Funnyby

Puterea manifestării: Cum să ai parte de tot ce îți dorești, în funcție de zodie

Puterea manifestării: Cum să ai parte de tot ce îți dorești, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Manifestarea implică alinierea energiei și a gândurilor cu ceea ce îți dorești să se întâmple în viața ta. În acest scop, alegi să apelezi la cele mai diverse soluții, spre exemplu la practicarea meditației, la utilizarea afirmațiilor, la concentrarea asupra prezentului sau la ținerea unui jurnal. Din articolul de mai jos poți afla cum zodia în care te-ai născut te poate ajuta să alegi manifestarea cea mai potrivită pentru tine, astfel încât, treptat, să devii un adevărat magnet pentru cele mai mari visuri ale tale. 

Berbecul

Dacă faci parte din această zodie de foc, ține minte că unul dintre demersurile cele mai importante, ca să ai parte de tot ce îți dorești, este să intri în acțiune, punându-ți în joc energia și ambiția. Astfel, pentru tine este binevenit să transpui în realitate toate planurile, fără să te limitezi la abordarea bazată pe pași mărunți. Dimpotrivă, ai nevoie să faci pași mari, ca de uriaș, întrucât ai puterea necesară. Spre exemplu, gândește-te că ar fi bine să stabilești o întâlnire cu șeful tău pentru a discuta despre o promovare sau că nu ai greși dacă l-ai aborda direct pe bărbatul care te atrage și pe care îl întâlnești zilnic la cafeneaua preferată.

De asemenea, pentru Berbeci este de mare ajutor, ca să profite din plin de puterea manifestării, să se obișnuiască să-și înceapă fiecare zi cu afirmații de tipul „Eu sunt...”. Procedând așa, își vor putea canaliza mai bine energia spre atingerea scopului propus. 

imagine ai generated, reprezentare a zodiei Berbec

Taurul

Persoanele născute în această zodie sunt vestite pentru faptul că adoră să fie înconjurate de lux, de confort, că se simt în largul lor când își pot face diverse plăceri. În cazul în care ești Taur, amintește-ți mereu că starea de bine pe care o dobândești datorită plăcerilor tale poate atrage în viața ta ceea ce îți dorești. În plus, întrucât ai afinitate și pentru plăceri senzuale, care îți amplifică starea de bine, încearcă să le obții într-un mod mai simplu decât crezi: răsfățându-te cu o baie specială. Mai exact, ai nevoie să utilizezi creme, loțiuni, uleiuri, sare de baie, dar și să ai în preajmă lumânări parfumate, bețișoare parfumate sau cristale. Pentru a completa atmosfera relaxantă, nu ezita să asculți muzică de relaxare pentru spa.

După ce te cufunzi în apă, închide ochii și concentrează-te asupra dorințelor tale. Vizualizează-le cât mai bine și respiră adânc. Odată ce ieși din baie, imaginează-ți că toate gândurile și obiceiurile tale nocive au dispărut în momentul în care apa s-a scurs după ce ai scos dopul de la cadă.

Gemenii

Detestă rutina, plictiseala, prin urmare fac tot ce pot ca să socializeze, să aibă parte de experiențe cât mai inedite. În acest context, nu este de mirare că, dacă faci parte din această zodie, ești mereu în mișcare. De aceea, un „exercițiu” pe care îl poți pune oricând în practică, astfel încât să ai mai multe șanse să ai parte de ceea ce îți dorești, este să încerci să porți un dialog cu Universul. De pildă, spune-i ce ai vrea să ți se întâmple, vorbește despre intențiile tale sau exprimă-ți recunoștința pentru ceva. Ulterior, te poți folosi de gândurile exprimate ca să le așterni pe hârtie, într-o scrisoare adresată Universului. Concentrează-te asupra a ceea ce îți dorești și lasă-ți intuiția să te ghideze când scrii.

În același timp, folosește-ți creativitatea pentru a compune afirmații legate de aspirațiile tale. Scrie-le și lipește-le undeva la vedere ca să le ai în fața ochilor ori de câte ori îți îndrepți privirea către acel loc. Repetă-le de câteva ori pe zi, cu voce tare, concentrându-te la ceea ce spui.

Racul

Persoanele născute în această zodie sunt sensibile, foarte receptive la propriile emoții și la cele din preajma lor și se pot lăuda cu o intuiție uimitoare. În cazul în care te numeri și tu printre cei născuți în această zodie, înseamnă nu îți place să îți împărtășești cele mai profunde gânduri până când nu ai încredere deplină în cineva. Profită de această însușire a ta pentru a putea să ai parte de ceea ce îți dorești și apucă-te să-ți exprimi gândurile, trăirile, într-un jurnal. Când scrii, nu miza pe rațiune, ci pe intuiție și cere-i Universului ceea ce ai nevoie. Nu este exclus, pe măsură ce lucrezi cu jurnalul tău, să îți dai seama că te afli mai aproape decât credeai de soluțiile care te pot ajuta să ai parte de ceea ce vrei.

