Funnyby

Cum o să ajungi să te îmbogătești, în funcție de zodie

Cum o să ajungi să te îmbogătești, în funcție de zodie

Mariana Voinea

Cum poți să te îmbogățești în funcție de data nașterii și de semnul zodiacal care te reprezintă? Regăsește-ți calități nebănuite în rândurile ce urmează și vei afla cheia la problemele tale financiare. 

În timp ce unii reprezentanți ai zodiacului sunt mai cumpătați, alții sunt foarte muncitori și devotați. Unele zodii sunt impulsive și nu stau pe gânduri, luând decizii de moment, care de multe ori se dovedesc a fi planuri financiare pe termen lung.

Unii reprezentanții zodiacului își câștigă existența folosindu-se de creativitate, alții muncesc din greu peste program, iar cei mai norocoși scot bani și din piatră seacă. Iată cum îți influențează semnul zodiacal câștigurile pe termen lung.

Berbec
Tu ai puterea să te îmbogățești prin deciziile impulsive pe care le iei. Nu stai nicio clipă pe gânduri și te arunci imediat la primul pont care ți se oferă. Ești genul de persoană care are tăria de a risca totul, pentru a câștiga totul. Exact așa te vei îmbogăți, dragă Berbec, ascultându-ți intuiția și urmând impulsurile. Nu sta prea mult pe gânduri sau la coadă pentru fericire.

Taur
În privința câștigurilor materiale și finanțelor, Taurii sunt foarte precauți, tocmai pentru că pun foarte mult preț pe situația lor financiară. Fiind o zodie caracterizată de independență financiară, Taurul cântărește mult înainte de a lua o decizie și atunci când o face, va fi definitivă, dedicându-și tot timpul și energia în acest sens.

Gemeni

zodia gemeni

Gemenii se pot îmbogăți punându-și ideile în practică. Fiind o zodie foarte creativă, nativii au cel puțin câteva zeci de idei bune pe zi. Printre aceste idei se strecoară și cea cu care vor da lovitura și își vor îmbunătăți planul financiar.

Rac
Dintre toate zodiile, ție îți va fi cel mai greu să te îmbogățești, Răcușorule, pentru că nu prea îți pasă de finanțe, ci te bazezi mai mult pe iubire. Știm că ești conștient de avantajele aduse de un venit consistent în viața ta. Poți intui faptul că șeful nu îți dă bani pentru că te iubește, ci pentru că apreciază munca ta.

Așadar, Racii duc munca la extreme. Fie avansează foarte mult în carieră fiind foarte dedicați pentru a simți în continuare aprecierea șefilor, fie se concentrează asupra mulțumirii partenerului de viață și împlinirii visului de a avea o familie fericită.

Leu
Cum îți place mereu să fii vedeta în fiecare situație, dragă Leule, tu vei învăța să îți fructifici această calitate. Ține cont că deții o abilitate foarte valoroasă pe care nu mulți reprezentanți ai zodiacului o au, aceea de a fi mereu în centrul atenției.

Valorific-o așa cum se cuvine, fie că o faci prin scris, cântat, sau pur și simplu vei crea reclame pe care cumpărătorii le vor adora. Setea ta pentru atenție va deveni cea mai valoroasă trăsătură a ta și te va ajuta să îți îmbunătățești câștigurile.

Fecioară

zodia fecioara

Tu ești atât de atent și de meticulos, încât cu siguranță vei deveni cel mai bun la joburile pe care alții le consideră neinteresante sau plictisitoare. Ceea ce înseamnă că vei găsi cu siguranță un loc de muncă bine plătit, pe care alții nu doresc să-l facă din cauză că pare anost.

Balanta
Calitatea ta de a-i face pe cei din jur să prindă încredere în tine și să te îndrăgească se poate transforma într-o metodă de a face bani. Nu excludem nici posibilitatea ca unul din membrii familiei sau dintre prieteni să câștige la Loterie și să te răsfățe cu bani doar pentru că le ești apropiat și le-ai fost alături în cele mai grele momente.

Balanțele au acea abilitate uimitoare de a-i face pe cei din jur să-i îndrăgească și chiar să se îndrăgostească de ei, dar nu la modul superficial, ci foarte profund. Nativii speră că într-o bună zi vor crea legătura perfectă cu persoana potrivită care să îi finanțeze.

Scorpion

zodia scorpion

Nativii acestei zodii sunt mult încrezători în sine. Așa că pot vinde orice într-o clipită fără a fi nevoie să-i convingă prea mult pe cumpărători. Scorpionii se pot îmbogăți convingandu-i pe alții să privească lucrurile așa cum le privesc ei. Fie că sunt vânzători, agenți imobiliari, agenți de asigurări, Scorpionii pot alege un drum spre succesul carierei lor folosindu-se de puterea lor de convingere.

