Funnyby

De ce nu te poate uita, în funcție de semnul zodiacal

De ce nu te poate uita, în funcție de semnul zodiacal

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Chiar dacă într-o relație lucrurile nu au mers așa cum sperau partenerii și aceștia decid să se despartă, tot rămân în urmă aspecte care nu se pot uita. Astfel, este vorba despre atitudini, despre comportamente și despre vorbe cu mult impact în viața celor care s-au iubit la un moment dat. Te-ai gândit până acum care sunt calitățile tale care l-au impresionat cel mai mult pe fostul tău partener? Acestea te-au făcut irezistibilă în fața lui și, datorită lor, ai toate șansele să fii de neuitat, deși nu mai sunteți împreună. 

Dacă ești Berbec

Întrucât ești plină de energie, de entuziasm și spontană nu ești ușor de uitat. Datorită ție, viața fostului tău partener s-a schimbat. Astfel, dacă înainte a fost monotonă, tu i-ai dat culoare și l-ai făcut să trăiască din plin fiecare zi, să se bucure de viață. Alături de tine, a avut posibilitatea să iasă de multe ori din zona sa de confort, având curajul să facă asta pentru că a avut parte de susținerea ta.  

Odată ce nu i-ai mai fost alături, viața lui a redevenit un șir de zile monotone, marcate de plictiseală și de rutine. Când forma un cuplu cu tine, avea ocazia să se distreze în fiecare zi. În aceste condiții, nu ar fi de mirare dacă, la un moment dat, cel de care te-ai separat s-ar strădui să te aducă din nou lângă el. 

reprezentare a zodiei Berbec, horoscop fantezie

Dacă ești Taur

Principalul lucru pe care i l-ai dăruit fostului partener a fost minunatul sentiment că aparține cuiva, că are un cămin. Un Taur știe cum să-i facă pe cei apropiați să-și găsească liniștea, siguranța și confortul de care te poți bucura acasă.  Alături de tine, a beneficiat de stabilitate pe toate planurile și a dobândit încrederea că viitorul poate fi marcat și de certitudine.

În același timp, datorită loialității tale, i-ai demonstrat cum se poate construi o relație solidă, frumoasă, în care partenerii pot avea încredere unul în celălalt. Practic, i-ai fost model și inspirație și din acest punct de vedere. Prin prezența ta a avut șansa să vadă că poate fi din ce în ce mai bun cu fiecare zi, iar un asemenea lucru nu se poate uita repede.

Cu ajutorul tău, fostul partener s-a bucurat de atenție, de căldură și acceptare și a văzut că trebuie să te străduiești zi de zi pentru a consolida o relație. 

Dacă faci parte din zodia Gemeni

Nu ești deloc ușor de uitat în primul rând din acest motiv: îl poți determina pe cel de lângă tine să fie gata pentru orice. Înaintea ta, viața sa a fost mai predictibilă, dar și mai monotonă. În schimb, tu l-ai încurajat să descopere lucruri noi, să pornească în diverse aventuri, să învețe și să spună „da” în situații la care nici nu s-ar fi gândit.

În al doilea rând, i-ai arătat adesea ce înseamnă să ai simțul umorului, să mai faci și haz de necaz și să râzi ori de câte ori se ivește ocazia. 

Practic, în prezența ta a avut oportunitatea să cunoască oameni noi, să socializeze mai mult ca niciodată și să-și descopere o latură pe care nu o explorase înainte. 

Dacă ești Rac

Principalul motiv pentru care ești greu de uitat este acesta: ia-i dăruit foarte multă afecțiune și atenție, l-ai făcut să se simtă acceptat și iubit. Alături de tine, a avut parte de grijă și a văzut ce înseamnă să-ți exprimi empatia nu numai față de cei la care ții, ci față de toate persoanele cu care interacționezi. De asemenea, prin căldura ta, l-ai determinat întotdeauna să simtă că, lângă tine, este acasă.

Totodată, în mod cert că îi lipsește disponibilitatea ta de a înțelege, de a ierta. Deși nu ți-a fost întotdeauna la îndemână, ai făcut eforturi și ai reușit să treci peste anumite lucruri, ajutându-l să nu se simtă vinovat. În lipsa ta, își dă seama că nu va mai găsi curând pe cineva care să-i dăruiască atât de multă dragoste și cu care să se poată conecta la fel de mult la nivel emoțional. 

Dacă ești Leu

Pe de o parte, nu te poate uita pentru că l-ai motivat să-și îmbunătățească viața. Fie că a fost vorba despre carieră, fie că a fost vorba despre dezvoltarea personală, ai știut să-l încurajezi și să-l stimulezi să ia decizii și să facă schimbări de care până atunci nu s-a crezut capabil. Grație sprijinului tău, a realizat că poate face mult mai multe lucruri în viață și că nu este cazul să se mulțumească mereu cu puțin. 

