Funnyby

Ce fel de prieten este copilul tău în funcție de zodie

Ce fel de prieten este copilul tău în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Prieteniile construite încă din copilărie sunt printre cele mai trainice și pot dura toată viața, creând amintiri cu totul speciale. Datorită prietenilor săi, un copil învață lucruri noi, face primii pași în construirea unor relații și își petrece timpul într-un mod agreabil. Cum va relaționa cu aceștia depinde și de trăsăturile conferite de zodia în care s-a născut. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cum influențează astrele calitățile de prieten ale copilului tău.

Berbecul

Dacă micuțul tău s-a născut în această zodie de foc, știe să fie un prieten adevărat. Pe de o parte, este oricând dispus să ofere ajutor, să încurajeze și să-și stimuleze prietenii să ia atitudine, să intre în acțiune. Pe de altă parte, nu se ferește să spună mereu adevărul în față, să atragă atenția asupra unor aspecte. 

În cazul în care simte că este trădat sau află că a fost mințit, nu pierde niciun moment și explică de ce este supărat, mărturisind ce l-a deranjat. Procedează așa întrucât îi plac lucrurile clare. 

zodiacul copiilor reprezentare a zodiei Berbec cu un baietel ce se afla calare pe un berbec

Taurul

Când este prietenul cuiva, Taurul dă dovadă, mai presus de orice, de loialitate. Orice s-ar întâmpla, face tot ce se poate pentru a rămâne alături de persoana respectivă, își respectă promisiunile și își apără prietenii inclusiv în situațiile în care aceștia nu îi sunt în preajmă.

De asemenea, pentru că este atât de loial și pentru că nu prea îi place să iasă din zona sa de confort, copilul tău preferă prieteniile pe termen lung. 

Gemenii

Copiii-Gemeni sunt prietenii care știu cum să dea startul distracției, care sunt amuzanți și știu să se facă plăcuți în orice situație. De aceea, datorită firii lor deschise, sunt căutați ori de câte ori ceilalți își doresc să încerce lucruri noi.

În același timp, reușesc să fie prieteni buni întrucât au disponibilitatea de a asculta, nu își pierd răbdarea nici pe parcursul unei discuții lungi și știu ce să spună pentru a aduce alinare. 

Racul

Grație sensibilității sale, Racul este un prieten plin de compasiune, de grijă față de ceilalți și face tot ce-i stă în putere pentru a încuraja, pentru a oferi cât mai mult sprijin. De altfel, unul dintre obiectivele sale este să se asigure că toți cei dragi sunt mulțumiți.

Tocmai pentru că are o asemenea atitudine față de prietenii săi, nu este exclus ca, la un moment dat, să se lase copleșit de problemele, de suferințele acestora.

Leul

Sociabil și jucăuș, copilul tău adoră să-și facă prieteni și devine adesea „sufletul petrecerii”. Este dornic să se distreze și îi îndeamnă și pe cei din jur să facă la fel. Pentru că se face plăcut cu ușurință și este comunicativ, poate să-i fie de ajutor unui prieten în diverse contexte sociale și să-l ajute să se remarce într-un grup.

Altă trăsătură a unui prieten din zodia Leu este că nu ezită să fie generos, oferă daruri și se simte în largul său când vede că îi face fericiți pe cei la care ține.

zodiacul copiilor reprezentare a zodiei Leu cu un baietel care imbratiseaza un leu

Fecioara

Deși este o fire perfecționistă și tinde să se autocritice, nu procedează la fel și cu prietenii săi. În schimb, ceea ce face un copil născut în zodia Fecioară pentru un prieten este să-i insufle speranța, să-i arate că-și poate pune în valoare calitățile și să-l susțină în hotărârile sale.

În plus, pentru că se pricepe la multe lucruri, nu este doar un bun sfătuitor, ci este nerăbdător și să treacă la treabă. Spre exemplu, dacă un prieten are o temă dificilă, copilul tău face tot ce poate ca să-l ajute. 

Balanța

Dacă te întrebi ce fel de prieten este copilul tău Balanță, răspunsul este acesta: cel care poate face pace într-un grup, care știe cum să readucă echilibrul și cum să aducă argumente care susțin dreptatea, corectitudinea.

Mai mult, este acel prieten căruia îi place să facă o conversație și care îi ajută pe ceilalți să înțeleagă și sensurile mai profunde ale lucrurilor. 

Scorpionul

Firea pasională îl poate face pe copilul tău să nu fie întotdeauna acel prieten care să fie dorit prin preajmă. Se întâmplă așa întrucât insistă adesea să-și impună punctul de vedere. Cu toate acestea, odată ce simte că poate avea încredere în cineva, devine un sprijin, un „aliat” de nădejde și este gata să ajute cum poate mai bine. Practic, este capabil și să se orienteze către prietenii stabile, de lungă durată. 

