Funnyby

Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta

Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Familiile Regale europene au fascinat dintotdeauna și au stârnit curiozitatea în legătură cu aspecte din viața lor personală. Spre exemplu, te poate interesa să știi din ce zodii fac parte membri ai acestora. Odată ce descoperi, începi să te gândești cât de mult te regăsești și tu în anumite trăsături ale lor. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos ai ocazia să afli ce membru al caselor regale ești, în funcție de zodia din care faci parte. 

Dacă ești Berbec

În cazul în care te-ai născut sub această zodie de foc, trebuie să știi că și Prințesa Eugenie, din Casa Regală a Marii Britanie, este Berbec. Ea s-a născut pe 23 martie 1990, fiind fata cea mică a fostului cuplu format din Prințul Andrew, duce de York și Sarah Ferguson. 

Pe de o parte, Berbecii sunt plini de spontaneitate, entuziaști, energici și își doresc să exploreze noi interese. Întrucât sunt și idealiști, au momente în care sunt frustrați întrucât lucrurile nu le ies cum vor ei, la momentul așteptat.

Pe de altă parte, un Berbec nu se lasă doborât ușor de provocările vieții. De această trăsătură dă dovadă din plin și Prințesa Eugenie, întrucât a suferit de scolioză și a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă în adolescentă. De aceea, a ales să vină în sprijinul copiilor care sunt în aceeași situație în care a fost ea, implicându-se într-o amplă campanie de strângere de fonduri pentru spitalul în care a fost operată: „The Royal National Orthopaedic Hospital”. 

Printesa Eugenie a Marii Britanie zambitoare

Dacă ești Taur

Cea care face parte din această zodie este chiar Regina Elisabeta a II-a. Aceasta s-a născut pe 21 aprilie 1926 și a fost încoronată regină pe 2 iunie 1953. 

Potrivit „Express”, trăsăturile sale se regăsesc pe deplin în cele ale zodiei Taur. Astfel, s-a remarcat prin dedicare și onestitate, dovedindu-le tuturor că se pot baza pe ea. De pildă, în momentele dificile prin care au trecut familia și țara sa, Elisabeta a II-a a dovedit că poate asigura stabilitate, susținere. 

De asemenea, altă calitate a zodiei, de care îndrăgita regină a dat dovadă pe parcursul domniei sale, a fost loialitatea. În primul rând față de țară și în al doilea rând față de familia sa, față de partenerul ei de viață, Prințul Philip, cei doi având un mariaj de peste o jumătate de secol. 

Regina Elisabeta a II-a in tinerete

Dacă ești în zodia Gemeni

Membrul Familiei Regale britanice născut sub această zodie a fost soțul reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip. Născut pe 10 iunie 1921 în Corfu, fiu al Prințului Andrew al Greciei și al Prințesei Alice de Battenberg, acesta s-a căsătorit cu cea care avea să devină regină în noiembrie 1947. 

Gemenilor nu le este teamă să spună ce gândesc, sunt curioși, imprevizibili, dar și comunicatori excelenți. Sunt gata oricând să stea de vorbă și să-și împărtășească ideile. Cu toate acestea, chiar dacă inițial sunt plini de vervă, este bine să fie lăsați să aibă un răgaz în care să se concentreze, în condițiile în care nu sunt atenți pentru timp îndelungat și obișnuiesc să sară de la o idee la altă. 

Provocarea pentru Prințul Philip a fost, de-a lungul anilor, să-și concentreze energia, dar a reușit cu succes, în contextul în care a îmbinat pasiunea pentru polo, pentru cursele cu trăsura și cu implicarea în diverse acțiuni caritabile. 

Printul Philip alaturi de Regina Elisabeta a II-a si de doi dintre copiii lor

Dacă ești Rac

Nu este de mirare că Prințul William (născut pe 21 iunie 1982) și mama sa, Prințesa Diana (născută pe 1 iulie 1961) sunt Raci. Printre trăsăturile care îi definesc se numără tenacitatea și empatia, dorindu-și să-i ajute pe cei aflați în dificultate. De altfel, Prințul William calcă pe urmele mamei sale când vine vorba de multitudinea de acțiuni și de proiecte caritabile în care este implicat.

În același timp, la fel ca mama sa, Prințul William este orientat spre familie, spre copiii săi, este dispus să comunice, să asculte și să ofere o mână de ajutor. Se simte bine alături de cei dragi și se străduiește mereu să petreacă timp alături de ei. 

