Cele mai bune mame din zodiac

Cele mai bune mame din zodiac

În astrologie nu există un semn care să te facă o mamă "bună" , dar fiecare semn are anumite trăsături, dintre care unele sunt mai profund conectate cu maternitatea. Sunt mame care se concentrează mai mult pe partea afectivă și sunt darnice în mângâieri și vorbe de alint. Alte mame sunt genul "cool", care împărtășesc secretele copiilor și încearcă să se mențină cât mai aproape de vârsta lor. În sfârșit, sunt mame mai "tradiționale", care pun accent pe valori, precum educația și buna purtare. Fiecare semn zodiacal se poate mândri cu mame extraordinare; totuși, se pare că unele zodii au o înclinație maternă mai pronunțată decât altele.

Adesea, folosim horoscopul ca să vedem ce surprize ne rezervă destinul. Ne uităm mai ales după iubire, sănătate și bani. Dar semnele zodiacale sunt un bun prilej să ne analizăm puțin calitățile și defectele și, de ce nu, să aflăm ce fel de mame suntem. Mai ales că unele zodii par să fie mai înzestrate decât altele, în ceea ce privește instinctul matern.

mama zodie

Cele mai bune mame din zodiac sunt Peștii

Mamele din zodia "Peștilor" încurajează creativitatea, imaginația și sensibilitatea copiilor. Valorile lor sunt legate de bunătate și compasiune, așa că unul dintre primele lucruri pe care le deprind copiii acestor mame este empatia. Sunt foarte iubitoare și atente, dar, în același timp, clădesc independența copiilor și îi ajută să-și urmeze visele. Multe mame aflate sub semnul Peștilor cresc copii înclinați către artă și creație. Ele sunt fascinate de modul în care se exprimă copiii și îi îndeamnă să se dezvăluie mai mult, prin tot felul de mijloace artistice, precum desenul, pictura sau sculptura. Mamele Pești urăsc confruntările, răspândesc optimism și calm, precum și o energie care este pe gustul copiilor. Le place să-i răsfețe pe cei mici, îi protejează și îi ceartă arareori. Sunt sociabile și îi învață și pe copii să interacționeze armonios cu ceilalți, să fie deschiși și să se bucure de prezența altor oameni. În plus, le place la nebunie să gătească și îi pot delecta pe prichindei cu invenții culinare delicioase. Maternitatea este punctul lor forte, iar copiii reprezintă centrul universului lor.

Și în zodia Berbecului sunt mame foarte bune

Pline de energie, mamele din zodia Berbecului au grijă ca micuții lor să-și dezvolte întregul potențial. Sunt genul de părinți care caută să descopere toate talentele și înclinațiile copilului, îl stimulează permanent și caută orice oportunitate pentru dezvoltarea sa, fie că este vorba de lecții de muzică, dans, de activități sociale, tabere, sport sau hobby-uri. Încurajează copiii să fie aventuroși și să nu se dea în lături să încerce lucruri noi. Îi învață cum să facă față tuturor provocărilor și cum să lupte pentru lucrurile în care cred. Uneori sunt impulsive, dar regretă imediat și îi împacă pe cei mici, dacă i-au supărat, cu îmbrățișări și vorbe bune. Mamele din zodia Berbecului sunt adevărate luptătoare și, câteodată, pun prea multă presiune pe copil. Dar sunt bune ascultătoare și vor lua imediat în considerare dacă cel mic este nemulțumit și-și dorește altceva decât ce vor ele. Cu siguranță, copiii mamei Berbec vor fi independenți și vor învăța să se descurce prin forțele proprii. Vor avea parte pe deasupra de cea mai înflăcărată dragoste, pentru că Berbecul este o zodie de foc, cea mai tânără și mai impetuoasă din tot zodiacul.

Gemenii: cele mai comunicative mame

Mamele din zodia Gemenilor pot vorbi despre orice cu copiii lor. Și le place s-o facă încă de când aceștia sunt foarte mici. Adoră să le dezvăluie prichindeilor lumea, să le povestească câte-n lună și în stele. Mamele Gemeni nu au secrete față de copiii și îi învață să fie, la rândul lor, comunicativi și interesați de toate lucrurile din jur. O calitate unică a mamelor din zodia Gemeni este abilitatea lor de a-i înțelege pe copii, indiferent de vârstă, de preferințe sau de faptul că sunt băieței ori fetițe. Se bucură să-i distreze pe cei mici și organizează petreceri fantastice pentru ei. Le lasă libertate și au grijă să încurajeze dezvoltarea lor din toate punctele de vedere: fizic, mental și spiritual. Sunt persoane pragmatice, dar se pricep și la lucrurile de suflet. Copiii unor astfel de mame sunt mereu informați și pot să ceară sfaturi despre orice de la ele. Se spune că dualitatea Gemenilor poate crea ceva confuzie, când este vorba despre disciplină și abilitatea de a lua decizii. Dar, în realitate, este un bun prilej pentru a crește copii care văd lucrurile mai în profunzime, cugetă atent înainte să acționeze și au o flexibilitate mai mare a minții.

