Funnyby

Zodiile care nu vor spune niciodată primele „Te iubesc”

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că auzi aceste vorbe din partea persoanei iubite, fie că intenționezi să le rostești chiar tu, știi cât de multă greutate au într-o relație, putând să o ducă la un alt nivel. Cu toate acestea, unele persoane sunt mai degrabă rezervate și nu vor să-și exprime sentimentele până când nu sunt 100% sigure de ele sau pur și simplu le este teamă de reacția celuilalt. Trebuie să știi că astfel de atitudini țin și de zodia sub care te-ai născut. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi că sunt zodii care, deși îndrăgostite, nu se grăbesc să spună „Te iubesc”. 

Taurul

Un Taur nu se îndrăgostește foarte repede. Astfel, începe să aibă sentimente față de cineva doar după ce îl cunoaște bine. Din acest motiv, o să dureze ceva timp până când va exprima verbal ceea ce simte față de acea persoană. 

De asemenea, Taurul nu face parte dintre zodiile care vor spune primii „Te iubesc” întrucât nu are de gând să realizeze prematur acest demers. Vrea ca mai întâi să fie 100% sigur de sentimentele sale, iar onestitatea ce îi este caracteristică îl împiedică să amăgească ființa pe care ajunge să o iubească. 

Totodată, un alt argument care te ajută să înțelegi de ce un Taur nu se grăbește să-ți spună „Te iubesc” este acesta: așteptând de la o relație stabilitate și confort, vrea să se asigure că mai întâi poate avea parte de așa ceva și că este la rândul său capabil să le ofere.

În general, Taurii obișnuiesc să-ți demonstreze că te iubesc nu prin vorbe, ci prin gesturi de tandrețe. Spre exemplu, când te aștepți mai puțin, o să-ți dăruiască o îmbrățișare lungă sau te va ține de mână când petreceți timpul împreună. 

reprezentare a zodiei Taur sub forma unei constelatii, pe un fundal pe care se vad planete

Racul

Deși un Rac se poate îndrăgosti cu ușurință, nu înseamnă că va avea inițiativa de a spune „Te iubesc”. În primul rând, îi este teamă să nu fie respins sau criticat pentru că nu a ales un moment potrivit pentru a-și exprima sentimentele. În al doilea rând, se gândește că partenerul său nu simte la fel și că este mai bine să mai aștepte ca să se asigure de sentimentele acestuia. 

Nu în ultimul rând, Racul se străduiește să-și ascundă inima generoasă ca să-și protejeze emoțiile puternice. Poate dura ceva timp până când o să fie pregătit să iasă din „carapacea” sa și să recunoască faptul că iubește cu adevărat.

Dacă ai lângă tine un partener Rac, ai răbdare cu el și ține minte următorul lucru: când vei face tu primul pas și îi vei mărturisi că îl iubești, îl stimulezi să facă și el asta cât de curând. Are nevoie doar  să-l asiguri că ești sinceră.

Leul

Această zodie este vestită pentru faptul că îi place să fie admirată, să fie în centrul atenției. Își dorește astfel de lucruri și din partea partenerului de cuplu, fiind cel mai fericit când are posibilitatea de a se simți cea mai frumoasă persoană dintr-un anumit loc. 

Chiar dacă este parte dintr-o relație serioasă și este îndrăgostit, Leul nu este una dintre zodiile care să spună primii „Te iubesc”. Mai întâi vrea să se convingă de faptul că este iubit din tot sufletul. Este conștient de valoarea sa, știe că merită să se bucure de dragostea adevărată și de aceea preferă să-și lase partenerul să-și mărturisească primul sentimentele.

În același timp, în loc să repete de mai multe ori vorbele „Te iubesc”, un Leu preferă să-ți arate cât ține la tine prin atenția pe care ți-o acordă, prin timpul pe care îl alocă relației voastre. Cel mai mult îi place să petreacă timp de calitate cu persoana iubită, să o bucure, să o răsfețe. 

