Funnyby

De ce se îndrăgostesc oamenii de tine în funcție de zodia ta

„Ce iubești la mine?”, este o întrebare pe care fiecare dintre noi am adresat-o, la un moment dat, partenerului de viață. Adevărul este că fiecare om este diferit și unic în felul sau și se spune că cei care te iubesc cu adevărat, o fac atât pentru calitățile pe care le ai, cât și pentru defectele tale. 

De ce se îndrăgostesc oamenii de tine în funcție de zodia ta

Ai un simț al umorului extrem de dezvoltat? Ești ambițioasă și ai o dorință incredibilă de reuși în viață? Ești mereu pozitivă și jovială? Află care sunt motivele pentru care cineva se îndrăgostește de tine, în funcție de zodia ta!

desen cu o femeie indragostita inconjurata de inimioare

Berbec

Ești foarte ambițioasă, determinată și nu te abați de la țelul tău. În același timp, ai un simț al umorului incredibil, așa că nu le este deloc greu celor din jur să ajungă să te placă imediat cum te cunosc. Persoana care se îndrăgostește de tine este atrasă de pasiunea și de determinarea de care dai dovadă atunci când îți pui ceva în minte. De asemenea, o face și datorită empatiei și sensibilității de care dai dovadă, în ciuda faptului că la prima vedere poate că pari destul de rece.

Taur

Taurii sunt foarte incapatanti și introvertiți, însă odată ce prind puțînă încredere în persoană din față lor, se deschid și lasă să iasă la iveală cel mai cald suflet pe care cineva l-ar putea cunoaște vreodată. Oamenii se îndrăgostesc de tine datorită bunătățîi tale și a energiei pozitive pe care o emani la orice pas. Au, totodată, și un simt al umorului incredibil, lucru care cântărește extrem de mult în ochii celor din jur.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili, vorbăreți și glumeți, astfel că celor din jur le va fi destul de greu să le reziste și să nu se îndrăgostească de personalitatea lor. Sunt, de asemenea, și foarte sinceri, loiali și corecți. Un Geamăn este cel mai bun prieten pe care l-ai putea avea vreodată și nu va lipsi de lângă tine atunci când vei avea nevoie.

Rac

Răcușorii sunt foarte sensibili și buni la suflet, astfel că nu le va fi deloc greu să se facă plăcuți de cei din jur. Calmul, blândețea și generozitatea sunt, de asemenea, trăsături definitorii ale caracterului unui Rac. Încearcă să dea tot ce este mai bun din el pentru a-i ajută pe cei care îi cer acest lucru, fără să ceară nimic în schimb. Acesta sunt doar câteva calități care îi fac pe cei din jur să se îndrăgostească de cei născuți în zodia Racului.

Leu

Poate că îți place să fii mai mereu în centrul atenției, însă nu acesta este motivul pentru care cei din jur se îndrăgostesc de tine. Calmul și răbdarea de care dai dovadă mai mereu sunt calitățile care îi atrag pe oameni că un magnet. Ești, de asemenea, și foarte curajoasă și ai o carisma naturală.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară sunt cunoscute pentru spiritul perfecționist, dar și pentru faptul că sunt de încredere. Sunt mereu gata să sară în ajutorul celor din jur și sunt și foarte sincere și iubitoare, calități greu de trecut cu vederea.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sociabili, vorbaresti și foarte spirituali. Se simt atât într-un grup mic și retras, dar și într-unul numeros și știu cum să se facă plăcuți. Nu se pricep la a ține ranchiună și apreciază echilibrul, armonia și pacea. Așa că cine nu are o Balanță în viața lui, să își cumpere!

Scorpion

Lângă un Scorpion, viață e plină de aventuri. Acești nativi găsesc mereu câte ceva nou de făcut și nu suportă monotonia. Au și o latura sensibilă, care ajunge la inima celor din jur și îi vor face să îi aprecieze și mai mult pe acești nativi. Sunt și extrem de loiali și vor face tot ce le stă în putință pentru a-i ajută pe cei dragi.

Săgetător

Se spune că Săgetătorul este semnul zodiacal adorat de toată lumea. Sunt înzestrați cu foarte multe calități, printre care curiozitatea, energia debordantă, inteligență și generozitatea. Nimeni nu se plictisește lângă un Săgetător plin de viață!

Capricorn

Capricornul este ambițios, inteligent și determinat, calități cu care reușește să îi cucerească pe cei din jur. Este, de asemenea, și foarte corect, răbdător, amabil și prietenos. Nu vor răni niciodată persoanele dragi, nu au nevoie de drama și circ, nu au niciun interes să se implice în treburile altora.

Vărsător

Varsatorii sunt afectuoși, inteligenți și loiali. Ei își aleg cu grijă persoanele pe care le vor în apropiere și nu le vor lasă să plece așa ușor. Se fac foarte ușor plăcuți pentru că au un simt al umorului destul de bine dezvoltat și sunt extrem de joviali.

Pești

Persoanele născute în zodia Pești sunt romantice, sensibile și foarte prietenoase. Sunt capabile să ofere dragoste necondiționată în orice moment al vieții lor! De asemenea, Peștii sunt cu adevărat buni până în măduva oaselor și incredibil de iertători.

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Vedete născute în zodia ta
  Vedete născute în zodia ta

  Vrei să afli de ce David Beckham este o persoană puternică și energică? Sau din ce cauză este Angelina Jolie plină de afecțiune? Zodiacul explică în detaliu toate aceste...

  Cele mai bune locuri se faci sex, in functie de zodie
  Cele mai bune locuri se faci sex, in functie de zodie

  Nu mai incape indoiala ca fiecare zodie are caracteristicile sale. Astrologul Alison Lessard, fondatoarea miscarii Sex Cosmic din Statele Unite, a alcatuit o lista cu cele mai bune locuri sa...

  Gina Pistol a avut o copilărie grea: „Oamenii au impresia că am obținut totul ușor. N-am fost crescută în puf”
  Gina Pistol a avut o copilărie grea: „Oamenii au impresia că am obținut totul ușor. N-am fost crescută în puf”

  Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi și-a îndeplinit de curând și visul de a deveni mamă. Având o prezență în showbiz de peste 15 ani, Gina Pistol nu...

  Oamenii care mănâncă ciocolată sunt mai inteligenți
  Oamenii care mănâncă ciocolată sunt mai inteligenți

  Ciocolata, un deliciu care se poate dovedi dificil de elminat, a ajuns să fie considerată un aliment benefic pentru capacitatea mentală. Află de ce beneficiu se bucură cei care consumă...

  Cum se va termina pandemia de Covid-19: scenariul oferit de oamenii de știință
  Cum se va termina pandemia de Covid-19: scenariul oferit de oamenii de știință

  Cu toții ne-am lămurit în mare parte cu privire la situația actuală și veștile nu sunt deloc plăcute. Noul tip de coronavirus a devenit extrem de periculos, ducând la o...

  Ministru al Sănătății: Lăsați oamenii să bea, să fumeze și să mănânce carne roșie
  Ministru al Sănătății: Lăsați oamenii să bea, să fumeze și să mănânce carne roșie

  Ministrul Sănătății din Norvegia a afirmat că oamenii ar trebui lăsați să fumeze, să bea și să consume carne roșie „atât cât vor".

  4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului
  4 pozitii sexuale incitante in functie de dimensiunea penisului

  Indifererent de cat de slab sau de bine dotat esti in ceea ce priveste dimensiunea penisului, te poti bucura de partide fierbinte de sex, mai ales daca alegi pozitiile potritive pentru...

  © 2022 Qbebe