Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... X

Qbebe și Töpfer România te provoacă la concurs!

de Corina Naftanaila

În perioada 12 - 19 decembrie, Qbebe organizează un concurs desfășurat în parteneriat cu Töpfer România.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

SECȚIUNEA 1. PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va începe în data de 12 decembrie și se va încheia la data de 19 decembrie.

SECȚIUNEA 2. MECANISMUL CONCURSULUI

concursQbebe şi Töpfer se pregătesc de sosirea lui Moş Crăciun şi te provoacă la #concurs. Scrie-ne într-un comentariu ce adună toată familia în jurul mesei de Crăciun şi poţi câştiga unul dintre cele 20 de premii, fiecare constând într-un gel de duş şi o cutie de cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer.

Concursul se desfăşoară în perioada 12 - 18 decembrie şi afli dacă ai câştigat prin extragere la sorţi pe 19 decembrie.

Mult succes!

SECȚIUNEA 3. PREMIILE CAMPANIEI

În cadrul acestui concurs, Organizatorul oferă 20 de seturi ce conţin un gel de duş şi o cutie de cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer.
Valoare totală a premiilor este de 500 Ron.

Un set de produse Töpfer va conține:
- 1 gel de duș
- 1 cutie cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer

SECȚIUNEA 4. CONDIȚII DE VALIDARE

5.1. Participanții trebuie să îndeplinească condițiile de participare de la Secțiunea 3.

5.2. Înscrierile la concurs sunt valide în perioada de 12 - 18 decembrie.

 

SECȚIUNEA 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

6.1. Câștigătorii vor fi anunțați la finalul concursului, în data de 19 decembrie.

6.2. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți cu ajutorul random.org.

SECȚIUNEA 6. NOTIFICAREA ȘI PREDAREA PREMIULUI

7.1. Câștigătorilor concursului li se vor aduce la cunoștință rezultatul concursului în termen de maxim 24 de ore după extragere, astfel: li se vor afișa numele pe pagina de Facebook Qbebe și vor fi contactați prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le-au completate în profilul personal de pe Facebook.

7.2. În cazul în care câștigătorul nu trimite în 72 de ore informațiile solicitate de către Organizator sau dacă a furnizat date de contact eronate/incomplete, își va pierde premiul și acesta va reintra în posesia Topfer România.

7.3. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.

7.4. Câștigătorul va putea intra în posesia premiului oferit în termen de maxim 30 zile calendaristice, de la data anunțării premiului câștigat.

7.5. În cazul în care câștigătorul refuză primirea premiului, premiul nu se mai acordă. În situația în care numărul participanților desemnați câștigători este mai mic decat numărul premiilor, premiile rămase neacordate rămân revin în proprietatea Töpfer.

7.6. Câștigătorii Premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.

7.7. Odată ce premiul este înmânat, Organizatorul este eliberat fața de Câștigător de orice obligație născută în temeiul prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

8.1. La Concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul/resedință în România (denumite în continuare „Participant") cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii campaniei.
8.2. În situația în care sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitat câștigarea de premii, Organizatorul își rezervă dreptul de a cere restituirea premiilor astfel câștigate și de a realiza demersuri legale pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
8.3. Participarea la acest Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 8. REGULAMENTUL CONCURSULUI

9.1. Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit pe Qbebe.ro.

9.2. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate în pagina de Facebook Qbebe.

SECȚIUNEA 9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

10.1 Prin înscrierea și participarea la Campanie, Participantul declară că este de acord cu prevederile prezentului Regulament, astfel că își va da acordul ca datele sale personale să intre în baza de date a Qbebe, să fie prelucrate și utilizate de companie în scopuri precum: validare câștigători, atribuire premii și îndeplinirea obligațiilor fiscale ale organizatorilor de promoții. Comunicările ulterioare cu caracter publicitar și de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanți care și-au dat acordul explicit și neechivoc înscriindu-se în campanie.

10.2. Organizatorul garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participanților.

10.3. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvăluite către terți cu excepția cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare. Numele și prenumele câștigătorilor și premiile câștigate în cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanța de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

10.4. Organizatorul garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor Participanților. Participantul la Campanie, în calitate de persoană vizată, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul la opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

SECȚIUNEA 10. TAXE

11.1 Organizatorul se obligă să calculeze și să vireze impozitul datorat pentru premiile obținute de către câștigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligații de natură fiscală sau de orice alta natură, în legatură cu acestea, sunt în sarcina exclusivă a câștigătorului. De la data semnării confirmării de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin câștigătorului.

