Funnyby

Cel mai mare regret în viață, în funcție de zodie

Cel mai mare regret în viață, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

La un moment dat, oricare dintre noi ajunge să se întrebe cum ar fi fost dacă ar fi luat alte decizii în viață, dacă ar fi abordat altfel situațiile întâlnite. Fie că este vorba despre modul în care ai relaționat cu ceilalți, fie că este vorba despre cum te-ai raportat la tine însăți și la ceea ce ți-a oferit viața, simți că ai fi putut proceda altfel și că ți-ar fi fost mai bine. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi ce regretă cel mai mult reprezentanții fiecărei zodii, realizând de fapt ce a stat în calea fericirii lor pe toate planurile.

Berbecul

Orgoliul și ambiția sunt pentru această zodie de foc atât prieteni, cât și dușmani. Deși aceste trăsături îl motivează pe Berbec să fie mereu în acțiune și să-și stabilească obiective ambițioase, îl determină și să aspire mereu spre perfecțiune, să nu se mulțumească niciodată cu ceea ce are. În aceste condiții, cel mai mare regret al său în viață este că a petrecut prea mult timp muncind, neglijând momentele de relaxare și distracția. Astfel, pe măsură ce înaintează în vârstă, Berbecul își dă seama că viața nu este doar muncă și că, pe lângă succes, nu i-ar prinde rău să aibă mai multe momente în care să-și poate petrece timpul alături de prietenii dragi sau implicându-se în activitățile preferate. 

reprezentare a zodiei Berbec, zodiac vechi, pictura

Taurul

Unul dintre obiectivele majore ale unui Taur este să se bucure de cât mai multă stabilitate, de cât mai mult confort. De aceea, odată ce și-a găsit un drum, refuză să accepte schimbările de teamă că ar putea pierde ceea ce a construit. Întrucât procedează mereu așa, poate ajunge să regrete că nu a făcut lucrurile la timp, că nu a avut curajul să riște și să ia decizii care i-ar fi adus satisfacții importante.

În același timp, alt mare regret al Taurului poate fi acesta: că teama de schimbare l-a făcut să rămână în preajma unor persoane toxice. Fie că a fost vorba despre parteneri de cuplu, fie că a fost vorba despre prieteni, de multe ori a preferat să se abțină pentru a evita situațiile tensionate și nu a avut curajul să iasă din relațiile respective la timp. 

Gemenii

Cel mai mare regret în viață al reprezentanțiilor acestei zodii este că s-au orientat mai degrabă spre lucrurile practice, apelând la logică, în loc să se orienteze spre cele care le plăceau cu adevărat. Întrucât Gemenilor nu le este tocmai la îndemână să ia decizii radicale în scurt timp și de multe ori nu sunt foarte hotărâți, au crezut că fac totuși ce trebuie la un anumit moment. În plus, au cedat și presiunilor celor din jur și au luat apoi decizii pe care ajung să le regrete. Cu alte cuvinte, le pare rău pentru că nu și-au urmat instinctul, intuiția, pentru că nu și-au ascultat suficient inima. 

Racul

Pe de o parte, cel mai mare regret pentru Raci este că s-au temut să iasă din „carapacea” lor, să ia decizii îndrăznețe și să profite de oportunitățile apărute. De fapt, persoanele născute în această zodie adoptă o asemenea atitudine de frică să nu fie rănite de cei din preajmă. Cu timpul, realizează că așa nu reușesc să se bucure pe deplin de viață.

Pe de altă parte, un Rac poate ajunge să regrete că toată viața a încercat să caute partenerul ideal, fiind pur și simplu îndrăgostit de ideea de a avea parte de o relație romantică extraordinară.Treptat, se gândește că dragostea poate lua diverse forme și că o poate găsi și în alte aspecte ale vieții. 

