Funnyby

Zodiile care vor supraviețui chiar și sfârșitului lumii

Zodiile care vor supraviețui chiar și sfârșitului lumii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Situații de criză, care de care mai serioase, pot surveni când nici nu te aștepți. În funcție de zodia în care te-ai născut, dispui de anumite abilități menite să te ajute să treci peste o situație critică, reușind să-i ajuți și pe cei din preajma ta să supraviețuiască. Descoperă care sunt aceste abilități și cum te vor ajuta ele să vii cu soluții pentru a putea să o depășești și să rămâi în viață!

Berbecul

Dacă ești Berbec, înseamnă că te-ai născut într-una dintre zodiile ce vor supraviețui sfârșitului lumii. Din fericire, vei avea foarte mari șanse să supraviețuiești pentru că ești încăpățânată și tenace. Dispunând de aceste calități, îți vei cultiva și forța interioară. Nu îți place să stai degeaba, să rămâi pe gânduri, ci vei fi direct în mijlocul acțiunii, reușind să faci lucrurile care îți vor fi benefice până când ceilalți te vor prinde din urmă.

De asemenea, nu îți lipsește curajul și cauți mereu soluții care să te ajute nu doar pe tine, ci și pe cei care se află în preajma ta. Nu respingi ajutorul acestora, dar de multe ori vei fi înaintea lor în privința inițiativelor luate, chiar și în cele mai dure circumstanțe. Energia ta va fi canalizată astfel încât să rezolvi o problemă și va fi molipsitoare și pentru cei de lângă tine, motivându-i să-și păstreze dorința de a lupta.

reprezentare-a-zodiei-Berbec-sub-forma-unei-ilustratii-cu-o-fata-frumoasa

Taurul

Precum Berbecul, un Taur dispune și el de acea încăpățânare, de acea tenacitate care îl transformă în zodia ce va supraviețui sfârșitului lumii. Cu cât vei întâlni situații care să te pună la încercare, cu atât mai mult nu te vei lăsa până când nu vei veni cu soluții. Mintea ta agilă îți va permite să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, fără să iei în seamă orice te-ar putea distrage. 

Mereu cu picioarele pe pământ, puternic din punct de vedere fizic și emoțional, Taurul va rezista presiunilor de tot felul fără să se plângă, fără să dea înapoi. Unul dintre scopurile sale este să mențină moralul celor din apropierea sa și să-i motiveze să nu renunțe. De altfel, faptul că știe să-și mențină moralul ridicat îl va ține departe de emoțiile negative și îl va ajuta să rămână în siguranță până când situația va începe să se îmbunătățească. Totodată, se poate adapta fără dificultate și va avea și resurse pentru a încuraja, oferind mereu „un umăr” pe care cineva să poată plânge la nevoie. 

Gemenii

Principalul motiv pentru care Gemenii fac și ei parte dintre zodiile ce vor supraviețui sfârșitului lumii este acesta: pot rezista chiar și traumelor foarte puternice, fără să se descurajeze. Gemenii nu vor deloc să le arate celorlalți latura lor vulnerabilă și vor ține să lupte până la ultima suflare. 

Foarte important pentru o persoană ce s-a născut sub această zodie este să încerce să găsească argumente, să înțeleagă mecanismul din spatele lucrurilor și după aceea își va pune în slujbă creativitatea pentru a găsi cât mai multe soluții pentru rezolvarea unei probleme. 

Gemenii știu să-și păstreze speranța, încearcă să găsească și partea bună din orice lucru, găsindu-și resursele inclusiv în amintirile fericite. De asemenea, abilitățile de comunicare le vor fi de folos în cazul în care vor ajunge să fie parte dintr-un grup, pe care vor face tot posibilul să-l mențină unit.

Leul

Curajos prin natura sa, un Leu se regăsește și el printre acele zodii care vor supraviețui sfârșitului lumii. Tocmai curajul este cel care îl va ajuta să accepte situația prin care trece, generozitatea sa fiind cea care îl va determina să-i încurajeze și pe cei din jurul său. 

