Funnyby

Cariera faimoasă pe care ar trebui să o ai în funcție de zodia ta

Cariera faimoasă pe care ar trebui să o ai în funcție de zodia ta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să îți alegi job-ul care să ți se potrivească de minune și să reușești să-ți construiești cariera la care visezi este unul dintre obiectivele cele mai importante din viață. Și în acest demers astrele au un impact mai mare decât îți închipui, întrucât alegerea unei cariere adecvate ar trebui să fie legată și de trăsăturile semnificative ale zodiei tale. Descoperă din articolul de mai jos cum ar trebui să se contureze cariera ta în funcție de zodia sub care te-ai născut!

Pentru Berbec

Printre cele mai semnificative trăsături ale unui Berbec se numără energia și încăpățânarea. De asemenea, Berbecii sunt preocupați de abilitățile lor personale și de cele ale celor din jur, fiind interesați să găsească soluții, să creeze și să vadă și rezultate. 

Faptul că își doresc să acționeze după propria voință, că dau dovadă de tenacitate și de competitivitate, demonstrează faptul că una dintre carierele faimoase pe care ar trebui să o aibă persoanele ce s-au născut în această zodie este cea de antreprenor sau de producător. Nu le place să se afle în ipostaza de a fi conduși, de a le spune altcineva ce au de făcut, prin urmare Berbecii ar fi mulțumiți și dacă ar reuși să devină directori generali în cadrul unei companii.

Dintre personalitățile ce fac parte din zodia Berbec fac parte: Mariah Carey, Elton John, Jackie Chan sau Leonardo Da Vinci. 

reprezentare-a-zodiei-Berbec-sub-forma-unei-femei-ce-are-asupra-ei-simbolul-focului

Pentru Taur

Taurul este una dintre zodiile cele mai muncitoare, care se simt responsabile pentru acțiunile lor, care sunt perseverente, ambițioase. Se dedică mult profesiei  și își dorește să aibă alături o echipă pe care să se poată baza. Una dintre carierele faimoase pe care ar putea să o aibă un Taur este una de politician de exemplu, dar i s-ar potrivi bine și o carieră de designer de modă.

O altă trăsătură a Taurului este că tinde să caute un mediu de lucru în care să se simtă în largul său, pe care să îl resimtă ca fiind confortabil. Este și în căutarea frumosului, a luxului și de aceea ar fi fericit să vadă că muncește într-un mediu pe care și l-a creat el pentru a fi așa. În acest context, o altă carieră care li s-ar potrivi Taurilor ar fi cea de bucătar-șef.

Între celebritățile născute în această zodie de pământ se numără: Enrique Iglesias, Gigi Hadid, Barbra Streisand, William Shakespeare. 

Pentru Gemeni

Gemenii sunt vestiți pentru farmecul lor natural, pentru faptul că știu să se facă plăcuți în orice loc, știind cum să poarte o conversație și să fie amuzanți. În același timp, simt nevoia să se afle la locuri de muncă în care să vadă că sunt stimulați, provocați, că vor avea ocazia să aibă parte de experiențe noi, inedite. Dacă nu se vor simți așa, nu vor mai fi la fel de motivați. 

Altă dorință a Gemenilor, în legătură cu viața lor profesională, este să aibă mereu câte ceva de făcut întrucât, în caz contrar se vor plictisi rapid. Cariera faimoasă pe care ar trebui să o aibă Gemeni ar putea fi cea de expert în comunicare, în relații publice.

Persoane faimoase născute în această zodie sunt, de exemplu, Naomi Campbell, Prince, Lenny Kravitz, Kendrick Lamar etc.

Pentru Rac

Sensibili, empatici, dornici să-i ajute pe ceilalți, să-i determine să se simtă bine, Racii au nevoie de o carieră care să le permită să-și dăruiască timpul și grija celor din jur. În plus, Racilor le place să se implice mult în rezolvarea problemelor altora, sunt responsabili și nu își vor găsi liniștea până când nu vor vedea că persoanele din preajma lor sunt mulțumite. 

Ținând seama de aceste calități, Racii ar putea avea următoarea carieră: experți în strângere de fonduri pentru cauze caritabile, coordonatori de acțiuni caritabile de anvergură. Totodată, un Rac ar putea ajunge și un logoped reputat.

Exemple de personalități născute în zodia Rac sunt: Meryl Streep, Selena Gomez, Tom Hanks.

Pentru Leu

Leii știu cum să se remarce, cum să se facă admirați, atrăgând atenția prin carisma lor, prin forță și prin faptul că îi inspiră pe ceilalți. Nu se tem de provocări, le place să muncească, vor să-și asume responsabilități și nu se retrag dacă ar fi puși în situația să coordoneze o echipă. Își tratează echipa cu care lucrează cu generozitate, știind cum să o direcționeze spre îndeplinirea obiectivelor. Din aceste motive, un Leu ar trebui să aibă o carieră faimoasă de director general, de coordonator al unui departament de publicitate, dar și de actor sau de speaker motivațional.

