Funnyby

Zodii care nu ar trebui să facă vreodată copii

Zodii care nu ar trebui să facă vreodată copii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are opțiuni diferite și când este vorba de dorința de a deveni părinte. Dacă pentru anumite persoane a avea copii este un vis extrem de important, care trebuie neapărat să se îndeplinească, pentru altele lucrurile nu stau așa. Astfel, chiar dacă îți plac copiii, nu îți dorești să fii părinte, ci preferi mai degrabă să te bucuri de compania copiilor prietenilor sau ai rudelor. La fel ca multe alte aspecte ale vieții, acesta și el influențat de zodia sub care te afli.

Gemenii

Se regăsesc printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii, dar nu pentru că aceștia le displac. În general, Gemenilor le plac copiii, dar nu intenționează deloc să devină părinți. Nu se poate spune că nu se simt bine când sunt în compania copiilor prietenilor sau ai rudelor de exemplu, dar vor tinde să se retragă odată ce vor sesiza că lucrurile nu mai sunt așa de amuzante și că este nevoie să ia decizii. Pentru ei cel mai bine este să fie cunoscuți drept „prietena simpatică a mamei” sau „unchiul/mătușa preferat/ă”. 

Pe de o parte, Gemenii adoră aventurile și tot ceea ce îi provoacă, sunt mereu dornici să aibă parte de noi experiențe. În aceste condiții, preferă să amâne cât mai mult decizia de a avea proprii copii sau refuză de la început ideea de a fi părinți. 

Pe de altă parte, despre Gemeni se știe că le este greu să fie hotărâți și consistenți în luarea unor decizii, dar și că se plictisesc repede. Întrucât copiii au nevoie de consistență și de lucruri bine puse la punct pentru a se simți în siguranță și pentru a evolua, reprezentanții acestei zodii nu ar fi foarte capabili să stabilească o rutină consistentă și să fie un adevărat model pentru copii din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, în cazul în care o persoană care este născută în zodia Gemeni ar avea alături de ea un partener ce aparține unei zodii ce mizează pe stabilitate (cum ar fi o zodie de pământ, de exemplu), ar putea să fie părinte. Pe măsură ce un copil născut într-un asemenea cuplu va crește, părintele ce face parte din zodia Gemenilor va prefera să fie considerat de acesta drept un prieten și va ține mereu cont de ideile și de opiniile sale. 

reprezentarea-zodiei-Gemeni-sub-forma-unor-femei-frumoase

Săgetătorul

Înainte de orice, unui Săgetător nu îi place să fie legat de nimeni, așa că își va da seama de la început că a fi părinte presupune să fii deosebit de implicat și de prezent. Raportându-te la acest aspect, îți vei da seama de unul dintre motivele pentru care Săgetătorul este inclus și el printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. 

Pentru că este foarte independent, iubitor de aventură, de călătorii, un Săgetător crede că a avea o familie și copii înseamnă multe restricții. Poate avea momente în care se va gândi cum ar fi să aibă alături o familie, dar la finalul unei zile va realiza că mai presus de orice apreciază spontaneitatea, libertatea, timpul dedicat planificării următoarelor aventuri în care va porni. 

De asemenea, Săgetătorii știu că nu este cazul să-și planifice viața după cum le-ar impune prezența altor persoane, ei fiind conștienți de ceea ce vor cu adevărat, fără să ia în seamă sfaturile sau părerile celor din jur. Dacă s-au hotărât să nu aibă copii, știu că sunt sinceri cu ei înșiși, că își vor putea face regulile pe care le vor ei.

Capricornul

Deși este doritor de stabilitate și de siguranță, Capricornul se numără printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. În primul rând, este o zodie extrem de ambițioasă, care face orice pentru a-și îndeplini obiectivele și de aceea este gata să muncească până la epuizare, neglijând că este necesar să petreacă timp și alături de familie. 

În al doilea rând, cei născuți sub această zodie știu că un copil necesită timp consumat și multe cheltuieli. Capricornii pun latura practică înainte de toate, așa că nu este de mirare că ar putea ajunge la concluzia că a fi părinți îi va împiedica să-și planifice viața după bunul plac și îi va obliga la o investiție imensă din punct de vedere financiar, pe care de fapt nu și-o doresc.

Nu în ultimul rând, tendința unui Capricorn de a fi perfecționist, ambiția sa foarte mare, ar putea genera o presiune mult prea mare asupra unui copil. Practic, un părinte-Capricorn i-ar putea cere mult prea mult unui copil, indiferent de vârstă, tratându-l, uneori, mai mult ca pe „un soldat”. Cu cât nevoia de a controla a unui asemenea părinte ar fi mai mare, cu atât mai mult copilul său ar fi expus riscului de a fi mereu intimidat și stresat. 

