Funnyby

Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie

Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Una dintre cele mai dureroase experiențe prin care poți trece este să îți dai seama că nu ai lângă tine persoana potrivită. Chiar dacă, o perioadă, nu iei nicio decizie radicală, ci preferi să îți lași un răgaz ca să analizezi situația, la un moment dat realizezi că este mai bine să pleci de lângă acea persoană. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi, în funcție de zodia din care faci parte, care sunt semnele menite să-ți atragă atenția că a sosit timpul să te desparți de omul nepotrivit, astfel încât să-ți redobândești echilibrul și să vii cu o schimbare binevenită în viața ta.

Berbecul

În general, Berbecul adoră competiția, dar lucrurile se schimbă când este copleșit de ea. De aceea, nu se mai simte deloc în largul său când sesizează că partenerul de cuplu transformă totul într-o competiție. Practic, o asemenea situație reprezintă unul dintre indiciile care îl ajută să-și dea seama că a venit momentul să plece din viața omului nepotrivit. Cu atât mai mult cu cât din pricina competiției izbucnesc diverse conflicte în relație, optează pentru despărțire.

În același timp, Berbecii știu că nu mai este cazul să rămână într-o relație dacă partenerii nu mai țin cont deloc de ideile, de planurile lor. Dorința lor de separare devine mai mare când sesizează că persoana iubită nu se mai străduiește să facă niciun compromis pentru ca lucrurile să meargă iar bine.

constelatia specifica zodiei Berbec in cercul cosmic, reprezentare cu maro si auriu

Taurul

Principalul motiv care îl determină pe un Taur să ia în calcul că trebuie să plece din viața omului nepotrivit este acesta: observă că nu se mai bucură de armonia de odinioară. În schimb, este copleșit de haos și nu mai este sigur de nimic. Aceste aspecte îi demonstrează că nu mai poate avea parte de stabilitatea cu care era obișnuit.

De asemenea, Taurii realizează că le-ar fi mai bine să iasă dintr-o relație când simt că nu mai au parte de afecțiunea dorită. De altfel, persoanele născute în această zodie tânjesc mult după momente de tandrețe, după clipe romantice, iar dacă nu mai au parte de ele, preferă să plece.

Gemenii

Unul dintre semnele care le arată Gemenilor că este timpul să plece din viața omului nepotrivit este că nu mai pot comunica la fel de bine cu persoana respectivă. Pentru ei este esențial să aibă alături pe cineva cu care să poată discuta despre orice și chiar să bârfească ori de câte ori se ivește ocazia.

Totodată, Gemenii știu că nu mai au ce căuta într-o relație când încep să se plictisească și când în viața lor își fac loc tot mai multe rutine. În aceste condiții, nu mai au parte de entuziasm și nu se mai simt suficient de stimulați din punct de vedere intelectual.

Racul

Tânjind după afecțiune și după o conectare profundă, Racul începe să se gândească dacă nu cumva ar fi mai bine să plece de lângă omul nepotrivit când nu mai are parte de așa ceva. Ceea ce îl îngrijorează cel mai mult este că vede că nu mai poate discuta deschis cu partenerul de cuplu, că acesta se străduiește să-l evite.

Cu alte cuvinte, un Rac devine conștient că relația sa nu mai are viitor în momentele în care nu mai este ascultat, când grija și afecțiunea sa nu mai sunt apreciate.

Leul

Este vestit pentru faptul că adoră să strălucească, să fie admirat și apreciat. Așa se explică de ce vrea să aibă parte de un astfel de „tratament”și în cadrul relațiilor romantice. Dacă sesizează că nu se mai bucură de aceeași atenție din partea partenerului, dacă nu se mai simte susținut, se gândește că nu are alături persoana potrivită și nu exclude ideea de a pleca de lângă ea.

