Funnyby

Mesajele care înfurie la culme fiecare zodie! Ce să nu scrii niciodată pe Whatsapp

Mesajele care înfurie la culme fiecare zodie! Ce să nu scrii niciodată pe Whatsapp

Andrada Popa

S-a întâmplat vreodată să deschizi telefonul și să te înfurii la culme când vezi un mesaj, care, poate, pentru alții ar fi ceva de neglijat și insignifiant? Ei bine, trebuie să știi că și tu, la rândul tău, poți înfuria pe alții cu mesajele tale. Este greu să ne dăm seama ce este bine să nu le scriem apropiaților prin sms, messenger sau pe Whatsapp. Trebuie să îi cunoaștem foarte bine. Însă putem profita și de un ajutor din partea astrelor, care, iată, ne pot indica ce mesaj să nu scriem niciodată unei zodii, dacă nu vrem să le înfuriem. 

Berbec

 

Niciodată, dar niciodată, să nu îndrăznești să amâni ceva când vine vorba de Berbec. Lucrurile pentru el nu se amână și el nu este niciodată pe locul 2 și, mai ales, nu are deloc răbdare. A-i scrie un astfel de mesaj înseamnă a pune gaz pe foc și așteaptă-te ca energicul și încăpățânatul Berbec să fie extrem de furios când, în sfârști, îl vei suna înapoi.

Taur

Oh, la, la, evită foamea! Și mai mult, evită aglomerația! Da, când vine vorba de Taur sunt două lucruri care îi displac profund. La el frigiderul trebuie să fie mereu plin și mâncarea din abundență, să nu care cumva să îi fie foame. Și, detestă aglomerația și statul la cozi, dar și nevoia de organizare când vine vorba de cumpărături. Prin urmare, ori faci tu cumpărăturile, ori îi faci o listă detaliată să cumpere din online.

Gemeni

Gemenii nu prea sunt punctuali. Nu intenționat, ci pentru că sunt distrași de multe detalii organizatorice din jurul lor. Iar un astfel de mesaj nu face decât să le reamintească nu numai că sunt în întârziere și că trebuie să se grăbească, ci și că alții ajung mai devreme, deci, au o calitate pe care ei nu o au. Ce poate înfuria mai mult un Geamăn?

Rac

Viața unui rac este complicată! Artist, boem, visător, Racul va fi enervat de un mesaj care îl întreabă ce mai face, ce viață mai are, mai ales la un mod atât de generalist. Pe cât este de visător, pe atât este de secretos și nu va accepta să se deschidă oricui. Un mesaj aruncat așa pe Whatsapp îl va enerva, nu numai pentru că demonstrează că nu îl cunoști, ci și din cauză că îi pui viața pe un plan atât de impersonal. O astfel de discuție se poartă numai față în față. 

Leu

Ai îndrăznit să pui pe locul 2 un Leu? Mare greșeală, nu ți-o va ierta niciodată! Leii sunt cea mai puternică, ambițioasă și egocentrică zodie desprinsă din astre. El chiar e un astru, și tu îți permiți să îi scrii așa ceva? Mai degrabă nu îi răspunde nimic și lasă-l să aștepte răspunsul tău, decât să îi scrii că prioritatea ta este altcineva.

Fecioară

Fecioara este perfecționista zodiacului! Foarte organizată, cu o memorie excelentă, va fi extrem de agasată de lipsa ta de organizare și de faptul că ai uitat tocmai ce ți-a spus ea. Mai mult, nu suportă să își piardă timpul cu explicații, mai ales în scris. Așa că, un astfel de mesaj este bine să îl eviți și să ții minte din prima instrucțiunile unei Fecioare.

Balanță

Balanța, așa cum îi spune numele, este foarte echilibrată, dar asta numai pentru că nu ia deciziile în grabă. Totul la ea se cântărește atent, cu răbdare, și a fi forțată în a alege ceva urgent este sinonim cu un disconfort psihic real care o va înfuria la culme. Înarmează-te cu răbdare și nu forța Balanța să ia decizii urgente niciodată. 

Scorpion

 

Nu grăbi un Scorpion că te înțeapă de nervi imediat! Și nu pentru că nu este capabil să își termine treburile la timp, ci pentru că tu crezi că el este incapabil să își ducă la timp treburile. Mare greșeală! Scorpionul este foarte sigur pe el și pe abilitățile sale, iar urgențe sunt numai treburile lui, ale celorlalți nu. El oricum va finaliza la timp totul, așa că un astfel de mesaj nu va face decât să îl înfurie și să îl determine să facă exact opusul solicitării tale.