Pe de altă parte, i-ai insuflat încrederea că trebuie să încerce întotdeauna să fie el însuși. Într-o lume în care contează mult aparențele și în care lumea se așteaptă de la tine să fii într-un anume fel, l-ai motivat să lupte pentru a rămâne așa cum este. 

Dacă te-ai născut în zodia Fecioară

Unul dintre lucrurile pe care fostul tău partener l-a iubit la tine și care te-a făcut să fii de neuitat este și acesta: ai arătat că știi să-ți urmezi mereu propriul drum. Indiferent de obstacole, ai demonstrat că prin determinare, curaj și multă muncă, visurile se pot împlini. 

Alt motiv pentru care ți se simte lipsa este și următorul: ai darul de a-i face pe cei din preajma ta să-și dorească să fie mai buni, îi inspiri și le arăți cât este de important să se bucure de stabilitate. De aceea, fără tine, cel alături de care formai un cuplu este tulburat, nesigur și se simte singur.  

reprezentare-a-zodiei-Fecioara-horoscop-fantezie

Dacă ești Balanță

Prezența ta este dorită și apreciată întrucât ești capabilă să aduci o stare de calm, de bine, chiar și în mijlocul „furtunilor”. Dorința ta de a găsi mereu echilibrul te determină să faci același lucru și în viețile celor la care ții, ajutându-i astfel să-și regăsească o anumită liniște. În același timp, știi cum să înveselești, ești dornică să te implici în conversații interesante și îți place să te distrezi. 

Fostul tău partener nu se simte deloc în largul său în lipsa ta cu precădere când ajunge acasă și știe că nu are pe cineva cu care să-și poată împărtăși gândurile. Când erați împreună, știa că ești acolo pentru el, îl făceai să se simtă ajutat și iubit. 

Dacă ești Scorpion

Deși nu ți-a fost întotdeauna simplu să te deschizi și să îți arăți toate laturile, alături de cel pe care l-ai iubit ai făcut asta și, prin deschiderea ta, l-ai făcut să înțeleagă cum se poate schimba cineva odată ce găsește iubirea. Tocmai arătându-ți și latura vulnerabilă l-ai motivat să procedeze la fel și să se conecteze la nivel emoțional cu ființa iubită, demers pe care îl poate face înainte să spună „te iubesc”.

Alt motiv pentru care se poate gândi la tine se leagă și de faptul că i-ai creat un spațiu sigur. Știa că îți putea spune ce avea pe suflet sau că pur și simplu îți putea povesti ce a făcut într-o anumită zi. Tu îl ascultai mereu cu atenție și îl stimulai să-și regăsească încrederea în sine. 

Dacă ești Săgetător

În primul rând, ceea ce te-a făcut să fii de neuitat pentru fostul partener este optimismul tău. Datorită ție, a avut ocazia să vadă cum trebuie să privești viața, cum poți găsi partea plină a „paharului” și cum trebuie să privești cu încredere în viitor.

În al doilea rând, i-ai demonstrat cum trebuie să procedeze pentru a le spune celor din jur nu doar lucrurile pe care aceștia vor să le audă. Prin atitudinea ta îndrăzneață, l-ai motivat să aibă mai multă încredere în sine și în curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Nu în ultimul rând, l-ai pus în situații la care nu s-ar fi gândit niciodată și i-ai fost ghid în experiențe incredibile. 

Dacă ești Capricorn

Ești de neuitat în special pentru capacitatea ta de a-ți îndeplini scopurile, de a munci din greu pentru asta și de a-i ghida pe ceilalți să-și găsească drumul. Alături de tine, cei din jur își pot găsi motivația de a deveni mai buni și de a nu da înapoi în fața obstacolelor. Grație atitudinii tale, cel care ți-a fost partener a putut să învețe de ce are nevoie pentru a reuși în viață.

Mai mult decât atât, în mod cert că simte lipsa devotamentului tău. În ciuda faptului că nu te-ai lăsat ușor cucerită și nu i-ai mărturisit rapid că îl iubești, i-ai demonstrat cât de important este pentru tine zi de zi. 

Dacă ești Vărsător

Cel de care te-ai despărțit nu te poate uita pentru că ai știut întotdeauna să fii autentică și onestă. Deși i-a luat mult timp să te cunoască, i-ai arătat că știi să asculți, că poate vorbi cu tine despre orice. Acum, când nu mai sunteți împreună, nu este surprinzător că și-ar dori mult să discutați iar pe cele mai diverse subiecte.