Săgetător
Știm cu toții că Săgetătorii sunt cei mai amuzanți reprezentanți ai zodiacului. Umorul îți va aduce, dragă Săgetătorule, câștigul mult visat. Poate că nu vei obține premiul cel mare la iUmor, dar cu siguranță umorul îți va deschide foarte multe uși și vei cunoaște persoane care te vor ajuta în ascensiunea ta în carieră. Fie că vorbim de o promovare, de obținerea unui job mai bun sau de a intra într-un parteneriat perfect, umorul te va ajuta.

Capricorn
Tactul, diplomația și puterea de muncă de care dai dovadă îți va aduce, nativ al acestei foarte puternice zodii, câștiguri valoroase. Capricornii sunt foarte realiști, muncitori și au darul de a spune lucrurilor pe nume. De aceea, imediat când vor vedea o oportunitate bună, vor fi gata de atac.

Vărsător
Cu atitudinea ta nonconformistă poți deveni director executiv al unei companii non profit sau finanțată de stat. Cu alte cuvinte, din dorința ta de a-i ajuta pe ceilalți , poți face bani. Bineînțeles că nativii acestei zodii nu își propun să facă bani pe spinarea altora, dar destinul le întinde de multe ori o mână divină și le oferă oportunitatea de a-și câștiga existența ajutându-i pe ceilalți

Pești
Talentați, sensibili și intuitivi, Peștii își vor câștiga existența din artă. Fie că este vorba de vânzarea tablourilor pe care le creează, de vânzarea cărților pe care le scriu sau a articolului handmade ce poartă semnătura lor, Peștii își vor valorifica la maxim talentul cu care a fost înzestrați de Mama Natură.

Chiar și nativii care au un job normal de la 9 ala 18 care nu are legătură cu arta se vor simți foarte bine atunci când își încheie programul și își pot pune în practică pasiunile.

Cei interesați pot consulta mai multe informații astrologice pentru a vedea ce calități ascunse și nebănuite le pot aduce succesul pe plan financiar. Spre exemplu, zodiile de pământ sunt foarte cumpătate, stabile și responsabile și își vor câștiga bănuții muncind din greu.

Zodiile de foc foarte impulsive, pasionale și curajoase, iar spiritul de aventură și energia debordantă vor ajuta nativii să aibă câștiguri serioase pe plan financiar. Creative și inteligente, cu un spirit liber și nonconformist, capabile să se adapteze oricărei situații, zodiile de aer se vor dovedi maestre în câștigarea și mânuirea banilor.

Iar sensibilele, emotivele și romanticele zodii de apă vor știi cum să ajungă la sufletul oamenilor pentru a-și câștiga existența.

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: collective.world

Articolul urmator
Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie
Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul
  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul

  Ce faci atunci când soțul tău transformă casa în care locuiți într-un parc de distracții pentru copii? Postezi pe rețelele de socializare pentru a le da idei și...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  Cum recunoști insecta care ți-a mușcat copilul în funcție de ciupitură
  Cum recunoști insecta care ți-a mușcat copilul în funcție de ciupitură

  Pentru orice părinte este esențial să recunoască insecta care i-a mușcat copilul în funcție de ciupitură, deoarece există situații în care pot apărea reacții adverse,...

  Poveștile copiilor din toată lumea care vor să trăiască mai bine: „Ori ajungi în Europa, ori mori pe mare”
  Poveștile copiilor din toată lumea care vor să trăiască mai bine: „Ori ajungi în Europa, ori mori pe mare”

  În ultimii ani, auzim tot mai des de sute de mii de migranți care ajung în fiecare an în Europa în căutarea unei vieți mai bune. Aceștia vin fie din zone grav...

  Alocațiile copiilor se vor da în funcție de veniturile părinților
  Alocațiile copiilor se vor da în funcție de veniturile părinților

  Alocațiile pentru copii s-ar putea acorda în funcție de veniturile părinților, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, în cadrul şedinţei coaliţiei guvernamentale de...

  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  În anumite situații, ai senzația că îți cunoști dintotdeauna partenerul și nu reușești să-ți explici de ce a fost atât de atras de tine. Te-ai gândit...

  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut
  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut

  Fie că este vorba despre anumite obiceiuri pe care le ai, fie că este vorba despre comportamente sau despre gânduri pe care pur și simplu nu ți le poți scoate din minte,...

  © 2023 Qbebe