Funnyby

Zodii care nu ar trebui să facă vreodată copii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are opțiuni diferite și când este vorba de dorința de a deveni părinte. Dacă pentru anumite persoane a avea copii este un vis extrem de important, care trebuie neapărat să se îndeplinească, pentru altele lucrurile nu stau așa. Astfel, chiar dacă îți plac copiii, nu îți dorești să fii părinte, ci preferi mai degrabă să te bucuri de compania copiilor prietenilor sau ai rudelor. La fel ca multe alte aspecte ale vieții, acesta și el influențat de zodia sub care te afli.

Gemenii

Se regăsesc printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii, dar nu pentru că aceștia le displac. În general, Gemenilor le plac copiii, dar nu intenționează deloc să devină părinți. Nu se poate spune că nu se simt bine când sunt în compania copiilor prietenilor sau ai rudelor de exemplu, dar vor tinde să se retragă odată ce vor sesiza că lucrurile nu mai sunt așa de amuzante și că este nevoie să ia decizii. Pentru ei cel mai bine este să fie cunoscuți drept „prietena simpatică a mamei” sau „unchiul/mătușa preferat/ă”. 

Pe de o parte, Gemenii adoră aventurile și tot ceea ce îi provoacă, sunt mereu dornici să aibă parte de noi experiențe. În aceste condiții, preferă să amâne cât mai mult decizia de a avea proprii copii sau refuză de la început ideea de a fi părinți. 

Pe de altă parte, despre Gemeni se știe că le este greu să fie hotărâți și consistenți în luarea unor decizii, dar și că se plictisesc repede. Întrucât copiii au nevoie de consistență și de lucruri bine puse la punct pentru a se simți în siguranță și pentru a evolua, reprezentanții acestei zodii nu ar fi foarte capabili să stabilească o rutină consistentă și să fie un adevărat model pentru copii din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, în cazul în care o persoană care este născută în zodia Gemeni ar avea alături de ea un partener ce aparține unei zodii ce mizează pe stabilitate (cum ar fi o zodie de pământ, de exemplu), ar putea să fie părinte. Pe măsură ce un copil născut într-un asemenea cuplu va crește, părintele ce face parte din zodia Gemenilor va prefera să fie considerat de acesta drept un prieten și va ține mereu cont de ideile și de opiniile sale. 

reprezentarea-zodiei-Gemeni-sub-forma-unor-femei-frumoase

Săgetătorul

Înainte de orice, unui Săgetător nu îi place să fie legat de nimeni, așa că își va da seama de la început că a fi părinte presupune să fii deosebit de implicat și de prezent. Raportându-te la acest aspect, îți vei da seama de unul dintre motivele pentru care Săgetătorul este inclus și el printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. 

Pentru că este foarte independent, iubitor de aventură, de călătorii, un Săgetător crede că a avea o familie și copii înseamnă multe restricții. Poate avea momente în care se va gândi cum ar fi să aibă alături o familie, dar la finalul unei zile va realiza că mai presus de orice apreciază spontaneitatea, libertatea, timpul dedicat planificării următoarelor aventuri în care va porni. 

De asemenea, Săgetătorii știu că nu este cazul să-și planifice viața după cum le-ar impune prezența altor persoane, ei fiind conștienți de ceea ce vor cu adevărat, fără să ia în seamă sfaturile sau părerile celor din jur. Dacă s-au hotărât să nu aibă copii, știu că sunt sinceri cu ei înșiși, că își vor putea face regulile pe care le vor ei.

Capricornul

Deși este doritor de stabilitate și de siguranță, Capricornul se numără printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. În primul rând, este o zodie extrem de ambițioasă, care face orice pentru a-și îndeplini obiectivele și de aceea este gata să muncească până la epuizare, neglijând că este necesar să petreacă timp și alături de familie. 

În al doilea rând, cei născuți sub această zodie știu că un copil necesită timp consumat și multe cheltuieli. Capricornii pun latura practică înainte de toate, așa că nu este de mirare că ar putea ajunge la concluzia că a fi părinți îi va împiedica să-și planifice viața după bunul plac și îi va obliga la o investiție imensă din punct de vedere financiar, pe care de fapt nu și-o doresc.