Reprezentanți ai zodiei Leu se regăsesc și în domeniul actoriei, al muzicii și al sportului. Printre aceștia pot fi amintiți: Jennifer Lopez, Helen Mirren, Sandra Bullock sau Kobe Bryant. 

Pentru Fecioară

Calitățile pentru care Fecioarele sunt apreciate în mod special sunt perfecționismul, atenția la detalii, capacitatea de organizare, de planificare. Minuțioase și dornice să devină din ce în ce mai bune în ceea ce fac, Fecioarele sunt gata oricând să muncească foarte mult și nu se lasă până când nu vor vedea că și-au dus treaba la bun sfârșit.

Alte trăsături ale Fecioarele sunt că le place să îi coordoneze pe ceilalți, că îi încurajează și vor să motiveze. Impun standarde înalte și se simt satisfăcute când îi determină pe ceilalți să se autodepășească. Una dintre carierele faimoase ce i s-ar potrivit unei Fecioare este cea de cercetător, de om de știință.

Fecioare celebre sunt Agatha Christie, Prințul Harry sau Keanu Reeves.

astrologie-veche-reprezentare-a-zodiei-Fecioare-sub-forma-unei-femei-imbracate-in-alb 

Pentru Balanță

O Balanță știe cum să se facă plăcută, îi place să stea de vorbă și să-i facă pe ceilalți fericiți. Printre obiectivele cele mai semnificative din viața ei se află găsirea echilibrului, a armoniei și să vadă că s-a făcut dreptate. 

Balanțele caută să evite conflictele, iar în cazul în care sunt implicate într-unul încearcă să facă tot posibilul pentru a îndrepta lucrurile. Întrucât sunt atât de sensibile la o atmosferă tensionată generată de conflicte, țin mult să aibă un mediu de lucru cât mai puțin stresant. Raportându-te la aceste obiective, vei înțelege mai bine de ce una dintre carierele faimoase pe care ar trebui să o aibă o Balanță este cea de mediator sau de avocat.

Între personalitățile ce s-au născut sub această zodie pot fi menționate Will Smith, Serena Williams sau Gwyneth  Paltrow. 

Pentru Scorpion

Scorpionii se disting adesea prin inteligență, prin curiozitatea lor, prin perspicacitatea care nu le va permite să se lase până când nu vor pune cap la cap „piesele puzzle-ului”. Știu cum să țină un secret, sunt dornici să ajungă la profunzimea lucrurilor și au capacitatea de a nu-și pierde cumpătul nici în situațiile de criză, putând să se descurce inclusiv într-un mediu haotic.

Persoanele ce aparțin acestei zodii de apă dețin și inteligență emoțională, ceea ce le va face doritoare să se orienteze și spre locuri de muncă în care vor avea ocazia să vadă cum cei din jur se perfecționează, evoluează. Prin urmare, o carieră artistică, una de psiholog sau de fizician ar fi printre cele mai potrivite pentru Scorpioni.

Scorpioni faimoși sunt: Leonardo DiCaprio, Hilary Clinton, Bill Gates sau Whoopi Goldberg.

Pentru Săgetător

Indiferent de cariera pentru care vor opta, Săgetătorii vor merge înainte cu îndrăzneală și cu optimism. Sunt rezistenți în fața criticilor, dar totodată caută să se și perfecționeze. Fiind aventuros, doritor să aibă mereu parte de provocări, un Săgetător va căuta profesii care să îl pună în situația de a se autodepăși, dar și de a ieși din rutină. 

Reprezentanții acestei zodii pot lucra și ca parte a unei echipe, se pot adapta rapid schimbărilor și sunt gata și să vină cu idei creative. O carieră faimoasă pe care ar trebui să o ai dacă ești Săgetător este cea de ambasador al unui brand. De asemenea, ai putea fi un excelent manager al unei agenții de turism sau manager de relații publice.

Dintre vedetele- Săgetător fac parte: Brad Pitt, Taylor Swift, Chrissy Teigen.  

Pentru Capricorn

Foarte muncitor, bine organizat, Capricornul tinde spre cariere care să-i aducă stabilitate și să-i arate că poate fi cel mai bun. Atent la detalii, riguros și exigent, nu se va lăsa până când nu va vedea lucrurile bine puse la punct. Știe cum să coordoneze o echipă, cum să fie lider și știe cum să-i motiveze pe membrii echipei sale. 