11.2 Participanților la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet pentru accesarea paginii facebook Qbebe).

SECȚIUNEA 11. FORȚA MAJORĂ

12.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta

Câștigătorii sunt: 

1. Ela Niculescu

2. Nicoleta - Lucia Bihorean

3. Ileana Zota

4. Teo Roda

5. Ilie Lincu

6. Monica Valeanu

7. Andreea N Eduard

8. Monica Medvei

9. Gabriela Lupu

10. Veronica Caras

11. Rodica Stefanescu

12. Ionela Jio

13. Iulia Sava

14. Gheju Nico

15. Ionela Cocias

16. Cristina Serena

17. Ioana Bleseaga

18. Alina Puiu

19. Catalina Paun

20. Burcus Andrada

Articole asemanatoare

CONCURS: Cele mai simpatice burtici CONCURS: Cele mai simpatice burtici
Concurs Qbebe: Copilul tau are stil! Afla numele castigatorilor! Concurs Qbebe: Copilul tau are stil! Afla numele castigatorilor!
Afla castigatorul concursului: Cars 2: the Video Game Afla castigatorul concursului: Cars 2: the Video Game
Castigatorii Concursului Qbebe: Premii de Craciun pentru gravidute si mamici cochete Castigatorii Concursului Qbebe: Premii de Craciun pentru gravidute si mamici cochete

Articole Lifestyle

Ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut Ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut
Ce se întâmplă dacă pui aspirină în maşina de spălat! Efectul este neaşteptat Ce se întâmplă dacă pui aspirină în maşina de spălat! Efectul este neaşteptat
Cum să treci peste problemele cu banii în cuplu Cum să treci peste problemele cu banii în cuplu
Șase cauze neobișnuite ale infarctului Șase cauze neobișnuite ale infarctului

Alte articole care te-ar putea interesa

1 Comentariu
Adauga comentariul tau
 
Nume   Cod
Refresh

 
 
 
Mesaj (1500 caractere)  

 
Stoica Laurentiu  (marti 13.12.2016 ora 15:58)
Familia de Craciun e cel mai frumos moment pe care il asteptam in fiecare an. De asemenea si bucatele proaspat gatite in casa ne face sa simtim cu adevarat aceasta sarbatoare deosebita.
Editorial Qbebe
scris de Gabriela Paladi
Seminar gratuit pentru părinţi: înscrie-te la Ora de Psihologie! Am fost copil, sunt părinte, mă implic, ascult, înţeleg şi iubescPsihologia copilului este mai mult decât un domeniu de studiu, este un univers nemărginit de experiențe, sfaturi și întrebări, de neputințe, frustrări, bucurii, emoții și pasiuni. Psihologia unui copil este...

Lista gradinite

Cauta o gradinita in orasul tau

Retete culinare
Editorial Qbebe
scris de Irina Olteanu
Atelierele imaginației, un proiect minunat derulat în școli de Cartoon NetworkAtelierele imaginatiei reprezintă un proiect online implementat de către postul de televiziune destinat copiilor Cartoon Network pentru a încuraja imaginația celor mici și a le explica modul de realizare a desenelor lor...
Qbebe Horoscop saptamanal
Qbebe Funny
Link-uri recomandate

Naste natural

7 lucruri care te ajuta sa te recuperezi mai repede dupa nastere

7 lucruri care te ajuta sa te recuperezi mai repede dupa nastere

Se spune ca sarcina este cea mai grea perioada, insa de fapt, recuperare dupa
MAI MULT

Cele 7 stadii prin care trece o mama in primele luni de la nasterea bebelusului

Cele 7 stadii prin care trece o mama in primele luni de la nasterea bebelusului

Toata lumea cunoaste faptul ca legatura care se creeaza intre o mama si
MAI MULT

Nasterea naturala: sfaturi cruciale de la mamele cu experienta

Nasterea naturala: sfaturi cruciale de la mamele cu experienta

Orice prima nastere este resimtita mult mai intens de catre o proaspata mamica
MAI MULT

Bebee

Cele mai frumoase nume de băieți și semnificația lor

Ești în căutarea unui nume deosebit și frumos pentru copilul sau nepotul
MAI MULT

Când trebuie tăiat cordonul ombilical

Când trebuie tăiat cordonul ombilical

Legătura dintre mamă şi făt se face prin intermediul cordonului ombilical.
MAI MULT

Cum-trebuie-să-ne-convingem-copiii-să-iubească-şcoala

Cum trebuie să ne convingem copiii să iubească şcoala?

Specialiștii recomandă tinerilor părinți să înceapă de timpuriu să le
MAI MULT

fibrom uterin

Cauzele apariției fibromului uterin

Există diverși factori care determină apariția fibromului uterin. Deși
MAI MULT

sigur.info-fii sigur pe net