Funnyby

Cum se îndrăgostesc zodiile! Semne limpede ca apa care le dau de gol

Cum se îndrăgostesc zodiile! Semne limpede ca apa care le dau de gol

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă anumite persoane aleg să le spună direct celor de care s-au îndrăgostit ce simt, altele recurg la diverse gesturi și adoptă comportamente care le „trădează” sentimentele. Spre exemplu, caută să petreacă mai mult timp în preajma ființei iubite, fac planuri de viitor alături de ea, încep să-și dezvăluie chiar și secretele importante etc. Te-ai gândit până acum la faptul că astrele influențează inclusiv modul în care te îndrăgostești și în care îți exprimi sentimentele? Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum procedează reprezentanții tuturor zodiilor în momentul în care sunt convinși că au întâlnit persoana care le face inima să tresalte. 

Berbecul

Este pasional, îndrăzneț și dornic să fie sincer, deschis, în ceea ce privește sentimentele pe care le are față de cineva. Pentru că nu evită să le exprime și prin gesturi, poate alege, după ce se documentează bine, să-și facă un tatuaj care să reprezinte unul dintre lucrurile îndrăgite de persoana iubită. După aceea, nu are răbdare să aștepte prea mult timp să-și facă gestul cunoscut și caută să se întâlnească în cel mai scurt timp cu persoana căreia îi este dedicat tatuajul respectiv.

ilustratie, reprezentare a zodiei Berbec cu albastru si reprezentarea constelatiei aferente

Taurul

Odată ce se îndrăgostește, face tot ce poate pentru a se asigura că persoana pe care o iubește se simte în largul ei. De pildă, în afară de faptul că încearcă să creeze un cadru cât mai primitor pentru a petrece timpul împreună, este dispus să facă și diverse compromisuri. Spre exemplu, chiar dacă nu îi face într-adevăr plăcere, se străduiește să vizioneze de la început până la sfârșit emisiunea preferată a viitorului partenerului de cuplu. 

Gemenii

Nu le vine prea ușor să se „adune” și să ia decizii majore, în special când este vorba despre probleme serioase, cum sunt și cele ce țin de viața amoroasă. Cu toate acestea, când simt că s-au îndrăgostit, Gemenii încep să se gândească la lucrurile pe care ar trebui să le spună persoanei iubite. După ce își iau răgaz o perioadă pentru a lua o decizie, întrucât se pricep de minune să comunice, primul demers pe care îl fac este să stea cât mai mult de vorbă cu persoana de care sunt îndrăgostiți. Uneori, petrec ore în șir la telefon cu aceasta sau pur și simplu trimițând mesaje.

Racul

În general, visează să-și găsească sufletul pereche și să-și construiască o familie, un cămin. În acest context, în ciuda faptului că nu sunt tocmai îndrăzneți, Racii își pot „lua inima în dinți” și să înceapă să-i vorbească persoanei de care sunt îndrăgostiți despre planurile lor de viitor. Uneori, încep brusc să discute despre căsătorie, despre nuntă, despre cum și-ar dori să organizeze un asemenea eveniment etc.

Leul

Puternic, independent și încrezător în forțele proprii, este conștient de faptul că nu are neapărat nevoie de un partener de cuplu pentru a se simți împlinit. În ciuda acestor gânduri, când întâlnește pe cineva despre care crede că este marea sa dragoste, nu se abține să nu le vorbească și celor din jur despre acea persoană. De exemplu, nu ezită să dezvăluie fotografii cu aceasta sau să dezvăluie cât de bine se simt când sunt împreună.

Fecioara

Pentru reprezentanții acestei zodii, contează foarte mult să se organizeze, să-și planifice până la cel mai mic detaliu activitățile de zi cu zi. Datorită ambiției și perfecționismului, Fecioarele preferă să-și dedice o bună parte din timp vieții profesionale. În situația în care se îndrăgostesc, încep să-și modifice treptat percepția asupra organizării timpului și se hotărăsc să stea mai mult în compania persoanei iubite. Cu alte cuvinte, timpul dedicat acesteia este o dovadă clară de iubire.

Balanța

Este în căutarea partenerului de cuplu ideal și nu ezită să-și arate pe deplin latura romantică. De cele mai multe ori, unei Balanțe îi place să fie bine îmbrăcată, să se aranjeze și să utilizeze parfumuri. În momentul în care se îndrăgostește, unul dintre primele lucruri pe care le face pentru a o cuceri pe deplin pe ființa iubită este să meargă la întâlnire cu o ținută bine pusă la punct și să atragă atenția și printr-un parfum deosebit pe care îl folosește.

Scorpionul

Una dintre caracteristicile Scorpionului este și aceasta: se ferește cât de mult poate să-și dezvăluie secretele, preferând să fie perceput ca o ființă misterioasă. În cazul în care se îndrăgostește cu adevărat, atitudinea sa se schimbă radical, în sensul în care nu mai alege să tacă. Din contră, pentru a se conecta cu persoana pe care o iubește, caută să-i spună chiar și cele mai intime secrete ale sale, asigurând-o că „Nu am mai spus nimănui așa ceva”.

