Funnyby

Cuplurile din zodiac care vor avea parte de o aventură amoroasă primăvara aceasta

Cuplurile din zodiac care vor avea parte de o aventură amoroasă primăvara aceasta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Primăvara este anotimpul renașterii, al transformărilor și al noilor speranțe. De ce nu, speranțele noastre pot fi legate și de dragoste, fiind alimentate de dorința de a ne consolida relația cu partenerul de cuplu. În acest scop, nu este exclus să ne gândim să petrecem mai mult timp împreună, implicându-ne în activități îndrăgite. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi care sunt cuplurile din zodiac ce reușesc să demonstreze, nu numai primăvara acesta, ci oricând, că sunt compatibile din numeroase puncte de vedere și că dragostea lor poate trece proba timpului. 

Berbecul și Leul

Pe de o parte, Berbecul și Leul se numără printre cuplurile din zodiac care vor avea parte de o aventură amoroasă primăvara aceasta întrucât se străduiesc permanent să se inspire și să se motiveze reciproc. Astfel, nu numai că reușesc să se conecteze la nivel emoțional unul cu celălalt, dar un Berbec și un Leu știu cum să-și acorde fiecare timp și spațiu în relație. În aceste condiții, pasiunea ce îi unește se menține vie și îi stimulează să găsească activități care să-i satisfacă pe amândoi. 

Pe de altă parte, cele două zodii au interese similare. Berbecul îl admiră pe Leu și este interesat de tot ceea ce spune sau întreprinde, iar acesta din urmă, la rândul său, se bucură și este recunoscător pentru toată admirația de care are parte din partea partenerului Berbec. Așa se explică de ce pot găsi activități variate de care să se bucure și, chiar dacă Berbecul are în general inițiativa, Leul este mulțumit și se lasă încurajat de dinamismul și de energia molipsitoare a acestuia. De aceea, un cuplu format din aceste zodii are curajul de a se implica în activități noi, de a-și asuma riscuri, fie că este vorba despre o călătorie mai lungă, fie că este vorba despre o simplă ieșire în oraș seara. 

reprezentare a simbolului zodiei Berbec si a zodiei Leu

Taurul și Fecioara

Compatibilitatea dintre cele două zodii este ridicată, fiind devotate una celeilalte, dând dovadă de sinceritate și de integritate. Prin urmare, nu se feresc să spună direct ce își doresc, Taurul apreciind înțelepciunea Fecioarei, iar aceasta admirând forța Taurului. De asemenea, amândouă zodiile țin să se bucure de confort, de o viață din care să nu le lipsească nimic și de aceea sunt dispuse să muncească intens. Tocmai pentru că se înțeleg între ei, un partener Taur și unul născut în zodia Fecioarei reușesc să ajungă la un punct de vedere comun și în ceea ce privește petrecerea timpului liber. Procedând așa, își cresc șansele de a se bucura de clipe minunate, fără ca unul dintre parteneri să aibă senzația că și-a sacrificat timpul în favoarea distracției.

În același timp, un cuplu format din Fecioară și Taur pot avea parte de o aventură amoroasă agreabilă primăvara aceasta și pentru că știu să-și construiască un echilibru între pasiune și precizie. Dacă Taurul este senzual prin natura sa, Fecioara este foarte atentă la detalii. Așa se explică de ce, fie că sunt în dormitor, fie că sunt în afara acestuia, la un picnic sau la o întâlnire în doi, își oferă reciproc multă afecțiune și le place să se răsfețe cu îmbrățișări, cu un masaj sau cu mângâieri.  

Racul și Scorpionul

Un Rac este întotdeauna sensibil și blând. În schimb, Scorpionul este sursă de emoții și de trăiri profunde, pe care le împărtășește numai celor în care are încredere. Racul este capabil să-i ofere așa ceva partenerului Scorpion, care în preajma sa se simte în siguranță și înțeles. În acest context, Scorpionul începe să „lase garda jos” și să-și arate și latura sensibilă. Odată ce ajunge în această etapă, nu este de mirare că este dispus să accepte și propunerile partenerului Rac în privința petrecerii timpului împreună.  

Cele două zodii de apă pot avea parte de o aventură amoroasă primăvara aceasta și din acest motiv: reușesc aproape întotdeauna să se înțeleagă una pe cealaltă fără a avea nevoie de cuvinte. Comunică foarte bine, de aceea nu este de mirare că de multe ori unul dintre ei termină enunțul început de celălalt și își intuiesc gândurile și intențiile. Racul și Scorpionul sunt foarte loiali unul celuilalt, iar în simbioza pe care și-o creează devin din ce în ce mai capabili să accepte noi provocări, găsind inclusiv idei inedite ce le permit să se simtă bine împreună și, de ce nu, să încerce să descifreze diverse mistere. 

reprezentare a simbolurilor zodiei Rac si zodiei Scorpion

Gemenii și Vărsătorul

Una dintre cele mai importante dovezi ale compatibilității dintre cele două zodii este modul în care se comportă când discută. Atât Gemenii, cât și Vărsătorul, se stimulează reciproc să vină cu argumente și să propună lucruri la care nici nu s-au gândit până în acel moment. Faptul că Gemenii sunt un semn mutabil îi ajută să se adapteze din mers la anumite atitudini/opinii mai rigide ale Vărsătorului, ceea ce duce la evitarea unui conflict.  

