Funnyby

Cum te porți când ești îndrăgostit, dar încă nu ți-ai dat seama, în funcție de zodie

Cum te porți când ești îndrăgostit, dar încă nu ți-ai dat seama, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dragostea poate pătrunde în viața ta când nici nu te-ai aștepta, luându-te prin surprindere. Dacă anumite persoane caută să găsească mereu pretexte pentru a fi în preajma celor pe care îi plac, acordându-le toată atenția și grija, altele devin brusc motivate să fie din ce în ce mai bune sau pur și simplu nu pleacă nicăieri fără cei de care sunt atrase. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi cum acționează fiecare zodie odată ce se îndrăgostește, dar încă nu conștientizează pe deplin că este copleșită de fiorii dragostei. 

Berbecul

Când un Berbec se îndrăgostește, sentimentele sale au legătură și cu admirația, cu inspirația. De altfel, ca să înceapă să iubească, reprezentanții acestei zodii au nevoie ca o persoană să-i stimuleze într-un anumit fel. De aceea, chiar dacă nu își dau seama, tind să-și vadă propria reflecție în persoana care îi atrage. Odată ce se întâmplă așa, un Berbec intră într-o „competiție” cu persoana de care este îndrăgostit și se străduiește să evolueze. Practic, dorința sa este de a ajunge și el, la rândul său, să fie admirat de persoana respectivă. 

Pentru Berbeci, faptul că se îndrăgostesc este benefic nu doar pentru ei, ci și pentru cei pe care îi iubesc, permițându-le amândurora să dezvăluie tot ceea ce au mai bun. Cu cât ajung să o cunoască mai bine pe ființa îndrăgită, cu atât Berbecii îi fac diverse complimente, deși nu se gândesc încă să-și mărturisească sentimentele. 

Taurul

Dominat de logică și de înclinația spre latura practică a vieții, unui Taur nu îi este la îndemână să recunoască repede că este îndrăgostit. Încăpățânarea sa îl face să își repete tot timpul că nu este momentul potrivit, că nu trebuie să se grăbească, practic găsește pretexte pentru a nu se lăsa copleșit de afecțiunea, de atașamentul față de cineva. Mai întâi testează „terenul” și numai după ce se convinge că persoana respectivă merită atenția sa, începe să se deschidă. 

Fără să-și dea seama, când sunt îndrăgostiți, Taurii fac tot ce pot ca să o protejeze pe acea persoană. În sinea lor, își spun adesea „te doresc, te vreau lângă mine”, însă cel mai greu le este „să lase garda jos” și să-și îngăduie să se lase învăluiți de sentimente profunde, fără să găsească o explicație legată de cum au ajuns să se îndrăgostească. 

Gemenii

Deși sunt îndrăzneți și adoră să comunice, să socializeze, când vine vorba despre dragoste, Gemenilor nu le este întotdeauna ușor să accepte că sunt îndrăgostiți. De aceea, fără să-și dea seama, când se simt atrași de cineva, aleg să se distanțeze o vreme de persoana respectivă, temându-se cumva ca aceasta să insiste prea mult să se apropie de ei. Însă când sentimentele lor devin tot mai puternice, Gemenii nu se abțin și îi acordă toată atenția acelei persoane. Spre exemplu, îi dau telefon ca să vadă ce mai face, îi dau sfaturi dacă aceasta se îmbolnăvește, se oferă să o ajute la diverse treburi etc. Abia după aceea realizează cât sunt de îndrăgostiți și fac primii pași pentru a se apropia și mai mult de cineva, găsindu-și curajul de a privi în ochi și de a spune ceea ce simt. 

reprezentare a zodiei Gemeni sub forma unor fete gemene

Racul

Până când își dă seama că este îndrăgostit, un Rac se concentrează numai asupra trăirilor sale și acționează într-un mod care nu îl apropie de o persoană ci, dimpotrivă, îl poate îndepărta. În afară de faptul că este mai degrabă rezervat, poate fi și sarcastic. 

După ce își procesează sentimentele și încep să fie mai siguri pe ceea ce simt, Racii sunt dornici să asculte, să aline și să-și amintească toate micile detalii care îi dovedesc persoanei de care sunt îndrăgostiți că țin la ea. În același timp, treptat încep să facă și complimente, să dovedească faptul că sunt cei mai înfocați admiratori și susținători. 

Leul

Înainte să conștientizeze că este îndrăgostit, un Leu caută mereu soluții pentru a fi cât mai mult în preajma cuiva. De exemplu, o invită pe acea persoană la întâlnirile cu prietenii, o implică în organizarea unor evenimente, dar o aduce și la reuniunile de familie.

