Funnyby

Tot ce trebuie să știm despre zodia Gemeni

Tot ce trebuie să știm despre zodia Gemeni

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În cazul în care te-ai născut la finalul primăverii sau în prima lună de vară, mai exact între 21 mai și 20 iunie, înseamnă că faci parte din zodia Gemeni. Trăsăturile prin care se remarcă această zodie sunt excelentele abilități de comunicare, curiozitatea, capacitatea de a strânge informații și dorința permanentă de a cunoaște oameni noi. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi diverse detalii despre zodia Gemeni, astfel încât să poți înțelege mai bine cum se comportă reprezentanții acestei zodii nu numai în viața personală, ci și în cea profesională. 

Trăsăturile de personalitate ale reprezentanților zodiei Gemeni

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, ceea ce explică de ce aceștia se raportează la lumea din jur comunicând mult și procesând informațiile mai rapid decât alte zodii. De asemenea, Gemenii fac parte dintre semnele mutabile, așa că nu este surprinzător că sunt foarte adaptabili, că se răzgândesc și că își schimbă punctul de vedere brusc. În aceste condiții, creează impresia că nu iau lucrurile în serios și că sunt superficiali. 

Una dintre trăsăturile fundamentale ale celor născuți în zodia Gemeni este că sunt foarte curioși. De aceea, le place să afle lucruri noi, să pună întrebări și să afle cum funcționează lucrurile care îi înconjoară. Curiozitatea lor este alimentată și de multă energie, fiind capabili să facă mai multe lucruri în același timp, să gestioneze multe informații și totodată să se implice în conversații captivante. 

În cazul în care Gemenii sunt puși într-o situație nouă, nu îi deranjează deloc, ci dimpotrivă. Consideră că așa sunt stimulați, sunt fericiți că au parte de oportunități prin care pot învăța ceva nou, prin care pot evolua. De altfel, le place să aibă mereu ceva de făcut, dar ca să-și mențină interesul au nevoie să se bazeze pe învățarea practică, să aibă posibilitatea de a aplica întotdeauna ceea ce tocmai au învățat. 

Flexibilitatea și spontaneitatea Gemenilor îi stimulează să se lase „duși de val”. Nu se supără dacă planurile se schimbă, nu îi deranjează să gestioneze situațiile fără să aibă un plan stabilit dinainte. Cu toate acestea, asemenea tendințe le pot crea dificultăți în relațiile cu ceilalți. Astfel, își pot schimba ideile, valorile și planurile fără să țină seama că alte persoane din jurul lor sunt adeptele stabilității și că au nevoie de o bună organizare pentru a-și realiza obiectivele. În acest context, cu atât mai mult cu cât nu îi vor informa pe ceilalți despre schimbările adoptate, pot fi acuzați de lipsă de onestitate și de integritate.

Faptul că Gemenii sunt influențați de Mercur îi motivează să fie întotdeauna la curent cu toate noutățile, fie că este vorba despre ultimele modele de telefoane, fie că este vorba despre cele mai noi tendințe în modă. După ce se informează pe diverse teme, sunt dornici să împărtășească tot ceea ce au aflat, se simt în largul lor ori de câte ori trebuie să poarte o conversație și să-și exprime punctul de vedere. Adoră să vorbească despre orice și sunt preocupați să fie cât mai activi și pe rețelele de socializare.  

ilustratie reprezentare a zodiei Gemeni pe fond negru

Cum sunt Gemenii ca prieteni

Întrucât sunt foarte sociabili și vor să fie înconjurați de cât mai multă lume, uneori le poate fi greu să-și construiască relații de prietenie solide. În general, Gemenii au tendința de a-i lăsa pe ceilalți să vină înspre ei și, dacă nu se controlează, pot ajunge să-i „pună în umbră” pe aceștia în cadrul conversațiilor. Pentru a-și consolida relațiile de prietenie, reprezentanții acestei zodii trebuie să învețe treptat să le îngăduie și celorlalți „să strălucească” în momentele în care comunică. 

