Funnyby

Cum te schimbă iubirea, în funcție de zodie

Cum te schimbă iubirea, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Iubirea te poate schimba mai mult decât crezi, în numeroase moduri. De pildă, odată ce cunoști dragostea adevărată, poți deveni mai generoasă, mai empatică, mai deschisă la nou, mai tolerantă sau, de ce nu, mai răbdătoare. Cu alte cuvinte, ai toate șansele să devii o mai bună versiune a ta. Știai însă că impactul pe care îl are dragostea asupra noastră ține și de zodia din care facem parte? Parcurgând cu atenție articolul de mai jos, poți descoperi cum reprezentanții anumitor zodii, în momentul în care se îndrăgostesc cu adevărat, încep să-și dezvăluie laturi ale personalității despre care nici nu știau că există. 

Berbecul

Odată ce se îndrăgostește, Berbecul este uimit de cât de mult îl poate schimba iubirea, având impresia, în anumite momente, că nu mai este el însuși. Spre exemplu, deși este foarte energic, independent și se află tot timpul în mișcare, când cunoaște dragostea adevărată simte nevoia să aibă și momente în care să stea pe loc. Este preocupat să-și ajusteze programul pentru a putea sta cât mai mult în preajma persoanei iubite. Fără să-și dea seama, devine tot mai dependent de aceasta, se străduiește să ia lucrurile mai ușor și realizează că nu trebuie să fie permanent în viteză pentru a-și îndeplini obiectivele.

În același timp, când simte că și-a găsit sufletul pereche, Berbecul se lasă mai degrabă dominat de latura sa pasională decât de logică. De aceea, nu este de mirare că este gata să lupte cu toate forțele pentru a-i demonstra ființei iubite cât de mult ține la ea, cât de mult o prețuiește. Devine din ce în ce mai responsabil și își ia angajamente serioase, însă așteaptă ca și partenerul de cuplu să procedeze la fel. 

horoscop, ezoterism, reprezentare a zodiei Berbec sub forma unei constelatii aurii

Taurul

Chiar dacă este mai rezervat și nu se grăbește să spună ceea ce simte, când consideră că în sfârșit a găsit persoana pe care o iubește cu adevărat, nu mai stă pe gânduri și face primii pași pentru a construi un cămin alături de aceasta. De asemenea, nu mai este atât de rezervat în ceea ce privește acceptarea schimbărilor. Pe măsură ce își deschide sufletul, Taurul devine tot mai dispus să fie mai flexibil, să-și arate disponibilitatea de a încerca și lucruri noi. Cu alte cuvinte, este pregătit să iasă din zona sa de confort de dragul partenerului de cuplu.

Întrucât îmbrățișează schimbarea cu mai multă ușurință, reușește treptat și să treacă peste experiențele nu tocmai plăcute din trecut. Taurul își dă seama că numai așa poate merge înainte și, mai mult decât atât, pentru a-și consolida relația, nu dă înapoi nici dacă este vorba să facă și anumite compromisuri. 

Gemenii

Principala schimbare care se datorează iubirii este, în cazul Gemenilor, următoarea: nu mai sunt la fel de dornici să flirteze. Devin tot mai preocupați de persoana la care țin și se gândesc doar la ea, propunându-și să petreacă mult timp în compania acesteia.

Altă transformare prin care trec reprezentanții acestei zodii când se îndrăgostesc este și aceasta: încep să-și descopere mai multe laturi ale personalității, să-și accepte atât „punctele tari”, cât și pe cele mai „slabe”, învățând să fie mai îngăduitori cu ei înșiși. În plus, spre deosebire de perioada în care nu făceau parte dintr-un cuplu, Gemenii înțeleg din ce în ce mai mult că nu au nevoie să se bazeze pe cei din jur pentru a-și defini personalitatea. Practic, ajung la concluzia că o conexiune profundă cu partenerii de cuplu este cea care îi ajută să înțeleagă mai bine cât sunt de valoroși. 

Racul

Empatic și sensibil, Racul tinde să-și neglijeze propriile nevoi pentru ca persoanelor din preajma sa să le fie bine. Cu cât acest obicei persistă, cu atât consideră că de fapt așa este normal și nu încearcă să vină cu vreo schimbare din acest punct de vedere. Însă când realizează că iubește, chiar dacă este speriat, își dorește mult să fie cunoscut și apreciat pentru ceea ce este. În aceste condiții, reușește trepat „să dărâme zidurile” pe care și le-a construit și să se deschidă. Având succes în acest demers, nu îi mai este la fel de greu să vorbească despre ceea ce simte și nu se mai teme să-și exprime nevoile, dorințele. 

