Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... X

Qbebe și Töpfer România te provoacă la concurs!

de Corina Naftanaila

În perioada 12 - 19 decembrie, Qbebe organizează un concurs desfășurat în parteneriat cu Töpfer România.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit în continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

SECȚIUNEA 1. PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va începe în data de 12 decembrie și se va încheia la data de 19 decembrie.

SECȚIUNEA 2. MECANISMUL CONCURSULUI

concursQbebe şi Töpfer se pregătesc de sosirea lui Moş Crăciun şi te provoacă la #concurs. Scrie-ne într-un comentariu ce adună toată familia în jurul mesei de Crăciun şi poţi câştiga unul dintre cele 20 de premii, fiecare constând într-un gel de duş şi o cutie de cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer.

Concursul se desfăşoară în perioada 12 - 18 decembrie şi afli dacă ai câştigat prin extragere la sorţi pe 19 decembrie.

Mult succes!

SECȚIUNEA 3. PREMIILE CAMPANIEI

În cadrul acestui concurs, Organizatorul oferă 20 de seturi ce conţin un gel de duş şi o cutie de cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer.
Valoare totală a premiilor este de 500 Ron.

Un set de produse Töpfer va conține:
- 1 gel de duș
- 1 cutie cereale ovăz cu lapte, măr şi vanilie de la Töpfer

SECȚIUNEA 4. CONDIȚII DE VALIDARE

5.1. Participanții trebuie să îndeplinească condițiile de participare de la Secțiunea 3.

5.2. Înscrierile la concurs sunt valide în perioada de 12 - 18 decembrie.

 

SECȚIUNEA 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

6.1. Câștigătorii vor fi anunțați la finalul concursului, în data de 19 decembrie.

6.2. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți cu ajutorul random.org.

SECȚIUNEA 6. NOTIFICAREA ȘI PREDAREA PREMIULUI

7.1. Câștigătorilor concursului li se vor aduce la cunoștință rezultatul concursului în termen de maxim 24 de ore după extragere, astfel: li se vor afișa numele pe pagina de Facebook Qbebe și vor fi contactați prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le-au completate în profilul personal de pe Facebook.

7.2. În cazul în care câștigătorul nu trimite în 72 de ore informațiile solicitate de către Organizator sau dacă a furnizat date de contact eronate/incomplete, își va pierde premiul și acesta va reintra în posesia Topfer România.

7.3. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.

7.4. Câștigătorul va putea intra în posesia premiului oferit în termen de maxim 30 zile calendaristice, de la data anunțării premiului câștigat.

7.5. În cazul în care câștigătorul refuză primirea premiului, premiul nu se mai acordă. În situația în care numărul participanților desemnați câștigători este mai mic decat numărul premiilor, premiile rămase neacordate rămân revin în proprietatea Töpfer.

7.6. Câștigătorii Premiilor oferite în cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.

7.7. Odată ce premiul este înmânat, Organizatorul este eliberat fața de Câștigător de orice obligație născută în temeiul prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

8.1. La Concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul/resedință în România (denumite în continuare „Participant") cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii campaniei.
8.2. În situația în care sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitat câștigarea de premii, Organizatorul își rezervă dreptul de a cere restituirea premiilor astfel câștigate și de a realiza demersuri legale pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
8.3. Participarea la acest Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 8. REGULAMENTUL CONCURSULUI

9.1. Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit pe Qbebe.ro.

9.2. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate în pagina de Facebook Qbebe.

SECȚIUNEA 9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

10.1 Prin înscrierea și participarea la Campanie, Participantul declară că este de acord cu prevederile prezentului Regulament, astfel că își va da acordul ca datele sale personale să intre în baza de date a Qbebe, să fie prelucrate și utilizate de companie în scopuri precum: validare câștigători, atribuire premii și îndeplinirea obligațiilor fiscale ale organizatorilor de promoții. Comunicările ulterioare cu caracter publicitar și de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanți care și-au dat acordul explicit și neechivoc înscriindu-se în campanie.

10.2. Organizatorul garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participanților.

10.3. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvăluite către terți cu excepția cazurilor în care Organizatorul trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare. Numele și prenumele câștigătorilor și premiile câștigate în cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanța de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

10.4. Organizatorul garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor Participanților. Participantul la Campanie, în calitate de persoană vizată, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul la opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

SECȚIUNEA 10. TAXE

11.1 Organizatorul se obligă să calculeze și să vireze impozitul datorat pentru premiile obținute de către câștigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligații de natură fiscală sau de orice alta natură, în legatură cu acestea, sunt în sarcina exclusivă a câștigătorului. De la data semnării confirmării de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin câștigătorului.