Gemenii sunt interesați să-și facă prieteni printre persoanele spontane, care sunt la fel de vorbărețe ca ei și cărora le place să se implice în activități variate, inclusiv în aer liber. Cel mai mult se bucură dacă reușesc să-și facă un cerc de prieteni cu care să exploreze, cu care să poată trăi diverse aventuri. 

grup de sase femei pe malul unei ape

Pentru că Gemenii au o natură duală, prietenii lor pot fi puși adesea în situația de a avea dificultăți în a le descifra adevăratul caracter. Se întâmplă așa în special pentru că, în numeroase situații, obișnuiesc să-și ascundă adevărata „față”. Din acest motiv, pot stârni confuzie și genera anumite îndoieli. 

Când ai prieteni născuți în această zodie, în mod cert că nu te vei plictisi. În compania lor poți avea parte de aventuri la care nici nu te-ai fi gândit și te poți implica în activități interesante, inedite, din care poți avea ceva de învățat. 

Cei mai buni prieteni ai Gemenilor sunt Berbecii, Leii, Balanțele și Vărsătorii. Oricare dintre aceștia știu cum să-i impresioneze pe Gemeni, cum să le pună întrebări care să-i provoace și să-i antreneze în activități care să le stârnească interesul. 

Gemenii în relațiile romantice

Reprezentanții acestei zodii vor să-și găsească parteneri de cuplu care să fie deschiși la nou, care să se bucure de viață, care să fie curioși, care să aibă simțul umorului și care să nu îi „sufoce”. Gemenii se mișcă repede, așa că partenerii lor trebuie să fie mereu pregătiți să le satisfacă dorința de a avea parte de noi experiențe, de a-i antrena în activități care să-i surprindă. 

Întrucât obișnuiesc să analizeze tot timpul lumea din jur, Gemenii au nevoie să aibă relații cu persoane care să aibă același obicei, astfel încât să aibă ce să împărtășească prin discuții captivante. Se simt într-adevăr în largul lor când simt că pot discuta despre orice, oricând, cu partenerii de cuplu. Abia după ce sesizează că au în preajma lor pe cineva cu care pot realiza un asemenea demers, sunt pregătiți să-și ia un angajament serios. 

Gemenii se tem cel mai mult să nu se plictisească sau să vadă că relația romantică stagnează. Practic, pentru ca lucrurile să meargă bine, este necesar să aibă alături pe cineva entuziast, care îi stimulează mereu, care este gata să spună „da” celor mai inedite propuneri venite din partea lor și care să nu fie deranjat de situațiile în care ar trebuie să se lase „dus de val”. 

cuplu tanar care danseaza intr-o padure

Zodiile care pot fi sufletul pereche pentru Gemeni sunt Balanța și Vărsătorul, în condițiile în care sunt stabile și vor să rămână mult timp într-o relație, motivându-i și pe partenerii-Gemeni să-și ia, măcar din când în când, răgazul să „respire”, să fie mai preocupați de viața amoroasă. 

În același timp, Gemenii pot forma un cuplu și alături de aceste zodii: Berbecul, Leul sau Săgetătorul. Reprezentanții acestor zodii sunt inventivi, nu sunt foarte preocupați să observe orice detaliu, nu sunt foarte emotivi și nici excesiv de sensibili. 

Gemenii în viața profesională

La fel ca în viața personală, și în viața profesională Gemenii își doresc cel mai mult să evite rutinele, plictiseala, activitățile foarte predictibile și rigide. Pentru a obține succesul, au nevoie de scopuri flexibile, de opțiuni variate și de posibilitatea de a-și exprima cât mai mult punctul de vedere. 

Când se simt stimulați și când au spațiul necesar pentru a se mișca și pentru a fi ei înșiși la locul de muncă, Gemenii sunt gata să muncească din greu, dedicându-se trup și suflet sarcinilor pe care trebuie să le finalizeze. Au mintea ageră și vor să se miște rapid în tot ceea ce fac. Întrucât vor permanent să se informeze, să progreseze, sunt foarte versatili și adaptabili. Nu îi sperie provocările și nu au neapărat nevoie să lucreze după un plan stabilit în prealabil. Cu toate acestea, faptul că nu sunt foarte hotărâți și că au tendința de a se schimba brusc le poate crea dificultăți în relațiile profesionale.