Vărsătorul

Un Vărsător detestă mult să facă lucrurile „așa cum trebuie”, respingând pe cât posibil ideile pe care le consideră că nu mai sunt de actualitate. El ține mult să schimbe normele sociale, prin urmare nu va fi întotdeauna dispus în a se angaja să-și întemeieze o familie, să aibă copii, fiind foarte independent și deloc amator să-și asume un angajament așa cum ar fi un mariaj de pildă. De altfel, un Vărsător își dă seama că un copil nu înseamnă numai mângâieri, joacă și drăgălășenii, el știe că este o responsabilitate serioasă. Pentru un reprezentant al acestei zodii, să devină părinte ar reprezenta o schimbare majoră, care i-ar da peste cap toate planurile, care l-ar ține departe de oportunități.

Unul dintre scopurile majore ale celor ce fac parte din această zodie de apă este să se bucure de cât mai multă varietate, de a explora tot ceea ce le poate dărui viața. Întrucât au această dorință, Vărsătorii se află printre zodiile care nu ar trebui să facă vreodată copii. 

Mai mult decât atât, Vărsătorilor le este adesea greu să găsească „un limbaj” comun cu ceilalți, inclusiv cu copiii. Acest lucru nu înseamnă că îi detestă pe aceștia, ci pur și simplu că nu le este la îndemână să se conecteze cu ei. Le este dificil să găsească o formulă de comunicare, de relaționare, ce i-ar putea determina atât pe ei, cât și pe cei mici, să ajungă să se simtă în largul lor când sunt împreună. În aceste condiții, nu ar fi exclus ca, în cazul în care un Vărsător ar avea în final un copil, între ei să nu se poată forma de la început o legătură puternică.  

reprezentare-a-zodiei-Varsator-sub-forma-unei-femei-frumoase

Surse: elitedaily.com, horoscope.com, rd.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mi-am arătat burta pe net după ce am născut gemeni și oamenii spun că nu vor să mai facă vreodată copii
  Mi-am arătat burta pe net după ce am născut gemeni și oamenii spun că nu vor să mai facă vreodată copii

  Să aduci pe lume un copil este o realizare extraordinară. Să aduci pe lume gemeni, frumoși și sănătoși este cu atât mai grozav. O mamă din SUA, mândră de realizarea ei,...

  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!
  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!

  În ziua de azi, ideea conform căreia bărbații se ducdoar la muncă și fac bani nu mai este de actualitate. În schimb, din ce în ce mai mulți bărbați își...

  Mi-am pus soțul să facă vasectomie ca să nu mai facă alți copii dacă divorțăm
  Mi-am pus soțul să facă vasectomie ca să nu mai facă alți copii dacă divorțăm

  Unul, doi, trei? Câți copii vrei să ai? Orice cuplu trece prin discuția asta și când decide să se oprească trebuie să mai ia o decizie: ce metodă contraceptivă să...

  Profu' bun Vs. Profu' rău: un exercițiu pe care toți diriginții și învățătorii ar trebui să îl facă cu elevii lor
  Profu' bun Vs. Profu' rău: un exercițiu pe care toți diriginții și învățătorii ar trebui să îl facă cu elevii lor

  Iată un excercițiu pe care toate cadrele didactice ar trebui să îl facă cu elevii lor! Diriginta unei clase de a IX-a le-a dat o temă elevilor săi: de a scrie, pe două coloane,...

  Soțul meu este de părere că numai femeile ar trebui să facă cumpărăturile pentru casă
  Soțul meu este de părere că numai femeile ar trebui să facă cumpărăturile pentru casă

  Cine face cumpărăturile pentru casă? Femeia, bărbatul, amândoi? Sau…poate, o a treia persoană? Cert este că fiecare cuplu este diferit. Astăzi vorbim despre un cuplu...

  Bărbații ar trebui să-și facă test de sarcină? DA! Motivul te va surprinde
  Bărbații ar trebui să-și facă test de sarcină? DA! Motivul te va surprinde

  Sună puțin ciudat, nu-i așa? De ce și-ar face un bărbat test de sarcină? Ei bine, motivul te va surprinde! Se pare că testul de sarcină, pe lângă faptul că depistează...

  5 motive pentru care nu ar trebui să îți dorești copii
  5 motive pentru care nu ar trebui să îți dorești copii

  Până pe la 25 de ani, greșești, explorezi, te descoperi. De îndată ce treci pragul de 25 de ani însă, simți că pășești pe un teren minat. Dintr-o dată, rețelele...

  Nu, mamele nu ar trebui să aibă nevoie de motive întemeiate pentru a nu alăpta. Este decizia lor să nu o facă
  Nu, mamele nu ar trebui să aibă nevoie de motive întemeiate pentru a nu alăpta. Este decizia lor să nu o facă

  Pentru tinerele mame, comentariile răutăciose nu își au locul în remarcile celor din jur, iar alăptarea nu trebuie privită ca o obligație a mamei sau o garanție a unei...

  © 2024 Qbebe