Scorpionul

Este o zodie misterioasă, care nu se grăbește să-și dezvăluie sentimentele. Preferă să le țină pentru el până când se convinge că nu va ajunge să fie rănit. Scorpionului îi place să dețină puterea în orice situație, așa că are impresia că, dacă începe să spună ceea ce simte, lasă garda jos și devine vulnerabil. În aceste condiții, nu este deloc surprinzător că este una dintre zodiile care nu o spună niciodată primii „Te iubesc”.  

Un Scorpion este pasional, iar când se îndrăgostește sentimentele sale sunt puternice. Pentru a fi sigur că le poate exprima, are nevoie să vadă din partea celuilalt încredere și loialitate. Abia după aceea este dornic să-și deschidă sufletul. Cu alte cuvinte, are nevoie de timp. Odată ce recunoaște că te iubește, va împărtăși asta cu tine, sperând să nu profiți de sinceritatea sa. 

reprezentare a zodiei Scorpion sub forma de constelatie, iar pe fundal se vad soarele si alte planete

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: collective.world, elitedaily.com, pinkvilla.com, yourtango.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nu am fost capabilă să îmi iubesc fiica în primele 18 luni din viața ei
  Nu am fost capabilă să îmi iubesc fiica în primele 18 luni din viața ei

  Chiar dacă în perioada sarcinii tot ce îți dorești este să îți strângi micuțul la piept și să te bucuri de el, depresia postnatală îți poate strica...

  Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
  Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

  Ce se întâmplă cu profesorii care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus? Riscă să fie dați afară? Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu speră...

  Soțul meu spune că nu-l interesează că nu-l mai iubesc. Vrea să rămânem împreună cu orice preț
  Soțul meu spune că nu-l interesează că nu-l mai iubesc. Vrea să rămânem împreună cu orice preț

  O femeie povestește pe internet că nu mai este fericită în căsnicia ei de cel puțin 5 ani și că nu-și mai iubește soțul. Acesta știe toate acestea, însă nu pare că...

  Îmi iubesc soțul mai mult decât îmi iubesc copiii
  Îmi iubesc soțul mai mult decât îmi iubesc copiii

  O mamă de peste Ocean i-a uimit pe internauți în momentul în care a recunoscut că își iubește soțul mai mult decât își iubește copiii. Sute de oameni...

  6 idei de tapet pentru camera copilului care nu se vor demoda niciodată
  6 idei de tapet pentru camera copilului care nu se vor demoda niciodată

  Fără doar și poate, camera copilului este cea mai frumoasă încăpere din toată casa. Veselă, colorată și plină de emoție pură, parcă te face să uiți de toate grijile și...

  Sunt învățătoare și iată de ce nu le voi spune niciodată copiilor mei că desenele lor sunt frumoase
  Sunt învățătoare și iată de ce nu le voi spune niciodată copiilor mei că desenele lor sunt frumoase

  O profesoară de arte plastice a dezvăluit motivele pentru care nu le spune niciodată copiilor ei că sunt „buni la desen”, chiar și atunci când desenele lor sunt...

  Ar trebui să îmi iubesc soția în același fel în care mi-aș dori ca fiica mea să fie iubită
  Ar trebui să îmi iubesc soția în același fel în care mi-aș dori ca fiica mea să fie iubită

  Pentru un copil, tatăl este primul erou din viața sa și unul dintre principalele modele. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre o fată, prezența tatălui în viața...

  Copiii care nu dorm bine când sunt mici, vor avea probleme mari la școală, spune știința
  Copiii care nu dorm bine când sunt mici, vor avea probleme mari la școală, spune știința

  Somnul este extrem de important în dezvoltarea copiilor, iar un studiu recent a demonstrat ca lipsa sa în copilărie poate cauza probleme mari ulterior. Iată cum acei copii care...

  © 2022 Qbebe