Deși nu spune direct ceea ce simte, Leul vrea să-i demonstreze persoanei care i-a cucerit inima că o dorește în viața lui, că simte că pot forma un cuplu. În plus, întrucât nu duce lipsă de generozitate și de loialitate, devine foarte protector, transmițând indirect că este gata de un angajament pe termen lung. 

ilustratie reprezentare a zodiei Leu in nuante de maro si bej

Fecioara

Nu face parte dintre zodiile ușor de impresionat, însă când cineva le cucerește inima, nu mai stau pe gânduri și încep să-și exprime admirația. Când se îndrăgostesc și nu își dau încă seama, Fecioarele nu contenesc din a veni cu laude pentru persoana la care țin și fac tot ce le stă în putere ca să îi vină în ajutor. De pildă, merg în toiul nopții la aeroport ca să o ia, îi aduc mâncarea preferată de la un restaurant din afara localității etc. 

Pentru că nu obișnuiesc să-și exprime cu ușurință sentimentele, inițial Fecioarele vor să se convingă pe ele însele că nu sunt îndrăgostite, sugerând chiar că persoana de care sunt atrase este plictisitoare sau că le deranjează cumva. Însă gesturile lor transmit cu totul altceva. Spre exemplu, o îmbrățișează pe acea persoană ori de câte ori pot, o ating pe umăr cu afecțiune sau se așează cât mai aproape de ea când stau de vorbă. 

Balanța

Este una dintre zodiile care adoră să fie îndrăgostită și ține mult să-și găsească un partener pe care să-l aibă alături toată viața. Cu toate acestea, Balanțele își analizează profund sentimentele și sunt precaute în a le dezvălui, căutând mai întâi să fie sigure că și ele au parte de dragoste și apreciere. Astfel, încep timid să se apropie de persoana de care sunt îndrăgostite. De pildă, merg să vizioneze un film împreună, citesc o carte pe care o comentează apoi etc. Abia după aceea Balanțele își concentrează toată energia pentru a cuceri și încep să curteze pe cineva, demonstrându-i că sunt interesate de o relație serioasă. 

ilustratie reprezentare a zodiei Balanta in nuante de bej si de maro

Scorpionul

Se regăsește printre zodiile care nu se grăbesc să dezvăluie ceea ce simt. Scorpionul preferă să lase lucrurile învăluite într-o aură de mister și durează o vreme până când realizează cât este de îndrăgostit și că este cazul să acționeze în acest sens. Până când este dispus să se implice într-un asemenea demers, nu ezită să-și arate loialitatea, grija față de persoana pe care o iubește. În acest scop, se străduiește să facă tot ceea poate pentru a se asigura că aceasta se simte bine, că are tot ce îi trebuie. Spre exemplu, dacă este bolnavă și nu poate ieși din casă, Scorpionul îi aduce acasă lucrurile necesare. Dacă și-a pierdut portofelul, nu stă pe gânduri și îi împrumută o sumă de bani. Practic, se poate spune că este dornic să aibă grijă de acea persoană, să o protejeze cât mai mult. 

Săgetătorul

Cei care fac parte din această zodie iubesc cel mai mult să fie liberi, să plece ori de câte ori vor într-o nouă aventură. Fără să-și dea seama, Săgetătorii au tendința de a se îndrăgosti tocmai de acele persoane care nu așteaptă de la ei să „prindă rădăcini” într-un anume loc. Odată ce realizează că iubesc, Săgetătorii vor să creeze un spațiu cât mai sigur pentru ființa iubită. În acest spațiu sunt gata să o asculte, să afle cât mai mult despre ea și să-i dovedească faptul că și ei, la rândul lor, se simt bine când petrec timpul împreună. 

Capricornul

Introvertit și suspicios față de cei din jur, un Capricorn nu își deschide sufletul cu ușurință. Din acest motiv, nu este de mirare că nu vrea să recunoască rapid că este îndrăgostit. Până când își dă seama ce simte de fapt, se implică în diverse activități care arată că îi pasă de o anumită persoană. De pildă, face un drum lung cu mașina sau cu avionul ca să o viziteze ori își modifică programul încărcat pentru a petrece timp alături de aceasta. Mai mult decât atât, pe măsură ce realizează cât de mult iubește, Capricornul începe să-și facă tot mai multe planuri de viitor, care o includ însă și pe ființa care l-a cucerit.  

