Funnyby

Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie

Bianca Geica - Redactor Senior

Care este adevărata vârstă a sufletului tău? Cum îți poți da seama dacă ești sau nu un suflet bătrân? Sufletele bătrâne îi învață pe ceilalți cum să fie mai înțelepți, cum să îmbrățișeze schimbarea și să aprecieze lucrurile cu adevărat importante în viață. Sunt persoane spirituale, înțeleg efemeritatea vieții, sunt conștiente și introspective și nu pun preț pe lucrurile materiale, deoarece nu le aduc împlinire sufletească.

Cât de bătrân este sufletul tău, în funcție de zodie

Ești curioasă să afli cât de bătrân este sufletul tău? Astrele îți vin și de această dată în ajutor. Află care este adevărată vârstă a sufletului tău, în funcție de zodia în care te-ai născut!

femeie tanara care isi vede reflexia batrana in oglinda

Berbec

Ți se pare abolsut firesc să fii pe primul loc în tot ceea ce faci. Și tocmai această mentalitate de „eu primul” îți menține sufletul veșnic tânăr. Ai o sete nesfârșită de aventură și explorare care nu numai că îți va menține tânără inima, dar și sufletul. Felul în care te entuziasmezi atunci când vorbești despre un lucru care te pasionează, dovedește că sufletul tău este inocent și tânăr.

Taur

Ca semn de Pământ, ești o persoană care caută mereu stabilitate și siguranță în viață, dar care este, de asemenea, profund interesată să învețe mai multe despre sine și să caute răspunsuri la unele dintre cele mai mari întrebări ale vieții. S-ar putea să nu fii întotdeauna capabil să gestionezi fiecare situație cu maturitate, dar nu ar trebui să refuzi niciodată șansa de a descoperi lucruri noi despre lume și despre tine însuți. Îmbrățișează-ți sufletul tânăr!

Gemeni

Din punct de vedere spiritual, cei născuți în zodia Gemeni sunt considerați niște adolescenți. Rebeli, chiar, fiindcă sunt plini de energie și sfidează toate regulile. Vor să acapareze atenția celor din jur că niște copii și adoră să facă lucrurile pe care alții le refuză. Ai o sete de aventură și de tot ce înseamnă noutate care îți va menține sufletul tânăr mult timp de acum înainte.

Rac

Nu-i așa că te surprinzi destul de des spunându-ți că ți-ai fi dorit să te naști într-o altă epocă? Asta pentru că ești un suflet bătrân, sensibil și spritual, dezinteresat de preocupările și interesele celorlalte persoane de aceeași vârstă cu tine. De altfel, încă de când erai copil, simțeai că nu prea îți găsești locul în cercul tău de prieteni și că preferai să petreci mai mult timp în compania copiilor mai mari sau chiar a adulților.

Leu

Ești într-o etapă a vieții tale în care știi cine ești și ce îți dorești, dar este totuși important să poți să te agăți de tinerețea ta. Ai un spirit tânăr, dar matur. Ai încheiat jocurile din copilărie, ai trecut peste experiențele provocatoare ale adolescenței, iar acum vrei ca viața să îți ofere ceea ce meriți. Sufletul tău tânăr nu se teme de eșecuri!

Fecioară

Ai un suflet matur, bine ancorat în realitate. Îți cunoști foarte bine limitele, calitățile și nevoile, știi ce vrei de la viață și te ocupi de orice problema fără să te plângi, fiindcă ai suficientă maturitate încât să nu aștepți ajutorul nimănui.

Balanță

Toți cei care te cunosc, știu deja cât de matur poți fi. Sufletul tău are în jur de 30 de ani. La această vârstă, oamenii simt că au toate lucrurile sub control, dar uneori încă se comportă copilărește. Ceea ce îți menține sufletul tânăr este faptul că încă vrei să înveți lucruri noi și să te bucuri de viață. Poate că sufletul tău se află la 30 de ani, dar ești încă interesat să profiți la maximum de tinerețea ta.