Capricornii sunt mai ales în căutarea de locuri de muncă menite să le arate calitățile organizatorice, dar și consistența și calitatea relațiilor. De aceea, printre carierele faimoase pe care le-ar putea avea s-ar număra cea de general manager.

Capricorni celebri sunt: Ricky Martin, Jeff Bezos, John Legend sau Dolly Parton.

Pentru Vărsător

Vărsătorii sunt admirați în special pentru faptul că sunt spirite libere, că sunt creativi și că sunt interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor, dorind să-și aducă și ei contribuția pentru ca lumea să devină un loc tot mai bun. Le place să se simtă liberi, să-și demonstreze creativitatea, să simtă că au un scop pe care trebuie neapărat să-l atingă. 

Fiind foarte creativ, Vărsătorul are capacitatea de a reinterpreta lumea, îi place mult să vină mereu cu ceva nou. În acest context, nu este de mirare că una dintre carierele faimoase pe care le-ar putea avea ar fi cea de inventator sau de om de știință.

Unii dintre cei mai cunoscuți Vărsători sunt: John Travolta, Alicia Keys, Michael Jordan sau Charles Darwin.

Pentru Pești

Peștii dețin o intuiție uimitoare, sunt foarte creativi, empatici și sunt gata să-și pună timpul și energia în slujba celorlalți. Au compasiune și se simt bine când văd că au reușit să aducă o schimbare în bine în viața cuiva. De altfel, una dintre preocupările majore ale Peștilor este să-i aline pe cei din jur în momentele dificile.

Peștilor nu le place să aibă un loc de muncă ce se bazează pe un program fix, vor să aibă un stil de viață care să le permită să-și facă un program cât mai flexibil. 

Luând în calcul aceste aspecte, se poate afirma că printre carierele faimoase pe care ar trebui să le aibă Peștii sunt cele de muzician sau de actor.

Printre cei mai vestiți Pești se află: Rihanna, Steve Jobs, Emily Blunt, Drew Barrymore.  

reprezentare-a-zodiei-Pesti-sub-forma-unei-femei-cu-parul-lung-ce-are-in-preajma-ei-cativa-pesti

Surse: hola.cum, slice.ca, theladders.com, ziprecruiter.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Ce arhanghel te protejează în funcție de zodia ta?
Ce arhanghel te protejează în funcție de zodia ta?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fiica de 7 ani a Christinei Aguilera a aflat abia acum că mama ei e faimoasă. Cum a reacționat micuța
  Fiica de 7 ani a Christinei Aguilera a aflat abia acum că mama ei e faimoasă. Cum a reacționat micuța

  Christina Aguilera este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop din lume. Talentul incredibil i-a adus, până în prezent, cinci premii Grammy, precum și o...

  Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?
  Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

  Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate personalități publice din România. A debutat în televiziune în anul 2010, când a obținut rolul principal în...

  Geanta de școală: cât ar trebui să cântărească în funcție de vârstă
  Geanta de școală: cât ar trebui să cântărească în funcție de vârstă

  Potrivit medicilor, un ruscac prea greu pentru un copil provoacă nu doar disconfort, dar poate duce și la o varietate de probleme de sănătate pe drum, în special dacă acesta a...

  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!
  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!

  În ziua de azi, ideea conform căreia bărbații se ducdoar la muncă și fac bani nu mai este de actualitate. În schimb, din ce în ce mai mulți bărbați își...

  Horoscop complet pentru zodia Taur în 2024. Ce te așteaptă în noul an
  Horoscop complet pentru zodia Taur în 2024. Ce te așteaptă în noul an

  Taurii sunt vestiți pentru ambiția de care dau dovadă în orice situație, pentru loialitate, dar și pentru încăpățânarea care le poate da serioase bătăi de cap....

  Vă mai amintiți de Joey din „Friends”? A renunțat la carieră pentru a-și crește fiica
  Vă mai amintiți de Joey din „Friends”? A renunțat la carieră pentru a-și crește fiica

  Actorul care a cucerit publicul dând viață personajului Joey din celebra serie „Friends” este Matt LeBlanc. Puțini știu însă că acesta nu a mai acordat...

  Copiii ei au ignorat-o! Dar mama lor a devenit faimoasă pe TikTok după ce a postat un singur video
  Copiii ei au ignorat-o! Dar mama lor a devenit faimoasă pe TikTok după ce a postat un singur video

  O mamă a trei copii din Maryland, SUA, a devenit faimoasă pe TikTok cu o postare prin care a anuțat că a fost protagonista unui videoclip Backstreet Boys în 1999.

  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  În anumite situații, ai senzația că îți cunoști dintotdeauna partenerul și nu reușești să-ți explici de ce a fost atât de atras de tine. Te-ai gândit...

  © 2024 Qbebe