Funnyby

Cele 7 cupluri din zodiac care se ceartă întruna, dar când se împacă ies scântei din dormitor

Cele 7 cupluri din zodiac care se ceartă întruna, dar când se împacă ies scântei din dormitor

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În viața unor cupluri domină armonia, liniștea, în timp ce pentru altele conflictele izbucnesc adesea și, dacă nu își vor uni cumva punctele comune și energiile pentru a îndrepta lucrurile, relația lor se poate destrăma. Cu toate acestea, în ciuda unei compatibilități nu tocmai ridicate în majoritatea aspectelor vieții, anumite zodii formează cupluri care se bucură de o bună comunicare și de o atracție deosebită în planul vieții intime. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi ce zodii se află într-o asemenea situație!

Berbecul și Taurul

Sunt unul dintre cuplurile din zodiac care se ceartă întruna, în condițiile în care atât Berbecul, cât și Taurul, au personalități puternice, sunt încăpățânați și vor să se impună. Unul dintre motivele pentru care pot ajunge să se certe este, de exemplu, că Berbecului îi place să flirteze, în vreme ce Taurul va deveni furios și posesiv când va sesiza așa ceva. De asemenea, un Taur preferă să stea acasă sau într-un loc liniștit, în care să aibă parte de tot confortul, să se simtă răsfățat, în timp ce Berbecul nu are răbdare și preferă să fie parte dintr-o aventură. În acest context, doi parteneri care sunt născuți în aceste zodii pot ajunge să se certe. Cu toate acestea, dacă lucrurile vor merge bine între ei, Berbecul este cel care îl va inspira pe Taur să iasă din rutină și să descopere lumea, să fie parte dintr-o nouă aventură. Cu alte cuvinte, un Berbec este cel care va da o nouă energie relației și îl va motiva pe Taur să fie mai deschis.

În ciuda certurilor ce vor surveni între ei, Berbecul și Taurul vor reuși să se înțeleagă mai bine în privința vieții intime. De pildă, Taurul va fi cel care va contribui la stabilizarea energiilor Berbecului impulsiv, în timp ce acesta din urmă este cel care va arăta că o poveste de dragoste poate fi mereu revigorată datorită noutăților, că nu este cazul să se mențină stagnarea în rutine.

În vreme ce Berbecul este mai impulsiv și mai arogant, Taurul este mai calm și îi place să analizeze lucrurile, iar în acest context se poate crea un echilibru între cei doi, benefic ambelor părți. În același timp, atracția dintre cele două zodii este posibilă întrucât acestora nu le lipsește senzualitatea. 

reprezentare-alb-negru-a-zodiei-Berbec  reprezentare-alb-negru-a-zodiei-Taur 

Taurul și Săgetătorul

Nu este surprinzător că aceste zodii formează un cuplu care face parte dintre cele care se ceartă întruna. Taurul și Săgetătorul văd viața cu totul diferit. Dacă Taurul preferă rutina, confortul și stabilitatea, Săgetătorul se simte cel mai bine când experimentează, când pornește în noi aventuri și detestă să stea pe loc. 

Un conflict între un Săgetător și un Taur poate să izbunească fără dificultate și din acest motiv: Taurul este posesiv, are nevoie să știe că se va bucura de stabilitate, că se va bucura de angajamentul, de implicarea partenerului său. Nu același lucru se poate spune și despre Săgetător: acestuia nu îi plac lucrurile predictibile și are nevoie de cât mai multă independență.

În ciuda acestor diferențe, între cele două zodii există o chimie consistentă. Ambele dispun de energie, de forță și sunt pasionale. Întrucât Săgetătorului îi place mult să experimenteze, îl va pune pe Taur în situații inedite chiar și în dormitor, ceea ce nu îi va displăcea însă acestuia. În cazul lor se poate remarca o combinație între seriozitatea și perseverența Taurului și nevoia de distracție și entuziasmul Săgetătorului. 

Racul și Vărsătorul

Un cuplu format dintr-un Rac și un Vărsător se regăsește și el printre acele cupluri din zodiac care se ceartă întruna. Unul dintre motivele pentru care se întâmplă așa este acesta: Racul este foarte receptiv la emoții, foarte sensibil și nu se ferește să exprime ceea ce simte. Consideră că a-ți împărtăși trăirile, sentimentele, cu partenerul este esențial pentru construirea unei relații solide. În schimb, Vărsătorului îi este mai greu să realizeze un asemenea demers, când alege să procedeze așa înseamnă că are într-adevăr multă încredere în cineva. Când îl vede pe Vărsător că nu răspunde așa cum s-ar aștepta la ceea ce îi împărtășește, Racul se va simți foarte frustrat, crezând că Vărsătorului nu îi pasă de el. De aici și până la izbucnirea unui conflict, a unor discuții contradictorii, nu este decât un pas!

Altă provocare pentru cuplul Rac- Vărsător este legată de faptul că fiecare dintre cele două zodii trebuie să ajungă să se înțeleagă reciproc. Dacă Vărsătorul trebuie să se familiarizeze cu nevoia permanentă a Racului de a se i arăta afecțiune, compasiune, de a-i fi înțelese fluctuațiile de dispoziție, Racul trebuie să învețe că simplul fapt că Vărsătorul nu își exprimă emoțiile cu aceeași ușurință ca el nu înseamnă că nu îl înțelege. 

