Funnyby

Cum va fi fetița ta la adolescență în funcție de zodie

Corina Naftanaila

Adolescența este perioada de "coșmar" pentru anumiți părinți, mai ales pentru cei care au fete, ar spune unii. În realitate, aceasta este o perioadă ca oricare alta, marcată de o serie de schimbări psihice și fizice, care vor afecta într-o oarecare măsură mica domnișoară. Aici vorbim despre schimbările hormonale și conturarea propriei personalități care combinate, vor da naștere unor posibile drame și discuții în contradictoriu. Astfel, iată cum va fi fetița ta la adolescență în funcție de zodia sa și află cum să faci față provocărilor.

Ești un părinte bun dacă îi oferi copilului tău tot ceea ce are nevoie. Total adevărat, însă acest "tot" cuprinde și foarte multă înțelegere, libertate de exprimare și suport necondiționat. Trebuie să știi că acestea sunt lucrurile de care are nevoie un adolescent, mai ales o mică reprezentantă a sexului frumos. Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să-ți cunoști foarte bine mica prințesă și să te transformi în prietena ei, pentru ca perioada adolescenței să vă aducă numai zâmbete!

berbecAdolescenta berbec

Nativii zodiei berbec emană putere din cap până în picioare, iar fiica ta nu va face abatere de la această trăsătură. De regulă, cei ce poartă coarnele semnului zodiacal doresc să și le însușească și în viața de zi cu zi, sub forma dorinței de a conduce și de a se face auziți. Cum va fi adolescenta ta berbec? Ei bine, ea se va deosebi de "turmă". În grupul de prieteni va fi cea care face multă gălăgie, dar care va avea toate resursele intelectuale de a pune la cale planuri și rezolvări. Cu alte cuvinte, micuța ta este născută pentru a fi un lider, iar resursele sale inepuizabile de energie și nonconformism îi va motiva și pe ceilalți.

Adolescenta Taurtaur

Pentru a avea o relație de succes cu un taur, trebuie să știi că el are ritmul său de a face lucrurile. Asta se aplică și în cazul fetiței tale, care mereu este cu un pas, doi, trei în urmă pentru că nu își dorește sub nicio formă să fie tulburată. Va fi adepta lucrurilor făcute fără grabă, dar la timp și foarte atent. Se va da în vânt după colecționat lucruri de valoare, ceea ce o va face pe adolescenta taur să fie econoamă și să nu se arunce cu capul înainte atunci când vine vorba de făcut cheltuieli. Nu trebuie să scapi din vedere faptul că pe cât este de liniștită, pe atât de încăpățânată se poate dovedi a fi și trece destul de greu peste starea de nervi.

gemeniAdolescenta Gemeni

Pentru a avea o relație liniștită cu adolescenta gemeni trebuie să înțelegi că este o fire schimbătoare, care poate trece foarte ușor de la bună dispoziție la nervi și stare de neliniște. Tot ce trebuie să faci este să o lași să-și găsească echilibrul. Va fi destul de dificilă etapa de lustruire a personalității pentru că va fi tentată întotdeuna să cadă pradă naturii sale duale. Desigur, nu trebuie să te îngrijorezi ci doar să stai mereu în gardă pentru a face față tuturor suișurilor și coborâșurilor din relația cu fiica ta.

Adolescenta Racrac

Emoțiile sunt cele care primează în viața viitoarei tale adolescente. Devotamentul, empatia și spiritul milostiv sunt primele trăsături de caracter pe care fiica ta și le va contura odată ajunsă în pragul adolescenței. Atenție mare însă, pentru că relația cu ea atârnă de cele mai multe ori de un fir de ață subțire, fiind foarte ușor de rănit. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să-i rănești sentimentele și poți fi sigura că vadura o perioadă până ce vei fi scoasă de pe lista ei neagră.

leuAdolescenta Leu

Fiica ta născută sub acest semn zodiacal va deține cheia magnetismului. Indiferent de locul în care se va afla, de activitățile pe care le va întreprinde, firea sa sociabilă și tendința de a fi în centul atenției nu o vor lăsa să treacă neobservată. Este foarte greu să treci pe lângă un leu fără să-i admiri coama bogată și la fel de greu va fi să nu observi farmecul aparte al unei native din această zodie. Se poate spune că fiica ta va fi o fire greu de subordonat, acesta fiind și punctul de plecare spre anumite conflicte, minore ce-i drept.

Adolescenta Fecioarăfecioara

Caracteristicile de bază ale unei fecioare este tendința spre perfecțiune și critica. Este adevărat că vei avea parte de o adolescentă ordonată, cu un simț estetic și etic bine dezvoltate, dar în același timp va fi și obositoare, analizând totul până în cel mai mic detaliu. Uneori va fi exagerat de critică în primul rând cu sine dar și cu cei din jur, fapt ce o va condure spre o lipsă de încredere în propriile forțe. Datoria ta este să-i stai alături și să te asiguri că știe foarte bine că găsește în tine sprijinul de care are nevoie.

balanta Adolescenta Balanță

O balanță pune totul sub semnul comparației înainte de a lua orice decizie. Să nu crezi că adolescenta ta balanță va fi diferită. Nicidecum! Aceasta va face tot ce îi stă în putință pentru a-și menține relațiile personale strânse, nefiind adepta singurătății. Te poți considera o norocoasă pentru că diplomația și corectitudinea vor fi trăsăturile ce-i vor ghida pașii încă de la primele semne ale adolescenței. Mai mult decât atât, relația dintre voi va fi presărată cu multă armonie, fiind genul de persoană căreia nu-i va plăcea să se plângă și să provoace conflicte.