De cealaltă parte, Vărsătorul este singura zodie care îi poate impresiona într-adevăr pe Gemeni. Aceștia își dau seama cât de diferiți sunt partenerii Vărsători de alte persoane și îi vor aprecia tot mai mult. Întrucât nu este lipsit și de o latură mai excentrică a personalității, un Vărsător vine mereu cu ceva care îi va surprinde pe Gemeni, iar aceștia, la rândul lor, sunt dornici să-l urmeze, să-i fie aproape. Mai mult decât atât, ambele zodii sunt dornice de aventură, de noi experiențe care să le ajute să evolueze.

Ținând cont de aspectele menționate, nu este nicio surpriză că și cuplul format din Gemeni și Vărsător pot avea parte de o aventură amoroasă primăvara aceasta, fie că este vorba despre o dezbatere aprinsă, fie că este vorba despre o călătorie la zeci de kilometri pentru un anumit fel de mâncare sau de o vizită la o expoziție neconvențională. 

Surse foto: Image by prostooleh on Freepik, pixabay.com

Surse articol: collective.world, pinkvilla.com, stylecraze.com, zodiacsign.com, wikihow.com

Articolul urmator
Cuplurile din zodiac care nu trag niciodată în aceeași direcție
Cuplurile din zodiac care nu trag niciodată în aceeași direcție

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală
  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală

  Unul din patru cupluri nu pot avea copii. Acestea sunt statisticile sumbre ale Organizației Mondiale a Sănătății. Infertilitatea este o problemă medicală, care poate avea și cauze...

  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei
  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei

  Începând din luna decembrie, Guvernul va acorda câte 15.000 de lei celor care au nevoie de fertilizare în vitro. Anunțul a fost făcut ieri, de ministrul Familiei,...

  De ce am ales să-mi țin copiii la curent cu viața mea amoroasă, după divorț
  De ce am ales să-mi țin copiii la curent cu viața mea amoroasă, după divorț

  Când vine vorba de viața sa amoroasă, această mamă este complet transparentă cu cei doi copii ai săi. Citește în continuare, ca să afli de ce.

  Părinții mei îmi cer să adopt copilul pe care sora mea l-a avut din aventura cu fostul meu soț
  Părinții mei îmi cer să adopt copilul pe care sora mea l-a avut din aventura cu fostul meu soț

  O femeie în vârstă de 27 de ani de peste hotare este pusă într-o situație dificilă de către familia sa. aceștia o presează să adopte copilul fostului soț și al...

  O tânără de 18 ani a decis că aceasta este vârsta potrivită pentru a se opri din a mai avea copii
  O tânără de 18 ani a decis că aceasta este vârsta potrivită pentru a se opri din a mai avea copii

  Tylar Fertuck, o tânără din Canada, a născut-o pe fiica sa la 16 ani, iar pe fiul ei la 17. Deși abia a trecut de vârsta majoratului, are deja doi copii și plănuiește să...

  Această mamă i-a șters contul de Instagram al fiicei de 14 ani, care avea peste 1 milion de urmăritori. Motivul?
  Această mamă i-a șters contul de Instagram al fiicei de 14 ani, care avea peste 1 milion de urmăritori. Motivul?

  O mamă nu a vrut ca fiica ei adolescentă să treacă prin viață crezând că tot ce se postează pe rețelele de socializare este real. Pentru a-și salva fiica de la a se pierde pe...

  Sfântul Ilarion cel Nou, ocrotitorul familiei. Cum să te rogi pentru a avea parte de protecția lui
  Sfântul Ilarion cel Nou, ocrotitorul familiei. Cum să te rogi pentru a avea parte de protecția lui

  Astăzi, 6 iunie, creștin-ortodocșii își îndreaptă atenția către Sfântul Ilarion cel Nou care, asemenea altor sfinți, și-a dedicat viața ajutându-i pe cei...

  Românii care locuiesc în Spania vor avea dublă cetățenie. Limba română ar putea fi studiată în școli
  Românii care locuiesc în Spania vor avea dublă cetățenie. Limba română ar putea fi studiată în școli

  Guvernul Spaniei a anunțat că în curând, românii stabiliți în Spania vor avea cetățenie dublă. Mai mult, se discută ca limba română să fie studiată...

  © 2024 Qbebe