În privința relației pe care aceste zodii o au în dormitor, lucrurile nu stau tocmai rău. Racul este senzual, romantic, este dornic să experimenteze pentru a-și mulțumi partenerul, în timp ce Vărsătorul este inventiv și îi va oferi Racului posibilitatea de a avea oricând parte de noutate. 

Leul și Fecioara 

Una dintre cauzele majore ce determină ca Leul și Fecioara să fie unul dintre cuplurile din zodiac ce se ceartă întruna este perfecționismul acesteia din urmă. Leul va fi deranjat de perfecționism în momentele în care Fecioara o să vină către el cu diverse critici. Întrucât obișnuiește să aibă încredere în calitățile sale, în ceea ce face, nu se va simți deloc în largul său când Fecioara va critica și cele mai mici detalii. Cu atât mai mult cu cât criticile vor fi constante, cele două zodii riscă să fie aproape tot timpul în conflict.

În plus, perfecționismul și atenția la detalii a Fecioarei pot fi percepute de un Leu ca fiind o dovadă a obsesiei de a controla, în vreme ce Fecioara se va simți rănită, va crede că nimic din ceea ce spune sau face nu este luat în seamă de Leu. Dacă nu vor avea grijă cum vor aborda situațiile, se vor concentra doar pe laturile lor negative.

Tot în legătură cu dorința Fecioarei de a fi perfectă în toate și cu nevoia Leului de a lua propriile decizii și de a nu sta prea mult pe gânduri este și această sursă de conflict: un Leu tinde să ia lucrurile mai ușor, să nu analizeze până la cele mai mici detalii o soluție, iar Fecioara va petrece mult timp până când va veni cu o soluție, considerând că lucrurile trebuie gândite pe îndelete.

Cuplul Fecioară-Leu va avea o viață intimă de care se vor bucura ambele zodii, dat fiind faptul că Fecioara va face tot posibilul să-l satisfacă pe Leu, iar acesta din urmă va pune în joc toată pasiunea de care este capabil.  

Balanța și Racul

În general, cele două zodii evită conflictele, dar când vor ajunge să se certe va răbufni multă furie și frustrare. Atât Balanța, cât și Racul, se străduiesc de obicei să nu se certe, dar când nu se mai abțin înseamnă că pur și simplu nu mai pot. De asemenea, latura emoțională atât de accentuată a unui Rac nu va face deloc pereche bună cu dificultatea Balanței de a lua o decizie în cazul unui conflict. În același timp, fluctuațiile de dispoziție ale Racului vor îngreuna și ele posibilitatea de a se ajunge la un compromis.

Balanțele sunt însă atrase de prezența calmă a Racului și de încrederea pe acesta o inspiră, iar Racul se va simți bine în compania agreabilă a Balanței. Aceste zodii sunt și firi romantice, ceea ce le va ajuta în a se bucura de relații intime care să le bucure. Din acest punct de vedere, Balanțele sunt creative, iubitoare, pline de pasiune, dorindu-și să-și determine partenerul/partenera să se simtă bine. Racul este foarte afectuos, sensibil și își dorește și el să vină cu tot ceea ce are mai bun pentru a o mulțumi pe Balanță.  

 reprezentare-a-zodiei-Balanta-in-alb-si-negru reprezentare-a-zodiei-Rac-in-alb-si-negru 

Scorpionul și Berbecul

Să se formeze o conexiune emoțională între aceste zodii nu este un lucru la îndemână. De pildă, Scorpionul are nevoie să vadă că își poate împărtăși cu persoana iubită cele mai profunde gânduri, cele mai profunde sentimente, în timp ce Berbecul nu are întotdeauna răbdarea necesară pentru a-l asculta. Odată ce se întâmplă așa, Scorpionul se va simți neînțeles, chiar trădat și de aici până la declanșarea unui conflict nu este distanță mare.

Aceste zodii vor putea ajunge să se certe întruna și pentru că fiecăreia dintre ele îi place să se joace cu mintea celeilalte. În încercarea ca fiecare să dețină cât mai mult control în relație, vor încerca să se cunoască mai bine, dar pentru Berbec nu va fi deloc plăcut să vadă că Scorpionul are nevoie mereu de o conectare profundă la nivel emoțional. Nici pentru Scorpion nu este binevenit să observe că Berbecul pare mereu plictisit când încearcă să-l antreneze în discuții foarte profunde.

Deși sunt diferiți, Scorpionul și Berbecul se vor înțelege bine în cadrul relațiilor intime. Între ei există o legătură magnetică, sunt foarte pasionali și vor lupta fiecare pentru a domina. În aceste condiții, vor face tot posibilul să-și ofere reciproc satisfacție și nu resping lucrurile noi. 