Printesa Diana fericita alaturi de Printul William

Dacă ești Leu

Leii sunt văzuți ca regii zodiacului, încercând să fie mereu în centrul atenției, să fie admirați și iubiți. Plini de viață, îndrăzneți și atenți la înfățișarea lor, se fac remarcați cu ușurință și devin în scurt timp „vedete” în locurile în care se duc. În același timp, le plac să cultive prietenii, pot fi loiali și generoși, dar nu este exclus să fie geloși dacă simt că este altcineva care îi poate pune în umbră.

Printre cei mai faimoși Lei din familiile regale europene se numără prințesele Beatrice (sora mai mare a Prințesei Eugenie) și Charlotte Casiraghi, nepoata Prințesei Grace de Monaco și fiică a Carolinei, Prințesă de Hanovra.

Desigur, un alt Leu celebru este și Meghan Markle, care a strălucit nu doar pe covorul roșu, ci și prin ambiția, îndrăzneala și ținutele pe care le-a ales de-a lungul timpului. 

Meghan Markle in rochie rosie alaturi de Printul Harry la un eveniment

Dacă ești Fecioară

Născut pe 15 septembrie 1984, Prințul Harry este o Fecioară „veritabilă”, după cum spun astrologii. În primul rând, ține mult să-i ajute pe ceilalți cât de mult poate și este perseverent. Așa se explică de ce a reușit să înființeze organizații caritabile, programe și proiecte. Spre exemplu, în anul 2006 a fondat „Sentebale”, un ONG din Lesotho (Africa), care să vină în sprijinul copiilor și tinerilor vulnerabile. În anul 2014, a creat „Jocurile Invictus”, destinate celor care au fost răniți în războaie și care vor să participe la diferite competiții sportive.

În al doilea rând, a dovedit, în diferite situații, că are simțul datoriei, atât față de familie, cât și față de țară, dacă ne gândim la perioada în care a făcut parte din forțele aeriene și a fost pe frontul din Afganistan.

imagine de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Dacă ești Balanță

Dacă te-ai născut sub această zodie, trebuie să știi că și Sarah Ferguson face parte din ea. A fost soția Prințului Andrew din Familia Regală britanică. S-au căsătorit în 1986, sunt părinții a două fete (Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice) și au divorțat în 1996. 

Fermecătoare, sociabile și având gustul pentru rafinament, Balanțele sunt înclinate spre a face parte din familii aristocrate. În plus, sunt mereu în căutarea frumosului, a armoniei, a echilibrului, a justiției și nu se tem să spună lucrurilor pe nume când știu că au dreptate. Unul dintre punctele lor slabe este însă că nu reușesc întotdeauna să ia decizi ferme, într-un timp cât mai scurt. 

Dacă ești Scorpion

Un reprezentant de seamă al acestei zodii de apă este Regele Chales al III-lea, succesorul Reginei Elisabeta a II-a. Puternici, dornici de muncă și de a pune pasiune în ceea ce fac, scorpionii vor să demonstreze că sunt loiali. În ceea ce-l privește pe Chales al III-lea, încă de acum câțiva ani, de la aniversarea sa de 70 de ani, într-un toast ținut de mama sa, aceasta a rostit, potrivit „Town and Country”, următoarele vorbe: „pentru un moștenitor la tron respectat și dedicat”. 

imagine de la nunta Printului Charles si a Printesei Diana

Altă personalitate Scorpion este și Prințesa Grace de Monaco. Inițial aceasta a fost o actriță de succes (Grace Kelly), dar s-a căsătorit cu Prințul Rainier al III-lea și a renunțat la cariera sa. A fost mama a trei copii (Caroline, Prințul Albert al II-lea și Stephanie) și s-a dedicat activităților caritabile inclusiv în cadrul „Fundației Crucea Roșie Monaco”. 

Dacă ești Săgetător

Săgetătorii sunt energici, dornici de aventură, iubitori de călătorii și spontani. În plus, le place să-și respecte principiile, sunt optimiști și prețuiesc libertatea.

De asemenea calități a dat dovadă și un reprezentant regal al acestei zodii: Prințesa Sofia a Suediei. De exemplu, în perioada adolescenței s-a implicat în activități de voluntariat în Africa. În anul 2005, s-a mutat la New York pentru a studia la „New York Institute of English and Business”. În SUA și-a urmat pasiunea pentru yoga și a devenit instructor. 

Prințesa Sofia este și co-fondator al „Project Playground”, un ONG cu activități în Suedia și în Africa de Sud, al cărui scop este să încurajeze dezvoltarea personală a copiilor și tinerilor prin implicarea în activități sportive și sociale.

