Funnyby

Zodii de femei care acceptă relații doar cu oameni amuzanți

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă pentru unele persoane este suficient să se amuze ocazional, altele nu se simt în largul lor până când nu aud o glumă bună, care să le stârnească hohote de râs. Chiar dacă acestea din urmă nu posedă un simț al umorului foarte dezvoltat sau preferă umorul sec, vor să fie zi de zi în preajma unor persoane care să le înveselească. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos poți descoperi ce femei din zodiac preferă să-și construiască o relație doar cu bărbați amuzanți, care să le aducă adesea zâmbetul pe buze.  

Taurul

Întrucât este dornic să-și asigure cât mai multă stabilitate și, în acest scop, muncește din greu, Taurul este considerat foarte serios. Cu toate acestea, nu se poate spune despre el că nu îi place să se distreze. Astfel, adoră să fie înconjurat de persoane care să știe să facă glume și care să-l determine să râdă cu poftă. În aceste condiții, nu este de mirare că o femeie născută în zodia Taur își caută un partener cu care să poată să râdă zi de zi. De exemplu, este fericită când se amuză împreună observând anumite comportamente și comentându-le. 

De asemenea, chiar și în momentele în care stima sa de sine de scăzută, un Taur reușește să se mobilizeze și să facă glume pe seama propriei persoane. Nu îi pasă dacă persoanele din jurul său nu o să râdă, pentru el fiind suficient să se amuze ca să-și redobândească treptat starea de bine.

Prin urmare, deși ține mult ca persoana iubită să fie loială și onestă, o femeie Taur nu acceptă o relație cu cineva care nu este amuzant. Ea știe că are nevoie de un partener care să o stimuleze să zâmbească inclusiv în momentele mai dificile sau nepotrivite.

reprezentare a zodiei Taur sub forma unei fete blonde, zambitoare, ce tine in gura un trifoi

Gemenii

Guvernați de Mercur, planeta comunicării, Gemenii se pricep de minune să comunice și abia așteaptă ocaziile în care să aibă parte și de un joc al cuvintelor. Știu să cucerească prin glumele pe care le fac și, odată ce învață ce îi amuză pe cei din jur, caută întotdeauna să găsească o soluție ca să-i facă să râdă din nou. 

Femeile ce fac parte din această zodie se simt împlinite odată ce își găsesc un partener care să fie la fel de capabil ca ele să râdă chiar și de el însuși. În același timp, țin mult să poată discuta cu acesta pe teme ridicole, iar după aceea să înceapă să râdă împreună. 

Nu în ultimul rând, femeile Gemeni nu vor să aibă lângă ele o persoană mult prea sensibilă, care să se simtă lezată la fiecare glumă a lor. Se întâmplă așa întrucât obișnuiesc să-i tachineze pe cei la care țin cel mai mult. În cazul în care partenerii lor nu se simt confortabil când se glumește pe seama lor sau când nu țin pasul cu ele în materie de simț al umorului, ajung să se plictisească.

Capricornul

Face parte dintre cele mai serioase zodii. La fel ca bărbații Capricorn, femeile sunt și ele foarte muncitoare, ambițioase și foarte preocupate să-și asigure stabilitatea. În acest context, nu ajung să se distreze pentru perioade mari de timp. Așa se explică de ce totuși vor să-și împartă viața cu cineva care să le facă să râdă, care să le reamintească faptul că au nevoie și de relaxare, să mai uite de grijile de zi cu zi. În cazul în care o femeie Capricorn nu ar avea lângă ea un partener amuzant, ar fi amândoi preocupați numai să muncească și ar uita să se bucure de ceea ce le oferă viața la un moment dat.