Capricornul și Săgetătorul

Când se vor întâlni pentru prima dată, cei doi nu se vor simți prea interesați unul față de altul. Spre exemplu, Săgetătorul îl va găsi plictisitor pe Capricorn, considerându-l mult prea ancorat în realitate, în rutine, în timp ce Capricornul va avea senzația că Săgetătorul este imatur, foarte zgomotos și agitat. Cu toate acestea, Capricornul va fi atras treptat de percepția Săgetătorului asupra vieții și se va simți relaxat în preajma sa. În același timp, energia debordantă a Săgetătorului va putea fi canalizată mai bine într-o anumită direcție odată ce acesta îl va vedea pe Capricorn cum muncește, cum se organizează. 

Cele două zodii, dacă ajung să formeze un cuplu, vor fi tentate să se certe întruna. Pe de o parte, optimismul Săgetătorului i se va părea naiv Capricornului, care îl va acuza că nu se poate baza pe el pe luarea unor decizii importante în cuplu. De asemenea, Săgetătorul se va plictisi și se va sătura de înclinația Capricornului spre cât mai multă precauție, spre analizarea în detaliu a tuturor problemelor. 

Pe de altă parte, Săgetătorul este impulsiv și nu îi place să își facă prea multe griji. Capricornul este metodic, tenace și ia lucrurile foarte în serios, nu îi place să iasă din zona sa de confort și preferă adesea să se izoleze. Toate aceste atitudini nu sunt pe placul Săgetătorului, căruia îi place să iasă în lume, să se distreze, să aibă parte de cât mai multe aventuri.

Viața lor intimă se va îmbunătăți în timp. Astfel, Capricornul va ajunge să-l domine pe Săgetător într-un mod subtil, este puternic și, pe măsură ce va dobândi încredere în persoana iubită, nu se va feri să-și exprime emoțiile în preajma ei. Pofta de aventură a Săgetătorului este vizibilă și în dormitor, acesta fiind dispus să-și asume riscuri și să-și exprime pe deplin pasiunea.

Surse: astrology.com, bustle.com, ganeshaspeaks.com, liveabout.com, pairedlive.com, timesofindia.indiatimes.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?
Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  7 lucruri pe care să NU le spui niciodată când ai o ceartă cu copilul tău
  7 lucruri pe care să NU le spui niciodată când ai o ceartă cu copilul tău

  Printre cele mai importante provocări ce marchează viața de părinte se regăsesc și momentele de tensiune cu copilul, când capacitatea de autocontrol și răbdarea vor fi...

  Ceartă între doi copii de 7 ani într-un parc din Iași. Părinții unuia dintre ei i-au bătut pe celălalt copil și pe bunica lui
  Ceartă între doi copii de 7 ani într-un parc din Iași. Părinții unuia dintre ei i-au bătut pe celălalt copil și pe bunica lui

  În după-amiaza zilei de luni, 30 august, într-un parc din Iași a avut loc un incident în cadrul căruia o bunică și nepotul ei au fost agresați de două persoane...

  Două cupluri căsătorite recunosc că fac schimb de parteneri între ele: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”
  Două cupluri căsătorite recunosc că fac schimb de parteneri între ele: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”

  Alysa și Tyler Roger se află într-o relație romantică, poliamoroasă cu alt cuplu căsătorit, format din Sean și Taya Hartless. Cele două cupluri din Statele Unite fac schimb de...

  Soțul meu mă pune să mă ascund în dormitor când alăptez
  Soțul meu mă pune să mă ascund în dormitor când alăptez

  Alăptarea este hrană, deci este ceva cât se poate de natural și normal. Societatea a început să accepte și sa normalizeze gestul de a hrăni un bebeluș de la sân, dar...

  Se poate! Directoarea care a făcut din școala din sat una care concurează cu cele europene în numai 4 luni
  Se poate! Directoarea care a făcut din școala din sat una care concurează cu cele europene în numai 4 luni

  Pasiunea pentru ceea ce fac, dragostea față de copii și dorința de a-i ajuta să aibă un viitor cât mai bun sunt valori în care anumiți dascăli cred cu tărie. Este și...

  Am crezut că îi ies dinții, dar medicul de familie ne-a trimis cu bebelușul direct la spital
  Am crezut că îi ies dinții, dar medicul de familie ne-a trimis cu bebelușul direct la spital

  O mamă din Australia a povestit prin ce a trecut anul trecut cu fetița sa, în vârstă de 8 luni, când a ajuns cu ea la medic după ce a crezut inițial că micuța nu se...

  Povestea bărbatului care a mers 450 km pe jos pentru a se calma după o ceartă cu soția. La final a primit și o amendă
  Povestea bărbatului care a mers 450 km pe jos pentru a se calma după o ceartă cu soția. La final a primit și o amendă

  Mersul pe jos este terapie pură. O simplă plimbare în aer liber reduce stresul, crește buna dispoziție și ne ajută să ne conectăm la emoțiile noastre și să gândim mai...

  Copilul meu e pozat de oameni necunoscuți când ies cu el afară. E normal?
  Copilul meu e pozat de oameni necunoscuți când ies cu el afară. E normal?

  Dacă anumiți părinți nu sunt foarte îngrijorați în cazul în care copiii lor sunt fotografiați de persoane străine, pentru alții o astfel de situație reprezintă un...

  © 2023 Qbebe