Funnyby

Cele mai răzbunătoare zodii! Ferește-te de ele!

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă pentru unele persoane nu este foarte complicat să ierte și să meargă înainte fără a avea resentimente, pentru altele dorința de răzbunare poate fi copleșitoare. Astfel, ideea de răzbunare se poate concretiza în elaborarea de planuri pentru a-i face pe cei din jur să plătească pentru anumite nedreptăți, suferințe sau abuzuri. Asemenea altor aspecte ale vieții, tendința de a lua sau nu în calcul răzbunarea are și ea legătură cu astrele. Descoperă zodiile care simt cel mai adesea nevoia de a se răzbuna!

Scorpionul

Această zodie este considerată cea mai răzbunătoare, pentru un Scorpion răzbunarea fiind văzută ca o reacție firească. În condițiile în care poate fi rănit cu ușurință, odată ce va ajunge să aibă de suferit va considera că se va simți puțin mai bine numai după ce o să se asigure că persoana/persoanele care i-au făcut rău ajung și ele să sufere, să fie umilite. De aceea, odată ce știi că ai fost într-un conflict cu un Scorpion, ar trebui să fii foarte precaut/ă, să realizezi cât este de periculos și să analizezi cu multă atenție ceea ce ți se întâmplă, în condițiile în care o răzbunare venită din partea sa poate avea cele mai diverse forme.

Ceea ce o ajută pe această zodie să-și întocmească planuri bine gândite în privința răzbunării se leagă de unele dintre cele mai importante caracteristici ale sale: intuiția puternică, inteligența și capacitatea de a cultiva misterul. Punându-le în valoare, nu se va lăsa până când nu va găsi soluția de răzbunare pe care să o vadă aptă de a produce multă durere, spaimă și traumă. Nici dacă persoana ce a avut de înfruntat răzbunarea sa îi va cere iertare în genunchi Scorpionul nu se va îndura să înceteze. Va prefera să-și ducă la capăt demersul, socotind că numai așa își va face dreptate.

reprezentare-a-zodiei-Scorpion-si-a-cercului-in-care-se-afla-toate-semnele-zodiacale

Racul

În ciuda sensibilității sale și a dorinței de a aduce alinare, Racul are și o latură negativă, ce îl transformă într-una dintre cele mai răzbunătoare zodii. De cele mai multe ori, pornirea sa de a se răzbuna este legată de faptul că a fost umilit, că a fost cineva care a râs de el, care nu l-a luat în serios. Răzbunarea sa va fi rapidă, fără a se gândi la consecințe, preferâd să acționeze prompt pentru a se asigura că va obține rezultatele așteptate. Dacă se va întâmpla ca viața să nu-i creeze oportunitatea de a se răzbuna exact când dorește, nu se va lăsa până când nu va concepe un nou plan de răzbunare. Abia după ce o să se convingă de faptul că acțiunile sale i-au făcut dreptate se va liniști.

Un motiv serios care îl poate determina pe un Rac să aleagă răzbunarea este când știe că una dintre persoanele la care ține a fost rănită. Întrucât nu suportă ca ființele iubite să sufere, Racul va face tot posibilul să-și canalizeze ura, răzbunarea pentru a putea sesiza în final că a făcut tot ce a putut din acest punct de vedere.

Capricornul

Întrucât este orgolios, Capricornul este și el cunoscut printre cele mai răzbunătoare zodii în momentele în care ego-ul său a fost rănit în vreun fel. Fie că este vorba despre o situație în care cineva l-a umilit, fie că este vorba despre faptul că s-a simțit ironizat sau că nu a fost luat în serios, nu îi va fi greu să găsească o cale de a se răzbuna.

Deși în public poate să creeze impresia că nu este dornic de răzbunare, că poate să depășească anumite situații care l-au umilit, în realitate își face planuri în detaliu legate de modul în care să acționeze pentru a obține satisfacție de pe urma unei răzbunări. Nu este exclus să acționeze în secret, „din umbră”, lovindu-și „inamicul” când acesta nici nu se așteaptă.

Ceea ce îl revoltă mult pe un Capricorn și îi alimentează nevoia de a se răzbuna este și trădarea. Întrucât are standarde foarte înalte în privința relațiilor, odată ce își va da seama că a fost trădat nu va ierta, ci va rămâne detașat, foarte rațional și își va duce la capăt un plan de răzbunare. 

Fecioara

Nu trebuie exclusă nici ea dintre zodiile cele mai răzbunătoare. Când cineva încearcă să-i facă vreun rău unei Fecioare, să o rănească, nu va dura mult până când aceasta va începe „să-și croiască” un plan de răzbunare. Mintea organizată și atenția la cele mai mici detalii îi vor fi utile și în acest scop. 

