Funnyby

Cum îți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine, în funcție de zodie

Cum îți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În cazul în care te gândești adesea la fostul partener după ce v-ați despărțit, întrebându-te neîncetat de ce s-a întâmplat așa și, mai mult decât atât, încă îl iubești, nu este exclus să-ți dorești să fiți iar împreună. Ca să te asiguri că lucrurile pot evolua bine și că niciunul dintre noi nu va ajunge să sufere, contează să ții cont de anumite aspecte. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi cum este indicat să procedezi, ținând cont de zodia fostului tău partener, astfel încât să-l recucerești treptat și să-l convingi că, împreună, puteți reclădi o relație solidă și frumoasă. 

Pentru Berbec

Cea mai sigură metodă pentru a-ți convinge fosta iubire să se întoarcă la tine este să nu fii prea insistentă. Astfel, Berbecii țin mult la independență și nu se simt deloc în largul lor dacă au senzația că sunt presați. În aceste condiții, lasă-i fostului partener spațiu, nu îl copleși cu diverse rugăminți și arată-i că îți vezi de viața ta.

De asemenea, ca să îl convingi să fie iar alături de tine, trebuie să ții seama de personalitatea sa puternică. Deja te-a cunoscut cât ați fost împreună, așa că va fi greu să-l impresionezi cu ceva. Îți poate fi util să te străduiești să te apropii de el ca prietenă, ca persoană pe care să se poată baza, dar care să nu aibă pretenții speciale din partea lui. Contează să te vadă că îi ești aproape și, cu timpul, se poate gândi serios la faptul că ar trebui să fiți iar împreună.

ilustratie, reprezentare a zodiei Berbec si enumerarea unor caracteristici ale acestei zodii

Pentru Taur

Principalul demers pe care îl ai de făcut ca să-ți convingi fostul partener Taur să se întoarcă la tine este să îți ceri iertare pentru tot ceea ce ai greșit. Analizează cu atenție lucrurile și găsește anumite momente-cheie la care să te raportezi ca să-i dovedești faptul că regreți într-adevăr cele întâmplate. Pe parcursul acestui demers, încearcă să fii cât mai calmă și cât mai sinceră.

Ceea ce te-ar mai putea ajuta ca să-l recucerești este să-i dovedești afecțiunea ta. Pentru că Taurii sunt foarte dornici să aibă parte de gesturi de tandrețe, găsește modalități prin care să îți exprimi din plin afecțiunea față de fostul tău partener, convingându-l că numai lângă tine se poate bucura de un asemenea „tratament”. 

Pentru Gemeni

O soluție care ar putea funcționa pentru a-ți convinge fosta iubire să se întoarcă la tine este să fii foarte sinceră. Dă toate cărțile pe față și spune-i în față că încă te mai gândești la el, că încă este o persoană foarte importantă pentru tine. 

În același timp, poți recurge și la această tactică: găsește modalități prin care să-i amintește de cele mai frumoase clipe trăite în relația voastră. Spre exemplu, împărtășiți amintiri care vă amuză, arată-i anumite fotografii din care se vede cât ați fost de fericiți etc.

Pentru Rac

Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru a-ți determina fosta iubire să se întoarcă la tine este următorul: încearcă să iei legătura cu familia sa pentru a explica faptul că încă mai ții la fostul partener și că vrei neapărat să mai aveți o șansă împreună. Acest demers este util întrucât Racii sunt apropiați de familiile lor și petrec timp împreună. Mai mult, procedând așa, îi poți convinge pe membrii familiei de care fostul tău partener este mai apropiat să îți dea mai multe informații despre el și chiar să stea de vorbă cu acesta despre tine.

Pentru Leu

Cea mai bună metodă pentru a-ți convinge fosta iubire să se întoarcă la tine este să o asiguri că reprezintă, în continuare, cea mai dragă persoană din viața ta. Laudă-ți fostul partener, exprimă-ți admirația față de el și spune-i cât de mult tânjești după momentele petrecute împreună.

În plus, ca să fii sigură că ai mai multe șanse să îl convingi, surprinde-l cu ceva, cum ar fi, de exemplu, cumpără-i bilet la un concert al formației preferate. Unui Leu trebuie să-i arăți că ești îndrăzneață, originală și că numai lângă tine poate să aibă parte de experiențe inedite. 

Pentru Fecioară

Întrucât Fecioarele apreciază mult prieteniile și țin ca persoanele cu care vor forma un cuplu să le fie în primul rând prieteni, recucerește-ți fostul partener asigurându-l că încă îi ești o prietenă devotată. Chiar dacă despărțirea voastră a fost dureroasă, dovedește-i că prieteniile adevărate trec peste obstacole și că rezistă în timp. Procedând așa, îi arăți și că poate avea încredere în tine și, încet-încet, poate deveni tot mai dornic să petreacă timp în preajma ta.

reprezentare a zodiei Fecioara, enumerarea unor trasaturi ale acestei zodii

Pentru Balanță

Pe de o parte, ca să convingi un fost partener ce face parte din această zodie să se întoarcă la tine, este esențial să petreci tot mai mult timp în preajma sa. La fel cum se întâmplă în cazul Fecioarelor, și pentru Balanțe contează mult să vadă că au pe cineva care le este oricând alături, pe care se pot baza. De fapt, trebuie să îl convingi că împreună puteți forma cea mai bună echipă.

Pe de altă parte, fii cât mai sinceră cu el. Poartă discuții prin care să aduci în prim-plan ceea ce v-a unit, dovedindu-i că, în ciuda momentelor de criză cu care v-ați întâlnit pe parcursul relației, ați reușit până la urmă să treceți cu succes peste ele. 

