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nu este greu să am grijă de copilul meu, este greu să mă ocup de toate celelalte treburi
  Nu este greu să am grijă de copilul meu, este greu să mă ocup de toate celelalte treburi

  Una dintre cele mai importante provocări din viața unei mame este să găsească echilibrul între timpul petrecut ocupându-se de copii, cel dedicat treburilor casnice și cel...

  A venit, în sfârșit, momentul în care copilul meu înțelege sarcasmul
  A venit, în sfârșit, momentul în care copilul meu înțelege sarcasmul

  Ești părinte și îți place sarcasmul? S-ar putea ca cel mic să preia acest „obicei” de la tine mai repede decât crezi. Uite ce povestește această mamă de peste...

  Are păr alb la numai 16 ani. Cu toate astea, se simte mai bine ca niciodată!
  Are păr alb la numai 16 ani. Cu toate astea, se simte mai bine ca niciodată!

  O tânără care a încărunțit la 16 ani ne povestește cum a trecut de la a se simți inconfortabil, la a se simți minunat cu păr alb.

  Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta
  Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta

  Ioana Ginghină este actriță și a devenit cunoscută mai ales datorită rolurilor pe care le-a jucat în diverse telenovele românești. În anul 2007, s-a căsătorit tot...

  O mamă face biscuiți de lactație pentru a ajuta celelalte mămici să-și hrănească bebelușii
  O mamă face biscuiți de lactație pentru a ajuta celelalte mămici să-și hrănească bebelușii

  În Statele Unite un scenariu îngrozitor pentru tinerele mămici se desfășoară: nu se mai găsește lapte praf pe piață. Mai precis, din 22 mai, aproape 3 pătrimi din...

  Și-a lăsat bebelușul câteva minute singur pentru a lua înghețată și nu înțelege de ce soția lui este furioasă
  Și-a lăsat bebelușul câteva minute singur pentru a lua înghețată și nu înțelege de ce soția lui este furioasă

  Sunt unele mămici care preferă să angajeze bone decât să își lase copiii în grijă partenerilor lor. Printre ele se numără și o femeie de peste granițe, care...

  12 trucuri care te vor ajuta să fii o mamă singură de succes
  12 trucuri care te vor ajuta să fii o mamă singură de succes

  Viața de mamă te pune în fața unor provocări la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Când ești mamă singură, nu este exclus să consideri că anumite provocări...

  O femeie a căutat în trei țări donatorul perfect pentru a putea deveni mamă singură. "E foarte greu să treci singură prin tot procesul"
  O femeie a căutat în trei țări donatorul perfect pentru a putea deveni mamă singură. "E foarte greu să treci singură prin tot procesul"

  A ținut cu orice preț să devină mamă, chiar dacă destinul nu a fost blând cu ea și nu i-a oferit ocazia să-și găsească partenerul lângă care să poată construi...

  © 2023 Qbebe