Leul

Conștient de farmecul său, Leul face tot ceea ce poate pentru a fi în atenția celorlalți. Odată ce iubirea adevărată pătrunde în viața lui, lucrurile se schimbă radical. În loc să recurgă la cele mai diverse trucuri pentru a rămâne în centrul atenției, vrea ca și partenerul de cuplu să strălucească alături de el. Fără să realizeze inițial, tinde să pună fericirea acestuia mai presus de a sa și devine din ce în ce mai altruist, mai empatic. Odată ce ajunge în această etapă, vrea și să profite de orice ocazie pentru a-și exprima sentimentele. Prin urmare, este tot mai afectuos și nu ezită să-și țină de mână partenerul de cuplu, să-l sărute și să-l îmbrățișeze cât mai des. 

Fecioara

Pe de o parte, cea mai semnificativă schimbare pe care iubirea o aduce în viața Fecioarelor este că acestea învață să fie mai relaxate, să ia lucrurile mai ușor și să fie mai îngăduitoare față de ele însele. Pe de altă parte, nu își mai fac tot timpul griji pentru ceea ce spun sau cred ceilalți despre ele și se simt din ce în ce mai bine în propria piele.

Nu în ultimul rând, dragostea este cea care le determină să fie mai tolerante și față de cei din jur. În ciuda faptului că atenția la detalii le ajută să sesizeze diverse greșeli sau imperfecțiuni, sunt mai înțelegătoare, în special când vine vorba de cei pe care îi iubesc.  

Balanța

Printre schimbările care își fac loc în viața Balanțelor odată ce descoperă iubirea adevărată se numără și aceasta: nu le mai vine atât de greu să ia o decizie într-un timp scurt. Chiar dacă inițial preferă să nu iasă din zona lor de confort, sentimentele speciale pe care le au le motivează să meargă până la capăt ca să ia o decizie fermă. 

În același timp, dacă înainte de a avea alături o persoană la care să țină într-adevăr, Balanțele aveau tendința să acorde atenție unui număr mare de persoane pentru a se asigura că sunt apreciate, înțeleg în sfârșit că trebuie să-și schimbe atitudinea. Din acest motiv, sunt tot mai fericite să fie în compania propriei persoane și în compania ființei iubite. 

horoscop, ezoterism, reprezentare a zodiei Balanta sub forma de constelatie

Scorpionul

Vestit pentru faptul că ține mult să-și păstreze aura misterioasă și secretele, când se îndrăgostește Scorpionul se poate schimba radical. Pe de o parte, nu mai este la fel de rezervat și de închis față de cei din jur, ci devine mai încrezător, mai blând și mai empatic. Pe de altă parte, este mai pregătit să-și deschidă sufletul și să se conecteze profund cu persoana iubită. Când este îndrăgostit, Scorpionul vrea să se dezvăluie exact așa cum este de fapt.

Nu în ultimul rând, dragostea îl motivează să nu mai fie dornic de răzbunare când cineva îl rănește. În schimb, în loc să țină să fie agresiv și să-și croiască planuri diabolice, începe să-și exprime verbal durerea și mânia. 

Săgetătorul

Cunoscut mai ales pentru independența sa, pentru dorința de aventură și pentru faptul că se ferește să se stabilească într-un loc, Săgetătorul se poate schimba considerabil în momentul în care își găsește sufletul pereche. De pildă, devine mai dispus să aibă parte de stabilitate, de siguranță și să se conecteze mai profund cu cineva. În acest context, realizează cât este de bine să știe că este mereu cineva care îl așteaptă acasă, cu care poate să-și împărtășească experiențele și planurile de viitor.

Mai mult decât atât, în ciuda firii sale independente, începe să țină mai mult cont de sentimentele partenerului de cuplu și învață să fie mai răbdător și cu alte persoane. 

Capricornul

Independent și cu tendința de a fi egoist, Capricornul ține mult să impună cât mai multe limite. Când simte că se îndrăgostește, începe treptat să renunțe la un asemenea obicei și să se apropie mai mult de ceilalți. De fapt, „zidurile” pe care și le-a ridicat încep să se prăbușească și vrea să-și deschidă sufletul. Scepticismul său dispare încet-încet, cu atât mai mult cu cât realizează că în sfârșit a găsit persoana care merită atenția sa. Ținând cont de asemenea schimbări, nu mai este deloc surprinzător că nu se mai ferește să-și dezvăluie latura vulnerabilă și că înțelege că trebuie să mai renunțe la pesimismul ce îl caracterizează. 