Cei care au intrat în atenția unei Fecioara dornice de răzbunare ar trebui să țină cont și de acest aspect: aceasta este capabilă să se răzbune cu zâmbetul pe buze, fără să se uite în urmă, făcând tot posibilul să-și înlăture adversarii. Mai mult, întotdeauna va fi capabilă să realizeze investigații și să aducă în lumină lucruri menite să compromită definitiv.

Ținând seama de aceste detalii, în situația în care ai greșit față de o Fecioară, pentru a încerca să eviți răzbunarea ei, recunoaște-ți greșeala și las-o să controleze ea întreg procesul de iertare. Cea mai mare greșeală ar fi să încerci să-i trimiți un dar pentru a-ți cere scuze. Dacă vei proceda așa, Fecioara o să creadă că ai încercat să o „cumperi” și nu te va ierta sub nicio formă. 

Leul

Chiar dacă nu duce lipsă de generozitate, de amabilitate, de blândețe, lucrurile se vor schimba radical odată ce un Leu va deveni gelos sau dacă va afla că i-a fost luat ceva. Posesiv și cu tendința de a fi materialist, furia îl va cuprinde și va fi dovada că este și el printre zodiile răzbunătoare. Pe măsură ce va acumula frustrări, furia se va amplifica și nu se va opri până când nu va redobândi ceea ce i-a fost sustras. 

Fiind foarte hotărât, Leul își va pregăti cu grijă planul de răzbunare, o să acționeze rapid și nu se va uita în jurul său, nu îi va păsa dacă va distruge totul în cale pentru a putea să se răzbune. Prin urmare, dacă ți-ai dat seama că ai rănit un Leu, mai bine te vei grăbi să pleci din calea sa până când nu va fi prea târziu. Va conta mult să procedezi așa în special dacă l-ai trădat în vreun fel, în condițiile în care nu suportă deloc trădarea.

reprezentare-a-zodiei-Leu-si-a-cercului-in-care-se-gasesc-toate-semnele-zodiacale

Taurul

Și Taurul este văzut drept una dintre cele mai răzbunătoare zodii dar, spre deosebire de Scorpion sau de Capricorn de exemplu, este foarte direct și deschis. Nu evită confruntările directe și preferă să spună în față ceea ce are de spus. 

Răzbunarea unui Taur va fi calculată, rece, lentă, dar nu înseamnă că nu va fi și puternică. Nu va lua decizii drastice, preferând să afișeze atitudini care îi vor determina pe cei pe care intenționează să se răzbune să simtă ura sa, să se simtă amenințați. 

Adesea, această zodie va opta pentru răzbunare pentru a se asigura că s-a făcut dreptate, ideea de justiție fiind esențială pentru ea. Numai după ce va constata că s-a întâmplat așa va începe să se liniștească, deși nu îi este la îndemână să și ierte.  

Surse: astrogle.com, elitedaily.com, siddhantika.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com, zodiacshine.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame
  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame

  Care sunt cele mai bogate femei din România şi cum au reuşit să obţină succesul vei descoperi şi parcurgând articolul de mai jos. Printre ele se regăsesc atât femei...

  Azi îl sărbătorim pe Sfântul Toma. Spune rugăciunea care te ferește de necazuri!
  Azi îl sărbătorim pe Sfântul Toma. Spune rugăciunea care te ferește de necazuri!

  Astăzi, ortodocșii îl prăznuiesc pe Sfântul Toma, unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos, originar din Galileea. Sfântul Apostol Toma este cinstit de...

  Dușul nu trebuie să fie un lux! Mamele merită mai mult timp pentru ele
  Dușul nu trebuie să fie un lux! Mamele merită mai mult timp pentru ele

  Multe mame obișnuiesc să se pună pe locul doi după ce aduc pe lume un copil, lucru cât se poate de este firesc. Acum ești responsabilă pentru o altă ființă umană, pentru care...

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  Elevii nu vor mai primi note la educație fizică, desen și muzică. Când vor deveni ele doar o amintire
  Elevii nu vor mai primi note la educație fizică, desen și muzică. Când vor deveni ele doar o amintire

  Ministrul Sorin Cîmpeanu este hotărât să reformeze sistemul educațional din România. De aceea multe modificări se vor implement chiar de la începutul acestui an...

  Una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume este însărcinată din nou
  Una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume este însărcinată din nou

  Deși nu a existat nicio declarație oficială, Anna Kournikova și Enrique Iglesias erau bănuiți de presă că așteaptă al treilea copil, după ce sportiva a fost surprinsă...

  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă
  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă

  Cum alegem cele mai bune uleiuri esențiale? Uleiurile esențiale aduc o mulțime de beneficii sănătății noastre, având un spectru larg de utilizare. Sunt eficiente atât...

  Infecțiile intime după naștere: cum te ferești de ele
  Infecțiile intime după naștere: cum te ferești de ele

  Iată care sunt cele mai comune infecții intime după naștere, care sunt cauzele lor și, cel mai important, cum pot fi ele prevenite!

  © 2022 Qbebe