Vărsătorul

Unul dintre obiectivele sale majore este să-și păstreze libertatea. Primul semn care dovedește faptul că un Vărsător este îndrăgostit, deși el nu își dă seama încă, este că dorește să petreacă din ce în ce mai mult timp cu cineva. De exemplu, merge împreună cu acea persoană să viziteze un muzeu care l-a impresionat sau pleacă într-o excursie la care visa de mult timp. Astfel, chiar dacă nu își exprimă încă verbal sentimentele, poți să vezi că un Vărsător iubește când este gata să-și modifice radical programul, să nu mai acorde mereu prioritate muncii sale pentru a putea petrece mai mult timp de calitate cu persoana la care ține cu adevărat. 

Peștii

Sensibili și romantici, Peștii își doresc mult să se îndrăgostească. Încă de dinainte să-și dea seama că iubesc, ei țin să-i împărtășească acelei persoane tot ceea ce visează. Fie că este vorba despre visele care îi tulbură și îi determină să se trezească în toiul nopții, fie că este vorba despre aspirațiile lor cele mai înalte, despre planurile de viitor, nu se abțin să nu dezvăluie ceea ce îi frământă, ceea ce îi preocupă. 

Totodată, când se îndrăgostesc, Peștii nu stau pe gânduri și încep să vină cu diverse complimente pentru ființa iubită, își exprimă susținerea și, când găsesc momentul potrivit, își manifestă afecțiunea printr-o atingere tandră, printr-o îmbrățișare etc.

Surse foto:

Surse articol: bonobology.com, collective.world, themindsjournal.com

Articolul urmator
Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie
Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?
  Mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un bun prieten, după 20 de ani de prietenie. Ce fac acum?

  Prieteniile din copilărie sunt unele dintre cele mai frumoase relații de care putem avea parte, adesea durând toată viața. În unele cazuri însă, când nici nu te...

  Nepoata mea de opt ani mi-a cerut lapte matern când îmi alăptam bebelușul. Așa mi-am dat seama că încă este alăptată
  Nepoata mea de opt ani mi-a cerut lapte matern când îmi alăptam bebelușul. Așa mi-am dat seama că încă este alăptată

  O proaspătă mămică din Marea Britanie este îngrijorată cu privire la comportamentul nepoatei sale, în vârstă de 8 ani. Fetița i-a cerut femeii lapte matern, iar acum...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Eram însărcinată în 32 de săptămâni când mi-am dat seama că bebelușul meu nu mai mișcă
  Eram însărcinată în 32 de săptămâni când mi-am dat seama că bebelușul meu nu mai mișcă

  O mamă din Australia a trecut și încă mai trece prin încercări grele după ce bebelușul ei s-a născut prematur, având o boală genetică rară. Micuțul a trecut deja...

  Mi-am dat seama că sunt însărcinată când m-am așezat pe toaletă și am văzut piciorul bebelușului meu
  Mi-am dat seama că sunt însărcinată când m-am așezat pe toaletă și am văzut piciorul bebelușului meu

  Orice sarcină surprinde viitoarea mamă într-un mod plăcut. Ce se întâmplă când sarcina este o reală surpriză și este descoperită în momentul...

  Nu mai suportam prezența fostului soț, până când mi-am dat seama ce fericiți sunt copiii mei...
  Nu mai suportam prezența fostului soț, până când mi-am dat seama ce fericiți sunt copiii mei...

  O femeie de peste hotare povestește pe internet experiența divorțului său și cum relația cu fostul său partener s-a schimbat, de dragul copiilor.

  O mamă a avut parte de șocul vieții când și-a dat seama câți bani cheltuie pe an pentru cei trei copii ai ei
  O mamă a avut parte de șocul vieții când și-a dat seama câți bani cheltuie pe an pentru cei trei copii ai ei

  Ai calculat vreodată câți bani cheltui pentru copilul tău? O mamă de peste Ocean a șocat internetul atunci când a dezvăluit câți bani cheltuie într-un an...

  Fiica mea m-a întrebat dacă îmi modific fața, când m-a văzut că mă machiez. Din discuția cu ea, mi-am dat seama ce aș fi vrut să-mi spună mama mea
  Fiica mea m-a întrebat dacă îmi modific fața, când m-a văzut că mă machiez. Din discuția cu ea, mi-am dat seama ce aș fi vrut să-mi spună mama mea

  Înainte îmi plăcea să mă machiez. Locuind în New York City și având un lucrând într-o companie prestigioasă, am participat la evenimente tot timpul...

  © 2024 Qbebe