Săgetătorul

Plin de optimism și de încredere în forțele proprii, Săgetătorul poate să-i stimuleze și pe prietenii săi să simtă la fel. Dacă ai un copil născut în această zodie, își va dărui energia molipsitoare și îi va încuraja și pe ceilalți să pornească în noi aventuri. Din acest motiv, va fi căutat de cei cărora le place să fie mereu în mișcare, să aibă parte de experiențe inedite și să se distreze. De multe ori o să fie văzut ca un fel de „lider”, ceilalți dorindu-și să fie ghidați de el. 

Capricornul

Întrucât tinde să ia totul în serios, nu renunță la acest obicei nici în ceea ce privește prieteniile sale. Copilul-Capricorn vrea să le fie alături prietenilor săi, să-i susțină, să-i învețe și se străduiește să-i ferească de pericole. Găsește diverse metode pentru a-i motiva și, pentru că este ambițios, îi poate convinge să lupte mai mult pentru a-și îndeplini visurile. 

Vărsătorul

Pentru copiii ce aparțin acestei zodii de apă, prieteniile sunt foarte importante. Sunt capabili să fie prieteni loiali, să se conecteze în special cu cei la fel de creativi și dornici de a realiza lucruri inedite.

Una dintre calitățile esențiale ale unui prieten-Vărsător este că îi ajută pe ceilalți să-și conștientizeze latura unică, să aibă curajul să o dezvăluie în fața lumii. De aceea, se poate spune că îi învață să-și scoată la iveală ceea ce au mai bun. 

zodiacul copiilor reprezentare a zodiei Varsator cu o fetita ce isi toarna pe ea un ulcior cu apa

Peștii

Ceea ce îl determină pe copilul tău să fie un prieten pe cinste este mai ales empatia sa. Datorită acesteia, își dă seama fără dificultate când celălalt nu se simte în largul său și îi dăruiește tot sprijinul său. Prin atitudinea sa, își determină prietenii să-și deschidă sufletul și să vină să discute cu el despre orice.

Altă calitate care caracterizează un prieten din zodia Pești este nivelul său ridicat de toleranță. În aceste condiții, se poate înțelege bine și cu cei cu personalități diferite de a sa. 

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: businessinsider.com, elitedaily.com, timesofindia.indiatimes.com

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie
Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten
  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten

  Micuțul tău a crescut și a început să-și facă relații stabile de prietenie! Inevitabil, va veni vremea (dacă nu a venit deja) în care se va pune problema să doarmă...

  Cum să fii cel mai bun părinte și prieten al adolescentului tău din Generația Z?
  Cum să fii cel mai bun părinte și prieten al adolescentului tău din Generația Z?

  Tinerii din generația Z, născuți între 1995 și 2010, sunt deja la vârsta la care este momentul să înceapă o carieră și să își întemeieze o familie....

  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?
  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?

  Prieteniile din copilărie sunt unele dintre cele mai frumoase relații de care putem avea parte, adesea durând toată viața. În unele cazuri însă, când nici nu te...

  Este OK să nu îți placă să te joci cu copilul tău
  Este OK să nu îți placă să te joci cu copilul tău

  Joaca este o activitate importantă pentru dezvoltarea socială, mentală și fizică a copiilor. Când se joacă alături de părinții lor, cei mici dobândesc noi abilități,...

  Nu o suport pe mama celui mai bun prieten al copilului meu
  Nu o suport pe mama celui mai bun prieten al copilului meu

  O mămică de peste granițe povestește, pentru site-ul scarymommy.com, că nu se înțelege deloc bine cu mama prietenului cel mai bun al fiului ei. Femeia spune că deși la...

  Probleme de socializare: cum le recunoști la copilul tău și ce este de făcut?
  Probleme de socializare: cum le recunoști la copilul tău și ce este de făcut?

  Abilitățile sociale sunt utile la orice vârstă, ajutându-ne să ne conectăm cu ceilalți și să avem interacțiuni marcate de succes. Aceste abilități încep să se...

  Trăim în era abuzurilor de orice fel! Cum îți înveți copilul să nu fie victima abuzatorilor?
  Trăim în era abuzurilor de orice fel! Cum îți înveți copilul să nu fie victima abuzatorilor?

  Într-o lume în care copiii devin ținte ale abuzatorilor și reprezintă tentații imorale pentru adulți sau alți copii mai mari, datoria părinților este să le ofere...

  © 2024 Qbebe