Funnyby

Ce te poate învăța fiecare zodie despre dragoste

Ce te poate învăța fiecare zodie despre dragoste

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru a avea parte de relația romantică la care visezi dintotdeauna, nu îți strică să înveți diverse lucruri și din experiența celorlalți. Desigur, relațiile sunt foarte diferite, dar nu este exclus ca, la un moment dat, să te regăsești într-o situație similară celei despre care ai auzit de la altcineva. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos, te poți convinge, din nou, că fiecare zodie vede și abordează dragostea în mod diferit, dar ținând seama de anumite „lecții” pe care ți le oferă zodiile, ai șansa să eviți anumite greșeli și să te bucuri de relația la care aspiri.

Berbecul

De la această zodie poți învăța despre dragoste următorul lucru: nu este obligatoriu ca sentimentele să dispară odată ce nu mai ești în preajma unei persoane. Cu alte cuvinte, în cazul în care este vorba despre sentimente puternice, despre dragoste adevărată, nu trebuie să te gândești că, pe măsură ce o persoană se îndepărtează de tine, nu vei mai simți nimic pentru ea. De fapt, nu este exclus să ții în continuare la ea, să îți amintești cu drag momentele petrecute împreună și să te raportezi la ce a adus bun, în viața ta, acea relație. Nu înseamnă că trăiești în trecut, ci mai degrabă înțelegi că nu poți șterge total din memorie pe cineva pe care l-ai iubit din tot sufletul și că acea persoană va rămâne pentru întotdeauna în inima ta.

Taurul

Un Taur te poate învăța că trebuie să renunți la acest obicei: să te agăți prea mult de o relație din trecut. Spre exemplu, când te aștepți mai puțin, îți poți aminti de unul dintre partenerii de cuplu din trecut și, fără să îți dai seama, ajungi chiar să-l visezi. Procedând așa, îți redeschizi vechi răni, poți fi copleșită de sentimente de culpabilitate și nu mai reușești să apreciezi suficient ceea ce ai în momentul de față. În schimb, este mai sănătos pentru tine să te bucuri de prezent, să nu te mai raportezi prea mult la trecut și să te străduiești să accepți și riscurile ce țin de viitor, în contextul în care acestea te pot ajuta să fii mai fericită decât crezi.

simbolul zodiei Taur, verde, pe fond similar unei galaxii

Gemenii

De la Gemeni ai de învățat o lecție despre dragoste care nu îți va prinde rău: că dragostea nu poate fi mereu tăcută. Desigur, este normal ca, într-o relație, fiecare dintre parteneri să-și dezvăluie sentimentele prin diverse gesturi însă, în anumite momente, nu este greșit ca amândoi să-și exprime verbal emoțiile. Fie că își mărturisesc ceea ce simt unul pentru celălalt, fie că spun ce îi nemulțumește sau vin fiecare cu soluții pentru rezolvarea unei probleme, asemenea demersuri ajută relația să evolueze și să se consolideze.

Racul

Raportându-te la această zodie de apă, ai de învățat că nu este suficient să te iubești doar pe tine sau să-i iubești numai pe ceilalți, neglijându-ți propriile nevoi. Într-adevăr, dragostea față de propria persoană înseamnă să-ți stabilești clar anumite limite și să lucrezi cu tine însăți pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Pentru a te simți împlinită, nu este suficient să te raportezi doar la acest tip de dragoste. Ceea ce te poate face fericită este să-ți deschizi sufletul și să-i lași pe cei din jur să te iubească. Nu ai de unde să știi dacă nu cumva, la un moment dat, tocmai una dintre persoanele ce îți sunt în preajmă se dovedește a fi sufletul tău pereche.

Leul

În ciuda orgoliului său, Leul are o inimă mare și nu ezită când vine vorba să facă loc și dragostei în viața lui. Cu toate acestea, poate face o greșeală care îl va pune în situația de a nu se bucura din plin de ceea ce simte: își planifică să acționeze într-un anumit fel. Din acest punct de vedere, se gândește, spre exemplu, că a citit cărți, că a văzut filme și că știe ce are de făcut.

Pentru a trăi fiecare clipă a poveștii tale de iubire, nu proceda precum un Leu. Concentrează-te pe tine însăți, pe ființa iubită și încercați, împreună, să vă bucurați de ceea ce simțiți, de momentele pe care le-ați creat prin iubirea voastră.

Fecioara

Fiind dornice să obțină perfecțiunea în toate aspectele vieții, inclusiv în privința relațiilor romantice, Fecioarelor le vine foarte greu să accepte că lucrurile nu au ieșit exact cum au vrut ele. De multe ori, refuză să accepte că și sincronizarea partenerilor are un rol important în construirea unei relații de durată. 

Ca să te scutești de multă suferință în cazul în care o relație eșuează tocmai pentru că tu și partenerul tău nu v-ați sincronizat, din diverse motive, acceptă cât mai rapid această realitate. Gândindu-te, de exemplu, că nu a fost cel mai bun moment pentru o relație pentru niciunul dintre voi sau că lucrurile mai bune urmează să vină în viața ta, îți va fi mai la îndemână să-ți regăsești echilibrul după o despărțire.

Balanța

Una dintre cele mai romantice zodii, Balanța, te poate învăța și ea o lecție valoroasă despre dragoste. Astfel, este spre binele tău să înțelegi că dragostea este o alegere. Necesitatea de a alege nu se leagă numai de persoana pe care alegi să iubești, ci și despre faptul că, în ciuda unor provocări, nu renunți la o relație, ci îți determini și partenerul să rămâneți împreună și să luptați pentru ceea ce aveți. Chiar dacă nu este deloc ușor, ține minte că o relație devine mai solidă și mai frumoasă dacă învățați să rămâneți uniți și să găsiți împreună soluții. 

