Funnyby

Greșeala fatală pe care o faci în cuplu în funcție de zodia ta

Printre factorii ce pot influența relația de cuplu mai mult decât crezi se numără și zodiile celor doi parteneri. Practic, trăsăturile pe care le au aceștia, în funcție de zodie, vor avea impact și asupra modului în care vor merge lucrurile în cuplu. Din articolul de mai jos vei descoperi care sunt cele mai cunoscute greșeli ce pot afecta o relație romantică, astfel încât să poți să îți dai seama nu numai dacă este vorba despre o compatibilitate consistentă între tine și partenerul tău, ci și cum ar trebui să acționezi pentru ca anumite acțiuni și comportamente să nu afecteze stabilitatea relației voastre.

Berbecul

Pe de o parte, Berbecii sunt atenți față de partenerii lor, ar face orice pentru binele acestora, dar au pretenția ca și aceștia să le răspundă în același mod. Când nu se va întâmpla așa, vor începe să aibă resentimente. Pe de altă parte, pentru că sunt foarte energici, au tendința să se miște prea repede într-o relație. De altfel, aceasta este una dintre greșelile majore pe care le poate face un Berbec. El se poate îndrăgosti rapid, va dori să avanseze în relație într-un ritm alert, fără a se gândi la consecințe. În urma unei asemenea greșeli, dar și din cauza încăpățânării sale, nu este exclus să-și dea seama mai târziu că nu a procedat bine, ajungând să-și schimbe brusc dispoziția, atitudinea, simțindu-se trădat și acuzându-și partenerul de cuplu.

Pentru că se află tot timpul în viteză, un Berbec nu își va lua suficient răgaz pentru a analiza și nevoile persoanei de lângă el, ceea ce va favoriza tensiuni și în final destrămarea relației. În acest context, nu este de mirare că se va alege cu inima frântă.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Berbec

Taurul

Cea mai mare greșeală pe care un Taur obișnuiește să o facă în cuplu este următoarea: este foarte interesat de aspectul exterior al unei persoane și nu obișnuiește să vadă cum este aceasta în interior. Lăsându-se condus de pasiune, nu va ține seama de trăsăturile morale ale partenerului său și nici nu va ajunge să îl cunoască suficient. Dar dacă va reuși să realizeze cine este persoana de lângă el, poate fi foarte dezamăgit și poate să-și dea seama că aceasta nu este ceea ce caută de fapt.

Altă greșeală pe care o poate face un Taur într-o relație este că, din dorința de a-și asigura un cămin foarte stabil, cu bunăstare, nu va mai acorda aceeași importanță și aspectului romantic al relației. De aceea, poate fi responsabil de instaurarea rutinei, care va afecta în timp viața de cuplu.

Gemenii

În primul rând, Gemenii sunt dornici să-și dăruiască pe deplin inima partenerilor, dar excesul lor de zel îi poate determina pe aceștia să se simtă nesiguri. În al doilea rând, persoanele ce aparțin acestei zodii vor fi dornice să poată fi stimulate de parteneri la nivel intelectual, să aibă ce să discute cu aceștia, iar când lucrurile nu vor sta așa se vor plictisi și nu își vor mai da interesul pentru ca relația respectivă să se mențină.

Nu în ultimul rând, Gemenii știu ce vor, dar dacă se află într-o înfruntare cu partenerul lor îi vor demonstra acestuia că nu se mai poate baza deloc pe ei. Ceea ce vor încerca să facă este să înalțe un fel de „zid” în relație, ceea ce va genera frustrări și resentimente.

Racul

Pentru un Rac partenerul ideal va fi cel care îi va arăta din plin afecțiune, care va avea grijă de el. Racii își vor deschide foarte repede sufletul, iar tocmai din acest motiv nu va fi greu să fie răniți sau să dea peste o persoană care în realitate nu este deloc așa cum și-ar dori ei.

Una dintre greșelile majore pe care le poate face un Rac în relația de cuplu este să aibă pretenții prea mari de la partener, în sensul în care îi va cere să fie tot timpul disponibil din punct de vedere emoțional. În acest scop, poate să devină manipulator, să-l controleze, dar aceste demersuri ale sale pot avea un impact negativ masiv asupra relației.

Leul

Greșeala frecventă pe care o va face un Leu într-o relație este că va avea obiceiul să facă mereu pe șeful, să dirijeze lucrurile. Chiar dacă inițial partenerul de cuplu nu îi va reproșa nimic din acest punct de vedere, cu timpul se poate simți ignorat și vor interveni nemulțumirile.

