Funnyby

Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie

Bianca Geica - Redactor Senior

Te-ai îndrăgostit nebunește și nu știi cum să îi cucerești inima? Sau, pur și simplu, îți dorești ca partenerul tău actual să te iubească pe vecie și să se îndrăgostească în fiecare zi și mai tare de tine? Nicio problemă, căci astrele îți sar în ajutor!

Există câțiva factori care pot influența sentimentele unui bărbat. Află cum îl faci să se îndrăgostească de tine și să te iubească pentru totdeauna, în funcție de zodia lui!

Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodia lui

Bărbații nu își exprimă sentimentele în același mod precum femeile. În timp ce unii sunt mai deschiși și nu au nicio problemă în a-și pune sufletul pe tavă încă din primele clipe, cum sunt bărbații din zodiile Gemeni sau Săgetător, care se lasă ghidați de instinct, alții au nevoie de timp înainte de a împărtăși ceea ce simt cu adevărat. De exemplu, un bărbat în zodia Pești sau Taur preferă să se gândească de două ori înainte să dezvăluie ce se ascunde în inima lui, chiar dacă aceasta este plină de dragoste. Și nu pentru a-ți da ție o lecție, ci de teamă să nu fie răniți sau refuzați. Fiindcă da, nu sunt puțini bărbații cărora le este teamă de refuz și aleg să abordeze o femeie numai atunci când sunt cât de cât siguri că aceasta le va împărtăși sentimentele. Au nevoie de un imbold care să îi determine să facă primul pas.

Așa că hai să aflăm împreună care sunt calitățile care îi atrag pe bărbați la o femeie, în funcție de zodia lui!

Bărbatul BERBEC

 • Se simte atras de: dedicația și motivația ta pentru succes

Bărbatul Berbec are nevoie să fie stimulat din punct de vedere intelectual. Îi plac femeile inteligente și independente, care au un scop în viață foarte bine definit și care știu ce au de făcut pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Citește și: Cum te intelegi cu soacra ta in functie de zodie

Un Berbec va căuta mereu să fie în preajma unei femei ambițioase, motivate, care nu încetează să lupte pentru visul său. Această parte din ține îi atinge inima pentru că îl faci să vrea să fie o persoană mai bună. Îl provoci îl ajuți să rămână, la rândul sau, motivat, iar pentru un Berbec este important să fie cu cineva care să îl influențeze într-un mod pozitiv.

Bărbatul TAUR

 • Se simte atras de: dovezile tale de afecțiune

Pentru Tauri este o adevărată provocare să fie deschiși în relație atunci când vine vorba de nevoile sale emoționale. Acești nativi au nevoie de atenție și afecțiune pentru a se simți iubiți și siguri că nu vor fi răniți. Asta nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap ca să îi cucerești inima. Ține-l de mână atunci când vă plimbați pe stradă, îmbrățișează-l când se așteaptă mai puțin sau trimite-i un mesaj în mijlocul zilei în care să îi spui că te gândești la el.

Atunci când îi arăți cât de mult îl placi, îl faci să se simtă dorit. Chiar dacă nu recunoaște, îi place când îl strângi în brațe sau când îl săruți pe neașteptate. Atingerea îi apropie pe oameni și, atâta timp cât îți arăți mereu afecțiunea față de bărbatul Taur, vei menține legătura puternică.

Bărbatul GEMENI

 • Se simte atras de: femeile sociabile, deschise, comunicative

Bărbații Gemeni sunt extrem de comunicativi și înțelepți. Cel mai important lucru, pentru ei, într-o relație este să fie în permanentă comunicare cu persoana iubita. Mintea unui bărbat din zodia Gemeni este neobosită, ageră.

Apreciază enorm atunci când o femeie nu se teme să discute cu ei pe orice tema și să abordeze orice subiect. Are un simț al umorului excelent, nu suportă rutina sub nicio formă și iubește libertatea și mișcarea, așa că dacă vrei să îi cucerești inima, încearcă să fii sociabilă, deschisă spre a încerca lucruri noi alături de bărbatul Gemeni și, cel mai important, comunicativă și directă când vine vorba de sentimentele tale.

Bărbatul RAC

 • Se simte atras de: loialitate și siguranță

Bărbatul Rac este emoțional și se atașează foarte repede de persoanele pe care le iubește. Îi place să știe că oamenii la care ține, țin cu adevărat și la el. Racul nu suportă incertitudinea. Și-ar dori să nu fie niciodată nevoit să se întrebe cât de mult ții la el și cât de loială ești, așa că nu te teme să îi arăți ce simți pentru el și să îl asiguri că îi vei fi alături, indiferent de situație.

