 
                - 
                                Timp preparare: 
- peste 2 ore
- 
                                Varsta: 
- Familie
- 
                                Nivel dificultate: 
- mediu
- 
                                Prezent in categoriile: 
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Lactate, Prajituri, Oua, Prajituri cu crema, Prajituri cu ciocolata, Prajituri de casa, Prajituri cu foi, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Gustari, Deosebite
- 
                                Ingrediente principale: 
- ciocolata, oua
Ingrediente pentru rulada de ciocolata:
Pentru blat:
4 oua 
110 g zahar brun
110 g ciocolata neagra - topita la bain-marie
1 lingura cappuccino instant - dizolvata in 2 linguri apa fierbinte
Pentru umplutura:
250 g de mascarpone
140 g ciocolata alba
75 g de zahar pudra
1 esenta de rom
Cum prepari rulada de ciocolata:
Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt. Bate galbenusurile cu zaharul pana ce devin cremoase, adauga cappuccino dizolvat in apa si ciocolata topita la bain-marie, amestecand usor. Bate spuma albusurile. Incorporeaza-le in compozitia de ciocolata, pana ce se omogenieaza, amestecand usor, de jos in sus. Toarna aluatul in tava si coace-l la 180°C timp de 15-20 de minute. Scoate-l pe un prosop umed, si acopera-l cu acesta, lasandu-l acoperit pana ce se raceste. Cat timp se raceste aluatul pregateste crema. Amesteca mascarpone cu ciocolata topita la bain-marie, cu zaharul pudra si esenta de rom. Intinde crema pe aluat, ruleaza usor rulada, infasoar-o in folie de plastic sau de aluminiu si las-o la rece peste noapte. Pofta buna!
 
 
 
                Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!
 
                     
                     
                    
 
             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            