Încăpățânați și dornici să fie cei mai buni, să fie în centrul atenției, Leii îi pot determina pe partenerii lor să nu se simtă importanți, ceea ce va antrena frustrări multiple de ambele părți. Ceea ce ar putea face un partener aflat în relație cu un Leu este să-i ofere ajutor acestuia cât mai discret și să-l laude cât mai des.

Totodată, tocmai faptul că Leul dorește să aibă doar el inițiativa într-o relație, să facă lucrurile să se miște, îl poate determina pe partenerul său să devină comod, leneș. Odată ce va surveni această situație, Leul va fi cel care se va înfuria.

Fecioara

Când își vor căuta un partener, Fecioarele vor dori în primul rând cât mai multă seriozitate și dorință de a munci, în condițiile în care ele însele sunt foarte serioase și muncesc foarte mult. Dar obiceiul lor de a acorda mult prea multă atenție detaliilor și obsesia pentru perfecționism îi poate determina pe partenerii lor să simtă că nu pot face față pretențiilor, iar tensiunile între ei vor surveni în timp.

Pentru ca o relație de cuplu cu o Fecioară să funcționeze cât mai bine, ar fi preferabil ca partenerii lor să le întrebe cum și-ar dori ea să facă lucrurile și să îi solicite să le arate concret cum să procedeze. O asemenea abordare va determina persoana din zodia Fecioară să se simtă apreciată, să vadă că nevoile sale pot fi împlinite.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Fecioara

Balanța

Pentru că scopul major al vieții sale este să nu fie singură, Balanțele pot comite greșeala, de dragul de a avea un partener, să întâlnească unul care în final le va frânge inima. Dacă nu se vor simți sigure pe ele, Balanțele nu se vor feri să-și înfrunte partenerii și să se certe cu ei.

Întrucât sunt mereu în căutarea echilibrului, Balanțele pot ajunge să nu ia prompt anumite decizii majore, preferând să reflecteze cât mai mult timp asupra lor. Aceasta reprezintă însă una dintre greșelile majore ale acestei zodii, întrucât întârzierea prea mare în luarea deciziilor le poate aduce reproșuri din partea partenerilor și se poate ajunge la tensiuni care vor distruge relația respectivă.

Scorpionul

Principala greșeală pe care o poate face un Scorpion într-o relație este să nu-și deschidă sufletul, construind un fel de „zid” între el și partener. Acest demers va fi făcut din dorința de a se proteja, de a nu ajunge să sufere. În cazul în care va fi capabil să „dărâme” zidul, lucrurile vor sta excelent dar dacă nu, relația poate ajunge în impas.

Dificultatea de a investi în partener din punct de vedere emoțional poate favoriza frustrări și poate fi un obstacol serios în construirea unei relații pe termen lung. Numai după ce își va deschide inima un Scorpion va descoperi frumusețea unei relații și își va determina partenerul să se simtă cu adevărat în largul său.

Săgetătorul 

Dependenți de aventuri, de călătorii, Săgetătorii vor să aibă alături parteneri care să le împărtășească această pasiune și să le înțeleagă dorința de libertate, de independență. Au nevoie de cât mai mult spațiu, iar dacă lucrurile nu vor sta astfel nu vor mai dori să rămână în relație. Nu le plac discuțiile foarte profunde, nu le place să fie nevoiți să discute aspecte ce țin de latura emoțională, ceea ce îi poate îndepărta de persoanele de lângă ei.

Pentru că le place și să se distreze, Săgetătorii vor fi cei mai fericiți când vor constata că au găsit parteneri care sunt la fel, dar uneori li se poate întâmpla să realizeze, în final, că aceștia nu sunt suficient de maturi și nu vor ezita să rupă relația.

Capricornul

Greșeala considerabilă pe care ar putea să o facă un Capricorn în relația de cuplu este să o trateze pe termen lung precum o afacere. Practic, nu le va fi la îndemână să-și deschidă sufletul, să fie romantici, dar vor aștepta, în schimb, ca persoana din preajma lor să le facă dovezi de iubire.

Seriozitatea excesivă, dorința de a nu accepta lângă el persoanele pe care le consideră prea copilăroase, prea imature în comparație cu el, sunt cauzele principale care îl vor determina pe un Capricorn să iasă dintr-o relație și să plece în căutarea unui partener care i-ar putea oferi cât mai multă stabilitate emoțională și financiară.

