Funnyby
Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Cele mai inteligente zodii. Nu vor recunoaște niciodată că sunt adevărați tocilari

Dacă unele persoane se remarcă în special pentru capacitatea lor de a lucra cu cifre, cu date, de a realiza calcule complexe sau de a reține o cantitate impresionantă de informații, altele se disting datorită nivelului ridicat al inteligenței emoționale sau prin abilitatea de a găsi cele mai inedite soluții pentru a rezolva o problemă. Din articolul de mai jos vei descoperi câteva dintre cele mai inteligente zodii, care sunt caracterizate de un anumit tip de inteligență sau chiar de mai multe și care îi pot uimi pe cei din jur prin ideile lor, prin capacitatea de analiză, de a face ordine în lucruri sau pur și simplu prin abilitatea de a-și calcula fiecare pas pentru a se asigura că au pornit pe drumul cel mai bun.

Taurul

Principalul motiv pentru care Taurul este considerat una dintre cele mai inteligente zodii este acesta: deține o gândire foarte structurată, ceea ce îi permite să obțină performanțe academice înalte, să se descurce la cele mai diverse teste. În general, Taurii sunt foarte pricepuți la matematică, la științe întrucât sunt foarte atenți la detalii și excelează în a se strecura printre cifre, printre date. Tot în legătură cu aceste abilități este și alt motiv pentru care sunt apreciați atât de mult: știu să-și calculeze cu precizie fiecare pas pentru a fi siguri că au pornit în direcția cea bună.

În același timp, unui Taur nu îi lipsește nici inteligența emoțională. De aceea, este capabil să înțeleagă nevoile celorlalți, inclusiv nevoia de a fi singuri. Are compasiune și își dorește să se asigure că persoanele din jurul său sunt bine. Abia după ce este sigur de acest lucru se va simți cu adevărat în largul său.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Taur-pe-un-cer-de-noapte

Fecioara

Se află și ea printre cele mai inteligente zodii, distingându-se prin îmbinarea mai multor tipuri de inteligență. Pe de o parte, este analitică, are o memorie uimitoare și, pe de altă parte, este creativă, dar și capabilă să cunoască oamenii, să pătrundă în sensul cel mai profund al lucrurilor, să înțeleagă ce se întâmplă în orice situație. Aceste abilități ale sale țin și de faptul că prinde lucrurile din zbor și este foarte atentă la cele mai mici detalii, fără să lase să-i scape ceva.

De asemenea, despre Fecioare se știe că au foarte bune capacități organizatorice, fiind sursa unor adevărate „baze de date”, unde fiecare lucru pe care l-au învățat este foarte bine așezat. În acest context, pot accesa ușor informațiile și vor ști să le pună exact la locul lor.

Una dintre cele mai mari provocări pentru această zodie este să nu exagereze în a analiza prea mult lucrurile, ajungând să-și construiască obsesii.

Scorpionul

Printre cele mai mari calități ale unui Scorpion este și aceasta: datorită inteligenței sale remarcabile, va putea întotdeauna să pună cap la cap informații mărunte pentru a crea o imagine de ansamblu, fără să-i scape lucruri pe care alte persoane nici nu le iau în seamă. În acest scop se va strădui și va reuși să adune informații și cu ajutorul simțurilor sale ascuțite, pe care le va utiliza foarte rapid.

Datorită minții ascuțite pe care o dețin, Scorpionii nu pot fi păcăliți, induși în eroare cu ușurință și, odată ce își vor da seama că s-a încercat să fie înșelați, vor veni îndată cu o soluție pentru a se răzbuna.

Alt argument care plasează Scorpionul printre cele mai inteligente zodii este și următorul: intuiesc cu precizie când trebuie să spună un anumit lucru și nu se ferește din a-și folosi inteligența deosebită pentru a-i manipula pe alții pentru a obține ceea ce își dorește.

Capricornul

Astrologii spun că această zodie este un mix între inteligență și înțelepciune, având o mare capacitate de a lua decizii, de a-și asuma responsabilitatea unei situații și de a-și adapta deciziile realității. De cele mai multe ori, un Capricorn deține multă înțelepciune în raport cu vârsta pe care o are, fiind căutat pentru sfaturile sale inspirate, adecvate unui anumit context.

La fel ca și Scorpionul, poate să adune informații mărunte pentru a crea viziunea de ansamblu, având totodată și o memorie excelentă.