Alt aspect neplăcut care îl poate determina să ia în calcul ieșirea dintr-o relație este și acesta: când realizează că nu mai are ce discuta cu partenerul său, când discuțiile nu mai sunt profunde, serioase, ci se limitează la conversații banale și imature.

Fecioara

Dornice să se bucure de relații cât mai stabile, de durată, Fecioarele încep să se îngrijoreze și să își dea seama că a venit momentul să se despartă de partenerii lor când aceștia nu mai sunt dornici să-și facă planuri cu ele. Pentru persoanele născute în această zodie, este important să vadă că pot împărtăși cu cele mai dragi persoane planuri de viitor. 

Celălalt „semnal de alarmă” pe care Fecioarele nu îl pot ignora când este vorba de o relație romantică este și acesta: partenerul de cuplu profită de grija, de atenția lor, dar le tratează cu indiferență.

Balanța

Întrucât ține mult ca și partenerul de cuplu să fie la fel de implicat ca ea pentru bunul mers al relației, o Balanță ia în considerare ideea de a ieși din acea relație când își dă seama că nu mai poate forma o „echipă” cu partenerul său. 

Mai mult, Balanțele vor să plece de lângă cineva dacă realizează că acea persoană nu le mai oferă echilibru, atenție și afecțiune. Nu se mai simt tratate corespunzător și, chiar dacă aleg să aibă răbdare o perioadă, în final aleg să plece.

Scorpionul

Acestei zodii de apă nu îi este deloc la îndemână să-și deschidă sufletul și să-și exprime sentimentele, însă când intervine dragostea adevărată, Scorpionul își arată și latura sensibilă. Astfel, se străduiește să vorbească deschis cu ființa iubită, așteaptă să fie ascultat, înțeles. În situația în care nu mai are parte de toate acestea, când nu mai reușește să se conecteze profund cu persoana de lângă el, are în vedere să iasă din relația respectivă. De fapt, pentru el lucrurile devin insuportabile în momentul în care își dă seama că între el și partenerul de cuplu s-a creat „un zid”. 

constelatia zodiei Berbec inclusa in cercul cosmic, reprezentare cu maro si auriu

Săgetătorul

Pentru un Săgetător contează mult să aibă alături un partener care să nu fie lipsit de simțul umorului și care să fie optimist. În cazul în care acesta din urmă îl copleșește cu gândurile sale negative, când se concentrează numai asupra lucrurilor care nu merg, atunci Săgetătorul vrea să plece de lângă acea persoană.

În plus, reprezentanții acestei zodii de foc nu mai suportă să rămână într-o relație dacă observă că nu mai au parte de spirit de aventură, dacă totul devine monoton, plictisitor.

Capricornul

Își dă seama că a venit timpul să plece de lângă omul nepotrivit când se satură să îl motiveze de fiecare dată. Capricornii nu suportă persoanele lipsite de ambiție, superficiale, care nu reușesc să-și stabilească obiective și să facă eforturi pentru a le realiza. Prin urmare, nu este surprinzător dacă vor să plece de lângă asemenea parteneri de cuplu.

Mai mult decât atât, un Capricorn ar trebui să se gândească la faptul că este cazul să se despartă de cineva dacă simte că munca lui a devenit mai importantă decât acea persoană. De pildă, un semnal de alarmă este când nu își mai face deloc timp pentru partenerul de cuplu, preferând să se ocupe în special de viața profesională.

Vărsătorul

Pe de o parte, Vărsătorul își dă seama că nu se află lângă omul potrivit și că i-ar fi mai bine să plece dacă nu se mai simte stimulat intelectual în preajma acestuia. Totodată, nu ar trebui să ignore nici acest avertisment: partenerul de cuplu îi ignora trăirile, sentimentele și îl tratează cu indiferență.

Pe de altă parte, Vărsătorii ar trebui să se îngrijoreze și să-și dea seama că relația de cuplu nu mai are viitor în această situație: când partenerii îi neglijează și aleg să petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu ei. 