Leul

Întrucât este orgolios și vrea să afișeze întotdeauna o atitudine de învingător, Leul se teme să-și dezvăluie și latura vulnerabilă. Din acest motiv, poate ajunge să regrete ulterior că a ales să procedeze astfel, în condițiile în care, de fapt, s-a mințit cumva și pe el însuși. Conștientizează că de fapt viața sa nu este perfectă, că sunt multe lucruri pe care le are de rezolvat și că nu mai este cazul să le ignore.

De asemenea, alt regret major pentru un Leu poate fi și acesta: că nu le-a permis și altor persoane din preajma să-i dovedească faptul că și ele sunt capabile. Odată ce Leul a sesizat că acele persoane nu se ridică întocmai la nivelul așteptărilor sale, a preferat să le îndepărteze și nu le-a acordat șansa de a le cunoaște cu adevărat.

Fecioara

Persoanele care fac parte din această zodie tind să analizeze mult lucrurile, să fie atente la toate detaliile și să caute peste tot perfecțiunea. De aceea, Fecioarele cer mult atât de la ele însele, cât și de la cei din jur. Tocmai această abordare le poate aduce și cel mai mare regret: așteptările prea ridicate le-au creat de multe ori stres și anxietate, îndepărtându-le de micile bucurii ale vieții. 

Alt regret al Fecioarelor este că au permis haosului din exterior să le perturbe echilibrul și liniștea interioară, interferând cu starea lor de bine. 

Balanța

Când vine vorba despre regrete, Balanțele suferă pentru că de multe ori și-au anulat planurile făcute întrucât s-au simțit epuizate, pentru că au simțit că nu este cazul să-și asume riscuri de natură financiară sau pur și simplu din comoditate. Pentru că au luat astfel de decizii, au renunțat la călătorii și la momente memorabile alături de persoanele dragi și nu și-au putut construi multe amintiri prețioase. Cu toate acestea, Balanțele își dau seama că trebuie să abordeze în alt mod lucrurile, că viața nu înseamnă doar să supraviețuiești, ci și să te bucuri.

reprezentare a zodiei Balanta, zodiac vechi, pictura

Scorpionul

Întrucât este suspicios și nu este deloc dispus să-și arate și latura vulnerabilă, Scorpionul obișnuiește să fie distant și să-i trateze cu răceală pe cei din jur până când se convinge că aceștia merită încrederea sa. Fără să-și dea seama, rămâne închis în sine și rezervat inclusiv cu persoanele apropiate, din familie. Treptat, regretă că s-a comportat așa și, în plus, se simte vinovat pentru că a dat dovadă în numeroase ocazii de o sinceritate mult prea brutală. Știe că i-a rănit pe ceilalți și suferă pentru că nu a reușit să înțeleagă, la timp, că anumite persoane din viața lui chiar îi doreau binele. 

Săgetătorul

Pentru această zodie de foc, cel mai mare regret în viață este că, în căutarea distracției și a aventurii, nu a putut întotdeauna să ia lucrurile prea în serios. Spre exemplu, chiar dacă a muncit mult în anumite perioade, nu a reușit să economisească suficient pentru a se pune la adăpost pentru „zilele negre”, preferând să investească în călătorii. Mai mult decât atât, de dragul de a avea parte de cât mai multă distracție, Săgetătorul și-a neglijat anumite responsabilități majore și nu a rezolvat lucruri importante.

Capricornul

Este vestit pentru ambiția, pentru perseverența sa, pentru disponibilitatea de a munci mult ca să-și îndeplinească obiectivele. Din păcate, aceste calități îl pot aduce pe Capricorn în situația de a avea un mare regret: că a petrecut prea mult timp muncind și că nu s-a bucurat suficient de viață. Cu alte cuvinte, regretă că tot timpul a luat lucrurile prea în serios, că a fost prea rigid și că nu a căutat să aprecieze chiar și micile bucurii. 