Săgetător

Oh! Ce-ai făcut? L-ai lovit în moalele capului pe orgoliosul Săgetător. El are mereu dreptate, chiar și când nu are dreptate și nu admite niciodată când a greșit, mai ales când este confruntat direct. Așa că evită să îi spui direct când greșește, mai ales printr-un mesaj, dacă nu vrei să se înfurie și să destrami orice eficiență a comunicării. 

Capricorn

Pentru Capricorn prietenia este cea mai importantă de pe lume, până la bani. Dacă în popor, banii sunt ochiul dracului, în lumea Capricornului banii sunt mâinile și picioarele cu care își aduce fericirea. Nu poate trăi fără abundență financiară și scopul lui va fi mereu cel al bunăstării. Așa că, va fi zgârcit, și va avea un disconfort real când prietenii îi vor cere împrumuturi. Banii și prietenii nu se amestecă!

Vărsător

Vărsătorul este un prieten bun, dar nu este un prea bun ascultător. Te ajută la nevoie, dar nu îi place să piardă timpul ascultând povești interminabile despre viața ta. Vrea să treci direct la subiect când ai nevoie de ceva și să nu îl faci să piardă timpul încercând să afle. Așa că mesajul de mai sus îl va înfuria, mai ales că lipsa lui de sociabilitate îl va înfrâna în a continua dialogul și îi va crea disconfort maxim.

Pești

 

Mare greșeală să uiți de ziua unui Pește! Este ca și cum ai uita când este Crăciunul! peștii nu cer prea multe de la prieteni, însă cer un lucru care este cel mai important pentru ei: când viața îi pune pe ei pe primul loc, apăi acolo trebuie să fie puși și de cei din jurul lor. Așa că, ai face bine să îți amintești când e ziua unui Pește!

 

Articolul urmator
Fiecare zodie are o zi norocoasă a săptămânii! Află care este a ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  O femeie a citit mesajele logodnicului ei infidel chiar la nunta lor, în timpul ceremoniei religioase
  O femeie a citit mesajele logodnicului ei infidel chiar la nunta lor, în timpul ceremoniei religioase

  O femeie de peste hotare i-a dezvăluit logodnicului ei că a aflat că acesta o înșeală într-un moment neașteptat: la altar. În timp ce ar fi trebuit să-și citească...

  Cum să crești copii care știu cum să se înfurie
  Cum să crești copii care știu cum să se înfurie

  Odată ce devii mamă, printre provocările pe care le ai de înfruntat se regăsesc și situațiile în care trebuie să-ți calmezi copilul furios. Deși te simți adesea...

  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge
  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge

  Să îți vezi copilul că plânge este una dintre provocările vieții de părinte. Chiar dacă te îngrijorează, te supără sau pur și simplu este frustrant să-ți vezi...

  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată
  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată

  Ducele și ducesa de Cambridge au o abordare grozavă, dar strictă, atunci când vine vorba de parenting: niciodată nu țipă, niciodată nu adorm supărați și interzic televizorul...

  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze
  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze

  Indiferent de vârsta pe care o are copilul tău, ești în atenția celor din jur, fie că aceștia sunt părinți, fie că nu. De aceea, pe lângă aprecierile pe care le...

  Cuvinte care nu trebuie niciodata rostite in fata copilului
  Cuvinte care nu trebuie niciodata rostite in fata copilului

  "Eu te-am facut, eu te omor!" imi rasuna in urechi din strafundul copilariei mele. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nu mi-au fost niciodata adresate. Doar ca le-am auzit atat de des ca au...

  De ce caietele au o linie verticală pe fiecare foaie?
  De ce caietele au o linie verticală pe fiecare foaie?

  Sigur ai observat că orice caiet - dictando, sau de matematică - are o linie verticală pe fiecare foaie. Nu mulți știu care este explicația acestui detaliu. Citește articolul pentru a...

  Cea mai bună persoană pe care fiul meu o știe este mama lui pe care nu a cunoscut-o niciodată
  Cea mai bună persoană pe care fiul meu o știe este mama lui pe care nu a cunoscut-o niciodată

  Copiii ne surprind adesea cu vorbele pe care le spun, mai ales când dau dovadă de maturitate. Într-o asemenea ipostază s-a aflat o familie care a auzit cum unul dintre copii,...

  © 2024 Qbebe