Bazându-se pe rațiune și pe reflexele sale rapide, Leul va putea să gestioneze inclusiv situațiile critice, făcând rost de resursele care îl vor ajuta să se apere. În plus, flexibilitatea și forța îi vor fi aliați pentru a-l determina să meargă mai departe fără teamă, să facă tot ce poate pentru a trece peste obstacole. Va putea să se descurce foarte bine prin forțele proprii, dar dacă va avea parte și de admirația, de recunoașterea celorlalți, va deveni și mai motivat.

Fecioara

În cazul în care faci parte din această zodie, cel mai probabil ți s-a întâmplat să auzi adesea cum ți se pun întrebări precum: „Cum ai reușit să rezolvi?”, „Cum ai avut o asemenea idee?” etc. Nu este întâmplător faptul că primești asemenea aprecieri, în condițiile în care ai mereu planuri, gândite până la cel mai mic detaliu și vii întotdeauna cu soluții. Datorită acestor abilități, Fecioara este și ea una dintre zodiile ce ar putea supraviețui sfârșitului lumii. 

Gândirea critică, faptul că rămâne mereu cu „picioarele pe pământ”, dar și atenția asupra tuturor detaliilor și explicațiile logice vor ajuta oricând o Fecioară să gestioneze situații de mare criză. Mai mult decât atât, este capabilă „să jongleze” cu mai multe lucruri simultan și găsește mereu puterea de a-i încuraja pe cei aflați în jurul ei fără să se lase pradă gândurilor negative.

Scorpionul

Și această zodie se numără printre cele ce vor supraviețui sfârșitului lumii. Când este vorba despre supraviețuire, un Scorpion va face tot posibilul să lupte până la capăt, dând tot ce are mai bun în acest scop. Are curajul să se ducă „în linia întâi”, nu îl sperie nimic și știe să se apere. În același timp, nu se teme de haos ci, dimpotrivă, această calitate a sa îl va ajuta să rămână un supraviețuitor.

Având capacitatea de a căuta profunzimea lucrurilor, de a pătrunde în miezul acestora, Scorpionul își va pune mintea la treabă pentru a găsi acele soluții care îl vor ajuta să-și elimine adversarul când acesta nici nu s-ar aștepta. Dacă va fi înconjurat și de persoane în care va avea încredere, forța și motivația sa vor fi și mai puternice.

Săgetătorul

Alături de ambiție și de energie din plin, altă însușire ce transformă un Săgetător într-o zodie ce va reuși să supraviețuiască sfârșitului lumii este optimismul său. Datorită acestuia, va putea să stea departe de gândurile negative și își va dobândi forța care îl va ajuta să lupte. 

De mare folos pentru a supraviețui într-o situație critică îi vor fi îndrăzneala și faptul că este un explorator, mereu gata să pornească într-o nouă aventură, venind cu soluții inedite pe care nu are nicio reținere în a le pune în practică. Ambiția sa va fi un alt punct de sprijin pentru a-l stimula să se descurce în cele mai diverse circumstanțe.

Capricornul

Un Capricorn dispune și el de acele calități care îl vor ajuta să supraviețuiască inclusiv sfârșitului lumii. În primul rând, este inteligent și foarte determinat, fiind gata să meargă până la capăt pentru a-și realiza scopul. În al doilea rând, este obișnuit să depună eforturi mari și de aceea nu va renunța până când nu se va asigura că „misiunea” s-a încheiat.

Nu în ultimul rând, pentru Capricorn nu va fi niciodată prea mult să vină cu soluții necesare pentru a-și construi un viitor mai sigur, dar insistând să-i sprijine și pe cei din preajmă în acest demers. Altă calitate prin care se remarcă este că nu va obosi să ia lucrurile de la capăt, chiar și când i se spune că ar trebui să renunțe.

Vărsătorul

Ce îl determină pe un Vărsător să se numere și el printre zodiile ce vor supraviețui sfârșitului lumii? Pe de o parte, este vorba despre calmul de care poate să dea dovadă în situațiile foarte dificile, reușind să fie „un războinic” tăcut. De aceea, nu își va arăta emoțiile și nu le va spune celorlalți cum se simte la un moment dat, preferând să-și găsească singur resursele pentru a merge mai departe.

