Funnyby

3 cupluri din zodiac care fac cei mai adorabili bebeluși

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Printre factorii care influențează trăsăturile de caracter ale unui copil se află inclusiv zodiile pe care le au părinții săi. Astfel, aceștia îi vor modela comportamentul și îi vor dezvolta cu precădere anumite abilități și în funcție de semnul zodiacal sub care se află ei înșiși. Practic, alături de dragostea infinită, de grija și de străduința pe care un părinte le pune în joc pentru a-i oferi copilului său tot ce este mai bun, în desăvârșirea personalității sale va conta și „amprenta” pe care și-o lasă caracteristicile zodiacale ale mamei și ale tatălui. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt cuplurile din zodiac care au cei mai adorabili copii, în condițiile în care, atât mama, cât și tatăl, se află sub zodii ce îi ajută să fie părinți excelenți din numeroase puncte de vedere.

Femeia- Taur și bărbatul- Rac

Taurul este considerat unul dintre semnele zodiacale cu cele mai mari înclinații spre a fi părinte, în contextul în care este blând, știe să aducă alinare și este de obicei răbdător. Mama aflată sub zodia Taurului este răbdătoare, rațională, știe să stabilească limite, dar totodată oferă din plin dragoste necondiționată și se asigură de faptul că nimic nu îi va lipsi copilului ei. De altfel, această ultimă preocupare a ei reiese din înclinația ei spre latura practică a vieții, spre punerea în joc a tuturor eforturilor de a-i pune copilului la dispoziție cele necesare. Ea se va strădui mereu și să-l deprindă de mic cu abilități menite să-l ajute în viață.

Un bărbat-Rac este în mod natural înclinat spre a avea familie, de aceea va fi cel mai fericit să fie tată și nu va ezita nicio clipă în a-i dovedi copilului său că îl iubește nespus. De aceea, nu va sta pe gânduri nici în momentele în care va trebui să se joace, fiind creativ și dispus să se implice în cele mai variate activități ludice pentru a-i demonstra copilului că are în el un adevărat partener de joacă.

Când aceste două semne zodiacale se reunesc și vor ajunge părinți, au toate șansele să aibă bebeluși adorabili, care vor fi frumoși atât la interior, cât și la exterior. Racul fiind un mare iubitor al ideii de familie, iar Taurul fiind mai pragmatic și totodată dispus să îi dea copilului toată dragostea, cei doi vor avea un copil care va fi nu numai sensibil și empatic, dar care va avea și abilități care îl vor ajuta să se descurce în viață. Mai mult decât atât, preocuparea ambelor zodii pentru educația copilului îl vor determina pe acesta să deprindă de mic valori esențiale, cum ar fi respectul și grija față de cei din jur.

compatibilitatea-dintre-zodia-rac-si-zodia-taur

Femeia- Leu și bărbatul- Vărsător

Energică și competitivă, mama- Leu îi va transmite și copilului aceste calități. Cu toate acestea, ea este și foarte afectuoasă, adorând să-și țină copilul cât mai aproape și să poarte cu el cât mai multe discuții. Adoră să-l asculte și să-i dea sfaturi copilului, dovedind că știe să fie nu doar mamă, ci și cea mai bună prietenă.

O femeie născută sub acest semn zodiacal își va dori, încă din prima clipă în care va deveni mamă, să-i dăruiască micuțului ei tot ce este mai bun și va face toate eforturile din acest punct de vedere, una dintre cele mai mari năzuințe al ei fiind să-l vadă fericit.

Precum femeia-Leu, bărbatul-Vărsător aspiră și el să ofere o viață cât mai bună familiei sale, străduindu-se permanent în scopul atingerii acestui obiectiv. Ca tată, ține să fie mereu prezent în viața copilului său, să știe tot ce i se întâmplă și să nu rateze nimic din viața acestuia. În același timp, își dăruiește toată energia pentru a se juca alături de acesta, fiind plin de imaginație.

O combinație dintre o parteneră-Leu și un partener-Vărsător este unică, puterea, competitivitatea și pragmatismul Leului îmbinându-se cu creativitatea, energia și înțelepciunea Vărsătorului. Tocmai prin aceste calități se vor completa reciproc, susținându-se reciproc și transmițându-i copilului calitățile lor.

compatibilitatea-dintre-zodia-varsator-si-zodia-leu

De ce se spune că un copil născut dintr-un asemenea cuplu ajunge să fie adorabil? Pentru că va fi sociabil, plin de viață și „lipicios”, comunicând fără dificultate atât cu cei de vârsta lui, cât și cu adulții. Nu îi va fi greu să se adapteze, să se  integreze în niciun grup, transformându-se în preferatul tuturor.