Pentru Scorpion

Printre lucrurile la care trebuit neapărat să ai grijă ca să-ți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine se numără și acesta: să fii cât mai sinceră. Nu încerca să manipulezi un Scorpion, întrucât se va înfuria și nu va mai dori să aibă de-a face cu tine. În schimb, spune-i direct că ți-ar plăcea să reiei legătura cu el și că te-ai bucura dacă ați fi iar prieteni.

De asemenea, nu îți strică să încerci și acest truc: să-i creezi impresia că, pentru a te recâștiga, trebuie să treacă printr-o provocare. Scorpionii adoră provocările, pun pasiune în tot ceea ce fac și nu este exclus ca, în final, să-și dorească să „lupte” pentru tine. 

Pentru Săgetător

Dacă ai de gând să-ți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine, trebuie să te străduiești să-i dai mai mult spațiu ca înainte de ruperea relației voastre. Gândește-te la ceea ce ai greșit atunci pentru a găsi soluții menite să-l determine să se întoarcă la tine, realizând că nevoia sa de spațiu și de libertate nu îi este pusă în niciun fel în pericol.

Totodată, chiar dacă nu recunoaște, Săgetătorul se simte bine într-o relație când are alături un partener care știe să vină cu soluții și să rezolve lucruri. Prin urmare, nu strică să-i arăți că se poate baza pe tine în cele mai variate situații.

Pentru Capricorn

Înainte de orice, pentru a-l convinge pe un Capricorn să se întoarcă la tine, este nevoie să-i dovedești că are de câștigat dacă te alege din nou. Fiind înclinați către latura practică a vieții și tinzând să analizeze cu atenție lucrurile, Capricornii caută să aibă mereu la îndemână o listă cu puncte „tari” și „slabe”, cu argumente pro și contra. Străduința ta nu ar trebui să se limiteze doar la purtarea unei discuții, ci este indicat să intri în miezul acțiunii, să faci diverse lucruri ca să-l convingi să-ți acorde iar atenție. Ceea ce te poate ajuta, din acest punct de vedere este, de exemplu, să fii cât mai prietenoasă, să-i adresezi întrebări legate de viața profesională, de planurile sale etc.

Pentru Vărsător

Vărsătorii adoră să aibă parte de legături profunde, cu atât mai mult cu cât este vorba despre oamenii la care țin. Din acest motiv, nu greșești deloc, dacă vrei să îți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine, să-i arăți că poți construi astfel de legături. Spre exemplu, recreează o amintire valoroasă din perioada în care formați un cuplu sau mergeți într-un loc pe care îl îndrăgiți amândoi.

Mai mult, îl poți recuceri dacă îi demonstrezi că îi ești în continuare o prietenă de nădejde. Vărsătorii țin mult la prieteniile lor, așa că merită să îl convingi că poate petrece alături de tine momente minunate.

Pentru Pești

Reprezentanții acestei zodii de apă apreciază mult când cei din preajma lor sunt deschiși, sinceri și empatici. Raportându-te la astfel de dorințe ale Peștilor, în cazul în care vrei să-ți convingi fosta iubire să se întoarcă la tine, dă-i dovadă că ai și asemenea calități. Vorbește-i fără ezitare despre sentimentele, despre temerile, speranțele și aspirațiile tale. Cu alte cuvinte, când te afli în fața fostului partener, fii precum „o carte deschisă”. În plus, adresează-i diverse întrebări, exprimă-ți interesul pentru activitatea și pasiunile sale și, nu în ultimul rând, spune-i cât de mult îți pasă de el.

Zodii care tânjesc, în secret, după fostele iubiri

Surse foto: istockphoto.com, Image by freepic.diller on Freepik

Surse articol: collective.world, yourtango.com

Articolul urmator
Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie
Cum îți dai seama că a venit momentul să pleci din viața oamenilor nepotriviți, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum îți convingi copilul să poarte cască pe bicicletă?
  Cum îți convingi copilul să poarte cască pe bicicletă?

  Copilului tău îi place să se dea cu bicicleta? Grozav, este un obicei sănătos și este bine că l-a deprins. Totuși, trebuie să știi că mersul pe bicicletă se poate solda cu...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cum îți convingi copilul să renunțe la obiceiul de a-și suge degetul
  Cum îți convingi copilul să renunțe la obiceiul de a-și suge degetul

  Bebelușii și copiii mai mici își sug degetul pentru a se liniști, sau înainte să adoarmă. Unora, însă, le este greu să renunțe la acest obicei când sunt mai...

  Cum îți convingi copiii să participe la curățenie? Strategia genială a unei mame este răspunsul
  Cum îți convingi copiii să participe la curățenie? Strategia genială a unei mame este răspunsul

  Să ne imaginăm următorul scenariu. Este ora 21:00, în timpul săptămânii. Cu chiu, cu vai, ți-ai convins copiii să se bage în pat și să se culce înainte de...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  Dieta cu pomelo: cum se ține și cum îți transformă organismul
  Dieta cu pomelo: cum se ține și cum îți transformă organismul

  Fructele reprezintă întotdeauna un aliat de nădejde când vine vorba despre sănătate și frumusețe. Citricele nu fac excepție, iar printre ele se regăsește și pomelo, un...

  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut
  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut

  Fie că este vorba despre anumite obiceiuri pe care le ai, fie că este vorba despre comportamente sau despre gânduri pe care pur și simplu nu ți le poți scoate din minte,...

  George Burcea despre sărutul cu Viviana de la Fermă: ”Fosta soție nu știe. A rămas destul de șocată”
  George Burcea despre sărutul cu Viviana de la Fermă: ”Fosta soție nu știe. A rămas destul de șocată”

  Deși încă nu a divorțat de Andreea Bălan, cei doi fiind în plin proces de separare, George Burcea, care în prezent este concurent în emisiunea ”Ferma....

  © 2023 Qbebe