Funnyby

Zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată

Căsătoria reprezintă, pentru unele persoane, unul dintre obiectivele majore ale vieții, dorința de a-și întemeia o familie și de a avea un partener pentru tot restul vieții fiind extrem de mare. În schimb, pentru altele, lucrurile nu stau așa, ci, dimpotrivă, căsătoria este privită mai degrabă ca o mare provocare, angajamentele din cadrul unei căsnicii fiind considerate un obstacol în calea fericirii. Dacă ții neapărat să te căsătorești sau dacă preferi mai degrabă să eviți un asemenea pas este o alegere influențată inclusiv de zodia sub care te-ai născut. Descoperă cum!

Berbecul

Pe de o parte, Berbecul face parte dintre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească întrucât este adesea impulsiv, inclusiv în privința relațiilor. De aceea, îi este dificil să se angajeze la o relație stabilă, foarte îndelungată, fiind mereu în căutarea a ceva nou, care să-l provoace. Odată ce simte că lucrurile nu se întâmplă așa cum vrea el, își va modifica rapid dispoziția și va deveni furios. 

Pe de altă parte, este foarte încăpățânat și ține ca totul să iasă după cum își dorește el, încercând să dețină controlul. Nu îi place să i se spună ce să facă și insistă să meargă pe propriul său drum, chiar dacă își dă seama că acesta nu îl va duce întotdeauna în direcția potrivită. Totodată, vrea să aibă libertatea de a face doar ce vrea, când vrea, detestă să dea socoteala cuiva și să fie făcut responsabil pentru demersurile sale.

Nu în ultimul rând, un Berbec nu este deloc dornic să se căsătorească și din cauza unor nesiguranțe ale sale. Astfel, în ciuda faptului că pare puternic și de neclintit, în realitate are și el temeri, nesiguranțe, care îl fac să fie vulnerabil în fața stresului și anxietății. Din acest motiv, nu acceptă ideea de a-și asuma angajamentul unui mariaj sau, dacă va accepta în final, totul va fi bine până când nu vor surveni situații stresante și probleme ce vor trebui rezolvate.

arta-din-hartie-si-reprezentarea-semnului-zodiacal-Berbec 

Gemenii

Principalul motiv pentru care Gemenii se regăsesc printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată este acesta: consideră că mariajul este ceva plictisitor, că va aduce în viața lor plictiseală, monotonie și că se vor simți blocați din a face doar ceea ce își doresc. 

Deși dețin abilități de comunicare remarcabile, ceea ce îi ajută să se facă repede agreați și să-și găsească un potențial partener de viață, ei se vor limita la întâlniri, la momente încărcate de divertisment, la călătorii, în general la orice îi poate aduce în fața unor experiențe noi. Vor ajunge să se simtă în largul lor alături de cineva, vor adora să petreacă timp cu persoana respectivă, dar când va veni vorba de un angajament mai serios vor prefera să se retragă.

Practic, Gemenii simt o mare nevoie de libertate, susținând că o căsătorie i-ar împiedica să-și trăiască viața așa cum le place mai mult. În plus, faptul că sunt nehotărâți, oscilanți și că își schimbă rapid opțiunile și direcțiile nu îi va sprijini în construirea unei relații care să dureze o perioadă foarte îndelungată. 

Săgetătorul

Întrucât are o nevoie imensă de a fi independent, de nu da socoteală nimănui, nu este de mirare că Săgetătorul este printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. Faptul că ține neapărat să aibă suficient spațiu, să dispună de timpul său să fie mereu în căutarea de noi experiențe, de aventuri, îl va îndepărta de angajamente serioase precum este căsătoria. Chiar dacă se va îndrăgosti și se va simți foarte bine alături de cineva, în momentul în care va constata că libertatea sa începe să fie restricționată, va prefera să iasă din acea relație.

Ceea ce nu îi face pe Săgetători dornici să-și construiască un mariaj este că se simt întotdeauna cel mai bine cu ei înșiși, nu au nevoie de nimeni care să le confirme anumite lucruri, au o mare încredere în ei și cred că numai dacă sunt singuri pot să-și îndeplinească obiectivele. În aceste condiții, au perioade în care nu vor simți deloc nevoia să aibă alături un partener, cu atât mai mult să se angajeze într-o relație serioasă. 

arta-din-hartie-si-reprezentare-a-zodiei-Sagetator-sub-forma-unui-centaur

Capricornul

Există mai multe argumente care susțin ideea potrivit căreia și Capricornul se numără printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. În primul rând, este extrem de ambițios și ține foarte mult să aibă o viață profesională desăvârșită, preferând să aloce mai mult timp sarcinilor de serviciu decât să stea alături de cei dragi. Odată ce este prins în treburile sale, Capricornul ajunge să uite cu ușurință că ar trebui să aibă și alte preocupări, să se împartă între familie și îndatoririle profesionale.

