Funnyby

Zodiile care dau lovitura în 2023! Se vor bucura de mari câștiguri financiare

Zodiile care dau lovitura în 2023! Se vor bucura de mari câștiguri financiare

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Când vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru anul 2023, nu te poți abține să nu afli și ce te așteaptă în plan financiar. Fie că te gândești să faci o investiție, fie că te aștepți să ai cheltuieli mai mari sau pur și simplu te întrebi dacă ai șanse de câștiguri mai mari datorită job-ului, ești nerăbdătoare să vezi ce planuri ți-ai putea face pentru lunile următoare. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi care sunt zodiile care au toate șansele ca în acest an să se bucure de mai mult succes, în plan financiar, prin comparație cu anul trecut. 

Berbecul

Situația financiară a reprezentanților acestei zodii va fi mai bună în acest an decât în anul care a trecut datorită faptului că planeta Saturn rămâne în casa banilor și îi va determina pe aceștia să fie mai grijulii în privința modului în care cheltuiesc. De asemenea, Berbecii beneficiază de tranzitul planetei Jupiter în semnul lor, care îi ajută să realizeze că este important, când își stabilesc un obiectiv în plan financiar, ca acesta să nu se bazeze numai pe câștigul de moment, ci și pe furnizarea satisfacției, a bucuriei. Totodată, anul 2023 este favorabil și în ceea ce privește investițiile. De pildă, Berbecii pot avea parte de câștiguri dacă investesc într-o proprietate sau chiar în acțiuni la bursă. Nu este exclus nici să beneficieze de un mare câștig provenit de la o moștenire de la un membru al familiei. 

Alt argument care dovedește faptul că Berbecul se regăsește printre zodiile ce pot da lovitura în acest an în plan financiar este și următorul: astrele îi sunt favorabile și pe plan profesional. Planeta Saturn, asociată cu responsabilitatea și cu conștientizarea realității, îl îndreaptă pe calea cea bună și îi deschide ușa spre noi oportunități în carieră, care pot aduce și câștiguri financiare neașteptate. În plus, datorită lui Uranus în Taur și a lui Pluto, Berbecii vor fi stimulați să-și extindă rețeaua de colaborări, ceea ce le va aduce mai multe câștiguri. 

reprezentare a zodiei Berbec cu auriu

Racul

Și această zodie de apă se numără printre cele care în 2023 pot da lovitura din punct de vedere financiar. Pe de o parte, tenacitatea îl ajută pe Rac să găsească oportunități de colaborare, care îl vor ajuta să câștige din ce în ce mai bine. Grație intuiției sale, o să reușească să-i identifice pe acei colaboratori alături de care poate rămâne pe termen lung, cu care poate încheia parteneriate, în condițiile în care împărtășește cu aceștia aceleași obiective, aceleași viziuni.

Pe de altă parte, începând cu finalul lunii martie, Pluto în Vărsător favorizează casa moștenirilor. În aceste condiții, nu este surprinzător dacă Racul o să aibă noroc și o să fie pus în situația de a primi o moștenire care îi va aduce siguranță pentru viitor. Esențial este să reușească să o pună în valoare, prin multă dedicare și muncă, într-o investiție solidă. 

Nu în ultimul rând, Nodul Nord al Axei Destinului o să îi sprijine pe Raci să aibă realizări și în privința carierei. Datorită acestui aspect astral favorabil, reprezentanții acestei zodii vor fi capabili să-și pună la punct obiective mai bine structurate, care îi vor aduce mai aproape de noi reușite în plan profesional. Mai mult decât atât, vindecătorul Chiron o să-l determine pe Rac să-și dea mai bine seama ce fel de muncă ar trebui să realizeze ca să se simtă cu adevărat împlinit. 

Balanța

Tranzitul planetei Jupiter promite Balanțelor un an bun din punct de vedere financiar, în ciuda unor momente în care vor simți că nu au parte de veniturile pe care și le-ar dori. Cu toate acestea, alte tranziții ale planetelor le vor arăta că există suficiente oportunități pentru câștiguri mai mari. Ca să se bucure de ele, Balanța are nevoie să-și facă planuri eficiente și să-și extindă orizonturile. De exemplu, luna septembrie poate fi o lună mai dificilă din punct de financiar, dar până în ultima parte a lunii octombrie cei care aparțin acestei zodii deja vor resimți mai puțină presiune și vor sesiza că lucrurile se așează așa cum se așteaptă. 

Pe parcursul anului 2023, Balanțele caută și reușesc să identifice noi posibilități de a-și mări câștigurile și nu vor greși nici dacă vor face economii pe care să le investească apoi în ceva care le va aduce profit. În același timp, pentru Balanțe urmează o perioadă bună în plan financiar și pentru că nu vor fi singurele din familie care vor contribui la creșterea veniturilor. 

Scorpionul

Cea de-a doua casă a banilor a acestei zodii este dominată de Jupiter, ceea ce înseamnă că și Scorpionii se vor bucura de un an favorabil în privința câștigurilor. Încă din luna mai, pot găsi noi soluții pentru a obține venituri stabile, solide și astfel vor putea să facă și economii pentru zilele grele. De pildă, printre zilele cele mai norocoase din 2023 pentru a lua decizii sau pentru a pune în aplicare planuri din punct de vedere financiar sunt 1 iulie, 21 octombrie sau 9 decembrie. 

