Funnyby

Ce aduce luna octombrie pentru fiecare zodie

Ce aduce luna octombrie pentru fiecare zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă ești pasionată de astrologie, în special de horoscop și zodii, în mod cert că ești dornică să afli ce îți  aduce viitorul apropiat. Fie că este vorba despre sănătate, despre familie, fie că este vorba despre viața profesională, despre relația de cuplu sau despre situația financiară, preferi să știi dinainte la ce să te aștepți. În cazul în care ai o asemenea preocupare, parcurge cu atenție articolul de mai jos, astfel încât să descoperi ce rezervă zodiei tale cea de-a doua lună de toamnă. 

Pentru Berbec

Dacă faci parte din această zodie de foc, așteaptă-te ca luna octombrie să-ți aducă lucruri bune pe toate planurile. Spre exemplu, în ceea ce privește viața profesională, o să reușești să-ți duci la îndeplinire obiectivele în timp util și o să fii în fața unei oportunități de promovare. De altfel, de această oportunitate se leagă și șansele de a primi în sfârșit o mărire de salariu. 

Alt aspect pozitiv al lunii ce vine este că, dacă trebuie să participi la vreun concurs în cadrul căruia să îți dovedești progresele pe care le-ai făcut în planul educației, al formării tale, norocul îți poate surâde și poți ieși învingătoare.

Nici în planul sănătății lucrurile nu stau rău pentru Berbeci. Pentru a evita chiar și micile probleme, străduiește-te să te odihnești mai mult, astfel încât Marte retrograd de la finalul lunii octombrie să nu te lase lipsită de energie. 

Referitor la viața de familie, străduiește-te să fii cât mai atentă la ceea ce vorbești pentru a nu se crea sitații mai puțin plăcute. 

ilustratie reprezentare a zodiei Berbec sub forma unei femei tinere si frumoase cu par bogat

Pentru Taur

La fel ca în cazul Berbecilor, luna octombrie le aduce și Taurilor reușite în carieră. Profită de oportunitățile ce se ivesc și ai curajul să pătrunzi într-un nou domeniu de activitate sau să-ți construiești propria afacere. Nu este exclus nici să ajungi să ocupi o funcție înaltă într-o instituție importantă.

Fii cât mai precaută în cazul cheltuielilor pe care le vei face, ferindu-te să cheltuiești excesiv pe lucrurile care nu îți trebuie într-adevăr. În general, în plan financiar o să ai de trecut peste urcușuri și coborâșuri.

Pe parcursul lunii care urmează poți avea satisfacția de a găsi răspunsurile pe care le cauți chiar în familia ta.

Nu te obosi foarte mult ca să nu ai neplăceri ce țin de sănătate și îngrijește-te cât de mult se poate. 

Pentru Gemeni

Luna octombrie este favorabilă sănătății tale și te poți aștepta la schimbări în bine chiar și în privința unor afecțiuni cronice. În același timp, te așteaptă lucruri bune și în viața profesională, fie că este vorba despre obținerea unui profit în afaceri, fie că este vorba despre o creștere salarială. Cu toate acestea, odată ce ai bani, există riscul să nu te bucuri foarte mult de ei, întrucât vor surveni cheltuieli neașteptate sau va trebui să faci investiții pe care le-ai amânat anterior.  

Viața ta amoroasă și cea de familie nu vor fi așa cum îți dorești luna viitoare. Pe de o parte, există riscul să ai discuții contradictorii cu partenerul tău, să vă fie greu să ajungeți la un acord. Pe de altă parte, poți asista la o pierdere semnificativă în familia ta. 

Pentru Rac

Pentru tine sunt vești bune mai ales în ceea ce privește sănătatea și educația. Nu numai că vei beneficia de o stare de bine, atât la nivel fizic, cât și mental, dar poți scăpa și de probleme de sănătate vechi. La această stare contribuie și faptul că o să vezi cum, după mult timp, eforturile tale de a investi în educație și formare dau roade. 

În schimb, nu stai la fel de bine la „capitolul” viață de familie și de cuplu. Deși familia ta îți întinde o mână de ajutor și te susține inclusiv din punct de vedere financiar, poți intra în conflict cu anumiți membri ai ei. De asemenea, ajungi să te cerți cu partenerul tău din motive mărunte. Ideal este să te abții să vorbești în momentele tensionate. 

Pentru Leu

Reprezentantele acestei zodii se vor bucura de aspecte favorabile pe aproape toate planurile, cu excepția sănătății. De pildă, situația ta financiară va fi solidă întrucât poți obține diverse câștiguri. Nu îți merge tocmai rău nici în viața de familie, avându-i alături de tine pe cei dragi și putând să faci planuri legate de locurile în care veți merge în vacanțe. La fel se întâmplă și cu partenerul de viață, în condițiile în care poți avea plăcerea de a petrece mai mult timp de calitate împreună și o să vă susțineți mai mult unul pe celălalt.