Vărsătorul

Precum Gemenii, Vărsătorii se vor plictisi rapid într-o relație dacă vor sesiza că nu pot comunica suficient de bine cu partenerii lor, că nu pot discuta cu aceștia subiecte profunde, care să privească și latura emoțională a lucrurilor. Din acest motiv, nu vor sta pe gânduri să abandoneze o relație când își vor da seama că partenerii nu pot ține pasul cu obiceiurile lor.

Greșeala pe care o pot face Vărsătorii de cele mai multe ori când vine vorba de relații romantice este că nu vor fi gata să iasă din lumea lor. Vor avea nevoie de mult spațiu pentru a fi convinși să se deschidă și vor accepta în viața lor persoanele care le pot asigura această condiție.

Peștii

Întrucât sunt romantici incurabili, Peștii pot avea tendința de a-și imagina relații care să fie precum cele din cărți sau filme și vor face tot posibilul să le regăsească și în viața reală. De altfel, aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ar putea comite, având pretenția ca o relație de cuplu să fie exact așa cum și-o imaginează, fără să țină cont de condițiile din viața de zi cu zi.

Pentru că sunt visătoare și idealiste, persoanele născute în zodia Pești nu sunt cele mai pricepute când vine vorba de finanțe. În acest context, este posibil să fie tentate să facă unele cheltuieli/investiții necugetate, ceea ce poate favoriza apariția tensiunilor în cuplu.

reprezentare-a-simbolului-zodiei-Pesti

Surse: bonobology.com, popsugar.co.uk, timesofindia.indiatimes.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Greșeala gravă pe care o faci în nopțile caniculare și care îți pune viața în pericol
  Greșeala gravă pe care o faci în nopțile caniculare și care îți pune viața în pericol

  Atunci când valurile de căldură încep să ne lovească puternic, în primul rând ne va fi afectat somnul, iar la pachet cu acesta se vor stabili și alte neplăceri....

  Cele mai bune locuri se faci sex, in functie de zodie
  Cele mai bune locuri se faci sex, in functie de zodie

  Nu mai incape indoiala ca fiecare zodie are caracteristicile sale. Astrologul Alison Lessard, fondatoarea miscarii Sex Cosmic din Statele Unite, a alcatuit o lista cu cele mai bune locuri sa...

  Vedete născute în zodia ta
  Vedete născute în zodia ta

  Vrei să afli de ce David Beckham este o persoană puternică și energică? Sau din ce cauză este Angelina Jolie plină de afecțiune? Zodiacul explică în detaliu toate aceste...

  Reacția incredibilă a unui tată când a intrat din greșeală peste fiul lui care se machia
  Reacția incredibilă a unui tată când a intrat din greșeală peste fiul lui care se machia

  Un tânăr din Statele Unite a avut parte de cele mai mari emoții din viața lui în momentul în care tatăl sau a aflat că este gay. Daniel Lemus avea de gând să ii...

  3 jocuri erotice pe care sa le incerci in cuplu
  3 jocuri erotice pe care sa le incerci in cuplu

  Aceste jocuri sunt foarte populare, dar adevarul este ca gasirea unor jocuri erotice potrivite tine foarte mult de preferintele personale. Secretul e sa experimentati cat mai mult impreuna...

  Greșeala de parenting care schimbă ADN-ul copiilor
  Greșeala de parenting care schimbă ADN-ul copiilor

  Celebra expresie „mi-ai ruinat viața" ar putea prinde acum un contur mult mai amplu, ca urmare a noilor studii care urmăresc evoluția ADN-ului nostru în funcție de...

  Ce-i aprinde si ce-i stinge pe barbati, in functie de zodie
  Ce-i aprinde si ce-i stinge pe barbati, in functie de zodie

  Daca vrei sa stii ce ii place si ce nu partenerului tau, consulta-i zodiacul. Iata ce-i aprinde si ce-i stinge pe barbati, in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, potrivit cartii...

  14 lucruri pe care el vrea să nu le mai faci când îi faci sex oral
  14 lucruri pe care el vrea să nu le mai faci când îi faci sex oral

  În cazul în care ați hotărât să aveți parte și de sex oral, este foarte important ca tu să știi ce ai de făcut. Parcurge articolul de mai jos pentru a vedea care...

  © 2021 Qbebe