gemenii

Mamele Capricorn sunt cele mai loiale

Sunt gata să-și dea ultima picătură de sânge pentru copiii lor. Nu-i lasă niciodată la necaz și sar mereu în apărarea lui. Mamele Capricorn sunt persoane foarte serioase și, pentru ele, creșterea copiilor nu este o joacă. Se documentează legat de psihologia copilului și cele mai noi tendințe în parenting , astfel încât să asigure mediul optim de dezvoltare pentru copil. Sunt gata oricând să învețe lucruri noi, dacă acestea le ajută să îi educe mai bine pe cei mici și să răspundă corespunzător tuturor nevoilor lor. Instilează în mintea copilului un simț al responsabilității și o înclinație spre disciplină și ordine. De multe ori, mamele din zodia Capricornului sunt foarte dedicate la locul de muncă, având grijă și de carieră, pe lângă familie. Sunt perfecționiste și îi îndeamnă mereu pe copii spre mai mult și mai bine. Câteodată, este necesar să li se reamintească faptul că este vremea să se  odihnească și să se ocupe puțin și de ele. Dar, cu siguranță, nu uită niciodată să-și rezerve suficient spațiu pentru cei mici și pentru toate necesitățile lor.

Zodia Taurului: mamele cele mai realiste

Mamele din zodia Taurului pot fi atât de răbdătoare, încât să le consideri adevărate sfinte. Dar sunt foarte realiste și cu picioarele pe pământ. Se străduiesc să-i asigure copilului tot confortul de care are nevoie, să nu-i lipsească nimic. Siguranța este cel mai important lucru pentru ele, de aceea se dedică în întregime protecției familiei. Îl învață pe cei mici să aprecieze frumusețea și stilul, se străduiesc să țină pasul cu ce este modern, astfel încât copiii să fie mândri de ele. Între mamele din zodia Taurului și copiii este o legătură de atașament foarte strânsă, de vreme ce copilul ocupă primul loc în viața lor. Dar, fiind destul de încăpățânate, pot ieși scântei când cei mici se transformă în adolescenți și vor să-și impună punctul de vedere. Mai ales că mamele Taur sunt gospodine nemaipomenite, mereu puse pe gătit și pe curățenie, dând tot felul de comenzi (pentru că ele știu cel mai bine), ceea ce nu este totdeauna pe placul unui adolescent rebel. Însă, la sfârșitul zilei, sunt mereu gata să-i împace pe cei mici sau mai mari, cu cele mai drăgăstoase îmbrățișări din lume.

Mamele cele mai echilibrate. Zodia Balanței

Balanțele sunt mame foarte bune, pentru că sunt mereu pașnice și echilibrate. Ele încurajează armonia în familie și netezesc certurile dintre frați. De multe ori, mamele din zodia Balanței preferă să le fie prietene celor mici, în loc să creeze o distanță ca de la adult la copil. Cel mai important lucru pe care copiii îl învață de la mama în zodia Balanței este cum să împartă, cum să fie buni prieteni și cum să simtă compasiune pentru ceilalți. Penrtu că are un pronunțat simț al dreptății, Balanța nu va permite minciuna sau jignirile la copii, dar nu va fi niciodată agresivă sau exagerat de severă. Mamele din zodia Balanței sunt foarte afectuoase, dat fiind că planeta care le guvernează, Venus, este asociată cu iubirea și relațiile.

Zodia Racului: mamele cele mai ocrotitoare

Mama din zodia Racului oferă copiilor cea mai profundă protecție și grijă. Copiii cu o mamă Rac știu că sunt cu adevărat iubiți și sunt foarte lipiți de ea. Mama din zodia Racului este o foarte bună ascultătoare și știe cum să-i facă pe cei mici să se simtă bine. Își dorește să transforme căminul său într-un loc al dragostei și al atenției, în care copiii și părinții să împărtășească cele mai calde sentimente. Mama Rac este foarte mândră de copiii ei și le laudă pretutideni talentul. Este foarte sensibilă și atentă la emoțiile celor mici, pentru că vrea să-i ferească de orice suferință. Familia este totul pentru ea și va face oricâte sacrificii ca să creeze un mediu hrănitor și sigur pentru copii. Câteodată însă poate deveni hiperprotectivă, așa că este bine să i se reamintească să-i lase, din când în când, pe copii să-și câștige independența și să învețe din greșeli.