Sănătatea nu va fi însă punctul tău forte în luna octombrie. Trebuie să fii mai precaută ca să nu te rănești și să te preocupi mai mult de întărirea sistemului imunitar. 

ilustratie reprezentare a zodiei Leu sub forma unei femei tinere si frumoase cu parul bogat

Pentru Fecioară

Luna octombrie o să-ți dăruiască o stare de sănătate mai bună, bucurându-te de o capacitate sporită de a învinge chiar și o afecțiune cronică.

În ceea ce privește viața de familie, există o posibilitate crescută de a te certa cu familia și de a nu vă coordona. Nici cu partenerul tău lucrurile nu vor fi mai bune, întrucât vă puteți certa din motive neîntemeiate. Cea mai bună soluție este să te controlezi și să îți arăți încrederea în relația voastră. 

Și pe plan financiar o să întâmpini anumite dificultăți, în sensul în care trebuie să fii foarte atentă la alegerile pe care le faci. În situația în care acestea nu vor fi cele mai bune, o să suporți consecințele pe termen lung.  

În viața profesională o să ai parte de satisfacție, dat fiind faptul că o să vezi cum toate problemele ce țin de carieră sunt pe punctul de a se rezolva. 

Pentru Balanță

În planul carierei, luna ce vine o să-ți demonstreze că poți avea succes. Dacă îți cauți un loc de muncă, ai șanse să reușești să găsești ceea ce îți dorești. Totodată, o să ai parte de profit dacă ai o afacere. Cu toate acestea, pot surveni cheltuieli neașteptate, dar nu înseamnă că nu o să poți să câștigi bani în plus în secret. 

La fel de bine o să-ți meargă și în planul vieții de cuplu. De pildă, cuplurile închegate de mai mult timp pot lua decizia de a-și uni destinele, iar dacă ești deja căsătorită o să poți petrece momente minunate alături de partenerul tău, chiar dacă acesta trece printr-o perioadă mai dificilă. 

Ca să ai parte de liniște în familie, încearcă să te mulțumești cu ceea ce ai, renunțând la nemulțumiri și la furie.

Cât privește starea de sănătate, o să te supere în continuare micile probleme de sănătate dar, spre surprinderea ta, o să observi că afecțiunile cronice încep să se amelioreze considerabil. 

Pentru Scorpion

Octombrie este luna zodiei tale, prin urmare o să-ți fie bine din mai multe puncte de vedere. În primul rând, poți să obții o promovare importantă la locul de muncă, iar dacă ai o afacere o să fii în fața unui mare succes. În al doilea rând, o să te simți în largul tău alături de cei dragi, între voi o să domnească armonia și înțelegerea și puteți să plănuiți o vacanță în familie. La fel de bine o să fie și în relația cu partenerul tău, o să comunicați cu ușurință, o să vă înțelegeți unul pe celălalt, iar relația dintre voi va deveni mai strânsă. Nu în ultimul rând, dacă studiezi, o să obții performanțe academice remarcabile.

Ceea ce îți poate crea neajunsuri va fi sănătatea, în sensul în care pot interveni manifestări neplăcute care trebuie să te trimită cât mai rapid la un medic. 

Pentru Săgetător

Principalul obstacol pe care ți-l aduce luna care vine ține de sănătate. Astfel, ești în pericol să te rănești sau poți avea multe griji din cauza sănătății unui membru mai în vârstă din familia ta. 

Alt aspect mai puțin plăcut al lunii care urmează ține de relația de cuplu. La un moment dat, între tine și partenerul tău o să apară contradicții pe un anumit subiect. Cea mai bună soluție ca să treceți cu bine peste o asemenea situație este să nu vă pierdeți răbdarea și să-i arăți că ai încredere în el. 

Nici în privința formării, a educației, lucrurile nu stau așa cum vrei. Concentrarea ta nu va fi cea mai bună și din acest motiv nu o să reușești să ții pasul cu obiectivele pe care ți le-ai propus.

Satisfacțiile pot veni însă din viața profesională și din cea de familie. De exemplu, poți să obții o promovare sau să apară o nouă oportunitate de a evolua în carieră. Cei dragi o să te susțină din plin, inclusiv în plan financiar. Se va întâmpla așa mai ales dacă ai frați sau surori.  

ilustratie reprezentare a zodiei Sagetator sub forma unei femei tinere si frumoase cu parul bogat

Pentru Capricorn

În luna octombrie o să beneficiezi de o stare bună de sănătate întrucât problemele cronice încep să se amelioreze și o să te mai eliberezi de tensiunea mentală. 

Deși ești muncitoare și perseverentă, nu o să ai bucuria de a vedea roadele muncii tale. Nu îți pierde însă încrederea, cu atât mai mult cu cât familia o să-ți fie alături și o să te sprijine în tot ceea ce faci. În plus, o să îți pară bine să vezi că se vor rezolva dispute mai vechi dintre anumiți membri ai familiei. 

Fii foarte atentă și în privința veniturilor tale. Chiar dacă vei avea o perioadă în care o să câștigi mai mult, vei avea cheltuieli mai mari decât te aștepți.

Relația cu persoana iubită nu va fi nici ea așa cum îți dorești. Vă puteți contrazice din orice, dar lucrurile nu vor scăpa de sub control dacă o să luați măsuri la timp și o să fiți răbdători. 

