Funnyby

Fricile ascunse ale zodiilor. Recunosc cu greu aceste slăbiciuni

Fricile ascunse ale zodiilor. Recunosc cu greu aceste slăbiciuni

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are anumite frici, dar nu suntem întotdeauna dispuși să recunoaștem acest lucru. Fie că ne este teamă de reacțiile celor din jur, că ne vor judeca, fie că avem impresia că ascunzându-le o să le depășim mai ușor, preferăm să nu le dezvăluim. Știai însă că acest obicei ține și de zodia din care facem parte? Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi ce temeri, ce slăbiciuni ascunse au zodiile. 

Berbecul

Întrucât îi place să se impună, una dintre fricile ascunse ale unui Berbec este să ajungă în fața cuiva care să-i submineze autoritatea. Astfel, îi displace întotdeauna să i se spună ce are de făcut sau că trebuie să facă lucrurile total diferit de cum procedează el de obicei.

În același timp, se teme să nu piardă persoanele dragi din viața lui, să nu mai țină legătura cu ele. Mai mult decât atât, un Berbec poate ajunge să fie dominat de gândul că la un moment dat va fi uitat și că nu o să mai fie la fel de conectat cu cei la care ține. 

reprezentare a simbolului zodiei Berbec in nuante de albastru inchis

Taurul

Această zodie se teme cel mai mult să nu piardă ceea ce a obținut, să nu-și poată îndeplini scopurile, să nu-și împlinească dorințele. Pentru un Taur, speranța că o să poată deveni ceea ce își dorește este vitală pentru fericirea sa, indiferent de vârsta pe care o are. Vrea să creadă mereu că aspirațiile sale pot deveni realitate. În aceste condiții, rămâne rezistent la schimbare, dorindu-și să se afle mereu pe un teren stabil, să nu-și asume riscuri care l-ar putea da înapoi. 

Gemenii

Printre cele mai mari frici pe care le au reprezentanții acestei zodii este să nu rămână „prizonieri” în rutine. Dacă viața lor se desfășoară într-un ritm lent, Gemenii se sperie și se simt prizonieri, dat fiind faptul că detestă liniștea și stagnarea. Pentru ei, este esențial să rămână în mișcare, să cunoască oameni, să aibă parte de noi experiențe și aventuri din care să aibă ceva de învățat. Când nu se întâmplă așa, sunt cuprinși de disperare, de anxietate și au senzația că sunt pedepsiți pentru că au greșit cu ceva. 

Racul

Chiar dacă nu permite multor persoane să se apropie de el, Racul se teme mult să nu fie respins. Nu îi place deloc să fie singur. Pentru el, parteneriatele, relațiile apropiate, contează enorm și din acest motiv se teme să nu eșueze și să nu le piardă.

Altă frică ascunsă a unui Rac este să nu aibă parte de nesiguranță, de lucruri imprevizibile. În momentul în care o situație sau o relație nu este stabilă, preferă să se retragă și să nu fie afectat de schimbările ce ar putea surveni. 

Leul

Dintre fricile ascunse ale unui Leu, cea care îl domină foarte mult este că nu se va ridica la înălțimea așteptărilor celor din jur, că va dezamăgi. De altfel, pentru el contează ca de fiecare dată să fie lăudat, apreciat, nivelul său de încredere în sine depinzând de așa ceva. 

Altă frică pe care o are Leul este că, din cauza faptului că nu se află la locul potrivit, în momentul potrivit, își va pierde din strălucire și nu va putea fi în centrul atenției. 

Fecioara

Cea mai mare teamă a Fecioarelor, pe care nu vor să o dezvăluie, este aceasta: că odată ce ajung să fie parte dintr-o relație, nu mai pot avea controlul deplin asupra propriilor sentimente. De fapt, se tem că, într-o situație-limită, nu se mai pot abține și își vor dezvălui frustrările, ceea ce îi determină pe cei din jur să creadă că nu excelează în privința autocontrolului.

Altă frică pe care o au Fecioarele este că nu vor putea să-și îndeplinească așa cum trebuie responsabilitățile față de cineva. Ceea ce le supără este că nu își pot satisface așteptările pe care le au față de ele însele, așa că pot fi copleșite de anxietate sau de stări depresive. 

Balanța

În ceea ce privește fricile ascunse ale zodiilor, se poate spune că Balanțele se tem cel mai mult să nu-și piardă partenerii de cuplu. Întrucât vor să aibă parte de cât mai mult romantism, gândul că i-ar putea pierde pe cei care le sunt tovarăși de viață și cei mai buni prieteni este pentru ele înspăimântător.

De asemenea, Balanțele sunt îngrijorate și se tem de fiecare dată când au de luat o decizie importantă întrucât nu vor ca aceasta să fie greșită. 

Scorpionul

Întrucât ia lucrurile foarte personal, un Scorpion se teme ca nu cumva să fie trădat de o persoană apropiată. În cazul în care ajunge într-o astfel de situație, foarte greu o să redobândească încrederea și o să ierte. Totodată, deoarece obișnuiește să se conecteze foarte profund cu persoanele la care ține, Scorpionul este dominat adesea de teama că acestea nu îi împărtășesc sentimentele și că îl vor respinge. 

reprezentare a simbolului zodiei Scorpion pe fond albastru inchis

Săgetătorul

Pentru această zodie de foc, o frică ascunsă și foarte importantă este ca nu cumva să nu-și poată îndeplini obiectivele din cauza cuiva care i se opune. Săgetătorul consideră că, dacă ajunge într-o asemenea situație, libertatea sa este pusă în pericol.