Capricornii sunt vestiți pentru că se vor descurca de minune în a învăța lucruri noi, în a studia, reușind mereu să aplice practic ceea ce au învățat. Își pun oricând mintea la treabă, sunt foarte perseverenți, nu renunță niciodată, iar în cazul în care vor greși învață repede din acea greșeală și se vor adapta la realitate.

reprezentarea-semnului-zodiacal-Capricorn-pe-un-cer-de-noapte

Vărsătorul

Este printre cele mai inteligente zodii, dedicându-și timpul pentru a găsi cele mai profunde semnificații, fără a se limita la a crede doar ce scrie în cărți. Astfel, Vărsătorul trebuie să ajungă el singur la esența lucrurilor, să-și facă propriile sale descoperiri și nu se va lăsa până când nu își va atinge acest scop. Niciodată nu se va mulțumi să adune cât mai multe informații doar de dragul de a realiza acest demers, ci pentru a le valorifica pe cât posibil în cadrul propriilor teorii, de cele mai multe ori obținând succesul.

Un Vărsător este cerebral, dar adoră și să dezbată probleme filozofice și să încerce să găsească răspunsuri la întrebări existențiale. Când îl va pasiona ceva, va ține să studieze cât mai mult și să devină expert într-un anumit domeniu.

Fiind conștient de inteligența sa, poate fi tentat cu ușurință să ignore punctele de vedere ale celorlalți.

Peștii

Se regăsesc printre cele mai inteligente zodii în primul rând grație inteligenței lor emoționale deosebite. Peștii au instincte puternice, simțind adesea ceea ce gândesc sau ceea ce simt cei din preajma lor. Fiind guvernați de planeta Neptun (planeta care guvernează visele și iluziile), sunt extrem de intuitivi. Chiar dacă logica, raționamentele dezvăluie o anumită cale, în cazul în care intuiția le spune altceva, Peștii o vor uma pe aceasta din urmă. Spre exemplu, dacă vor presimți ceva rău în legătură cu o persoană, ar fi bine să fie ascultați.

Fiind ultimul semn al zodiacului au avut ocazia să-și însușească și lecții primite de la alte zodii, reușind să fie foarte creativi. Cu toate acestea, imaginația le poate da uneori bătăi de cap, în condițiile în care vor ajunge să fie copleșiți de prea multe idei.

Surse: numerologysign.com, stylecaster.com, yourtango.com, zodiacshine.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

5 zodii care nu renunță niciodată

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Știința confirmă că persoanele uituce sunt, de fapt, cele mai inteligente
  Știința confirmă că persoanele uituce sunt, de fapt, cele mai inteligente

  Fiecare dintre noi uită ceva, undeva, cândva, cumva. Este un proces care face parte din mecanismul memoriei. Însă, mulți dintre noi putem să fim definiți ca uituci, pentru...

  Cele mai inteligente rase de caini. Top 5!
  Cele mai inteligente rase de caini. Top 5!

  Cele mai inteligente rase de caini. Te gandesti sa iei un caine si nu stii ce sa alegi? Ei bine, daca criteriul principal de selectie este inteligenta, atunci trebuie sa alegi un catel din...

  Este dovedit! Mamele dezordonate nu sunt leneșe, sunt mai inteligente
  Este dovedit! Mamele dezordonate nu sunt leneșe, sunt mai inteligente

  Când vine vorba despre calitățile unei mame, toată lumea se grăbește să-și exprime punctul de vedere. De cele mai multe ori, sunt puse pe „listă” însușiri...

  Femeile care poartă negru sunt mai inteligente şi au mai multă încredere în sine
  Femeile care poartă negru sunt mai inteligente şi au mai multă încredere în sine

  Sondaje recente au ajuns la concluzia că negrul este o culoare a cărei purtare ne poate da mai multe încredere în noi însene şi ne va ajuta să părem în ochii...

  Persoanele care beau cafea sunt mai inteligente și mai fericite
  Persoanele care beau cafea sunt mai inteligente și mai fericite

  Studii efectuate în ultimele decenii au ajuns la concluzia că un consum moderat de cafea poate oferi numeroase beneficii pentru sănătatea noastră fizică și psihică. Să le...

  Femeile rele sunt mai inteligente
  Femeile rele sunt mai inteligente

  Femeile rele sunt blamate de toată lumea, însă, conform unui studiu recent, se pare că sunt înzestrate cu calități cognitive aparte. Află în continuare de ce femeile...

  Acești oameni sunt imuni la coronavirus: nu se vor infecta niciodată. Află motivul!
  Acești oameni sunt imuni la coronavirus: nu se vor infecta niciodată. Află motivul!

  Pandemia de coronavirus face zilnic noi victime, în ciuda eforturilor autorităților de a combate boala. Este un virus extrem de contagios, însă se pare că ar exista persoane...

  © 2021 Qbebe