Pentru că nu duci lipsă de imaginație, găsește puterea manifestării și în vizualizarea dorințelor tale. Vizualizarea te ajută să îți aliniezi energia cu aceea a dorinței și să fii mai motivată să intri în acțiune ca să-ți atingi obiectivul.

Leul

Dornic să fie înconjurat de frumos, Leul caută să se exprime și folosindu-și creativitatea. Dacă ești născută în această zodie, pune-ți mai mult în valoare latura creativă pentru a putea să ai parte de ceea ce îți dorești. Tot ce ai de făcut este cauți imagini care să reflecte cel mai bine dorințele tale și apoi să le găsești locul pe un panou al dorințelor. Esențial este ca imaginile alese să te determine să ai trăiri speciale, să îți schimbe starea când le privești. Ai grijă ca panoul dorințelor să fie într-un loc vizibil, care să-ți fie ușor accesibil.

Încrederea în sine și îndrăzneala îți sunt alături și pentru a putea să-ți creezi singură afirmații de tipul „Eu sunt”, menite să te încurajeze mai mult să îți transpui în realitate aspirațiile. 

Fecioara

Ținând cont de faptul că Fecioarele vor să-i sprijine pe cei din jur și caută diverse soluții în acest scop, pentru a obține ceea ce își doresc trebuie să mizeze pe efectul de bumerang. Cu ajutorul unui asemenea efect, de fapt îți trimiți energia în lume știind că tot ceea ce dăruiești se întoarce, la un moment dat, la tine. De pildă, poți fi dornică să îți pui în valoare abilitățile implicându-te în evenimente caritabile sau să îți exprimi generozitatea întrebând un vecin dacă are nevoie de ceva de la magazin. După asemenea demersuri, concentrează-te asupra a ceea ce simți. Energia pozitivă, satisfacția, se pot întoarce la tine când nici nu te aștepți.

Pentru că ești foarte organizată, stabilește-ți un program pentru ca dimineața să-ți lași un răgaz ca să îți vizualizezi dorințele. Adoptând o asemenea rutină, îți mărești șansele să te apropii mai mult de ceea ce îți dorești.

imagine ai generated, zana imbracata cu o rochie cu multe culori

Balanța

În situația în care ești născută în această zodie, de cele mai multe ori nu îți este la îndemână să iei o hotărâre, în special când ești sub presiunea timpului. Transformă această vulnerabilitate a ta într-un punct tare, valorificând-o în cadrul manifestării pentru a putea avea parte de ceea ce îți dorești. Adoptă tehnica „lista cu 100 de dorințe”, din care să ai unde alege. În lista de dorințe trebuie să intre 100 de lucruri pe care ți-ai dori să le experimentezi, să le simți, să le vezi etc. Nu te stresa la gândul că nu ai idei în acest sens, ci stai de vorbă cu tine și află ce ți-ai dori cel mai mult să ți se întâmple. Odată ce sesizezi că se întâmplă un lucru bun în viața ta, nu uita să-i mulțumești Universului. 

Deoarece știi să te faci plăcută și iubită, ridicând moralul celor din jur și ajutându-i să se simtă bine, profită de vibrațiile pozitive pentru a-ți îmbunătăți starea și pentru a avea parte de energia care te poate aduce mai aproape de împlinirea dorințelor.

Scorpionul

Firea pasională și capacitatea de a gândi în profunzime îți pot fi aliați de nădejde pentru a crește puterea manifestării și pentru a te apropia mai mult de ceea ce îți dorești în viață. Primul demers pe care trebuie să-l faci, dacă ești Scorpion, este să scapi cumva de negativism, de criticul interior, în condițiile în care acestea constituie limite. De pildă, vrei să ai parte de câștiguri financiare mai mari, însă în gândul tău îți repeți că nu are cum să ți se întâmple așa ceva, că nu meriți, că nu ai soluții în acest sens etc. Odată ce identifici astfel de credințe limitative, străduiește-te să le transformi în afirmații pozitive. 

Ca să fie mai simplu să pui în practică sfaturile menționate, amintește-ți întotdeauna că afirmațiile pe care ți le creezi singură sunt cu adevărat benefice, întrucât numai tu știi cu adevărat de ceea ce ai nevoie în viață și reprezintă manifestări ale energiei tale. Repetă afirmațiile respective zi de zi.

Săgetătorul

Una dintre cele mai cunoscute trăsături ale tale, dacă te-ai născut în această zodie, este că nu îți plac rutinele, că detești plictiseala. Nu le lăsa să-și facă loc în viața ta și deschide-ți calea pentru a avea parte de ceea ce îți dorești lucrând la un panou al dorințelor. Datorită lui, poți să acționezi ca și cum un anumit lucru pe care îl vrei este deja prezent în viața ta. Spre exemplu, implică-te într-una dintre activitățile în care te-ai antrena dacă o anumită dorință ți s-ar împlini, modifică-ți programul pentru a face loc schimbării pozitive etc.

În același timp, pentru că nu ești prea răbdătoare, adoptă și regula „cele 17 secunde”. Iată ce ai de făcut: timp de 17 secunde, concentrează-te asupra unui gând, având încredere că așa poți activa vibrația gândului respectiv. Treptat, trebuie să crești timpul de concentrare pentru a te asigura că vibrația gândului devine mai puternică și are mai multe șanse să se manifeste în viața reală.