Pentru Vărsător

Cea de-a două lună a toamnei o să îți fie favorabilă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, o să ai șansa unei promovări la locul de muncă și, dacă ai o afacere, poți obține profituri semnificative. De altfel, poți să te bucuri de câștiguri neașteptate, care o să-ți asigure o situație financiară solidă. 

În al doilea rând, totul merge bine și în familie. Relațiile cu ceilalți sunt strânse și reușiți să petreceți timp de calitate împreună, făcând planuri de viitor.

Nu în ultimul rând, viața amoroasă o să-ți ofere și ea bucurie. Nu numai că te poți baza pe sprijinul partenerului tău, dar dragostea dintre voi va deveni mai puternică.

Din păcate, nu o să fii în formă în ceea ce privește sănătatea. De pildă, te poți confrunta cu dureri de cap, dar și cu tulburări care țin de ochi sau de aparatul respirator. 

Pentru Pești

Pe reprezentantele acestei zodii le așteaptă o perioadă marcată atât de aspecte pozitive, cât și de cele negative. Pe de o parte, poți beneficia de succes pe plan profesional și să vezi cum afacerea ta înflorește. Tocmai de aceea ai toate șansele să ai parte de câștiguri semnificative, chiar și din surse la care nici nu te-ai fi gândit. 

Pe de altă parte, în familia ta pot izbuci tensiuni din cauză că nu reușiți să fiți de acord pe un anumit subiect, dar lucrurile nu se vor agrava dacă vei rămâne răbdătoare și nu îți vei pierde calmul. Cu o situație similară o să te întâlnești și în viața de cuplu: o să te confrunți cu partenerul tău până când veți fi de acord. Odată ce veți reuși, încrederea dintre voi va crește și vă veți iubi mai mult. 

Luna octombrie nu îți aduce vești foarte bune nici în privința sănătății. Dacă nu ai mai multă grijă de tine, poți să fii deranjată adesea de disconfortul creat de organele tale sensibile: articulațiile picioarelor. De asemenea, nu este exclus ca vreun membru în vârstă din familia ta să aibă anumite probleme de sănătate și să aibă nevoie de sprijinul tău.  

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: allure.com, horoscope.astrosage.com

Articolul urmator
Ce te poate învăța fiecare zodie despre dragoste
Ce te poate învăța fiecare zodie despre dragoste

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  În luna octombrie a acestui an s-au născut peste 13.600 de copii. Sporul natural rămâne negativ
  În luna octombrie a acestui an s-au născut peste 13.600 de copii. Sporul natural rămâne negativ

  Sporul natural se referă la diferența dintre numărul de nașteri de copii vii și numărul de decese dintr-un anumit interval de referință. Ieri, pe 11 decembrie, Institutul Național...

  Prima țară din Europa care oferă femeilor trei zile de „concediu menstrual” în fiecare lună
  Prima țară din Europa care oferă femeilor trei zile de „concediu menstrual” în fiecare lună

  Spania ar putea deveni prima țară din Europa care oferă femeilor între trei și până la cinci zile de „concediu menstrual”, în fiecare lună! Proiectul de...

  20 de sandvișuri deosebite pentru fiecare zi de școală dintr-o lună
  20 de sandvișuri deosebite pentru fiecare zi de școală dintr-o lună

  Pentru ca micuțul tău să fie în cea mai bună formă în noul an școlar, știi cât este de important ca la toate mesele zilei să primească alimente cu nutrienți...

  El este medicul care vine în România lună de lună pentru a salva inimile copiilor aflate în pericol să nu mai bată
  El este medicul care vine în România lună de lună pentru a salva inimile copiilor aflate în pericol să nu mai bată

  În România se nasc aproximativ 1.000 de copii cu malformaţii congenitale cardiace pe an. 10% dintre aceştia reprezintă urgenţe neonatale și trebuie operaţi în prima...

  Vacanță în compania artei: Art Safari oferă ateliere gratuite pentru copii în perioada 27-29 octombrie
  Vacanță în compania artei: Art Safari oferă ateliere gratuite pentru copii în perioada 27-29 octombrie

  Toți copiii pasionați de artă cu vârste între 6 și 12 ani participă gratuit la atelierele organizate de Art Safari timp de 3 zile, în perioada 27-29 octombrie,...

  Părinții primesc mai mulți bani din octombrie! Află dacă te încadrezi
  Părinții primesc mai mulți bani din octombrie! Află dacă te încadrezi

  Începând de luna viitoare, în baza unui proiect de ordin al Ministrului Muncii, valoarea sumei lunare ce se acordă pentru tichetele de creșă va crește. În...

  13 filme de lungmetraj pentru copii și familie la KINOdiseea, online, între 20 – 31 octombrie
  13 filme de lungmetraj pentru copii și familie la KINOdiseea, online, între 20 – 31 octombrie

  Festivalul internațional de film pentru publicul tânăr - KINOdiseea revine între 20 și 31 octombrie și cu un program online care cuprinde 13 filme de lungmetraj pentru copii...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  © 2024 Qbebe