Fă-l să se simtă suficient de confortabil încât să își scoată la iveală sentimentele. Ajută-l să vorbească despre ceea ce simte, despre emoțiile sale. Dovedește-i Racului sensibil cât de mult îl iubești. Doar așa se va simți suficient de sigur pentru a fi el însuși, autentic în preajma ta.

Bărbatul LEU

 • Se simte atras de: atitudinea ta

Leul tău este cu siguranță un tip încrezător și îi place să o aibă alături o femeie sigură pe ea, care își cunoaște valoarea și care nu își coboară standardele pentru nimic. Bărbatul Leu iubește provocările și adoră să dărâme ziduri pentru a ajunge la inima femeii pe care și-o dorește. Iubește femeile autentice, care își acceptă atât calitățile, cât și defectele și care afișează întotdeauna o atitudine de învingătoare.

Pe scurt, pe nativul Leu îl va cuceri o femeie mândră, rafinată, grațioasă, cu niște principii de viață solide. Leul are nevoie să înțeleagă că se poate baza pe femeia de lângă el, care trebuie să fie la fel de puternică și de sigură pe ea ca și el.

Bărbatul FECIOARĂ

 • Se simte atras de: felul în care îi vorbești despre viitor

Îi atingi inima unei Fecioare atunci când vorbești despre viitor. Mai exact, despre planurile tale de viitor care îl includ și pe el. Nativului Fecioară îi place să știe totul dinainte și să fie pregătit pentru orice, așa că nu te teme să împărtășești cu el felul în care privești viitorul alături de el.

Citește și: Afla ce fel de tata va fi in functie de zodie!

Să vorbești despre viitor îl face să fie atât de entuziasmat de ceea ce va urmă. Este pregătit pentru o viață alături de ține și îi place să știe că și tu simți la fel. Atunci când va faceți planuri de viitor, îi dai bărbatului Fecioara o siguranță de care are nevoie pentru a-și arată sentimentele, pentru a fi el însuși, iar asta îl va face să te iubească pentru totdeauna.

Bărbatul BALANȚĂ

 • Se simte atras de: timpul pe care i-l acorzi

Cel mai prețios lucru pe care i-l poți oferi unei Balanțe? Timpul tău! Bărbatului Balanță nu-i place să fie singur. Îi place să te aibă în preajmă și îi atinge inima să știe că alegi să îți petreci timpul cu el. Puteți fi în oraș făcând o activitate împreună sau acasă, gătind cot la cot ceva pentru cină; nu-i pasă ce faceți, atâta timp cât faceți lucrul respectiv împreună.

Se entuziasmează când vede că îți dorești să îți petreci timpul cu el, pentru că, de fapt, nu vrea să pleci niciodată de lângă el. Prețuiește timpul de calitate pe care îl petreceți împreună și, pentru el, fiecare moment alături de tine este special.

Bărbatul SCORPION

 • Se simte atras de: faptul că știi să îi fii și prietenă, și iubita

Scorpionul tău adoră faptul că nu ești doar iubita lui, ci și prietena lui cea mai bună, confidentul său, acea persoană în care are cea mai mare încredere și în fața căreia își poate arăta vulnerabilitățile, fără teamă de a fi judecat.

Pentru bărbatul Scorpion este foarte important să fiți afectuoși unul cu altul și să va comportați ca un cuplu, dar și suficient de deschiși unul față de altul pentru a putea vorbi despre orice, fără rețineri.

Bărbatul SĂGETĂTOR

 • Se simte atras de: femeile cu simțul umorului

Nu poți face un bărbat Săgetător să se îndrăgostească de tine dacă îți lipsește simțul umorului! Săgetătorul tău iubește să radă și adoră să se distreze mereu, indiferent de ceea ce face. Pentru el este foarte important ca partenera lui de viață să fie veselă, să aibă simțul umorului și să privească mai mereu partea plină a paharului. Nu îi plac persoanele posomorate, care aduc energie negativă în viață lor.

Tu râzi la glumele lui și el râde la ale tale, așa că este perfect. El știe că, indiferent prin ce trece, poate conta întotdeauna pe tine pentru a-l face să râdă. Și pentru că și tu îl găsești amuzant, el știe că te va putea face și pe tine să râzi mereu.