În plus, Săgetătorii se tem să nu aibă momente în care să-și piardă controlul și, în aceste condiții, să spună sau să facă lucruri care le-ar putea distruge realizările. 

Capricornul

Întrucât Capricornul se străduiește permanent să-și impună așteptări înalte și să-și îndeplinească obiective îndrăznețe, se teme mult să nu eșueze, iar eșecul său să aibă un impact major asupra celor din jur. 

O frică pe care Capricornii preferă să o ascundă este și aceasta: să nu-și iasă din fire și astfel să-i îndepărteze pe cei pe care îi iubesc. Deși la prima vedere persoanele născute în această zodie dau impresia că știu să se detașeze și să-și păstreze calmul, nu este exclus să aibă momente în care să răbufnească, să fie agresive. 

Vărsătorul

Cea mai mare teamă din viața unui Vărsător este că nu va reuși să vină cu schimbările pe care și le-a propus. El ține mult să se remarce prin inovațiile pe care le aduce, prin impactul pe care le au acestea pentru viața celor din jur. Nu își dorește sub nicio formă să fie ca toți ceilalți, să nu se distingă.

Mai mult decât atât, Vărsătorului îi este frică să nu ajungă în situația ca, pe măsură ce înaintează în vârstă, să-și piardă imaginația, creativitatea. 

Peștii

Reprezentanții acestei zodii de apă se tem cel mai mult ca ideile și creativitatea lor să ajungă să fie suprimate. Cu alte cuvinte, Peștilor le este frică să nu fie neînțeleși de cei din jur și, în aceste condiții, să fie nevoiți să renunțe treptat la visurile lor. 

Nu în ultimul rând, una dintre temerile ascunse ale Peștilor este că nu vor ajunge să întâlnească persoana care să-i iubească și care să-i accepte așa cum sunt. Din acest motiv, nu este de mirare că ajung să aibă îndoieli că vor putea să-și găsească sufletul-pereche. 

Surse foto:

Surse articol: collective.world, pinkvilla.com, rd.com, teenvogue.com

Articolul urmator
Momentul adevărului! Ce dorințe ascunse au zodiile
Momentul adevărului! Ce dorințe ascunse au zodiile

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”
  Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”

  Alysa și Tyler Roger se află într-o relație romantică, poliamoroasă cu alt cuplu căsătorit, format din Sean și Taya Hartless. Cele două cupluri din Statele Unite fac schimb de...

  „Mami, mă doare spatele!” Cauzele ascunse ale durerilor de spate la copii. Când trebuie să ne îngrijorăm?
  „Mami, mă doare spatele!” Cauzele ascunse ale durerilor de spate la copii. Când trebuie să ne îngrijorăm?

  Durerile de spate la copii sunt oarecum normale în societatea modernă actuală în care ghiozdanele școlarilor cântăresc mai mult decât ar trebui. Când...

  Ghid pe vârste: care sunt fricile copilului tău
  Ghid pe vârste: care sunt fricile copilului tău

  Pe măsură ce devine tot mai conștient de lumea din jur, copilul începe să aibă diverse frici. Dacă în primii doi ani de viață acestea sunt legate în special de...

  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!
  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!

  O mămică de peste hotare vorbește despre dificultățile cu care se confruntă unele femei înainte să rămână însărcinate.

  Nu este greu să am grijă de copilul meu, este greu să mă ocup de toate celelalte treburi
  Nu este greu să am grijă de copilul meu, este greu să mă ocup de toate celelalte treburi

  Una dintre cele mai importante provocări din viața unei mame este să găsească echilibrul între timpul petrecut ocupându-se de copii, cel dedicat treburilor casnice și cel...

  Alertă! Aceste creme de protecție solară au fost retrase de pe piață. ”Consumatorii sunt sfătuiți să arunce aceste produse”.
  Alertă! Aceste creme de protecție solară au fost retrase de pe piață. ”Consumatorii sunt sfătuiți să arunce aceste produse”.

  Alertă medicală după ce Johnson & Johnson a restras voluntar de pe piață produse destinate protecției solare care conțin un ingredient chimic ce cauzează cancer.

  Am cinci copii și recunosc că abia aștept să plece toți de acasă
  Am cinci copii și recunosc că abia aștept să plece toți de acasă

  Unii părinți își doresc ca ai lor copii să rămână cât mai mult timp alături de ei și nici nu vor să se gândească la momentul când aceștia vor pleca...

  Cum este să fii mamă transgender în România? Nu știu, că sunt îngrozită să recunosc adevărul despre cine sunt
  Cum este să fii mamă transgender în România? Nu știu, că sunt îngrozită să recunosc adevărul despre cine sunt

  Nici nu știu cu ce să încep. Am citit de curând chiar pe Qbebe un interviu cu Alexa, o mamă transgender, care a fost întrebată ”cum este să fii mamă transgender...

  © 2024 Qbebe