Adolescenta Scorpionscorpion

Atenție, înțeapă rău, spun unii despre personale născute sub acest semn zodiacal. Este parțial adevărat! Nepăsarea și autocontrolul sunt doar măști în spatele cărora se ascunde un suflet sensibil plin de trăiri intense. Da, adolescenta ta va fi o fire sensibilă care nu va dori niciodată să se lase pradă emoțiilor. De asemenea, este mereu vigilentă, lăsând foarte greu pe cineva să îi descopere interiorul. Ce poți face tu? Trebuie să-ți dai toată silința să încerci să-ți cunoști fiica și să o sprijini în tot ce face și atunci și doar atunci, există o mică posibilitate să ți se arate cu adevărata ei față.

sagetatorAdolescenta Săgetător

Viața alături de un nativ al acestei zodii este o comedie presărată de curiozități și multă energie și optimism. Adolescenta ta va avea un suflet de artist, mereu însetat de cunoaștere, schimbări și moduri diferite de a privi viața. Există riscul să depășească limitele bunului simț pentru că are tendința de a spune mereu ceea ce gândește și va promite uneori mai multe decât poate face. Rolul tău în relația cu adolescenta ta este acela de a menține echilibrul și de a o face să acorde mai multă importanță detaliilor și sentimentelor celor apropiați.

Adolescenta Capricorncapricorn

Dacă fiica ta este născută sub semnul capricornului atunci trebuie să știi că vei avea o adolescentă cu un simț al independenței foarte bine dezvoltat. Va fi foarte responsabilă și precaută în tot ceea ce face. Desigur, să nu uităm că este vorba despre o adolescentă cu schimbări de personalitate destul de frecvente, care de cele mai multe ori se va considera atotștiutoare. Asta nu este tot! Deși este mereu stăpână pe situație va avea tendința să fie pesimistă iar tu ești cea care îi va ridica mereu moralul și o va asigura că totul va fi bine.

varsatorAdolescenta Vărsător

Am putea spune că cei născuți în acest semn zodiacal pot fi de două feluri. În timp ce unii vârsători sunt timizi și destul de tăcuți, la polul opus sunt cei expansivi și plini de energie. Indiferent de zona în care se va regăsi adolescenta ta, trebuie să știi că va fi o independentă originală, care va găsi soluții în orice problemă. Va fi rezervată și își va exprima cu greu emoțiile oricât de excentrică ar părea. Rolul tău în relația cu ea? Să o asiguri că ești mereu dispusă să o ajuți să iasă din orice încurcătură, fără să o contrazici (urăște să fie contrazisă chiar și atunci când nu are dreptate).

Adolescenta Peștipesti

Fiica ta din zodia pești ascunde o sensibilitate aparte și o personalitate ce poate fi destul de ușor influențabilă. Adolescenta ta va fi empatică și se va bucura de compania multor oameni tocmai datorită faptului că va fi atentă la sentimentele celor din jur. Își va manifesta din timp înclinațiile spre anumite domenii, fiind adepta detaliilor și a lucrurilor foarte bine documentate. Nu vei avea probleme cu disciplina, pentru că mereu va respecta orele de venit acasă. Ce vei face tu în relația cu ea? O vei ajuta în tot ceea ce are nevoie și te vei asigura că o vei corecta atunci când greșește fără să o critici!

Surse: astrology-zodiac-signs.com, horoscopedates.com, whats-your-sign.com, horoscope.com.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie
  Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

  Fiecare dintre noi are un înger păzitor, pe care îl simțim aproape și care ne ghidează pașii zi de zi. Știai însă că îngerii păzitori diferă în...

  Cum să cucerești bărbatul visurilor tale în funcție de zodie
  Cum să cucerești bărbatul visurilor tale în funcție de zodie

  Spune-ne ce zodie este bărbatul visurilor tale, ca să îți dezvăluim cum să îl cucerești pentru totdeauna! Dacă vrei să îi intri pe sub piele și să afli ce...

  Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie
  Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie

  Te-ai îndrăgostit nebunește și nu știi cum să îi cucerești inima? Sau, pur și simplu, îți dorești ca partenerul tău actual să te iubească pe vecie și să se...

  Iată cum trebuie să miroasă parfumul tău în funcție de zodie
  Iată cum trebuie să miroasă parfumul tău în funcție de zodie

  Când te gândești la parfumul pe care îl vei purta, îți dorești nu numai să fie cât mai adecvat unui anumit moment din zi și unui anumit context, ci și...

  Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie
  Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

  Spune-ne ce zodie este bărbatul după care ți s-au aprins călcâiele, că să îți dezvăluim trucurile prin care să îl faci să se îndrăgostească iremediabil de...

  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie

  Una dintre cele mai mari dorințe pe care le poți avea este să găsești pe cineva care să te completeze perfect și cu care să-ți dorești din tot sufletul să-ți petreci viața. Să...

  Cum reușești să te vindeci după o relație toxică, în funcție de zodie
  Cum reușești să te vindeci după o relație toxică, în funcție de zodie

  După ce ieși dintr-o relație toxică, încrederea și stima de sine au de suferit. În aceste condiții, poți fi tentată să ai o viziune negativă asupra lumii, să nu mai ai...

  © 2023 Qbebe