Funnyby

Cele 4 zodii care întruchipează soțul perfect

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi se gândește, la un moment dat, la calitățile pe care ar trebui să le aibă soțul perfect. De pildă, o parte dintre cele care sunt în căutarea unui partener de viață consideră că acesta ar trebui să fie blând, empatic, amuzant și loial. De asemenea, alte calități care îl definesc ar putea fi și următoarele: onest, gospodar și capabil să ofere stabilitate financiară familiei. Indiferent de însușirile pe care le cauți la cel pe care îl vrei alături de tine, trebuie să știi că acestea sunt scrise în stele. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos poți descoperi acele zodii care sunt renumite pentru faptul că întruchipează partenerul de viață ideal. 

Berbecul

Una dintre calitățile care transformă un reprezentant al zodiei Berbec în soțul perfect este aceasta: mai întâi se asigură că este capabil să aibă grijă de el însuși pentru a reuși să facă asta și pentru partenera sa. În aceste condiții, un bărbat-Berbec este dispus să aștepte o anumită perioadă până când se asigură că este pregătit într-adevăr pentru o căsnicie.

De asemenea, dacă vrei să ai lângă tine un partener de viață Berbec, trebuie să știi că va fi întotdeauna sincer cu tine. Îți va spune care îi sunt intențiile, planurile, nu va încerca să se ascundă de tine, ci dimpotrivă.

Nu în ultimul rând, întrucât este activ și energic, soțul Berbec nu va aștepta să insiști pe lângă el să facă treabă. Îi place să aibă inițiativă și nu ezită să muncească din greu. De altfel, nu se ferește de eforturi și responsabilități nici la locul de muncă, simțindu-se bine când știe că poate să le ofere celor pe care îi iubește tot ce au nevoie.

ilustratie colorata, reprezentare a zodiei Berbec sub forma unui barbat tanar

Taurul

În primul rând, un Taur poate fi soțul perfect întrucât este adeptul valorilor morale și nu suportă să-i dezamăgească pe ceilalți, cu atât mai mult când iubește. Spre exemplu, dacă vrei să fie lângă tine la un anumit eveniment, chiar dacă nu i-ar plăcea, nu te va lăsa singură, ci îți va fi alături. Este capabil să facă oricând echipă cu tine, poți să te bazezi pe el pentru orice. Împreună puteți înfrunta diverse probleme, dat fiind faptul că nu este acel partener care preferă să se retragă în momentele dificile.  

În al doilea rând, știe să fie afectuos, este romantic și încearcă tot timpul să te determine să te simți bine cu el. Încă din primele clipe în care un Taur devine soț, va începe să se străduiască să aibă grijă de inima ta.

Totodată, întrucât este dornic de stabilitate, de siguranță și de confort, bărbatul Taur ține mult să-și construiască un cămin care să îi ofere și partenerei sale așa ceva. 

Leul

Pe de o parte, un bărbat Leu întruchipează soțul perfect din următoarele motive: este independent și își vede de propriile sale treburi, fără să te deranjeze sau să te urmărească în timp ce tu le faci pe ale tale. În același timp, poți să comunici ușor cu el, îi poți spune ce intenții are și, împreună, puteți să puneți la punct diverse planuri, lucrând în echipă.

Pe de altă parte, Leul este curajos și este dispus să-și asume și riscuri. Nu ezită să fie el cel care face un prim pas și nu intenționează să renunțe nici în cazul situațiilor grele. Practic, nu te va abandona, ci va fi alături de tine, ca un adevărat cavaler. De aceea te poți simți mereu protejată, susținută și încurajată.  

Fecioara

Printre calitățile care transformă un bărbat din zodia Fecioară în soțul perfect se regăsește și aceasta: nu își ia un angajament serios, așa cum este și o căsnicie, până când nu simte că poate să-l onoreze așa cum se cuvine. Astfel, odată ce se căsătorește, se dedică întru totul mariajului și este foarte loial. 

Perfecționismul remarcabil și faptul că îi place să muncească și să îndeplinească obiective îl determină să depună în mod constant eforturi pentru a-și face partenera fericită, pentru a o asigura că este iubită. Cu alte cuvinte, dacă ai alături o Fecioară, ai toate șansele să fii mereu susținută.

Alt merit al unui bărbat născut sub această zodie este că ține mult să-și îndeplinească promisiunile și chiar reușește, în condițiile în care nu renunță ușor și nu fuge de asumarea responsabilităților. De altfel, perseverența sa te va uimi și te va motiva și pe tine. 

ilustratie colorata, reprezentare a zodiei Fecioara sub forma unui barbat tanar purtand pantaloni scurti

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: emojination.info, marriage.com, yourtango.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Soțul meu a scos ușa de la dormitorul fiului nostru. Eu i-am luat alta de ziua lui și soțul meu s-a supărat
  Soțul meu a scos ușa de la dormitorul fiului nostru. Eu i-am luat alta de ziua lui și soțul meu s-a supărat

  ”Ce atâta intimitate? Până la 18 ani ești copilul meu și eu trebuie să știu mereu ce faci. Cam așa gândește soțul meu.” se confesează o mamă pe o...

  Încă o vedetă gravidă! Este actrița care ne-a cucerit pe toți: „Soțul meu a știut dinainte să îi spun!”
  Încă o vedetă gravidă! Este actrița care ne-a cucerit pe toți: „Soțul meu a știut dinainte să îi spun!”

  Olimpia Melinte, protagonista din serialul „Vlad”, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița în vârstă de 33 de ani a povestit într-un interviu...

  Soțul meu este gelos pentru că alăptez bebelușul nostru care s-a născut acum șase zile
  Soțul meu este gelos pentru că alăptez bebelușul nostru care s-a născut acum șase zile

  O mamă care alăptează se plânge, pe rețelele de socializare, de faptul că soțul ei este gelos pe bebelușul lor nou-născut, dintr-un motiv cât se poate de bizar....

  3 strategii care îți vor face soțul să spele vasele în fiecare seară
  3 strategii care îți vor face soțul să spele vasele în fiecare seară

  Da, da, știu: femeile idealiste de peste tot vor spune că trebuie doar să îi rugăm frumos. Dar, să fim serioase, dragi mămici, cu frumosul nu mai merge din primul an de...

  Am instalat o cameră ascunsă ca să îmi supraveghez soțul care lucrează de acasă
  Am instalat o cameră ascunsă ca să îmi supraveghez soțul care lucrează de acasă

  Când poți spune că gelozia devine paranoia? Eu una aș putea spune că povestea de mai jos răspunde la această întrebare. Nu am fost niciodată o persoană geloasă și...

  Flavia Mihășan a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos!
  Flavia Mihășan a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos!

  În urmă cu puțin timp, Flavia Mihășan a dat lumii cea mai frumoasă veste: a devenit din nou mămică! Una dintre cele mai sexy dansatoare din România a adus pe lume un...

  O femeie care s-a născut fără uter a dat naștere unui băiețel perfect sănătos
  O femeie care s-a născut fără uter a dat naștere unui băiețel perfect sănătos

  O femeie din Statele Unite, căreia i s-a spus că nu va putea avea niciodată copii pentru că s-a născut fără uter, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos!

  Scrisoare către soțul care m-a înșelat
  Scrisoare către soțul care m-a înșelat

  Se spune că toți bărbații înșală. Însă cumva, când ai o relația stabilă, de mulți ani, și nu împărțiți doar casă și masă, ci și un copil, ți-ai...

  © 2022 Qbebe