Deoarece preferă umorul sec, Capricornii se simt într-adevăr în largul lor când au alături parteneri care să aprecieze și ei acest tip de umor. În plus, pentru că nu vor să se simtă niciodată vulnerabili, își dezvăluie simțul umorului doar după ce se asigură că persoana de lângă ei merită pe deplin. 

reprezentare a zodiei Capricorn sub forma unei fete brunete, cu parul lung

Peștii

O femeie ce aparține acestei zodii de apă își dorește să aibă mai mult decât un iubit. Obiectivul ei este să găsească pe cineva care să-i fie și cel mai bun prieten, prin urmare nu este surprinzător dacă până la urmă se îndrăgostește de unul dintre prietenii apropiați. De cele mai multe ori, când își alege un partener, o femeie din zodia Pești nu pune pe primul plan aspectul fizic al acestuia, ci ține mai mult să se simtă atrasă de el la nivel emoțional. Pentru ea contează enorm să știe că persoana respectivă reușește să o facă să râdă, că nu ia mereu lucrurile prea în serios și că împreună își pot face viața mai amuzantă.

Mai mult decât atât, este fericită și când constată că partenerul de viață apreciază umorul sec și sarcasmul. Însă Peștii nu intenționează niciodată ca, în clipele în care sunt sarcastici, să ajungă să-i rănească pe ceilalți. 

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: bustle.com, collective.world, elitedaily.com, purewow.com, yourtango.com, zodiacguides.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Lege controversată în Senat: ”Băieții se vor juca doar cu mașinuțe și vor face avansuri fetelor, fetele cu păpuși și vor accepta avansurile”
  Lege controversată în Senat: ”Băieții se vor juca doar cu mașinuțe și vor face avansuri fetelor, fetele cu păpuși și vor accepta avansurile”

  A sunat Evul Mediu ... își vrea politicienii înapoi. Pentru că se pare că mulți dintre cei care ne conduc vin dintr-o epocă demult apusă, care pare-se că vrea să renască...

  Provocarea „Bebelușul meu urât”. Părinții de pe TikTok care acceptă adevărul
  Provocarea „Bebelușul meu urât”. Părinții de pe TikTok care acceptă adevărul

  Tu cum ai reacționa dacă cineva ți-ar spune că bebelușul tău este urât? Ei bine, iată că unii părinți nu au nicio problemă în a recunoaște acest lucru! O mămică din...

  Nu mai forța copilul să construiască relații cu rude care îl abuzează emoțional
  Nu mai forța copilul să construiască relații cu rude care îl abuzează emoțional

  Este un lucru normal să apară discuții între membrii unei familii, însă indiferent cât de mult ne-am dori să existe armonie, sunt situații în care persoanele...

  Soția mea a născut prin cezariană și nu înțeleg de ce nu are chef de relații intime. Declarația unui tată șochează internetul
  Soția mea a născut prin cezariană și nu înțeleg de ce nu are chef de relații intime. Declarația unui tată șochează internetul

  Nu este prima dată când auzim o astfel de poveste: tatăl veșnic nesatisfăcut de faptul că proaspăta mămică nu mai are același apetit sexual. Dar, domnilor, oare când...

  Care sunt categoriile de oameni și copii care pot fi grav afectați de Covid-19
  Care sunt categoriile de oameni și copii care pot fi grav afectați de Covid-19

  Deși riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus și de a dezvolta o formă severă diferă de la om la om, sunt categorii de persoane care prezintă risc ridicat.

  A suferit un avort spontan în timp ce cânta pe scenă. A descoperit că are o boală cruntă care afectează multe femei
  A suferit un avort spontan în timp ce cânta pe scenă. A descoperit că are o boală cruntă care afectează multe femei

  Piesele ei s-au auzit pe coloana sonoră a filmelor ”Fifty Shades Darker” și ”Suicide Squad”. Este primul artist care a ocupat locurile 1 și 2 ale topului Billboard...

  Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă
  Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă

  Le admiri pentru forță, pentru tenacitate, pentru creativitate și nu în ultimul rând pentru pasiunea de care dau dovadă în tot ceea ce fac. S-au remarcat în cele...

  Fabulos! Cum arată noua colecție Barbie „Femei care inspiră”
  Fabulos! Cum arată noua colecție Barbie „Femei care inspiră”

  În anul 2018, compania Mattel lansa o colecție de păpuși Barbie inspirată de femei celebre din istorie, intitulată „Inspiring Women” (trad.: Femei care inspiră)....

  © 2022 Qbebe