Funnyby

Ce putere supranaturală ai în funcție de zodia ta

Bianca Geica - Redactor Senior

Tu ce putere supranaturală ai? Chiar dacă suntem sau nu conștienți de asta, fiecare dintre noi deține o superputere. Iar o superputere nu înseamnă să poți citi gândurile cuiva sau să muți obiectele din jur cu puterea minții, ci doar simplul fapt că ești înzestrată cu abilități deosebite, care sunt o binecuvântare pentru tine și cei din jur.

Ce putere supranaturală ai în funcție de zodie

Toate cele 12 semne zodiacale au fost înzestrate de Univers cu un farmec aparte și o abilitate unică. Trebuie doar să și-o descopere! Află ce putere supranaturală ai, în funcție de zodie!

Berbec: puterea de a manipula focul

Berbecul este un semn de foc, care acționează și care lupta. Este unul dintre cele mai pasionale, dinamice și ambițioase semne zodiacale, cu un temperament vulcanic care le ajută să realizeze tot ce își propun. Nu e de mirare că Berbecul deține puterea supranaturală de a manipula focul, ei având o flacără interioară pe care nu mulți o pot gestiona.

Taur: puterea de a călători în timp

Taurul este o zodie de Pământ, ceea ce înseamnă că este extrem de rațional, practic și stabil pe toate planurile. Acești nativi sunt foarte practici, hotărâți și calculați. Obișnuiesc să își facă planuri de viitor, pentru că urăsc să fie luați prin surprindere. Puterea supranaturală cu care Taurii au fost înzestrați este călătoria în timp, dar nu în trecut, ci în viitor, pentru a putea vedea ce anume îi așteaptă.

Citește și: Este anul iubirii! Cum îți vei găsi sufletul pereche anul acesta, în funcție de zodie

Gemeni: puterea de a comunica cu spiritele

Gemenii sunt foarte comunicativi, deschiși și receptivi la sentimentelor celorlalți. Au un spirit fin de observăție, foarte multă imaginație și sunt extrem de creativi. Sunt, de asemenea, sociabili și empatici, iar această deschidere naturală către oameni se poate manifestă prin comunicarea cu lumea de dincolo. Gemenii pot primi mesaje din alte sfere, iar această putere supranaturală se poate manifestă subtil, prin senzația unei persoane într-o camera goală sau vise lucide.

Rac: vindecarea

Racii au suflete calde, sunt extrem de sensibili, empatici și receptivi la problemele celorlalți. Sunt devotați, blanzi și extrem de răbdători. Sunt buni ascultători și de fiecare dată găsesc soluțiile potrivite pentru problemele celor din jur, motiv pentru care putem spune că Racii au fost înzestrați cu superputerea de a vindeca.

Leu: puterea de a străluci

Leul este o zodie de foc, ceea ce înseamnă că au un temperament vulcanic și sunt foarte independenți. Își etalează ostentativ forța morală și capacitatea intelectuală și au o dorința incredibilă de a străluci prin rezultate. Deși este autoritar, Leul se bucură de complimentele celor din jur și iubește să fie lăudat. Adoră să strălucească în orice împrejurare.

Fecioară: puterea de a prezice viitorul

Cei născuți sub semnul Fecioarei au o intuiție ieșită din comun. De cele mai multe ori, cei din jur apelează la Fecioară pentru un sfat, întrucât acești nativi sunt foarte pragmatici și își pot da imediat seama ce turnură vor lua anumite situații.

Fecioarele sunt întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, își planifică foarte atent viitorul, iar acest lucru este, de fapt, o formă de manifestare a puterii supranaturale cu care au fost înzestrate, aceea de a prezice viitorul. Fecioarele intuiesc, pur și simplu, ce urmează să se întâmple și știu să acționeze din timp.

Balanță: telepatia

Balanțele sunt extrem de spirituale. De mici copii își dau seama că au o înclinație către filozofie, misticism și ocult. Au un dar extrem de puternic, pe care de multe ori îl folosesc fără să își dea seama. Sunt receptivi la sentimentele altora, însă aceasta este doar o latură a talentului pe care îl posedă. Balanțele reușesc parcă să citească perfect gândurile altor, de cele mai multe ori la nivel subconștient.

