Funnyby
Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Cele mai bune mame din zodiac

Când vine vorba despre calitățile unei mame, suntem tentați să ne gândim la unele dintre cele mai nebănuite. Nici astrologii nu au stat deoparte și s-au gândit ce însușiri ale semnelor zodiacale ar putea defini o mamă bună. Să vedem ce native din zodiac sunt cele mai potrivite pentru a fi mame!

Mama din zodia Taur

Mamele ce fac parte din această zodie își doresc ce e mai bun pentru copiii lor și pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă îi susțin pe aceștia din toate punctele de vedere. Ceea ce le interesează în mod special este ca aceștia să aibă cariere de succes.
În primul rând, o mamă-Taur va avea mereu grijă de bugetul familiei și se va strădui ca acesta să se mențină cât mai stabil. Iată de ce nu ratează nicio ocazie pe care o consideră avantajoasă pentru resursele financiare ale familiei ei și încearcă să economisească cât mai mult, intențiile ei fiind legate mai ales de investițiile în viitorul copilului/copiilor.
În al doilea rând, mama din această zodie este o gospodină excelentă și vrea ca familia ei să aibă parte de cele mai gustoase mâncăruri.
Nu în ultimul rând, mamele-Taur sunt mari iubitoare de natură și se străduiesc să le transmită această dragoste și copiilor lor. Prin urmare, îi vor stimula pe aceștia să se implice în tot felul de activități desfășurate în aer liber.
Dacă ar fi să li se reproșeze ceva mamelor ce fac parte din zodia Taurului, acest lucru ar fi tendința de a fi prea conservatoare și de a avea așteptări prea mari de la copiii lor. Astfel, o mamă-Taur poate să nu accepte cu ușurință faptul că ai ei copii au alte aspirații decât ea și să se încăpățâneze să-i fie urmat un anumit punct de vedere.

Mamele ce fac parte din zodia Gemeni

Despre mamele ce aparțin acestei zodii se poate spune, înainte de toate, că sunt bune pentru că știu să le fie „profesoare” extraordinare copiilor lor. Ele sunt mereu dispuse să petreacă ore întregi stând de vorbă cu ei și sunt răbdătoare să le răspundă la tot felul de întrebări. Și sunt cele mai fericite când reușesc să-i facă pe cei mici mai curioși și să le ofere noi informații!
Din acest punct de vedere, este imposibil să nu remarcăm o mamă-Gemeni care se va strădui să-i distreze și să-i educe pe copii totodată, fiind la curent cu toate noutățile posibile.
Mama din această zodie are un spirit tânăr și își va trata copiii ca pe cei mai buni prieteni ai ei. Numai că va trebui să fie atentă să nu cadă în extrema cealaltă: din dorința de a nu-și „strica" prietenia cu aceștia, să nu mai poată fi suficient de fermă când sunt chestiuni legate de disciplină.

Mama născută în Zodia Racului

Nu de puține ori, specialiștii au declarat că mama din această zodie este cea mai bună mamă dintre toate semnele zodiacale. Să vedem care ar fi motivele pentru care le-am putea da dreptate.
Pe de o parte, mamele din zodia Rac se străduiesc mereu să le creeze copiilor un mediu primitor și vor face tot posibilul să le fie alături 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Ele văd în rutina zilnică legată de copii ceva ce trebuie făcut din dragoste și niciodată nu li se pare îndeajuns cât a făcut pentru ca ai lor copii să fie mulțumiți. De altfel, ele vor să mulțumească întreaga familie, așa că nu vor ezita niciodată să gătească, să decoreze și să fie gazde bune.
Întrucât sunt atât de apropiate de copii și vor să-i bucure mereu pe aceștia, se poate întâmpla să nu reușească mereu să fie suficient de ferme cu ei, fapt care poate provoca unele confuzii când vine vorba despre disciplină.
Totodată, o mamă-Rac ar trebui să învețe să-i lase pe copiii ei să se descurce și singuri, să fie mai independenți. Acest lucru se poate înfăptui în momentul în care ea nu va mai prelua și sarcinile ce ar fi trebuit îndeplinite de către aceștia și când va înțelege că este firesc ca aceștia să se mai și „lovească" de unele greutăți.