Este căsătorită cu Prințul Carl Philip și au trei copii: Prințul Alexander, Prințul Gabriel și Prințul Julian. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Dacă ești Capricorn

Kate, Ducesa de Cambridge, este un reprezentant de seamă al acestei zodii. Printre cele mai importante calități ale unui Capricorn se numără înțelepciunea și înclinația spre latura practică a lucrurilor. 

În ceea ce o privește pe Ducesa de Cambridge, nu este greu de observat că aceasta se remarcă prin seriozitate, dorința de implicare și calitățile de lider, alte calități ale unui Capricorn. Din acest motiv reușește să îmbine multitudinea de activități în care se implică zi de zi cu prezența constantă alături de cei trei copii ai săi. De altfel, ca părinte, încearcă să structureze programul copiilor ei (în pandemia le-a făcut un program de homeschooling și de implicare în activități precum ajutorul în bucătărie, desenat etc.) și să le ofere cât mai multă susținere. 

Ducesa de Cambridge

Dacă ești Văsător 

În aces caz, ești în aceeași zodie ca Prințesa Mary Elizabeth a Danemarcei. Ea nu a făcut parte dintr-o familie regală înainte de căsătorie, fiind originară din Tasmania șli cunoscându-l pe Prințul Frederik într-o vizită a acestuia în Australia. S-au căsătorit în anul 2004 și sunt părinții a 4 copii.

Ceea ce definește un Vărsător este creativitatea, dorința de a veni mereu cu idei noi. Totodată, posedă un simț profund al justiției sociale, este ambițios și ține mult să vină cu shimbări în bine pentru lume. În plus, este independent și alege să-și urmeze propria cale. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus)

Dacă faci parte din zodia Pești

Cel care aparține acestei zodii este Prințul Edward, cel mai mic dintre copiii Reginei Elizabetha a II-a. Acesta a venit pe lume pe 10 martie 1964. S-a căsătorit în 1999 cu Sophie Rhys-Jones, având împreună doi copii: Lady Louise Windsor și James Viscount Sever.

Peștii sunt vestiți pentru sensibilitatea lor, pentru faptul că adoră să viseze și să-și folosească mult imaginația. Dau dovadă de multă empatie, de profunzime emoțională și de o mare capacitate de a se concentra asupra emoțiilor, a sentimentelor. 

Nu în ultimul rând, Peștii se bucură de o bună intuiție și au o inimă de aur. 

Surse foto:

Surse articol: allure.com, bodyandsoul.com, britishheritage.com, express.co.uk, people.com, romper.com, purewow.com, relrundown.com, tatler.com, kongehuset.dk, kungakuset.se, townandcountrymag.com

Articolul urmator
Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce rasă de câine ești în funcție de zodia ta
  Ce rasă de câine ești în funcție de zodia ta

  După ce ai aflat ce rasă de pisică ești în funcție de zodie, a venit timpul să descoperi și ce rasă de câine ești în funcție de semnul tău zodiacal! Cățeii...

  Miau! Ce rasă de pisică ești în funcție de zodia ta
  Miau! Ce rasă de pisică ești în funcție de zodia ta

  Pisicile fac parte dintre cele mai îndrăgite animale de companie, iar în construirea unei relații deosebite între ele și stăpânii lor va conta inclusiv ca anumite...

  Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta
  Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta

  Care este/care va fi atitudinea ta față de partenerul tău de viață, cum dorești/vei dori să te implici pentru a te asigura că lucrurile merg cât mai bine în căsnicia ta,...

  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta
  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta

  Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dorești ca la un moment dat să te muți într-un alt oraș, aflat poate și în altă țară? Acest gând nu este...

  Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta
  Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

  Cât de nebun ești în funcție de zodie? Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni? Ți-am pregătit un material pe care nu ai voie să îl citești decât cu...

  Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta
  Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta

  Printre cele mai apreciate cadouri de Ziua Îndrăgostiților se află și florile. Pentru o surpriză reușită, acestea trebuie să reflecte nu doar preferințele celei care le va...

  Astrele îți spun care este următorul loc pe care trebuie să îl vizitezi în funcție de zodia ta
  Astrele îți spun care este următorul loc pe care trebuie să îl vizitezi în funcție de zodia ta

  Există atât de multe locuri frumoase pe această Planetă, încât e păcat să nu încerci să vizitezi cât mai multe! Te-ai gândit care va fi următoarea...

  De ce se îndrăgostesc oamenii de tine în funcție de zodia ta
  De ce se îndrăgostesc oamenii de tine în funcție de zodia ta

  „Ce iubești la mine?”, este o întrebare pe care fiecare dintre noi am adresat-o, la un moment dat, partenerului de viață. Adevărul este că fiecare om este diferit și...

  © 2023 Qbebe