Bărbatul CAPRICORN

 • Se simte atras de: cât de muncitoare și ambițioasă ești

Dacă vrei să faci un Capricorn să te iubească pe vecie, arată-i cât de muncitoare și ambițioasă ești. Arată-i că ești dornică să reușești în viață, atât pe plan profesionat, cât și pe plan personal. Capricorul nu va fi niciodată atras de o femeie care nu are nicio direcție în viață, care nu are niciun scop de atins, nicio ambiție. Trebuie să îi câștigi respectul și admirația ca să ajungi la inima lui!

Bărbatul VĂRSĂTOR

 • Se simte atras de: independența ta

Vărsătorul tău este un tip independent. Îi place că înțelegi când are nevoie de spațiul lui, pentru că și tu ești la fel!

Bărbatul Vărsător admiră femeile independente și nu suportă relațiile „sufocante”. Își dorește că partenera lui să fie capabilă să facă lucruri pe cont propriu și să nu simtă nevoia să stea lipită de el non-stop, 24 de ore din 24. Momentele pe care chiar le petreceți împreună sunt cu atât mai speciale!

Bărbatul PEȘTI

 • Se simte atras de: femeile care îi oferă spațiu

În spatele imaginii de bărbat puternic și inabordabil, pe care deseori o afișează bărbatul Pești, se ascunde un tip de un romantism incredibil. Bărbatul Pești are nevoie de o femeie romantică, sensibilă, loială, căreia să îi placă surprizele și dovezile siropoase de iubire.

Peștii tânjesc după profunzime și relațîi semnificative, bazate pe conexiuni reale. În același timp, acești nativi își iubesc libertatea și nu ar stă lângă o femeie care nu îi oferă spațiul de care are nevoie. De multe ori, bărbatul Pești își va dori să aibă timpul sau, să nu se simtă „încorsetat” de femeia de lângă ei, motiv pentru care cea mai bună strategie pentru a-l face să se îndrăgostească de tine este să îi arăți că îl iubești suficient de mult cât să îi lași spațiul de care are nevoie.

Citește și: Sufletele-pereche din zodiac! S-au născut să fie împreună pe viață

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cum ajutăm copilul să iubească școala, nu doar să o suporte
  Cum ajutăm copilul să iubească școala, nu doar să o suporte

  De cele mai multe ori școala este resimțită de către copii ca o corvoadă și nu merg cu plăcere la ore. Află că stă în puterea ta să schimbi acest lucru, prin câteva...

  Soțul meu nu mă mai sărută și nu mă mai ține în brațe. Orice aș încerca, nu-l pot face să mă iubească din nou, cu toate că i-am iertat chiar și infidelitatea
  Soțul meu nu mă mai sărută și nu mă mai ține în brațe. Orice aș încerca, nu-l pot face să mă iubească din nou, cu toate că i-am iertat chiar și infidelitatea

  Ce se întâmplă când un partener îl iubește pe celălalt, dar nu și invers? Citiți ce spune această femeie, care pare că și-a pierdut speranța în...

  Soacra mea le oferă mai multă atenție copiilor cumnatei mele. Ar trebui să-și iubească nepoții în mod egal
  Soacra mea le oferă mai multă atenție copiilor cumnatei mele. Ar trebui să-și iubească nepoții în mod egal

  Relația dintre bunici și copii este cu adevărat specială. Însă atunci când un bunic favorizează doar anumiți nepoți, cei mici au de suferit. Uite ce povestește această...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  Cum recunoști insecta care ți-a mușcat copilul în funcție de ciupitură
  Cum recunoști insecta care ți-a mușcat copilul în funcție de ciupitură

  Pentru orice părinte este esențial să recunoască insecta care i-a mușcat copilul în funcție de ciupitură, deoarece există situații în care pot apărea reacții adverse,...

  Cum sa-ti schimbi viata in 30 de zile. Ce sa faci in fiecare saptamana!
  Cum sa-ti schimbi viata in 30 de zile. Ce sa faci in fiecare saptamana!

  Desi poate parea dificil sa-ti schimbi viata in bine, este un lucru care se poate face. Nu numai ca se poate face, dar nu este atat de dificil pe cat ai crede. De-a lungul vietii, te...

  Părinții mei sunt căsătoriți de aproape 35 de ani. Iată ce m-au învățat despre cum să faci o relație să meargă
  Părinții mei sunt căsătoriți de aproape 35 de ani. Iată ce m-au învățat despre cum să faci o relație să meargă

  Părinții sunt primele noastre modele în viață, din toate punctele de vedere. Inclusiv modul în care învățăm să ne construim relațiile cu cei din jur și cu ființa...

  © 2023 Qbebe