Săgetătorul

Adoră călătoriile și, dacă nu este pe deplin convins că se va acomoda bine cu persoana care l-ar putea însoți, preferă să călătorească singur. Când un Săgetător se îndrăgostește din toată inima, nu stă pe gânduri și o întreabă pe ființa iubită dacă nu i-ar plăcea să-l însoțească într-o călătorie. De fapt, se poate spune că ajunge la concluzia că nu i-ar strica să pornească într-o nouă aventură alături de cineva cu care să-și poată împărtăși pasiunea pentru descoperirea locurilor noi.

Capricornul

Face parte dintre zodiile cele mai independente, preferând să-și organizeze viața așa cum își dorește. Pentru că este ambițios și foarte muncitor, Capricornul are numeroase perioade în care petrece majoritatea timpului muncind. Lucrurile se pot schimba pentru el în clipa în care își dă seama că iubește. Atunci va face tot ce poate pentru a-și schimba programul și pentru a sta cât mai mult în preajma persoanei iubite. 

Vărsătorul

La fel ca în cazul Capricornului, nici Vărsătorilor nu le este greu să-și aloce o bună parte a timpului activităților ce țin de viața profesională. De altfel, de multe ori, un Vărsător poate alege să nu se grăbească să se implice într-o relație romantică tocmai pentru că nu dorește să intervină nimeni în programul său. Când iubește din tot sufletul, este dispus să renunțe la programul de muncă stabilit inițial și să caute să fie cât mai mult lângă persoana de care este îndrăgostit.

ilustratie, reprezentare a zodiei Varsator si a constelatiei aferente

Peștii 

Sensibili și romantici prin natura lor, Peștii fac tot ce pot să-i arate ființei iubite cât de mult o prețuiesc. Pe de o parte, nu ezită niciodată și caută să-i ofere sprijin acesteia, să o susțină și să o asculte cu atenție. De pildă, dacă sesizează că este epuizată, o ajută la diverse treburi casnice. 

Pe de altă parte, când se îndrăgostesc, Peștii își dezvăluie și latura artistică. De exemplu, îi fac o surpriză persoanei dragi pregătind o colecție de melodii care le amintesc de ea sau îi dedică versuri.

Cum te porți când ești îndrăgostit, dar încă nu ți-ai dat seama, în funcție de zodie

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, elitedaily.com, stylecraze.com

Articolul urmator
Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic
  Smiley s-a dat de gol: declarația prin care a confirmat că urmează să devină tătic

  De mai bine de o lună se zvonește că Gina Pistol și Smiley așteaptă primul lor copil. Chiar dacă vestea nu a fost confirmată încă de niciunul dintre cei doi, fanii continuă...

  Kate Middleton însărcinată? Semnul care a dat-o de gol că așteaptă al patrulea copil
  Kate Middleton însărcinată? Semnul care a dat-o de gol că așteaptă al patrulea copil

  Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil? Cel puțin asta susține presa britanică, după ce o fotografie cu Ducesa de Cambridge, ținând mâna pe burtică, a...

  Meghan Markle, din nou însărcinată? Detaliul care a dat-o de gol
  Meghan Markle, din nou însărcinată? Detaliul care a dat-o de gol

  Recent, Meghan Markle a fost surprinsă alături de acesta într-un cimitir din Los Angeles. După ce fotografiile cu ei au fost văzute, au reapărut zvonuri potrivit cărora Meghan ar...

  Meghan Markle din nou însărcinată? Fotografiile au dat-o de gol
  Meghan Markle din nou însărcinată? Fotografiile au dat-o de gol

  După ce pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii recente cu Ducesa de Sussex, au început să fie lansate din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora...

  Ce se întâmplă dacă bei cafea pe stomacul gol?
  Ce se întâmplă dacă bei cafea pe stomacul gol?

  Cafeaua este una dintre cele mai îndrăgite băuturi din întreaga lume. Atât de mult iubim această băutură aspră și aromată, încât consumul de cafea, la...

  Cum îți dai seama că ai pierdut o sarcină? 4 semne pe care nu trebuie să le ignori
  Cum îți dai seama că ai pierdut o sarcină? 4 semne pe care nu trebuie să le ignori

  Poate crezi că e ușor să îți dai seama că ai pierdut o sarcină, însă nu este tot timpul așa. Uite la ce semne trebuie să fii atentă.

  Diferența dintre apa de toaletă și apa de parfum
  Diferența dintre apa de toaletă și apa de parfum

  Parfumul pe care îl folosim poate trezi multe emoții și amintiri, creând o legătură unică între tine și cei din jur, iar alegerea acestuia nu înseamnă doar...

  Bebelușul sub 6 luni are nevoie de apă? Uite cum am procedat eu
  Bebelușul sub 6 luni are nevoie de apă? Uite cum am procedat eu

  Legat de subiectul apa la bebeluși am tot văzut întrebări pe grupurile de mămici. Căutau răspunsuri pentru bebelușii lor de 2-3 luni, dacă le pot da apă.

  © 2023 Qbebe