11.2 Participanților la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet pentru accesarea paginii facebook Qbebe).

SECȚIUNEA 11. FORȚA MAJORĂ

12.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție pune pe acesta

Câștigătorii sunt: 

1. Ela Niculescu

2. Nicoleta - Lucia Bihorean

3. Ileana Zota

4. Teo Roda

5. Ilie Lincu

6. Monica Valeanu

7. Andreea N Eduard

8. Monica Medvei

9. Gabriela Lupu

10. Veronica Caras

11. Rodica Stefanescu

12. Ionela Jio

13. Iulia Sava

14. Gheju Nico

15. Ionela Cocias

16. Cristina Serena

17. Ioana Bleseaga

18. Alina Puiu

19. Catalina Paun

20. Burcus Andrada

Articole asemanatoare

CONCURS: Cele mai simpatice burtici CONCURS: Cele mai simpatice burtici
Concurs Qbebe: Copilul tau are stil! Afla numele castigatorilor! Concurs Qbebe: Copilul tau are stil! Afla numele castigatorilor!
Afla castigatorul concursului: Cars 2: the Video Game Afla castigatorul concursului: Cars 2: the Video Game
Castigatorii Concursului Qbebe: Premii de Craciun pentru gravidute si mamici cochete Castigatorii Concursului Qbebe: Premii de Craciun pentru gravidute si mamici cochete

Articole Lifestyle

Ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut Ce fel de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut
Ce se întâmplă dacă pui aspirină în maşina de spălat! Efectul este neaşteptat Ce se întâmplă dacă pui aspirină în maşina de spălat! Efectul este neaşteptat
Cum să treci peste problemele cu banii în cuplu Cum să treci peste problemele cu banii în cuplu
Șase cauze neobișnuite ale infarctului Șase cauze neobișnuite ale infarctului

Alte articole care te-ar putea interesa

1 Comentariu
Adauga comentariul tau
 
Nume   Cod
Refresh

 
 
 
Mesaj (1500 caractere)  

 
Stoica Laurentiu  (marti 13.12.2016 ora 15:58)
Familia de Craciun e cel mai frumos moment pe care il asteptam in fiecare an. De asemenea si bucatele proaspat gatite in casa ne face sa simtim cu adevarat aceasta sarbatoare deosebita.
Editorial Qbebe
scris de Irina Olteanu
Ghidul gospodinei la piață Cu toții ne dorim alimente curate și sănătoase, care au gust bun, conferă energie și îmbunătățesc starea de sănătate. În același timp, cunoaștem prea bine problemele asociate alimentelor din prezent,...

Lista gradinite

Cauta o gradinita in orasul tau

Retete culinare
Editorial Qbebe
scris de Irina Olteanu
A doua vizită la Electronic Arts România – aniversare specială și jeleuriÎn urma primei vizite, rămăsese deschisă invitația, după cum v-am povestit aici, de a vizita și restul de etaje ale minunatei clădiri Electronic Arts Romania. Spun minunată nu fără o bază reală, ci pentru că...
Qbebe Horoscop saptamanal
Qbebe Funny
Link-uri recomandate

Naste natural

10 semne ca vei fi o mama minunata

10 semne ca vei fi o mama minunata

Nu esti inca mama, dar ti-ai dori sa fii cat de curand? Sau esti deja mama, dar
MAI MULT

De ce este recomandat sa simtim durerile nasterii si sa renuntam la anestezie

De ce este recomandat sa simtim durerile nasterii si sa renuntam la anestezie

Expertii au ajuns la concluzia ca este indicat sa simtim durerile nasterii si sa
MAI MULT

Accesul moasei la imbunatatirea sanatatii materno-infantile: conferinţa care poate schimba viitorul naşterilor în România

Accesul moasei la imbunatatirea sanatatii materno-infantile: conferinţa care poate schimba viitorul naşterilor în România

Asociatia Moaselor Independente (AMI),
MAI MULT

Bebee

nume Anca

Semnificația numelui Anca

Numele Anca este un nume destul de comun în onomastica noastră si este
MAI MULT

nume Amalia

Semnificația numelui Amalia

Numele Amalia este un nume considerat ca fiind unul foarte modern, însă care
MAI MULT

numele Adelina

Semnificația numelui Adelina

Numele Adelina este un nume modern în onomastica noastră, nefiind unul cu o
MAI MULT

nume Antonia

Semnificația numelui Antonia

Numele Antonia este un nume destul de modern în onomastica noastră, însă
MAI MULT

sigur.info-fii sigur pe net