Capricornul

Așa cum Săgetătorilor le este de folos să acționeze ca și cum un vis al lor s-ar fi împlinit, Capricornii ar putea avea și ei de câștigat adoptând o asemenea abordare. Practic, dacă faci parte din această zodie, cel mai simplu este să recurgi la această soluție: să arunci o privire în garderobă și să cauți printre accesorii pentru a le găsi pe cele pe care le-ai utiliza când în viața ta s-ar produce schimbarea în bine mult așteptată. Cu cât repeți mai des un astfel de demers, cu atât starea de bine la care ajungi îți crește vibrația pozitivă care îți poate transpune visul în realitate.

Totodată, pentru tine ar fi binevenit, pentru a-ți mări șansele de a obține ceea ce îți dorești, să te străduiești să te detașezi cât mai des de programul agitat de zi cu zi. Găsește-ti cât mai multe momente în care să fii singură, doar cu gândurile tale, încercând să-ți vizualizezi dorința. 

Vărsătorul

Nu este un secret faptul că Vărsătorilor le place să petreacă mult timp doar cu gândurile lor, să își facă scenarii și să își imagineze dialoguri pe care le-ar purta într-un anumit context. Ținând cont de acest obicei, în cazul în care ești Vărsător nu ezita și vizualizează zilnic ceea ce ai vrea să se întâmple în viața ta. Cu alte cuvinte, manifestarea este, pentru tine, o vizualizare cât mai pozitivă a vieții la care visezi. Mai mult, creativitatea te ajută și ea din acest punct de vedere, ajutându-te ca, în final, să aduci în viața de zi cu zi energia pozitivă de care ai nevoie pentru ca dorințele să ți se împlinească.

Peștii

Când faci parte din această zodie de apă, nu îți este greu să te conectezi cu gândurile cele mai profunde și să-ți folosești imaginația pentru a-ți transpune dorințele în realitate. Din acest motiv, nu este surprinzător că și în cazul tău cel mai puternic instrument pentru creșterea puterii manifestării este utilizarea unui jurnal. Găsește un loc confortabil, dar și liniștit, în care să poți sta doar tu cu gândurile tale și să îți notezi cele mai importante dorințe. De asemenea, utilizează un limbaj cât mai descriptiv, descriind cum te-ai simți, ce ai face, cum te-ai îmbrăca, cum te-ai comporta dacă ți s-ar împlini un vis. 

În condițiile în care îți place să te apropii de latura spirituală, nu mai sta pe gânduri și pur și simplu încearcă să adresezi rugăciuni Universului pentru realizarea dorințelor tale. Străduiește-te să te concentrezi cât mai bine la ceea ce spui și fii cât mai calmă.

Momentul adevărului ! Ce dorințe ascunse au zodiile

Surse foto: pixabay.com, Image by Sketchepedia on Freepik

Surse articol: collective.world, millenial-grind.com, refinery29.com

Articolul urmator
Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie
Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  O femeie susține că a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul manifestării, deși era infertilă
  O femeie susține că a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul manifestării, deși era infertilă

  Inbaal Honigman, în vârstă de 47 de ani se consideră medium și dezvăluie că deși i s-a spus că este infertilă, a reușit să rămână însărcinată prin...

  5 motive pentru care nu ar trebui să îți dorești copii
  5 motive pentru care nu ar trebui să îți dorești copii

  Până pe la 25 de ani, greșești, explorezi, te descoperi. De îndată ce treci pragul de 25 de ani însă, simți că pășești pe un teren minat. Dintr-o dată, rețelele...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  Scuzele pot repara orice situație? Cum îi învățăm pe copii și adolescenți care este puterea cuvintelor
  Scuzele pot repara orice situație? Cum îi învățăm pe copii și adolescenți care este puterea cuvintelor

  Cu toții am spus la un moment dat lucruri pe care le regretăm. Scuzele sunt primul pas pe care trebuie să-l facem pentru a repara situația pe care am ceat-o. Dar sunt scuzele...

  Cum am găsit puterea să îmbrățișez omul care mi-a ucis tatăl
  Cum am găsit puterea să îmbrățișez omul care mi-a ucis tatăl

  Să îți pierzi unul dintre părinți este o experiență extrem de dureroasă. Dacă această tragedie s-a petrecut în copilăria ta și nu știi cum au stat lucrurile, nu...

  Copilul meu a fost disgnosticat cu epilepsie, ADHD și autism. Cum am găsit puterea de a merge mai departe
  Copilul meu a fost disgnosticat cu epilepsie, ADHD și autism. Cum am găsit puterea de a merge mai departe

  Durerea pe care un părinte o simte în momentul în care copilul său este diagnosticat cu o boală cruntă este de nesuportat. O mămică povestește, pentru Love What Matters,...

  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare
  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare

  Ce sentiment e mai frumos decât să primești semne de iubire din partea copilului tău? Uite care sunt modurile prin care copiii își exprimă iubirea, în funcție de...

  © 2023 Qbebe