Ținând cont de dorința lor de a socializa cât mai mult și de a avea parte mereu de noi experiențe, nu li se potrivesc locurile de muncă bazate pe mult timp petrecut într-un birou, lipsite de multă interacțiune cu ceilalți. În schimb, Gemenii pot fi împliniți și în privința vieții profesionale dacă au parte în mod constant de stimulare intelectuală, dacă pot călători, dacă își pot construi cât mai multe relații și dacă își pot utiliza abilitatea de a analiza, de a colecta informații în serviciul celorlalți. Prin urmare, printre meseriile cele mai potrivite pentru ei se regăsesc: expert în relații publice, ghid turistic, traducător, manager de proiect, cadru didactic, inginer, om de știință, jurnalist, organizator de evenimente.

doua femei tinere care discuta in cadrul unui podcast

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: bustle.com, instyle.com, wellandgood.com, wikijob.co.uk, ziprecruiter.com, zodiacenthusiasts.com

Articolul urmator
Tot ce trebuie să știm despre zodia Pești
Tot ce trebuie să știm despre zodia Pești

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Era însărcinată cu gemeni, însă a descoperit că în uter se mai ascunde încă un set de gemeni
  Era însărcinată cu gemeni, însă a descoperit că în uter se mai ascunde încă un set de gemeni

  Un cuplu a visat să aibă o familie numeroasă, dar drumul lor a fost unul lung și dureros. Aveau deja o fetiță, dar își mai doreau măcar un frățior sau o surioară pentru...

  Sunt tată de gemeni identici și am făcut tot posibilul să-i învăț să dezvolte personalități diferite și propria identitate
  Sunt tată de gemeni identici și am făcut tot posibilul să-i învăț să dezvolte personalități diferite și propria identitate

  Se spune despre gemeni că gândesc, doresc și simt la fel, însă, de multe ori, și părinții sunt cei care le încurajează acest comportament, nu-i așa? Ei bine, nu...

  5 lucruri pe care aș fi vrut să le știu despre gemeni, înainte să devin mamă de gemeni identici
  5 lucruri pe care aș fi vrut să le știu despre gemeni, înainte să devin mamă de gemeni identici

  O mămică cu 3 copii, dintre care doi gemeni, ne împărtășește ce a învățat de când a devenit mamă de gemeni identici.

  Pentru toate mămicile ale căror copii se pregătesc de grădiniță: Știm că vă este greu să-i lăsați să plece, dar tot ACASĂ se întorc
  Pentru toate mămicile ale căror copii se pregătesc de grădiniță: Știm că vă este greu să-i lăsați să plece, dar tot ACASĂ se întorc

  Ce grea și plină de emoții este prima zi de grădiniță a copiilor. Nu numai micuții plâng, ci și... mamele. Prima zi de intrare în colectivitate vine cu multe amintiri,...

  Concediul de maternitate la nivel mondial - ce trebuie să știm
  Concediul de maternitate la nivel mondial - ce trebuie să știm

  Concediul de maternitate este un drept pe care orice femeie însărcinată îl are, indiferent unde s-ar afla în această lume. Pentru că echilibrul dintre job și viața de...

  Pubertatea întârziată- ce trebuie să știm noi, ca părinți
  Pubertatea întârziată- ce trebuie să știm noi, ca părinți

  Perioada de pubertate începe când corpul copilului tău se dezvoltă și se schimbă, semănând tot mai mult cu cel al unei persoane adulte. De asemenea, odată cu...

  O mamă a fost diagnosticată cu furie postpartum. Ce trebuie să știm despre această etapă
  O mamă a fost diagnosticată cu furie postpartum. Ce trebuie să știm despre această etapă

  O mamă postează pe Tiktok după ce a fost diagnosticată cu furie postpartum pentru a atrage atenția asupra implicațiilor acestei afecțiuni. Alături de depresia postpartum, furia...

  Ce este zigotul? Tot ce trebuie să știi despre prima etapă din dezvoltarea sarcinii
  Ce este zigotul? Tot ce trebuie să știi despre prima etapă din dezvoltarea sarcinii

  Zigotul reprezintă prima celulă formată prin fertilizarea ovulului de către spermatozoid. 9 luni mai târziu, acesta devine o mică persoană, care vine pe lume...

  © 2024 Qbebe