În al doilea rând, este foarte pretențios și foarte sceptic. Tinde să caute perfecțiunea și nu este gata să facă niciun compromis în privința preferințelor și a alegerilor sale. Capricornul va încerca veșnic să caute cuiva nod în papură, având obiceiul să aducă reproșuri dure, fără să țină cont că ar putea răni și că ar putea îndepărta procedând așa.

Nu în ultimul rând, firea sa pesimistă este cea care îl va determina să vadă numai latura negativă a unei căsnicii. De la bun început va face tot posibilul să se convingă de faptul că nu merită să se angajeze într-un parteneriat pe viață, aducând în prim-plan numai aspectele mai puțin agreabile care pot surveni într-un mariaj. Va fi nevoie de foarte multă muncă din partea cuiva pentru a-l determina să-și schimbe părerea! 

Vărsătorul

Această zodie de apă este inclusă și ea printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. De pildă, firea nonconformistă a unui Vărsător îl va motiva să nu accepte ideea că va trebui să rămână alături de cineva pentru întotdeauna. Mai mult decât atât, îi displace din start ideea existenței unei certificat de căsătorie, pe care l-ar considera absurd. Pentru el, dacă iubește este suficient, nu crede că ar mai fi nevoie ca o relație să fie confirmată de un act. 

De asemenea, unui Vărsător îi displace ideea de a se căsători și pentru că îi este greu să se deschidă în fața cuiva. Părerea sa este că, odată ce va accepta așa ceva, o să devină mai vulnerabil și va fi mai predispus suferințelor. Mai mult decât atât, îi va fi foarte dificil să-și deschidă sufletul dacă va simți de prima dată că nu este perfect compatibil cu persoana respectivă, că aceasta nu îl va putea înțelege și că nu îi va oferi susținerea necondiționată de care are multă nevoie.

Cu alte cuvinte, deși poate fi un prieten foarte bun, nevoia mare de libertatea, lipsa dorinței de a-și exprima consistent emoțiile și preocuparea mai degrabă spre nevoile lumii decât spre cele individuale, îl vor face pe Vărsător să nu se angajeze într-un mariaj.

Surse: elitedaily.com, pinkvilla.com, popsugar.co.uk, timesofindia.indiatimes.com, timesnownews.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Motivul pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească niciodată, nici de dragul copilului
  Motivul pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească niciodată, nici de dragul copilului

  Unul dintre cele mai cunoscute staruri din ultimul deceniu, Shakira, a explicat de ce nu îşi doreşte să se căsătorească. Află ce explicaţie a dat aceasta!

  6 desene animate pe care copiii nu ar trebui să le vadă niciodată
  6 desene animate pe care copiii nu ar trebui să le vadă niciodată

  Desenele animate par complet inofensive la prima privire și trebuie să recunoaștem că fiecare dintre noi și-a lăsat copilul să privească anumite animații sau chiar am privit...

  Ceaiuri pe care copilul tău nu ar trebui să le bea niciodată
  Ceaiuri pe care copilul tău nu ar trebui să le bea niciodată

  Deși ceaiul este considerat a fi o sursă ideală de antioxidanți și îi poate aduce numeroase beneficii unui copil (precum reducerea anxietății, calmarea unei crize de colici,...

  De ce nu ar trebui să îți ignori copilul niciodată
  De ce nu ar trebui să îți ignori copilul niciodată

  Fiecare părinte tinde să își trateze copilul într-un anumit fel - unii cu un stil autoritar, alții cu un stil permisiv, însă dintre toate stilurile, se remarcă unul...

  De ce mamele nu ar trebui să poarte niciodată ojă roșie
  De ce mamele nu ar trebui să poarte niciodată ojă roșie

  Majoritatea femeilor își fac manichiura, însă oja roșie este destinată doar anumitor doamne și domnișoare. Dacă ești curioasă de ce mamele nu ar trebui să poarte...

  De ce mamele nu ar trebui să poarte niciodată ojă roșie
  De ce mamele nu ar trebui să poarte niciodată ojă roșie

  Oja roșie a devenit faimoasă și acceptată de societate în anii 1930 prin Revlon, care a scos-o în piață ca ceva distractiv, senzual și desprins din filme. Revlon nu vindea...

  Un pompier avertizează: nu ar trebui să lași niciodată ușa deschisă la camera copilului
  Un pompier avertizează: nu ar trebui să lași niciodată ușa deschisă la camera copilului

  Ușa de la camera copilului trebuie să fie mereu închisă, avertizează un pompier. Motivul? În caz de incendiu, ușa bine închisă poate salva viața celor aflați...

  10 lucruri pe care să nu le accepți niciodată de la soacră
  10 lucruri pe care să nu le accepți niciodată de la soacră

  Imediat după ce un e-mail scris de către o femeie pentru viitoarea sa noră a devenit viral, femeile din întreaga lume au început să își spună poveștile similare....

  © 2022 Qbebe