- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 6 - 8 luni
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Pere, La foc, Piure bebelusi, Fructe, Legume, Dovleac, Piure, Pranz, Gustari, Gustoase, Simple
Curata de coaja bostanelul si taie-l in cuburi mici. Fierbe cuburile in aburi pentru aproximativ 12-13 minute.
Procedeaza la fel cu para. O cureti de coaja, o tai si o adaugi pe foc, peste miezul bostanelului, dupa aceste 12-13 minute. De aici incolo, mai lasa continutul pe foc inca 5 minute, sau cat este nevoie pana cand obsevi ca ambele miezuri sunt indeajuns de moi. Apoi piseaza-le sau omogenizeaza-le cu mixerul, adaugand putina apa, daca bebele tau e mic-mic.
Pofta buna! Iar data viitoare incearca acelasi lucru, din cartofi dulci cu mar!
Si dupa aceea, sa stii ca mai poti amesteca bostanul cu fulgi de ovaz si alte cereale pe care i le dai lui bebe, cu iaurt sau chiar il poti pasa alauri de carnita slaba (pui sau curcan).
|
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!