Scorpion

Dacă sufletul tău ar fi bătrân, ar avea în jur de 40 de ani. Ești în mod clar mult mai matur decât majoritatea semnelor zodiacale. Un lucru care te face un bun candidat pentru un suflet bătrân este faptul că eșți în mod constant în căutarea unor modalități de a fi cea mai bună versiune a ta. Ești capabil să vezi imaginea de ansamblu a vieții în loc să te implici în lucrurile mărunte care nu vor conta peste un an sau doi.

Săgetător

Sufletul tău este destul de bătrân. Dragostea ta pentru filozofie și dorința ta de a te dezvoltă cât mai mult pe plan spiritual îți maturizează sufletul, dar firea ta copilăroasă și capacitatea de a face glume pe seama a aproape orice îți păstrează sufletul tânăr. Există momente în care te simți mult mai bătrân și mai matur decât prietenii tăi, iar apoi sunt momente în care te simți că un copil.

Capricorn

Ca cineva care își atinge constant obiectivele și se lupta pentru a-și asigura un viitor mai bun, se poate spune că sufletul tău este destul de bătrân. În acest moment al vieții tale, eșți mai interesat să fii un fel de mentor, un exemplu pentru cei care au cea mai mare nevoie. Viața este prea scurtă pentru a te implică în lucruri mărunte care nu contează cu adevărat.

Vărsător

Ai, cu siguranță, un suflet bătrân. Poate că nu o arăți întotdeauna în cuvinte sau sentimente, dar ai experimentat lucruri și ai trăit o viață plină într-o perioadă scurtă de timp. Ceea ce te face să fii un suflet bătrân este credința ta că există mult mai mult în viață decât ceea ce se întâmplă pe acest Pământ. Oricine caută răspunsuri despre Univers sau pur și simplu o conversație intensă poate veni la ține pentru a-ți asculta punctul de vedere.

Pești

Sufletul tău este mult mai bătrân decât al orcarui alt semn zodiacal. Pentru că eșți ultimul semn zodiacal din cele 12, eșți exact opusul Berbecului, al cărui suflet este la fel de tânăr că cel al unui copil. Înțelepciunea, intuiția și creativitatea ta lucrează împreună pentru a crea ființa superioară. Nu toată lumea te înțelege, dar oricum nu îți dorești acest lucru.

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie
  Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

  Să îți găsești sufletul-pereche nu este ușor, dar pe parcursul căutărilor tale te poți ghida și după ceea ce spun astrele. Astfel, se poate vorbi despre o compabilitate...

  Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie
  Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

  Fiecare dintre noi are un înger păzitor, pe care îl simțim aproape și care ne ghidează pașii zi de zi. Știai însă că îngerii păzitori diferă în...

  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie

  Una dintre cele mai mari dorințe pe care le poți avea este să găsești pe cineva care să te completeze perfect și cu care să-ți dorești din tot sufletul să-ți petreci viața. Să...

  Este anul iubirii! Cum îți vei găsi sufletul pereche anul acesta, în funcție de zodie
  Este anul iubirii! Cum îți vei găsi sufletul pereche anul acesta, în funcție de zodie

  Fie că îți dorești să-ți găsești perechea, fie că ești deja într-o relație, previziunile astrologice pentru acest an arată că, per ansamblu, 2021 este cu și despre...

  Ce fel de prieten este copilul tău în funcție de zodie
  Ce fel de prieten este copilul tău în funcție de zodie

  Prieteniile construite încă din copilărie sunt printre cele mai trainice și pot dura toată viața, creând amintiri cu totul speciale. Datorită prietenilor săi, un copil...

  Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche
  Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

  Fiecare dintre noi are ceva special, acel ceva care îi atrage pe cei din jur și ne ajută să ne remarcăm când nici nu ne-am aștepta. De fapt, este vorba despre ceea ce este...

  Care este stilul tău de a iubi, în funcție de zodie
  Care este stilul tău de a iubi, în funcție de zodie

  Există șase stiluri de a iubi: eros, agape, mania, ludus, pragma, storge. Astfel, persoanele care adoptă în relația romantică stilul eros sunt cele ce se îndrăgostesc de...

  © 2023 Qbebe