Nu în ultimul rând, tendința unui Capricorn de a fi perfecționist, ambiția sa foarte mare, ar putea genera o presiune mult prea mare asupra unui copil. Practic, un părinte-Capricorn i-ar putea cere mult prea mult unui copil, indiferent de vârstă, tratându-l, uneori, mai mult ca pe „un soldat”. Cu cât nevoia de a controla a unui asemenea părinte ar fi mai mare, cu atât mai mult copilul său ar fi expus riscului de a fi mereu intimidat și stresat. 

Vărsătorul

Un Vărsător detestă mult să facă lucrurile „așa cum trebuie”, respingând pe cât posibil ideile pe care le consideră că nu mai sunt de actualitate. El ține mult să schimbe normele sociale, prin urmare nu va fi întotdeauna dispus în a se angaja să-și întemeieze o familie, să aibă copii, fiind foarte independent și deloc amator să-și asume un angajament așa cum ar fi un mariaj de pildă. De altfel, un Vărsător își dă seama că un copil nu înseamnă numai mângâieri, joacă și drăgălășenii, el știe că este o responsabilitate serioasă. Pentru un reprezentant al acestei zodii, să devină părinte ar reprezenta o schimbare majoră, care i-ar da peste cap toate planurile, care l-ar ține departe de oportunități.

Unul dintre scopurile majore ale celor ce fac parte din această zodie de apă este să se bucure de cât mai multă varietate, de a explora tot ceea ce le poate dărui viața. Întrucât au această dorință, Vărsătorii se află printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. 

Mai mult decât atât, Vărsătorilor le este adesea greu să găsească „un limbaj” comun cu ceilalți, inclusiv cu copiii. Acest lucru nu înseamnă că îi detestă pe aceștia, ci pur și simplu că nu le este la îndemână să se conecteze cu ei. Le este dificil să găsească o formulă de comunicare, de relaționare, ce i-ar putea determina atât pe ei, cât și pe cei mici, să ajungă să se simtă în largul lor când sunt împreună. În aceste condiții, nu ar fi exclus ca, în cazul în care un Vărsător ar avea în final un copil, între ei să nu se poată forma de la început o legătură puternică.  

reprezentare-a-zodiei-Varsator-sub-forma-unei-femei-frumoase

Surse: elitedaily.com, horoscope.com, rd.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată
  Zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată

  Căsătoria reprezintă, pentru unele persoane, unul dintre obiectivele majore ale vieții, dorința de a-și întemeia o familie și de a avea un partener pentru tot restul vieții...

  5 zodii care nu renunță niciodată
  5 zodii care nu renunță niciodată

  Să renunți la ceva în situațiile în care totul pare să fie împotriva ta poate fi cel mai la îndemână, dar pentru anumite persoane nu se va...

  5 zodii care sunt menite să fie părinți
  5 zodii care sunt menite să fie părinți

  Dacă pentru unele dintre noi activitățile care țin de parenting nu sunt văzute ca o experiență pe care ar vrea să o trăiască sau ne spunem adesea: „Nu mă pricep/Nu sunt...

  6 zodii care sunt născute să fie ȘEFI
  6 zodii care sunt născute să fie ȘEFI

  Ți se spune adesea că te pricepi să lucrezi în echipă, că ești capabilă să fii lider? Sau ocupi deja o poziție de conducere și ești apreciată adesea de cei din jur? Astfel...

  4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete
  4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

  Anumite persoane îi cuceresc pe cei din jur fără efort, știu cum să se facă plăcute și devin rapid cele mai populare dintr-un grup. Dacă te numeri și tu printre asemenea...

  4 zodii care vorbesc prea mult
  4 zodii care vorbesc prea mult

  A fi vorbăreț nu este un defect. De fapt, este grozav să ai talentul de a vorbi cu oricine despre orice, pentru că, procedând astfel, dai impresia că ești prietenos și sociabil....

  Care vor fi cele mai norocoase zodii în 2022
  Care vor fi cele mai norocoase zodii în 2022

  Anul care tocmai se încheie a fost unul plin de lecții pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru patru nativi ai zodiacului, care în 2022 vor avea parte de noroc pe toate...

  © 2023 Qbebe