Altă calitate a ta care nu a putut să treacă neobservată este și aceasta: înainte să fii parte dintr-o relație romantică, știi să construiești ceva foarte valoros care să stea la baza ei, adică prietenia. Cu alte cuvinte, odată ce nu ați mai format un cuplu, fostul tău partener și-a pierdut de fapt și cel mai bun prieten. 

reprezentare a zodiei Varsator, horoscop fantezie

Dacă te-ai născut în zodia Pești

În cazul în care te întrebi de ce nu te poate uita după ce v-ați despărțit, ia în calcul în primul rând atenția, dragostea și grija de care s-a bucurat în preajma ta. Fără nicio ezitare, i-ai oferit mereu un umăr pe care să plângă sau o îmbrățișare și ai făcut tot ce ai putut ca să-l alini. În același timp, ai știut să-l asculți și l-ai ajutat să înțeleagă și lucruri asupra cărora nu se lămurise de unul singur.

În plus, ai știut cum să-l înveți să se bucure și de lucrurile mărunte din viață. L-ai ajutat să vadă că nu trebuie să fii înconjurat mereu de ceva spectaculos ca să te poți bucura, ci este suficient, de exemplu, să-i ai lângă tine pe cei pe care-i iubești. Prin ceea ce ai făcut zi de zi, i-ai demonstrat cu siguranță că are în tine cel mai bun prieten, care știe să ierte și să-i înțeleagă pe cei din jur.

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, love.allwomenstalk.com, yourtango.com

Articolul urmator
Ce fel de inimă ai, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut
Ce fel de inimă ai, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Indignare de mamă: ce i-a spus fetiței sale un vânzător de la un supermarket când i-a văzut semnul din naștere
  Indignare de mamă: ce i-a spus fetiței sale un vânzător de la un supermarket când i-a văzut semnul din naștere

  Semnele de naștere sunt destul de comune, ultimele statistici arătând că aproximativ 80% dintre oameni se nasc cu un semn, o aluniță sau o altă formă de pată. Chiar și așa...

  O mamă a decis să opereze cu laser semnul din naștere facial al copilului ei și internauții o consideră un monstru
  O mamă a decis să opereze cu laser semnul din naștere facial al copilului ei și internauții o consideră un monstru

  O mamă de 33 de ani din Australia este criticată pe internet deoarece a postat mai multe poze cu bebelușul său, căruia i-a operat semnul din naștere facial cu laserul. Văzând...

  Cel mai dedicat tată: și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate
  Cel mai dedicat tată: și-a tatuat semnul din naștere al fiului său, în semn de solidaritate

  Mereu auzim povești despre părinți care fac tot ce le stă în putință pentru a le fi bine copiilor lor. Un tată a dormit 9 luni în mașină pentru a fi aproape de fiica lui...

  O simplă sângerare a nasului în sarcină a fost semnul că viața mea și a bebelușului erau în pericol
  O simplă sângerare a nasului în sarcină a fost semnul că viața mea și a bebelușului erau în pericol

  O mamă de peste hotare avertizează că orice simptom neobișnuit care apare în timpul sarcinii ar trebui tratat cu seriozitate. În cazul ei, a fost vorba despre o...

  Dragă mămică, nu uita să respiri
  Dragă mămică, nu uita să respiri

  „Nu uita să respiri!”. Rostesc frecvent această propoziție. Fie că o sugerez celorlalți, fie că mi-o reamintesc mie însămi, o rostesc zilnic. Cam cât de ciudat...

  Băiatul meu de 12 ani se uită la pornografie. Ce să fac?
  Băiatul meu de 12 ani se uită la pornografie. Ce să fac?

  Printre marile provocări din viața unui părinte se regăsește și perioada adolescenței copilului. Unul dintre cele mai dificile demersuri este să găsești permanent un echilibru...

  Ai grijă ce-i promiți copilului de ziua lui! Pot trece ani de zile, dar el nu uită niciodată promisiunea
  Ai grijă ce-i promiți copilului de ziua lui! Pot trece ani de zile, dar el nu uită niciodată promisiunea

  I-ai făcut vreodată o promisiune copilului tău, dar ai uitat să o respecți? Ei bine, sunt șanse mari ca cel mic să nu fi uitat. Această mămică sfătuiește părinții să fie...

  „Inima omului rămâne mereu tânără, dar uită că trupul îmbătrânește”. O lecție de la bunica mea
  „Inima omului rămâne mereu tânără, dar uită că trupul îmbătrânește”. O lecție de la bunica mea

  Nu știu cum faceți voi, însă eu, adult fiind, încă vorbesc cu mama mea zi de zi la telefon. A devenit un obicei nescris de-al nostru, de care nu vrem să ne dezicem. De multe...

  © 2023 Qbebe