Vărsătorul

La fel ca în cazul altor zodii, și pentru Vărsător iubirea vine cu schimbări benefice. Datorită sentimentelor tot mai intense, nu mai este la fel de rezervat în a-și deschide inima și, pe fondul atracției profunde pentru ființa iubită, începe să-și arate și latura mai sensibilă, vulnerabilă. Inteligența sa îl ajută să-și dea seama că numai așa are șansa la mai multă fericire și că nu este greșit să „lase garda jos”.

Altă schimbare evidentă în viața Vărsătorului odată ce găsește dragostea adevărată este și aceasta: nu se mai teme că ființa de lângă el i-ar putea răpi independența. Dimpotrivă, vrea să petreacă mai mult timp alături de aceasta și se bucură să vadă că este foarte plăcut să ai cu cine să-ți împărtășești aspirațiile și să-ți faci planuri. 

Peștii

Principala schimbare pozitivă pe care iubirea o aduce în viața Peștilor este: învață să-și construiască o conexiune profundă, o relație solidă, fără să se raporteze exclusiv la universul imaginar, inspirat din poveștile din cărți sau din filme. Învățând să ia lucrurile mai ușor și să nu-și mai neglijeze propriile nevoi de dragul celorlalți, reușesc să abordeze situațiile cu mai mult curaj și să le spună în față persoanelor iubite ceea ce își doresc, ceea ce îi nemulțumește.

Pentru că sentimentele lor devin din ce în ce mai puternice odată cu trecerea timpului, Peștii pot deveni mai geloși, mai posesivi. Dacă nu vor reuși să le țină sub control, aceste atitudini pot fi foarte nocive relației de cuplu. 

De ce trebuie să-ți deschizi dn nou inima către iubire, în funcție de zodie

Surse foto: pixabay.com, Image by Freepik, Image by Freepik

Surse articol: collective.world, powerofpositivity.com, timesofindia.indiatimes.com

Articolul urmator
Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie
Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cum va schimba Chat GPT-ul educația copiilor noștri?
  Cum va schimba Chat GPT-ul educația copiilor noștri?

  Inteligența artificială a pornit numeroase discuții de-a lungul timpului, dar mai ales în contextul Chat GPT-ului. Cum va schimba acest asistent virtual performant educația...

  Biohacking: ce înseamnă și cum îți poate schimba viața?
  Biohacking: ce înseamnă și cum îți poate schimba viața?

  Biohacking - poate te-ai întrebat vreodată ce înseamnă această expresie și cum poate influența viața ta de zi cu zi. Ei bine, haide să descoperim secretele din spatele...

  Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”
  Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”

  În ultimele zile s-a tot zvonit că Nicole Cherry ar fi însărcinată. Ei bine, iată că speculațiile s-au adeverit, artista anunțând în urmă cu puțin timp că,...

  Prima școală din lume cu predare virtuală. Cum va schimba Metaversul educația
  Prima școală din lume cu predare virtuală. Cum va schimba Metaversul educația

  Lumea virtuală se dezvoltă, la fel și metaversul. Metaversul, care este un spațiu 3D virtual creat pentru a înlocui rețelele sociale și întregul internet în general,...

  Trucurile noastre favorite de parenting de pe ... TikTok. Îți vor schimba viața!
  Trucurile noastre favorite de parenting de pe ... TikTok. Îți vor schimba viața!

  Ce ne place când mai descoperim câte un truc inedit de parenting! Unele dintre ele sunt atât de bune și funcționează atât de bine încât ajungem să ne...

  „Creierul și corpul lui tati se schimbă, dar inima lui rămâne la fel”. Cum reușește o mamă să le explice fiicelor sale problemele de sănătate ale soțului ei
  „Creierul și corpul lui tati se schimbă, dar inima lui rămâne la fel”. Cum reușește o mamă să le explice fiicelor sale problemele de sănătate ale soțului ei

  Cum îi explici unui copil că unul dintre părinții săi este bolnav și că probabil nu își va mai reveni niciodată? Sarah Verardo, o mămică de peste Ocean, este nevoită...

  Ziua în care fiica mea m-a întrebat ce este iubirea
  Ziua în care fiica mea m-a întrebat ce este iubirea

  „Tată, pot să te întreb ceva?”. Am aruncat o privire scrutătoare peste rama ochelarilor mei. Niciodată nu mi-am putut da seama cum de oamenii din filme făceau asta cu...

  © 2024 Qbebe