Citește și: Când să concepi copilul ca să fie zodia pe care o dorești

Scorpion: clarviziunea

Scorpionii au o intuiție fabuloasă, care rareori dă greș. Sunt atrași de mister și ocult, fiind înzestrați cu puterea clarviziunii. Fie că sunt sau nu conștienți de acest lucru, ei pot prevedea ce se va întâmpla cu ei înșiși sau cu cei dragi, în anumite circumstanțe. Această putere supranaturală se poate manifesta sub diverse forme: prin vise sau viziuni. 

Săgetător: controlul minţii

Săgetătorii sunt foarte greu de decodificat și îi pot intimida chiar și pe cei mai îndrăzneți. Au un farmec personal deosebit și o inteligență tăioasă, cu ajutorul căreia le este destul de ușor să planteze idei în mințile celor din jur, până în punctul în care să îi facă să creadă că au fost, de fapt, ideile lor. 

Capricorn: invizibilitate

Capricornii sunt destul de tăcuți și retrași. De multe ori își vor dori să fie singuri și să se facă nevăzuți atunci când lucrurile nu decurg așa cum își doresc. Sunt foarte exigenți față de ei înșiși, dar și față de ceilalți, sunt pragmatici, onești și foate corecți.

Vărsător: empatia

Puterea supranaturală a Vărsătorului este empatia, capacitate cu care reușește foarte bine să își dea seama ce simt ceilalți. Acești nativi reușesc de minune să se transpună în pielea interlocutorului, lucru pe care nu foarte multe persoane reușesc să îl facă. Acest lucru, însă, este de cele mai multe ori în defavoarea Vărsătorului, care după o interacțiune socială poate ajunge să se simtă sleit de puteri. 

Pești: proiecția astrală

Puterea supranaturală a Peștilor este proiecția astrală, un dar destul de rar, care presupune capacitatea de a accesa și de a observa alte planuri de existență pe care nu le pot percepe cu simțurile obișnuite. De cele mai multe ori, această superputere se manifestă în timpul somnului.

Citește și: Ce zeitate ești în funcție de zodie

 • Surse: elitedaily.com
 • Sursă foto principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Vedete născute în zodia ta
  Vedete născute în zodia ta

  Vrei să afli de ce David Beckham este o persoană puternică și energică? Sau din ce cauză este Angelina Jolie plină de afecțiune? Zodiacul explică în detaliu toate aceste...

  Profesor de etică: ”La noi școala este un câmp de luptă pentru putere. Copiii cresc ca niște buruieni”
  Profesor de etică: ”La noi școala este un câmp de luptă pentru putere. Copiii cresc ca niște buruieni”

  Cu ce este școala sinonim? Cu educație! Pe toate planurile. Însă, în România, școala se bazează mai mult pe educația teoretică, cognitivă, pe cea de ”căutat...

  Alocațiile copiilor se vor da în funcție de veniturile părinților
  Alocațiile copiilor se vor da în funcție de veniturile părinților

  Alocațiile pentru copii s-ar putea acorda în funcție de veniturile părinților, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, în cadrul şedinţei coaliţiei guvernamentale de...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  În funcție de ce criterii alegem mașinile de familie
  În funcție de ce criterii alegem mașinile de familie

  Ca în multe alte aspecte ale vieții noastre de părinți, copiii joacă un rol important și în alegerea viitoarelor mașini de familie. Dacă până la apariția acestora,...

  Un angajat DGASPC, acuzat că biciuia copiii de care avea grijă, a fost promovat în funcție de conducere
  Un angajat DGASPC, acuzat că biciuia copiii de care avea grijă, a fost promovat în funcție de conducere

  Un angajat de la Direcția pentru Protecția Copilului Giurgiu, acuzat că ar fi lovit cu biciul copiii de care trebuia să aibă grijă, a fost promovat în funcție de conducere!...

  Cum să îți iei concediile în 2020, în funcție de zilele libere legale și de vacanțele copiilor
  Cum să îți iei concediile în 2020, în funcție de zilele libere legale și de vacanțele copiilor

  Pentru a reuși ca tu și cei dragi să aveți vacanțele mult așteptate, planificarea atentă este esențială. Printre factorii de care ar trebui să ții cont se numără și zilele...

  Feluri de peste in alimentatia copilului in functie de varsta
  Feluri de peste in alimentatia copilului in functie de varsta

  Pestele in alimentatia copilului inseamna un plus de acizi grasi omega-3, care sunt importanti pentru creier si ochi. De asemenea, pestele este bogat in proteine, vitamina D si are un...

  © 2022 Qbebe