Scorpionul

Se numără printre zodiile pasionale, care dau totul când vine vorba despre dragostea adevărată. De la Scorpion este cazul să înveți că nu este suficient ca numai unul dintre partenerii unui cuplu să se lupte pentru a păstra relația. În ciuda eforturilor pe care acesta le face, la un moment dat relația se va fragiliza și vor interveni lucruri care vor conduce, în final, la destrămarea ei. Cu alte cuvinte, unul dintre cele mai importante obiective pe care ar trebui să-l urmărească partenerii este ca fiecare să contribuie, în mod echilibrat, la buna funcționare a relației.

Săgetătorul

Ceea ce poți învăța despre dragoste de la această zodie de foc este că simpla schimbare a peisajului nu rezolvă problemele cu care te confrunți în relație. Deși tu sau persoana iubită puteți fi tentați, în momentele în care lucrurile nu mai merg tocmai bine, să plecați într-o călătorie, să organizați o cină romantică într-o locație inedită etc. de fapt nu așa puteți să restabiliți armonia. Pentru ca lucrurile să se reașeze pe făgașul cel bun, este cazul să nu fugiți de probleme, ci să aveți discuții serioase și să analizați ce schimbări pozitive ar trebui să intervină. 

Capricornul

Fiind foarte ambițioși, Capricornii pot avea și un ego mare. Când vine vorba de dragoste, trebuie să înveți, de la reprezentanții acestei zodii, că nu este deloc binevenit să te lași copleșită de propriul ego. Pentru ca relația să nu se destrame, este indicat să te gândești că aceasta nu poate fi modelată exclusiv de numai unul dintre parteneri. De fapt, este nevoie ca amândoi să împărtășească și să coopereze pentru ca relația să-i facă fericiți pe fiecare în parte.

Vărsătorul

Întrucât este foarte independent și dornic de libertate, Vărsătorul nu își deschide cu ușurință sufletul spre iubire. De la el, poți învăța, despre dragoste, că nu trebuie să spui niciodată că nu te vei îndrăgosti cu adevărat. Nu ai de unde să știi ce îți rezervă viața și, pentru a nu te priva singură de șansa de a avea parte de multă fericire, este necesar, când simți că merită, să faci tu primul pas și să-ți asumi și anumite riscuri. Nu ai cum să deții mereu controlul și nu întotdeauna lucrurile ies bine datorită unei planificăr riguroase.

Peștii

Sunt vestiți pentru romantismul lor și pentru tendința de a visa, de a avea momente în care încearcă să evadeze de lumea reală pentru a se retrage în propriile fantezii. În aceste condiții, Peștii pot ajunge, de multe ori, să-și idealizeze partenerii și să se raporteze la relația lor romantică în funcție de ceea ce au citit, de ceea ce au văzut în filme etc.

Ca să nu ajungi să fii dezamăgită și să vezi că relația ta nu este deloc așa cum credeai la început, străduiește-te să nu faci aceleași greșeli precum Peștii. Nu lăsa ca visele să te convingă de faptul că totul este perfect. Recunoaște că nici tu, dar nici partenerul de cuplu, nu sunteți precum personajele din fanteziile tale și, când este nevoie, nu ezita să spui direct ce te nemulțumește.

simbolul zodiei Pești, cu alb, pe fond in nuante de albastru si de portocaliu

Cum îți arată fiecare zodie că te iubește

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world

Articolul urmator
Ce și-ar dori fiecare zodie să-i poată spune fostului
Ce și-ar dori fiecare zodie să-i poată spune fostului

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile
  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile

  Au provocat războaie și controverse, au creat capodopere în literatură, muzică și artă și au cucerit inimile publicului prin dragostea lor capabilă să înfrunte cele mai...

  Nu mai cred în dragoste la prima vedere de când am devenit părinte
  Nu mai cred în dragoste la prima vedere de când am devenit părinte

  „Acum 10 ani, credeam în dragoste la prima vedere, pentru că am trăit asta. Acum, că sunt părinte, nu mai cred”, mărturisește Alexis, o mamă de peste hotare, pentru...

  Lupta dureroasă a unei fetițe de 10 ani cu o boală nemiloasă: Fiecare atingere a hainelor pe pielea ei o poate face să urle de agonie
  Lupta dureroasă a unei fetițe de 10 ani cu o boală nemiloasă: Fiecare atingere a hainelor pe pielea ei o poate face să urle de agonie

  Bella și părinții ei, din Australia, se aflau în vacanță în Grecia atunci când fetei i-a apărut o bășică pe picior. La început s-au gândit că nu e...

  Specialiștii dau răspunsul: de ce cred bărbații în dragoste la prima vedere?
  Specialiștii dau răspunsul: de ce cred bărbații în dragoste la prima vedere?

  Știai că bărbații tind să creadă în dragoste la prima vedere, chiar mai mult decât femeile? Chiar dacă acest conceput e asociat mai mult cu filmele romantice, decât...

  O scrisoare de dragoste pentru fiul meu de 1 an
  O scrisoare de dragoste pentru fiul meu de 1 an

  În urmă cu un an mi-ai fost așezat în brațe. Tu, acest suflețel mic. Doi ochi mari, de un albastru intens, care se uitau la mine, așteptând ca eu să fac primul pas,...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est, își ține povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Artistul a împlinit 30 de ani de relație cu soția sa, Ianula
  Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est, își ține povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Artistul a împlinit 30 de ani de relație cu soția sa, Ianula

  Marea lui pasiune a fost dintotdeauna muzica, a debutat în adolescență cu piesa „Cifre”, iar începând cu anul 1997 a făcut parte din trupa „3 Sud...

  © 2024 Qbebe