Vărsătorul

Dornic să aducă o schimbare în bine în viața celorlalți, preocupat permanent să analizeze lucrurile și să vină cu soluții inedite, Vărsătorul uită adesea să aibă grijă și de el. În aceste context, nu este de mirare că un regret major pe care îl are este următorul: că și-a neglijat sănătatea. De fapt, tendința sa este de a acorda prioritate stării sale mentale, lăsând cumva la urmă îngrijirea corpului. Dovezile neglijenței sale se văd în special când înaintează în vârstă.

Peștii

Pentru că sunt foarte sensibili, Peștii obișnuiesc să ia personal toate criticile și suferă mult din acest motiv. De altfel, țin mereu cont de ceea ce spun și de ceea ce cred ceilalți despre ei. Abia pe măsură ce îmbătrânesc își dau seama că nu ar fi trebui să-i lase pe aceștia să le influențeze alegerile și că ar fi fost mai bine să-și urmeze întotdeauna intuiția. 

La un moment dat, marele regret al Peștilor este că, din cauza numeroaselor frici, au ratat numeroase lucruri care i-ar fi făcut foarte fericiți. 

Ce aștepți în secret, în funcție de zodie

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: collective.world, relrules.com, revivezone.com

Articolul urmator
Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie
Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cel mai mare regret la divorț: faptul că mi-am pierdut socrii
  Cel mai mare regret la divorț: faptul că mi-am pierdut socrii

  Pentru anumite persoane, o viață împlinită înseamnă și să se bucure de o familie cât mai mare, ai cărei membri să fie uniți prin legături strânse. Din...

  Cel mai mare regret al vieții mele este că am devenit mamă
  Cel mai mare regret al vieții mele este că am devenit mamă

  Dacă pentru cea mai mare parte a femeilor care au devenit mame maternitatea este văzută ca fiind cea mai importantă realizare, sunt și cazuri în care în care nu se...

  Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan! Băiatul este cel mai frumos cadou pe care vedeta l-a primit de la viață
  Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan! Băiatul este cel mai frumos cadou pe care vedeta l-a primit de la viață

  Romanița Iovan a debutat în lumea modei ca fotomodel, iar în momentul de față face parte dintre cei mai apreciați designeri vestimentari de la noi. De asemenea, este mama...

  Faptul că am devenit mamă este cea mai mare reușită a vieții mele, dar și cel mai mare sacrificiu
  Faptul că am devenit mamă este cea mai mare reușită a vieții mele, dar și cel mai mare sacrificiu

  O mamă care acum are copii mari, ne povestește prin câte etape a trecut în rolul de mamă a copiilor săi. Cum s-a schimbat pe parcurs și ce sacrificii a trebuit să facă....

  Nu regret că am rămas însărcinată la 14 ani. Regret că nu le-am spus părinților mei
  Nu regret că am rămas însărcinată la 14 ani. Regret că nu le-am spus părinților mei

  Ce se întâmplă cu mine? Îmi amintesc și acum senzația de gol în stomac, amețelile și oboseala cruntă. Probabil că dacă aș fi avut acum 14 ani și aș fi avut...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  De la cel mai mic din cei 13 copii ai unei familii de țărani săraci la cel mai mare proprietar de hoteluri din lume
  De la cel mai mic din cei 13 copii ai unei familii de țărani săraci la cel mai mare proprietar de hoteluri din lume

  Determinarea, perseverența și pasiunea l-au ajutat pe César Ritz să-și depășească statutul unui tânăr care căuta să-și construiască un drum în industria...

  Ce BAC! Ce licență! Ce dizertație! Cel mai dificil examen din viață este cel de părinte
  Ce BAC! Ce licență! Ce dizertație! Cel mai dificil examen din viață este cel de părinte

  Cine spune că e greu să dai BAC-ul sau examenele din facultate, nu știe de spune! Poftim? Licența e mai grea? Examenul oral de la admitere la Master sau disertația? Să fie oare...

  © 2023 Qbebe