Mamele din zodia Rac vor vrea mereu sa-si multumeasca familia

Citește și: Cum il ajuti pe copilul tau sa fie independent

Mama din zodia Balanței

Mama născută sub acest semn zodiacal este caracterizată în special de abilitatea de a realiza echilibrul dintre viața profesională și cea de mamă. Scopul ei principal este ca ei copii să crească într-un mediu caracterizat de armonie.
Având un puternic spirit justițiar, mama-Balanță nu va fi niciodată agresivă și nu își va forța copiii când vine vorba de disciplină. Ea va dori să se asigure că aceștia și-au însușit lecții de viață valoroase, ce le vor fi utile întotdeauna. În unele cazuri, nu va ezita să-și folosească simțul umorului pentru a reuși să-i învețe ce trebuie pe aceștia și va fi dispusă să răspundă oricăror întrebări ale acestora.
Mama-Balanță reușește mereu să fie afectuoasă cu copiii ei, de aceea evită să intre în orice fel de conflict cu aceștia. În unele situații însă, această tendință a ei nu va fi un lucru prea bun, în condițiile în care poate părea lipsită de fermitate în fața acestora. Va fi esențial ca ea să poată regăsi și echilibrul dintre afecțiune, permisivitate și capacitatea de a interveni în disciplinarea copiilor.
De asemenea, mamele incluse în acest semn al zodiacului sunt gata să cheltuiască oricât pentru a le furniza copiilor instrumentele menite să-i stimuleze să-și dezvolte abilități ce-i vor forma pentru viața de adulți. Nu de puține ori se poate întâmpla ca o mamă-Balanță să cheltuiască mari sume de bani pe gadget-uri pe care le consideră indispensabile copiilor lor.
Nu putem omite faptul că mamele-Balanță le pot oferi copiilor adevărate modele în ceea ce privește o relație romantică. Acest lucru este posibil întrucât astfel de mame vor reuși mereu să echilibreze balanța între relația cu partenerul de viață și relația cu copilul. Nu vă mirați deci dacă auziți că o mamă-Balanță își va găsi întotdeauna timp să petreacă puțin timp de calitate și alături de partenerul ei.

Mama din zodia Balanta va incerca mereu sa gaseasca echilibrul intre ingrijirea copilului si viata profesionala

Mamele din zodia Pești

Mereu pline de imaginație, mamele din această zodie îi vor încuraja și pe copiii lor să se orienteze către activități artistice, dar și către activități precum moda sau gătitul.
Mama ce aparține acestei zodii este foarte deschisă față de copilul ei și se străduiește să fie o parte extrem de importantă din viața acestuia. De aceea, este extrem de receptivă față de emoțiile acestuia și nu suportă să vadă că al ei copil suferă. Din acest motiv, nu de puține ori este considerată una dintre cele mai bune mame din zodiac.
Despre mama din zodia Pești se știe și că va încerca mereu să-și scoată copilul din dificultate și chiar dacă acesta va crește, ea va tinde să fie dependentă de el. Din acest motiv, sentimentele ei pot fi oscilante, ceea ce poate conduce, în timp, la o diminuare a încrederii copilului în ea.
Ceea ce i s-ar mai putea reproșa unei mame din această zodie ar fi și tendința de a-și implica prea mult copilul în viața ei personală, tot din dorința de a-l avea mereu alături. Pentru a nu-l afecta pe acesta din punct de vedere emoțional, ideal este să aibă răbdare până când copilul va crește.

Mama din zodia Pesti nu va suporta nicicand ca al ei copil sa sufere

Voi mai știți și alte aspecte care ar trebui să fie urmărite pentru a putea spune dacă nativele unei anumite zodii ar fi potrivite să fie mame?

Citește și: Zodia iti poate spune ce fel de mama esti 

Surse:
www.astrowikia.com; www.huffingtonpost.com;www.sunsigns.org

 

Cele mai potrivite perechi din zodiac

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai bune mame din zodiac
  Cele mai bune mame din zodiac

  În astrologie nu există un semn care să te facă o mamă "bună" , dar fiecare semn are anumite trăsături, dintre care unele sunt mai profund conectate cu maternitatea. ...

  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe
  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe

  Dacă îți este greu să decizi unde ai vrea să-ți petreci vacanțele în noul an, inspiră-te și din propunerile din articolul de mai jos. Vei descoperi mai multe țări, de...

  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame
  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame

  Care sunt cele mai bogate femei din România şi cum au reuşit să obţină succesul vei descoperi şi parcurgând articolul de mai jos. Printre ele se regăsesc atât femei...

  Cele mai bune școli private din București
  Cele mai bune școli private din București

  Dacă te afli și tu printre părinții care speră ca micuții lor să învețe în clase mai puțin numeroase, cu dotări foarte moderne și să beneficieze de o gamă variată...

  Top 10 cele mai bune licee private din București
  Top 10 cele mai bune licee private din București

  În ultimii ani tot mai multe școli private își fac loc în învățământul din România, cererea pentru aceste instituții fiind în continuă...

  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă
  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă

  Cum alegem cele mai bune uleiuri esențiale? Uleiurile esențiale aduc o mulțime de beneficii sănătății noastre, având un spectru larg de utilizare. Sunt eficiente atât...

  Fără vești proaste! Cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2019
  Fără vești proaste! Cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în 2019

  Se spune că trebuie să fim răbdători, pentru că nici măcar în natură nimic nu stă înflorit tot anul. Și iată că răbdarea a dat roade, pentru că, ușor, dar sigur,...

  © 2021 Qbebe