Toate semnele au mame foarte bune

Și fiecare are ceva special, chiar dacă nu este în topul celor mai materne figuri.
Mama Săgetător are o inimă de aur și vrea să le arate copiilor întreaga lume. Le stimulează de mici independența, setea de cunoaștere și un imens simț al umorului.

mama sagetator
Fecioarele își iubesc profund copiii, chiar dacă se arată adesea critice și perfecționiste. Sunt mereu orientate către o soluție și gata să-i ajute pe cei mici să treacă peste eșecuri și să-și reia drumul cel bun.
Mamele Scorpion sunt foarte intuitive și, de multe ori, își dau seama ce se întâmplă cu copiii lor chiar înaintea acestora. Se luptă cu oricine pentru copil și își pun familiile mai presus de orice.
Mamele din zodia Vărsătorului insuflă copiilor cele mai înalte valori și le hrănesc creativitatea și talentul, imaginația și simțul explorării. Sunt nonconformiste și apreciază autenticitatea, așa că îi vor învăța pe cei mici să fie onești și spontani.
Mamele Leu sunt ele însele copii și adoră să se joace cu cei mici. Le fac daruri generoase și le arată multă dragoste, deși uneori îi pot percepe ca pe niște prelungiri ale propriei persoane.

Surse: https://www.yourtango.com; https://www.babble.com; https://www.elitedaily.com

 

Articolul urmator
Cele mai bune vitamine pentru femei peste 40 de ani
Cele mai bune vitamine pentru femei peste 40 de ani

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?
  Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?

  Te-ai visat mireasă încă din copilărie, dar oare ai acea „stofă de soție”? Unele femei sunt pur și simplu născute pentru a fi partenere de încredere și soții...

  Cele mai potrivite perechi din zodiac
  Cele mai potrivite perechi din zodiac

  Semnul zodiacal sub care te-ai născut își pune amprenta asupra tuturor aspectelor vieții, de aceea nici relațiile romantice nu fac excepție. Astfel, pentru ca acestea să fie...

  Cele mai leneșe semne din zodiac
  Cele mai leneșe semne din zodiac

  Pentru unele persoane, să petreacă ore în șir muncind, să-și dedice tot timpul sarcinilor de la locul de muncă, ambițiilor profesionale, este un scop major în viață....

  Top 5 cele mai puternice femei din zodiac. Sunt un exemplu de urmat!
  Top 5 cele mai puternice femei din zodiac. Sunt un exemplu de urmat!

  Fie că fac parte dintre zodiile de foc, fie că fac parte dintre zodiile de pământ sau chiar de apă, femeile născute sub anumite semne zodiacale se remarcă în special prin...

  6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri
  6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri

  Printre obstacolele pe care le poți avea când te-ai aștepta mai puțin se află și despărțirea de persoana iubită. Dacă pentru unele cupluri despărțirea are loc fără emoții...

  Cele mai potrivite perechi din zodiac pentru o relație de lungă durată
  Cele mai potrivite perechi din zodiac pentru o relație de lungă durată

  Dacă pentru anumite persoane o relație romantică de durată se bazează pe cât mai multe asemănări dintre parteneri, pentru altele contează mult modul în care aceștia...

  Femeile din zodiac care gătesc cel mai bine. Primesc șorțul de Master Chef
  Femeile din zodiac care gătesc cel mai bine. Primesc șorțul de Master Chef

  Ce ar spune Gordon Ramsay dacă ar gusta din mâncarea gătită de tine? Te-ar lăuda și ți-ar spune că ești o bucătăreasă desăvârșită sau ti-ar arunca farfuria la...

  Cele 3 cupluri din zodiac legate prin iubire eternă! Nimic, nici măcar moartea, nu le poate rupe legătura
  Cele 3 cupluri din zodiac legate prin iubire eternă! Nimic, nici măcar moartea, nu le poate rupe legătura

  Trei cupluri din zodiac sunt cu adevărat binecuvântate de Divinitate! Nativii nu sunt doar compatibili, ci făcuți unul pentru celălalt.

  © 2024 Qbebe