Peștii

Sensibili și empatici, Peștii fac tot ce pot pentru ca oamenii de lângă ei să se simtă bine și adesea își neglijează propriile nevoi în favoarea celor ale altora. Se comportă la fel și în relația de cuplu, copleșindu-și partenerii cu grija și atenția lor. Însă dacă realizează că nu le mai pasă la fel de mult de aceștia din urmă, Peștii iau în calcul tot mai serios să iasă din acea relație.

Alt motiv care i-ar putea determina să-și dea seama că nu au alături omul potrivit și că le-ar fi mai bine singuri este și acesta: partenerul nu le mai apreciază latura creativă și nu îi sprijină să-și împlinească aspirațiile.   

Ce fel de despărțire îți frânge cu adevărat inima, în funcție de zodie

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, cosmopolitan.com, thoughtcatalog.com

Articolul urmator
Cum îți repari inima frântă în urma decepțiilor din dragoste, în funcție de zodie
Cum îți repari inima frântă în urma decepțiilor din dragoste, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum îți dai seama că ai pierdut o sarcină? 4 semne pe care nu trebuie să le ignori
  Cum îți dai seama că ai pierdut o sarcină? 4 semne pe care nu trebuie să le ignori

  Poate crezi că e ușor să îți dai seama că ai pierdut o sarcină, însă nu este tot timpul așa. Uite la ce semne trebuie să fii atentă.

  Cum îți dai seama că ai un copil care nu poate spune „Nu”? Sfatul specialistului
  Cum îți dai seama că ai un copil care nu poate spune „Nu”? Sfatul specialistului

  Toți părinții își învață pe copii să fie politicoși, ceea ce e foarte bine. Însă dincolo de „te rog” și „mulțumesc”, e important ca cel...

  Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama
  Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama

  Nu toți copiii vor dormi la prânz până la aceeași vârstă, indiferent de insistențele părinților. Uite cum știi că cel mic este pregătit să renunțe la somnul de...

  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten
  Cum îți dai seama că cel mic este pregătit să doarmă peste noapte la un prieten

  Micuțul tău a crescut și a început să-și facă relații stabile de prietenie! Inevitabil, va veni vremea (dacă nu a venit deja) în care se va pune problema să doarmă...

  Cum îți dai seama că cel mic nu este doar mofturos, ci are o tulburare alimentară
  Cum îți dai seama că cel mic nu este doar mofturos, ci are o tulburare alimentară

  Toți copiii trec prin etapa în care fac mofturi la mâncare. În această etapă, e posibil ca al tău copil să mănânce doar câteva alimente, având o...

  Nervul sciatic: ce este și cum îți dai seama că suferă
  Nervul sciatic: ce este și cum îți dai seama că suferă

  Nervii reprezintă grupări de fibre, care transmit impulsuri electrice între creier și restul corpului. Printre nervi se regăsește și cel sciatic, principalul nerv de la nivelul...

  Oaia neagră a familiei: ce înseamnă, de fapt, acest termen și cum îți dai seama dacă te încadrezi?
  Oaia neagră a familiei: ce înseamnă, de fapt, acest termen și cum îți dai seama dacă te încadrezi?

  Expresia “oaia neagră a familiei” se folosește, de regulă, atunci când ne referim la cineva cu un caracter atipic, adesea prost ințeles, și care e de multe ori...

  Fiica mea a refuzat să mai vorbească din momentul în care soacra mea a început să stea cu ea. Mi-am dat seama ce s-a întâmplat din desenele fetiței
  Fiica mea a refuzat să mai vorbească din momentul în care soacra mea a început să stea cu ea. Mi-am dat seama ce s-a întâmplat din desenele fetiței

  După ce a dispărut ani de zile din viața fiicei ei fără urmă, o femeie și-a făcut din nou apariția sub rolul de bunică iubitoare. Dar o persoană toxică nu se schimbă așa...

  © 2024 Qbebe