Întrucât planeta Saturn intră în casa creativității pentru Scorpion la începutul lunii martie, acesta poate să vină cu noi idei, pe care are toate șansele să le pună în practică, pentru a putea să găsească noi modalități de a câștiga bani. Tocmai datorită stimulării creativității, aceste modalități de câștig vor proveni din activități pe care Scorpionul le va îndrăgi. 

De asemenea, prin tranzitul planetei Jupiter, Scorpionii vor fi capabili să găsească echilibrul dintre viața personală și activitatea profesională, în special dacă nu vor încălca limitele pe care și le-au stabilit. În acest context, pot avea bucuria de a vedea că se bucură de suficient timp liber și că nu muncesc până la epuizare. 

reprezentare a zodiei Scorpion cu auriu

Peștii

La fel ca în cazul Scorpionilor, și Peștii vor resimți anul acesta influența benefică a planetei Jupiter. Încă din luna ianuarie și până spre jumătatea lunii mai, Jupiter o să rămână în casa câștigurilor. Alături de el, vindecătorul Chiron o să ajute Peștii să scape de toate problemele, de nesiguranțele care au legătură cu banii și să se bucure de o mai bună stabilitate financiară. 

Tot Jupiter este cel care îi va stimula să identifice noi modalități de câștig, în special în domenii care țin de media, de scris, de comerț. Peștii care sunt implicați în aceste domenii sau care vor obține locuri de muncă legate de ele au șanse mari să se bucure de câștiguri tot mai importante. 

Odată ce planeta Venus o să-l întâlnească pe Jupiter în Berbec, reprezentanții acestei zodii vor avea mai multe idei de afaceri profitabile și vor face investiții care le vor crește încrederea în sine și îi vor motiva să evolueze. Cu atât mai mult cu cât vor avea parte și de sprijinul lui Saturn, ce oferă ordine și structură, Peștii se pot bucura de o viață profesională mai plină de satisfacții, inclusiv în plan material. 

Surse foto:

Surse articol: astrotalk.com, economictimes.indiatimes.com, ganeshaspeaks.com, popsugar.co.uk, refinery29.com, timesofindia.indiatimes.com

Articolul urmator
Zodiile care sunt cele mai mari mincinoase
Zodiile care sunt cele mai mari mincinoase

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Zile libere 2021: Care sunt sărbătorile legale de care se vor bucura românii în timpul săptămânii
  Zile libere 2021: Care sunt sărbătorile legale de care se vor bucura românii în timpul săptămânii

  Zilele libere pentru anul 2021 vin ca o veste proastă pentru angajați. În calendar sunt 15 zile libere pe an, date prin lege. Vestea proastă este aceea că opt dintre ele pică...

  Părinți, s-a modificat salariul minim. Puteți ajunge și la câștiguri de 4000 de ron
  Părinți, s-a modificat salariul minim. Puteți ajunge și la câștiguri de 4000 de ron

  Vești bune! Se introduce salariul minim diferențiat, pe baza pregătirii profesionale, conform noii legi inițiată de parlamentari.

  Copiii care nu dorm bine când sunt mici, vor avea probleme mari la școală, spune știința
  Copiii care nu dorm bine când sunt mici, vor avea probleme mari la școală, spune știința

  Somnul este extrem de important în dezvoltarea copiilor, iar un studiu recent a demonstrat ca lipsa sa în copilărie poate cauza probleme mari ulterior. Iată cum acei copii care...

  Copiii mei nu mă apreciază deloc. Câinele meu este singurul care se bucură să mă vadă
  Copiii mei nu mă apreciază deloc. Câinele meu este singurul care se bucură să mă vadă

  O mamă de adolescenți este nemulțumită de faptul că ai săi copii nu o apreciază și nu se bucură niciodată atunci când se întoarce acasă, spre deosebire de...

  Monica Davidescu este o mamă indulgentă: ”Dorei îi dau libertatea să fie copil. Îmi doresc să am cât mai puține momente în care să mă impun”
  Monica Davidescu este o mamă indulgentă: ”Dorei îi dau libertatea să fie copil. Îmi doresc să am cât mai puține momente în care să mă impun”

  Monica Davidescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră care în continuare îi aduce multe satisfacții, dar și o familie frumoasă, ea și soțul ei,...

  Ideea genială a unei mame: le dă copiilor recompense financiare pentru hobby-urile lor, nu pentru treburile casnice
  Ideea genială a unei mame: le dă copiilor recompense financiare pentru hobby-urile lor, nu pentru treburile casnice

  Destini Davis, o mamă a doi copii, a devenit virală pe TikTok după ce le-a dezvăluit celor care o urmăresc că în loc să o plătească pe fiica sa pentru treburile casnice,...

  Fosta mea soție are o listă de alimente pe care eu nu am voie să i le dau fiicei noastre când vine în vizită
  Fosta mea soție are o listă de alimente pe care eu nu am voie să i le dau fiicei noastre când vine în vizită

  Un bărbat se află în conflict cu fosta sa parteneră, din cauza dietei fetiței pe care o au împreună, în vârstă de 10 ani.

  Oua de prepelita. 10 beneficii uimitoare. Punctul 7 te va bucura!
  Oua de prepelita. 10 beneficii uimitoare. Punctul 7 te va bucura!

  Stiai ca oul de prepelita contine mai multi nutrienti decat oul de gaina? In plus, oul de prepelita ofera o multime de beneficii pentru sanatate.

  © 2023 Qbebe