Femeia în zodia Fecioară și bărbatul în zodia Peștilor

Reprezentantele zodiei Fecioară sunt vestite pentru inteligența, determinarea și pentru înclinația lor spre aspectele practice ale vieții. Ele sunt de obicei foarte îndemânatice, pricepute la matematică dar și în ceea ce privește gestionarea finanțelor, învățându-și copilul să și economisească. De asemenea, mamele-Fecioară sunt preocupate de îndeplinirea nevoilor emoționale și educaționale ale copilului lor, dăruindu-i din plin afecțiunea lor și având grijă să le pună la dispoziție toate resursele pentru a avea parte de o educație valoroasă.

În schimb, bărbații-Pești sunt apreciați pentru faptul că sunt incredibili de responsabili când ajung tați, preocupându-se constant să facă totul pentru familie, pentru copii. Nu stau niciodată pe gânduri când este necesar să-și asculte copilul, știind cum să-și dovedească empatia. Atenția pe care o acordă copilului îl transformă pe un tată din zodia Peștilor în cel mai bun tovarăș de joacă. Are imaginație din belșug și îl va învăța și pe copil să fie creativ.

compatibilitate-dintre-zodia-fecioarei-si-zodia-pesti

Grație îmbinării calităților acestor două zodii, bebelușii lor se vor transforma în copii și adulți adorabili, care știu să fie creativi, plini de respect și să aprecieze valoarea sentimentelor. Inteligenți și mai maturi decât vârsta pe care o au, copiii care au o mamă-Fecioară și un tată în zodia Peștilor par un pic timizi, dar în realitate sunt calmi și înțelepți. Adesea, cei din jur îi văd ca pe „suflete-vechi”, înțelepți, înclinați spre a reflecta, iubitori și sinceri.

Citește și:  Cele mai bune mame din zodiac

Surse: fabiosa.com, horoscopes.lovetoknow.com, thebump.com, yourtango.com, zodiacsigns-horoscope.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai simpatici trei bebeluși pe care îi vei vedea azi
  Cei mai simpatici trei bebeluși pe care îi vei vedea azi

  Toți bebelușii sunt adorabili, însă unii dintre ei reușesc să ne amuze prin felul în care arată. Fie că seamănă izbitor cu anumite celebrități, fie că fac niște...

  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei
  Fă cunoștință cu cei mai frumoși bebeluși! Nu-ți mai iei ochii de la ei

  Ei sunt cei mai frumoși bebeluși. Bebeluși de la care nu îți mai vine să-ți iei ochii, copii care mulțumită trăsăturilor deosebite, parcă desprinse din povești, au devenit...

  TOP 10 cei mai frumoși copii din 2020
  TOP 10 cei mai frumoși copii din 2020

  Cei mai frumoşi copii din 2020 pot fi admiraţi datorită rețelelor de socializare, precum Instagram. Specialiştii în antropologie digitală vorbesc despre o tendinţă tot mai...

  Știința o demonstrează: femeile scunde și bărbații înalți formează cele mai fericite cupluri
  Știința o demonstrează: femeile scunde și bărbații înalți formează cele mai fericite cupluri

  Un studiu coreean recent a ajuns la concluzia că în cuplurile în care partenerul este mult mai înalt decât partenera sa există mai multă fericire.

  Se apropie cea mai așteptată zi din an de cei mici! 5 jucării pe care să le pui sub bradul de Crăciun
  Se apropie cea mai așteptată zi din an de cei mici! 5 jucării pe care să le pui sub bradul de Crăciun

  Sărbătorile de iarnă sunt pline de magie și aduc bucurie în sufletele noastre, dar mai ales în cele ale copiilor, care îl așteaptă pe Moș Crăciun cu sufletul la...

  Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood așteaptă primul copil
  Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood așteaptă primul copil

  La numai un an după căsătorie unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood așteaptă primul copil!

  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?
  Localitatea din România cu cei mai mulți gemeni și tripleți. Care este explicația?

  În 2020 România a înregistrat cea mai mică rată a natalității din istoria sa. Potrivit ultimelor statistici, anul trecut s-au născut puțin peste 170.000 de copii, cel...

  Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere
  Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere

  Aceștia sunt cei mai frumoși ochi din lume. Priviri care au cucerit o lume întreagă! Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și chiar dacă fiecare pereche de ochi este...

  © 2022 Qbebe