Pe de altă parte, inteligența deosebită și mintea flexibilă îi permit să găsească soluții geniale, la care nimeni nu s-ar fi gândit. Un Vărsător nu va rămâne niciodată pe loc, se va strădui să se deplaseze oriunde ar fi nevoie pentru a putea avea o viziune mai clară asupra lucrurilor și pentru a-și folosi creativitatea pentru a îmbunătăți situația.

reprezentare-sub-forma-de-ilustrata-a-zodiei-Varsator-in-forma-unei-fete-frumoase

Surse: mom.com, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, thetalko.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com 

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Zodiile care nu vor spune niciodată primele „Te iubesc”
Zodiile care nu vor spune niciodată primele „Te iubesc”

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  20 de imagini care demonstrează ca părinții nu pot supraviețui fără simțul umorului
  20 de imagini care demonstrează ca părinții nu pot supraviețui fără simțul umorului

  Ce ar fi viața fără umor? Umorul ne ajută să depășim momente dificile și să facem față, cu zâmbetul pe buze, provocărilor cu care ne mai confruntăm din când în...

  Am fost nevoită să-mi aduc copiii gemeni pe lume, deși știam că nu vor supraviețui. Au murit la scurt timp după naștere
  Am fost nevoită să-mi aduc copiii gemeni pe lume, deși știam că nu vor supraviețui. Au murit la scurt timp după naștere

  O mamă a fost nevoită să își aducă pe lume copiii despre care știa că suferă de malformații grave și nu vor supraviețui, din cauza prevederilor legale. Deși a sperat...

  10 sfaturi care te vor ajuta să rămâi cu o atitudine pozitivă chiar și atunci când copilul refuză să mănânce
  10 sfaturi care te vor ajuta să rămâi cu o atitudine pozitivă chiar și atunci când copilul refuză să mănânce

  Fiecare copil trece prin etapa în care refuză să mănânce aproape tot ce i se oferă. Dacă al tău copil se află în această etapă în prezent și vrei să-l...

  Ce elevi vor putea să facă școală online, chiar și după ridicarea stării de alertă
  Ce elevi vor putea să facă școală online, chiar și după ridicarea stării de alertă

  Anumite categorii de elevi vor putea învăța în sistem hibrid și după încetarea stării de alertă, conform informării de la Ministerul Educației.

  „Sfârșitul lumii” pentru o fetiță de trei ani care și-a dat seama că nu se poate căsători cu tăticul ei
  „Sfârșitul lumii” pentru o fetiță de trei ani care și-a dat seama că nu se poate căsători cu tăticul ei

  O fetiță de 3 ani s-a întristat teribil atunci când a aflat că nu se poate căsători cu tatăl ei. Reacția sa adorabilă a fost publicată de către mama sa pe internet.

  Discursul despre legea care interzice avortul, care a făcut înconjurul lumii. "Nu mai e vorba despre sanctitatea vieții, ci despre controlul femeilor"
  Discursul despre legea care interzice avortul, care a făcut înconjurul lumii. "Nu mai e vorba despre sanctitatea vieții, ci despre controlul femeilor"

  În Statele Unite din 2019 se duce o luptă crâncenă între activiștii pro-viață și cei care susțin drepturile femeilor. Mai precis, multe state precum Texas, Alabama,...

  Sunt tatăl a 8 copii, iar soția mea însărcinată tocmai a aflat că are cancer. Nu știu cum vom supraviețui în această iarnă
  Sunt tatăl a 8 copii, iar soția mea însărcinată tocmai a aflat că are cancer. Nu știu cum vom supraviețui în această iarnă

  În contextul creșterii semnificative a prețurilor din ultimele luni, nu este deloc simplu să faci față cheltuielilor de zi cu zi, cu atât mai mult cu cât ai o familie...

  Cele șapte minuni ale lumii și poveștile din spatele lor
  Cele șapte minuni ale lumii și poveștile din spatele lor

  Avem multe lucruri de descoperit în lumea asta mare și frumoasă în care trăim. Printre acestea, se află și cele șapte minuni ale lumii. Sigur le știi denumirile, dar le...

  © 2023 Qbebe